Keresés

a te dvd gyüjteményed

2020. augusztus 22., szombat 16:31
A Spartacust szerencsére meg se vettem, ahogy a Valami Amerika 2-t se, ami szintén többeknél bemondta az unalmast.
0
2020. augusztus 22., szombat 16:28
Úgy emlékszem, hogy kezdetben még kitettek magukért, némely díszdobozos kiadásukkal túlzottan is. A Vámpír-klasszikusok koporsóval jó nagyot bukhattak, de a Hellraiser kocka azt hiszem szintén leócsárolva végezte. Nem csoda, hogy átálltak a 990 forintos kategóriára, és azok a kiadványaik aztán olyanok is lettek amilyenek. A Sötét angyalba én is belefutottam utóbb tőlük. Na, az tényleg egy szemétre való kiadás volt.
0
2020. augusztus 22., szombat 16:26
Spartacus: Vér és Homok is megpusztult a többségnek. Szerintem ott összeadódott az olcsó magyar alapanyagból gyártás meg a színes tintától ragadó papírlapok között tárolás. Pedig szépen néz ki, sajnálom is hogy polcdíszen kívül másra nem jó már.
0
2020. augusztus 22., szombat 16:23
A Vámpír koporsó azért impozáns kiadvány volt a Navigátortól, mégha a lemezt csak úgy tudtad kiszedni belőle hogy a kettétörést kockáztattad :D De a minőség teljesen rendben volt. A Szaturn, na az odab.szott. Vhsripeket töltöttek le a netről, aztán rárakták a dvd-re, nesze paraszt :D
0
2020. augusztus 22., szombat 15:53
Igen, az valóban dekoratív kiadás, de az igazat megvallva nem néztem meg magát a filmet. Tehát a tartalmat nem tudom, h milyen. Akkor pontositva azt mondanám, h minden szimpla dvd amit a Navigator film kiadott, és láttam tűzre való. Sajnos a Kapa-Pepe diszdoboz is kulcsínben teljesen jó, de a hang és a kép pocsék.
0
2020. augusztus 22., szombat 15:53
Igen, az valóban dekoratív kiadás, de az igazat megvallva nem néztem meg magát a filmet. Tehát a tartalmat nem tudom, h milyen. Akkor pontositva azt mondanám, h minden szimpla dvd amit a Navigator film kiadott, és láttam tűzre való. Sajnos a Kapa-Pepe diszdoboz is kulcsínben teljesen jó, de a hang és a kép pocsék.
0
2020. augusztus 22., szombat 14:35
Alien vs. Predator
0
2020. augusztus 22., szombat 14:06
Melyik Blu-ray kiadás mellé húztad a tönkrement-strigulát?
0
2020. augusztus 22., szombat 12:40
Ez azért erős túlzás. A Navigátornak voltak klassz kiadványai, például a fémdobozos Ninja Scroll.
0
2020. augusztus 22., szombat 12:32
Az összes Navigator, Szaturn, Mirax kiadvány tűzre való. Sajnos...
0
2020. augusztus 22., szombat 8:18
A kettest én is. Pedig a Vertex szerint az angolok is megirigyelhetnék, olyan volt :D csak kár hogy kivágták a film felét, a szinkron meg úgy szólt, mintha egy kútban vették volna fel.
0
2020. augusztus 22., szombat 8:16
Asszem még a Solomon Kane tette be a kaput. 2.35-ös kép bezoomolva 1.78-ra, full pixeles, sztereó magyar. Botrányos volt, csak sajna abból nem jött bd, pedig cseréltem volna.
0
2020. augusztus 22., szombat 2:21
:) Soha nem dobtam ki DVD filmet a kukába - a Hellraisereket leszámítva...
0
2020. augusztus 22., szombat 0:21
Hát igen, a szerencsétlen Caesar Filmnek voltak nagyon rossz húzásai én mégis hajlamos vagyok úgy emlékezni rájuk, ahogy a pályafutásuk utolsó felében próbálták helyrehozni a hibáikat. Az Eredet tényleg jó lecke volt, ahogy a Jonah Hex is. Asszem az volt utolsó BD-n is kapható film, amit először DVD-n vettem meg, de még aznap vittem is vissza.
0
2020. augusztus 21., péntek 22:26
Kimaradt a csodálatos Battle Royale dvd kiadvány, ami szanaszét pixelesedett meg akadozott. Pár szerencsésnek kicserélték egy kevésbé (ugyanolyan) szarra, aztán nem is reagáltak többet a megkeresésre. Az Eredet meg mára klasszikus, akinek volt egy kis csöpp esze, az ott abba is hagyta a dvd vásárlást.
0
2020. augusztus 21., péntek 13:06
Mindenkinek megvan a magáé. - A MAGYAR DVD-FORGALMAZÁS TÍZ RÉMES EMLÉKE:

https://filmekapolcrol.blog.hu/2020/08/21/a_magyar_dvd-forgalmazas_tiz_remes_emleke
0
2020. május 20., szerda 17:52
Jó vásár! :)
A Faculty-ra nem emlékszem, hogy csak ebben az újságmellékletes kiadásban van, de gyanítom, hogy igen.
most posts by TM
0
2019. április 7., vasárnap 20:12
Nem sűrűn vásárolok már DVD-t, de most az egyik ismerős megvált a gyűjteményétől és volt olyan kedves, hogy előtte megadta a lehetőséget a válogatásra :)
Többségük amolyan "hiánypótlás", amiről korábban lemaradtam, de van közte olyan is, ami "csak" érdekelt.

0
2018. december 14., péntek 21:46
De te és még páran abbahagytátok itt, pont ezért, szóval a folyamat mindenképp káros, tehát egyáltalán nem "mind1".
most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 20:03
Nézd, én nem mondtam egy szóval se, hogy itt hagyd abba a posztolást. Csak szóltam, hogy ott is lehet. Nah mind1...
0
2018. december 14., péntek 18:33
Nem vagyok ott és nem is leszek...
0
2018. december 14., péntek 12:35
Miért nem itt? Miért kellene innen elmenni az embereknek máshová?
Most ugyanúgy viselkedsz, mint korábban a "votka" nicknevű alak.
Nem kell ide a FB-oldalad kéretlen reklámja.

most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 11:41
Ha fent vagy a Facebook-on, tegyél fel képeket az új szerzeményeidről, gyűjteményedről, házimozi szobádról a Filmgyűjtés csoportban!

Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/filmgyujtes
0
2018. december 11., kedd 18:55
Utolsó ez évben
0
2018. december 7., péntek 19:59
Ez a három film 1997-es DVD megjelenés külföldön, lehetséges, hogy a a ma már vágottnak mondott alkotások megjelentek itthon 1998-ban.

Majd később jött a vágatlan, majd a szinkronos...
0