Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. január 15., kedd 23:44
Ha esetleg még érdekelne egy kétlemezes Azumi, dobj nekem egy mailt!
0
2013. január 15., kedd 21:08
Múlt heti:

0
2013. január 13., vasárnap 14:28

0
2013. január 12., szombat 22:27
Hát ha nem úgy adta oda, hogy "képzeld, megtaláltam a családi videógyűjteményedet", akkor jó barát :)
0
2013. január 12., szombat 21:43
Ilyeneket kapok ajándékba, ráadásul bontatlanul... Ez most jó barát, vagy nem? :D

0
2013. január 11., péntek 18:30
Az a fő, hogy ő igen. :)
0
2013. január 11., péntek 17:50
Óóó értem,bocsi erre nem is gondoltam :)
0
2013. január 11., péntek 17:36
család
0
2013. január 11., péntek 17:00
Ha nem szereted a Jóbarátokat ugye azt ? akkor mért szerezted be?
0
2013. január 11., péntek 13:27
Átnézve a zsebeimet, tárcámat és megtalálva az utolsó vásárlási blokkokat, lezártam a tavalyi évet.
Összesen 66 dvd kiadvány, 60ezer ft. kiadás.
Sajnos szinte mind a gyerekeké és nincs közte szívemhez közel álló.
Sok köztük az 500, és 300 ft-os kiadvány, látatlanban, amit inkább megveszek így is olcsóbb, mint kölcsönözni és ha nem tetszik "kidobom" (dobozba padlásra).
beszúthatnám ide az excell listát is ha kéri valaki, de átböngészve a kedvenceim a tavalyi vételből:
Holtpont, Ádám almái, Trancsírák, MIIIB.
A Woody Allen sorozatomat kibővítettem és bár annyira nem szeretem, de a Jóbarátok széria lett még beszerezve, nagyrészt használtan(18,000.-)
Amit rohadtul bánok az a Viszem a bankot, Túl a csúcson.
0
2013. január 10., csütörtök 0:06
Maiak: egyéb online beszerzéseim!

0
2013. január 9., szerda 17:28
Pedig igazán jó lenne,nekem is a doboz nélküli verzió van meg :) De legalább megvan,de egymás mellett így a vastag tokok között tényleg iszonyú gagyi a slim
0
2013. január 9., szerda 17:25
Újújújúúj baromi szép :D Gratulálok! :D
0
2013. január 9., szerda 16:28
Ááá, nem hiszed el, de az Alienek után nekem is a Sziklák Szeme, és a Carrie következnek egymás után :D :D amúgy pedig gratulálok, szép gyűjtemény. Jó látni, hogy a kék-korszakban van, aki még a DVD-ket is szorgalmasan gyűjti.
0
2013. január 9., szerda 16:07
Köszi a választ, akkor sajnos nekem így kell beérnem... :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. január 9., szerda 12:56
Nálam a 3. lemez is teljesen rendben van, ugyanaz a kép van a lemezen, mint a borítóján.
Amúgy nekem is megvannak a folytatások, de azok jelenleg a "nem tudom mihez kezdjek veletek"  szekcióban találhatóak. Azokat már bánom, hogy megvetten. Amennyire imádom a 80 nap alatt a föld körül-t, annyira utálom a másik kettőt. Az még hagyján, hogy néhány karakternek más a hangja, de hogy még az énekeket is leszinkronizáltak, azzal végképp elviselhetetlenné tették. Az elsőben jó döntés volt, hogy benthagyták a zseniális spanyol dalokat. A pontot az i-re pedig az elviselhetetlen képminőség tette fel, a karakterek annyira rikítóak lettek a folytatásokban, hogy az már elviselhetetlen.
0
2013. január 9., szerda 11:52
szép kis gyűjtemény! Grat!
0
2013. január 9., szerda 11:24
Gratulálok hozzá. Hol sikerült hozzá jutni és milyen áron köszönöm
0
2013. január 9., szerda 11:11
Annak idején a Warner is kiadta, sőt Ő adta ki először a Tom és Jerry gyűjteményt, egy gyönyörű digipackban, 7 lemezesen, melyek dupla oldalas lemezek voltak. Mikor a benzinkútokon is megjelent az összes rész, csak sima slim tokban adták őket, így tehát külön gyűjtődoboz nincs hozzájuk, de tzoli és RaptorZ kolléga biztosan tud neked segíteni ez ügyben. :)

Mellesleg lenne hozzád egy kérdésem. A 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal című 5 részes kiadványban, a 3. lemez szitázása Neked is rossz? Úgy értem, hogy maga a felülete a Föld középpontja szitázást kapta? Mert akárhányszor, akárhány helyen vettem is meg, nekem mindig rossz volt. Magán a lemezen rendesen a normális sima 80 napos részek vannak, de a szitázása el lett rontva. Vagy csak én vagyok ennyire peches, hogy ilyet kapok állandóan?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. január 9., szerda 10:57
Mellesleg itt ragadnám meg a kérdést, hogy megkérdezzem, a képen látható tom és jerry gyűjteményhez létezik valami doboz, mert így elég bénácskán néz ki?
0
2013. január 9., szerda 10:53
Január elsején akartam, ám csak most kaptam vissza a fényképezőgépet, de nem is baj, ezalatt is bővültem három filmmel. Próbáltam úgy fényképezni, hogy olvashatóak legyenek a címek, úgy látom többé-kevésbé sikerült is.

0
2013. január 8., kedd 2:20
A Sztárom a párom 2 dvd-s változata manapság már ritka kincsnek számít. Joglejárt meg minden. Ügyes beszerzés :D
0
2013. január 7., hétfő 19:05
Na ezekkel végre 1000 darabos lettem. :)

0
2013. január 7., hétfő 18:02
Mai filmek:
Bosszúállók
X-men - Az elsők
Őrült, dilis, szerelem
Förtelmes főnökök
Penge 3 - Szentháromság
Az 57-es utas

:) (potom pénzért...)
0
2013. január 5., szombat 17:33