Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. október 29., vasárnap 0:04
Helló F430Spider!

Én is csak gratulálni szeretnék a Gladiátor DVD-hez! Nekem is ez a verzió van meg és valóban gyönyörű kiadvány.
Csak egyet árulj el: hogy lehet valakinek akkora mákja, hogy a régóta nem kapható Van Helsing digipack után ezt is sikerül beszerezni? Ez szinte hihetetlen! Hogy csinálod? Hetedik érzék vagy valami ilyesmi?

Na, most komolyan. Mégegyszer gratula hozzá! Ahogy a mondás is tartja: "Az élethez kell egy kis szerencse!" Hát neked most az volt.

Üdv: amaray
0
2006. október 28., szombat 23:59
Nagyon jó! Remélem lesz folytatás is :) mennyivel szebb így egy gyűjteményt bemutatni, mintha fent lenne a polcon egymás mellett/alatt többszáz (ezer) kiadvány :D

Javaslat: Holnapután a fagyasztóban, a többit nem írom le, ami eszembe jutott, főleg a Titanic miatt, egyesek megköveznének, mire gondoltam ;)
0
2006. október 28., szombat 23:54
Kösz amaray!

Aszittem bp-i vagy :) reménykedtem, h itt láttad valahol... De majd körbenézek, hátha akad 1-2 akciós példány Bp-n is!
0
2006. október 28., szombat 23:50

http://users.atw.hu/kevincostnerfan/e107_plugins/coppermine_menu/albums/My_autographs/normal_ag011.jpg
0
2006. október 28., szombat 23:47
flatdeejay, szetib2, Kamino!

Mail ment.

Martin vagyok!

Nem adtál meg e-mail címet, ezért neked nem tudtam válaszolni.

Üdv: amaray
0
2006. október 28., szombat 23:43
TM, nagyon jók a képek(és természetesen a filmek is)!
A Mátrix gyűjteményed gyönyörűűű! No nem kevésbé a többi is!
0
2006. október 28., szombat 23:35
Ne hidd! Apránként jött össze, mindig kiadtak valamilyen verziót, én meg nem szeretem eladni a filmjeimet, ennyi.
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 23:30

Végül pedig: Mad Max a mikrosütőben.
(folyt. köv.)
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 23:23

Ezek itt a Dr. Strangelove hármasikrek.
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 23:19

Talán legrégebbi vágyálmom, a Kubrick-gyűjtemény, ezúttal a konyhában.
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 23:18
Na TM, Te sem egyszerűen vagy eleresztve anyagilag! ;-)
0
2006. október 28., szombat 23:15

Ugyanitt örökítettem meg 29 lemezes Matrix-gyűjteményem, ami sajnos nem teljes! :-)
A zuhanycsőből ennél a képnél egy őrszem csápjára lehet asszociálni.
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 23:10

Hát akkor néhány kép, ahogy ígértem. Minden vacakot nem akartam lefényképezni, mert ahhoz lusta vagyok, viszont a Mester filmjeit megörökítettem, stílszerűen a zuhanyfüggöny mögött.

Utólag vettem észre, hogy a Cineteles doboz lemaradt, de már nem volt kedvem visszamászni a kádba. :-)
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 22:36
KÉRLEK NEEEEEEEEEEEE! elég. igen szép gyönyörű.
De nem akarok róla hallani csak ha már egy a kezemben lesz.
"Egy doboz mind felett." "Egy doboz az őrületbe kerget". "Egy doboz a gumiszobába zár"
:-))
0
2006. október 28., szombat 22:31
Annó én is jó sokat filóztam azon, hogy megvegyem-e a JP díszdobit, mivel mind3 rész megvolt külön-külön is. De aztán döntöttem! Megvettem, gondolván, hogy majd megválok az egyes daraboktól... Szerencsém volt, mert egyike voltam az utolsóknak, akik itt vehették meg ezt a szép dobozt ;)
0
2006. október 28., szombat 22:21
De igen. De ha egyszer ilyen zergebaszta vidéken élek és a nyámnyila eladók csak sajnálkozva tudnak nézni, hogy ők hát nem tudják , meg izé nem volt nem lesz, nem tudják. ( elmennek a jó anyjukba. ezért jobb a PEstieknek. Fel ül a metróra aztán körbe jár 500 üzletet, meg tud miből válogatni)
0
2006. október 28., szombat 22:17
De már mondták/írták Neked sokan, hogy a díszdoboz mennyivel többet/jobbat nyújt, nem? Össze sem lehet hasonlítani!
0
2006. október 28., szombat 22:15
Az meg a másik hogy sokaltam az összeget. HA lesz újra ilyen kiadásban megveszem. ha meg nem akkor nem. KÉSZ!!!
Különben nem sokára megyek abba a városba ahol a külön álló filmeket vettem.
Akkor nem volt talán azóta van egy darab. MEGKÉRDEZEM.
0
2006. október 28., szombat 22:12
Azt hittem, hogy sokallod az összeget! Egy olyan kiadásért, amit közel egy éve nem lehet kapni és szinte esély sincs rá, hogy újra lesz, nem sok a plussz háromezer!
0
2006. október 28., szombat 22:09
NEm volt tuti az a lehetőség. a bizonytalanba meg nem megyek bele.
0
2006. október 28., szombat 22:08
Ne butáskodj már! A három különálló filmed biztos el tudtad volna adni, így mindjárt jobb lett volna a leányzó fekvése! ;-)
0
2006. október 28., szombat 22:05
Majd még körbekérdezek.
Meg tudnám hozatni Németo-ból hiszen ott van, de ahogy olvastam azon 2.0-ás a szinkron és ha jól tudom nincs a 3ik részen magyar szinkron?
Ja lett volna egy lehetőség DE 10 000 Ft!!!! azt aztán nem.
0
2006. október 28., szombat 22:01
Én? Ugyan már! :-)

Te mennyit is ajándékoztál el idáig? ;-)
0
2006. október 28., szombat 22:00
ugyanmár ne legyél már kicsinyes   :)))
0
2006. október 28., szombat 21:49
Hali Dömi!

Már nincs meg, egy másik fórumtársam megvette tőlem!

Ajándékba? Hát Neked elmentek otthonról?!? Ajándékozni csak Te tudnál:van miből! ;-)
0