Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. január 5., szombat 11:35
Köszi :)
0
2013. január 5., szombat 0:31
Regebben lattam, nem volt rossz, de akkor nem ert 5ezer forintot. Most Kalapacseknal belefutottam 2ezerert. Nem tobb, mint fel oras animacio, Van Helsing Mr. Hyde-dal torteno,  a mozifilmet megelozo randijat meseli el. Karacsonykor ujraztam a nagyfilmet, ezert jutott eszembe levadaszni.
0
2013. január 4., péntek 23:30
Offline pár hónapja láttam egy üzletben még vagy 3-4 darabot a szinkronos változatból. Én is ott vettem még tavaly, szóval az a pár darab nagyon ott ragadt náluk. Nem merem leírni, hogy hol, nehogy megszóljanak érte. :)
Csak azért írtam, hogy lehet még kapni, érdemes keresni.
0
2013. január 4., péntek 19:42
Értem. Köszi! A Swarzi filmek közül már csak ez hiányzik, ami érdekel.
0
2013. január 4., péntek 19:41
Ez még a régebbi feliratos változat. Egy másik webáruházban volt még nekik egy raktáron.
0
2013. január 4., péntek 19:39
Amúgy a True lies még kapható, vagy ez valami új kiadás?
0
2013. január 4., péntek 19:32
:)
0
2013. január 4., péntek 18:12
Nem kölcsön? :D
0
2013. január 4., péntek 12:11
Gratulálok a beszerzéshez. Ha lesz kedved, írsz róla pár szót?
0
2013. január 4., péntek 10:44
Idei első dvd-im:
- True Lies - Két tűz között
- Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van
- Hanta boy

Újévre való tekintettel gondoltam én is felteszek néhány képet a teljes gyűjteményről, de egy rokon karácsony táján költsön kérte a fényképezőgépemet és még nem hozta vissza. De ami késik nem múlik.
0
2013. január 3., csütörtök 18:33
Meg még egy:

0
2013. január 3., csütörtök 11:31
Mai (az idei első):

0
2013. január 1., kedd 18:56
Na igen,nálunk is ez megy Anyukám szobájába sok a könyv,az egy kisebb könyvtár ahogy szokták mondani,erre szoktam szarkasztikusan megjegyezni,és mellette a dvd kölcsönző,ami nonstop zárva tart :DDDDD
0
2013. január 1., kedd 18:55
Én nem ködösítek senkinek. Mindenkiben igyekszem időben tudatosítani, hogy bár hasonlít rá a lakás, mégsem téka.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. január 1., kedd 18:55
Ja gondolom elég lesz csomagolni :D Két havonta? Akkor én rosszabb vagyok,ha nem is hetente 2-3hetente megbontom a rendszer,de így is szoktam tudni mit hol keressek
0
2013. január 1., kedd 18:53
Néha nem árt egy kis ferdítés igaz??? :D :DDDDD Nálam is ez van,Anyum ő még fanatikus,de ő velem együtt éli ki ezt a szenvedélyt :P Sokszor van olyan,hogy felhív,hogy megvan e XY film...én is szoktam tudni fejből,de nem árt nekem se a lista....az ilyen telefonok után,ha hazaérek jobb esetben 5-6 kevésbé jobb esetben 2-3 film vár :D
0
2013. január 1., kedd 18:50
Ez is ismerős, legalább két havonta azért próbálom átrendezni őket, de most már költözésig nem nyúlok hozzájuk, elég lesz majd szépen elcsomagolni őket :D
0
2013. január 1., kedd 18:49
Ez igen! Én csak egyszerűen kaland, akció, thriller stb. műfajba sorolom be őket az excel-es listámban, de ugye problémás pl. a Gyorsabb a halálnál, hiszen egyszerre tehetném a western szekcióba, vagy DiCaprio filmjei közé, de jelenleg a Russell Crowe szekcióban van :DD Bárki keres egy címet, egyből odanyúlok érte, tudom a helyét :)

Én is nyilvántartom már egy ideje a főbb adatokat, de eddig még nem fordult elő, hogy kétszer vettem volna meg véletlenül egy filmet, de most például jó pár BD-t sikerült beszereznem kedvező áron, elég sok viszont megvan dvd-n is, és egyszerűen lehetetlen túladnom rajta. Szívesen el is ajándékoznám őket, de egyrészt nem vagyok abban az anyagi helyzetben, másrészt pedig a családban senki sem olyan őrült a filmek területén mint én, hogy eredetiben gyűjtse őket.

Főbérlőkkel vagyok/voltam bajban, mikor ideköltöztünk, sajnos csak kellett kölcsönadnom pár filmet, de már most jó egy éve nem is kérdezik, van-e valami jó "akciós" filmem :D A filmek többségére azt mondom, hogy külföldről vannak, magyar vonatkozás nélkül, mert így olcsóak voltak :DD
0
2013. január 1., kedd 18:44
Én e téren,lehetetlen alak vagyok:D Folyton átrendezem őket,de a mostani elrendezés bejön :) Igaz ez nem akadályoz meg...szeretek pakolászni :)
0
2013. január 1., kedd 18:38
a 10-15 perc ismerős, de én a listám böngészem addig mit nem láttam,októberben 60 film volta listán ami mára leszűkűlt 19re :) Nem hiába tartok fenn egy teljes adminisztrációs listát is hogy milyen filmjeim vannak. Átjönnek a barátok csak ájuldozni tudnak,ilyenkor kezükbe nyomom a listát,hogy megkönnyitsem? az amúgy se könnyű választást. Mit nézzünk???
0
2013. január 1., kedd 18:36
Engem még nem győzött le :))
0
2013. január 1., kedd 18:33
"Igyekeznék műfaj/színész/rendező szerint elrendezni a filmeket, de a helyhiány miatt, no meg az átfedések okán, ez szinte lehetetlen :/"

Ez így van, én mégis ezt az elvet követem. Íme az általam jelenleg használt kategóriák a rendszerezéshez:

Akció
Amerikai rajzfilm
Animációs
Arnold Schwarzenegger
Blu-ray
Bruce Lee
Bruce Willis
Bud Spencer-Terence Hill
Christopher Lambert
Clint Eastwood
Denzel Washington
Disney rajzfilm
Díszdoboz
Dustin Hoffman
Dwayne "The Rock" Johnson
Eddie Murphy
Egyéb rajzfilm
Fantasy
Fergeteges vígjáték
Filmparódia
Háborús
Harcművészeti
Harrison Ford
Horror
Jackie Chan
James Bond
Jean-Claude Van Damme
Jean-Paul Belmondo
Jim Carrey
John Travolta
Julia Roberts
Karácsonyi
Katasztrófa
Képregény
Kevin Costner
Klasszikus
Kosztümös
Maffia
Magyar filmek
Magyar rajzfilm
Mel Gibson
Nicolas Cage
Pixar animációs filmek
Robert De Niro
Robin Williams
Romantikus
Sci-Fi
Sikerszéria
Sorozatok
Sylvester Stallone
Természetfilm
Tom Cruise
Tom Hanks
Vígjáték
Western
Will Smith
Zenés

Nem mondom, vannak átfedések, de eddig mindig sikerült eldöntenem, melyiket tekintsem dominánsnak. És nagyjából minden filmről tudom, hol keressem. :-)
0
2013. január 1., kedd 18:32
Nekem konkrétan most 12 filmem van, amit még nem néztem meg idő hiányában... kicsit felhalmozódott most...
0
2013. január 1., kedd 18:30
"Ahhoz már külön katalógus kellhet, hogy kiválassza az ember, mit nézzen meg"

Én éppen a minap készítettem listát a még meg nem nézett DVD-kről, BD-kről, mivel amint besorolom őket a helyükre, könnyebben feledésbe merülnek. Így jó eséllyel meg is nézem mindet. Le sem merem írni, hány megnézetlen DVD-m van. BD-kkel még istenes a helyzet, bár decemberben nagymértékben szaporodott a kék kollekcióm, így most abban is van egy kis lemaradás.
0
2013. január 1., kedd 18:27
Nálam az elrendezés már nagyjából 2 éve nem működik. Oda teszem a filmeket, ahol van hely. Franchise-ok egy helyen vannak, nagyjából ennyi. Amúgy meg érzésre szoktam átrendezni a gyűjteményemet, ha van rá időm. :)
A Trainspotting digit eléggé előkelő helyre tettem, valahol a Kutyaszorítóban és a Spike Lee díszdoboz között van azt hiszem.. :)
0