Szép gyűjtemény, alakul ez :) Viszont hiányolom a Gyűrűk Urát és a Keresztapát, tessék hamarosan beszerezni :)
0
2006. október 28., szombat 17:21
4956
Na kérem akkor képen amim van:
Csak az a baj, hogy a Gladiátornál nem raktak mind2 oldalra feliratot, így az üres részével néz kifelé a polcról. Ha megfordítom akkor meg az ellenkező irányba néz.
0
2006. október 28., szombat 17:12
52685
Na, jól van, megpróbálok felrakni nemsokára én is valami képet, nehogy kikapjak Angeltől! :-)
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 17:09
16970
Nem feszegetném a helyedben, mert eléggé rá van gyógyulva.
0
2006. október 28., szombat 17:09
4956
Siker!! na matrica leszedve. szóval, hogy hűek maradjunk a topichoz: e heti új dvd-k: Inferno ( ócska kaidás de szeretem van damme filmjeit) és ugye a Gladiátor.
0
2006. október 28., szombat 17:07
4956
Megpróbálom leszedni, a Van Helsingnél bejött.
0
2006. október 28., szombat 17:06
4956
Angelus na, nem tudok írni :-))
0
2006. október 28., szombat 17:02
16970
Igen van, jó ronda...
0
2006. október 28., szombat 17:01
4956
Nagelus mond csak a te Gladiátorod külsö borítóján is van ilyen szürke színű kör alakú matrica, hogy 5.1-es hangzás meg bővített változat?
0
2006. október 28., szombat 16:43
4956
Isten ments. Akkor gyorsan beírom a listám: 1. Ágyugolyó futam 2. Alien extra változat 3. aliens ev 4. alien3 ev 5. Austin Powers 1. 6. Az Ötödik elem 7. Hegylakó 2. 8. Koldus és királyfi 9. Inferno - A bűnös város (új szerzemény, Best DVD, nem érdemel képet) 10. Jurassic Park 11. JP 2 12. JP 3 13. Mimic 14. Múmia 15. Oltári nő 16. Ragadozó 2 17. SW III 18. Super Mario Bros 19. Szájkosaras kosaras 4. 20. Utazás a Föld kp-ja felé 21. Van Helsing digipack 22. Zimmer feri 23. Zsákolj, ha tudsz 24. Batman ev 25. batman visszatér ev 26. mindörökké batman ev 27. batman és robin ev 28. SW IV 29. SW V 30. SW VI 31. Gladiátor digipack
0
2006. október 28., szombat 16:41
16970
Köszi, igyekszem :) Szerencsére már jópár film megvan, ami érdekel, úgyhogy az utóbbi hónapokban belassultam a DVD vásárlásban. Természetesen karácsonyra még biztos meglepem magam ezzel-azzal, de azt hiszem lassan teljes lesz a kedvencek listája. Horrorok és Disneyk még jöhetnek, azokból van mit bepótolnom, és természetesen a nagy klasszikusok közül is fáj a fogam egy-kettőre: Óz a csodák csodája, Elfújta a szél, A halál 50 órája de majd meglesznek idővel.
0
2006. október 28., szombat 16:36
7252
Alakul ez, kedves Vámpír-hölgy! ;-)
0
2006. október 28., szombat 16:31
16970
Hogy ne legyen off íme a listám:
1492 - A Paradicsom meghódítása 8 mérföld A bárányok hallgatnak A barlang - The Descent A Cápa (30. évfordulós kiadás) A csaj nem jár egyedül A csillagok háborúja - I. Baljós árnyak A csillagok háborúja - II. A klónok támadása A csillagok háborúja - III. A Sithek bosszúja A csillagok háborúja - IV. Az új remény A csillagok háborúja - V. A Birodalom visszavág A csillagok háborúja - VI. A Jedi visszatér A csontember A Fekete város I. A Fekete város II. A fülke A gépész A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége A Gyűrűk Ura - A két torony A Gyűrűk Ura - A két torony (4 DVD) A Gyűrűk Ura - A király visszatér A Gyűrűk Ura - A király visszatér (4 DVD) A halott menyasszony A hihetetlen család A holló - Extra változat (2 DVD) A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka A keresztapa I. A keresztapa II. A keresztapa III. A kis hableány A kis hercegnő A kísérlet A köd A kör - Speciális változat A Magdolna nővérek A majmok bolygója (2001) A mélység titka A minden6ó A misszió A Múmia A Múmia visszatér A muzsika hangja A nap birodalma A Pál utcai fiúk A Pokolból A rettenthetetlen A Skorpiókirály A szakasz A számkivetett A Szépség és a Szörnyeteg A sziget A texasi láncfűrészes A titkok kertje A titkok kulcsa A titkos ablak A vonzás szabályai A zongorista Abigél Aki bújt, aki nem Akira Ákos - Az Utolsó hangos dal ráadás (3 DVD) Aladdin Alien - A nyolcadik utas a Halál Alien 3 - A végső megoldás Halál Alien 4 - Feltámad a Halál Aliens - A Bolygó neve Halál Amélie csodálatos élete Ámen Amerikai szépség Anastasia Animátrix Anna és a király Apokalipszis most Asterix és Obelix - A Kleopátra küldetés Az Álmosvölgy legendája Az arcnélküli ember Az Átok Az élet szép Az Operaház Fantomja (2004) Az Oroszlánkirály - Extra változat (2 DVD) Az Oroszlánkirály 2 - Simba büszkesége Az országút fantomja Az ördög ügyvédje Az ötödik elem - Extra változat (2 DVD) Az utolsó éjjel Az utolsó Mohikán Az utolsó Szamuráj Azonosság Batman: Kezdődik! Bazi nagy görög lagzi Ben Hur Billy Elliot Bridget Jones naplója Charlie - Minden kutya mennybe megy Charlie és a Csokigyár Chicago Chihiro Szellemországban Collateral - A halál záloga Constantine - A démonvadász Cry Baby Csak szex és más semmi Csavard be, mint Beckham Csillagkapu Csokoládé Dark Water - Sötét víz Donnie Darko Dumbo E. T. - A földönkívüli (20. évfordulós kiadás) Édes november Édesek és mostohák Egy makulátlan elme örök ragyogása Egyiptom Hercege Elefánt Életvonat Ellenség a kapuknál Előérzet Én pici szemem Én, Pán Péter Erőszakos múlt Eszeveszett birodalom ExperiDance - Ezeregyév ExperiDance - Revans Ezüst pisztolygolyók Fantasztikus négyes Farenheit 9/11 Folyó szeli ketté Frankenstein - Mary Shelley Frida Fújd szárazra édes Fűrész Garfield Gladiátor Gladiátor (Különleges kiadás 3 DVD) Gothika Gyilkos mezők Ha ölni kell Halálos kitérő Halloween - A rémület éjszakája Hamupipőke Harcosok klubja Harry Potter és a Bölcsek köve Harry Potter és a Titkok kamrája Harry Potter és a Tűz serlege Harry Potter és az Azkabani fogoly Hatodik Hegylakó Herkules Hét év Tibetben Hetedik érzék Hidalgo - A tűz óceánja Holnapután Hotel Ruanda Hölgyválasz Ideglelés Igazából szerelem Interjú a vámpírral Jákob lajtorjája Jégkorszak - Extra változat (2 DVD) Jelek József - Az álmok királya Kabinláz Kapj el, ha tudsz Karácsonyi lidércnyomás Kegyetlen játékok Kerülőutak Kés / Alatt (első évad) 5 DVD Kill Bill vol 1. Kill Bill vol 2. Kocka Kóla, puska, sültkrumpli Kontroll - Extra változat (2 DVD) Koponyák Közelebb K-Pax - A belső bolygó Különvélemény Legyetek jók, ha tudtok Leon - A profi (Rendezői változat 2 DVD) Lesz ez még így se! Libidó Lolita Lucy, a csajom Macskafogó Macskarisztokraták Mary Poppins Más világ Mátrix - Extra változat (2 DVD) Mátrix - Forradalmak Mátrix - Újratöltve Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron Mementó Michael Flatley - Feet of flames Micimackó Micsoda nő! Minden végzet nehéz Mindent anyámról Moszkva tér - Extra változat (2 DVD) Moulin Rouge Mulan Nagy hal Nagy Sándor - A Hódító Narnia krónikái Némó nyomában New York bandái Nightwatch - Éjjeliőr a hullaházban Ollókezű Edward Oltári nő Ördögűző (rendezői változat) Őrült Stone - 2008 a Patkány éve Párbaj Passió Pillangó Placebo - Soulmates Never Die Pocahontas Ragyogás Rambo - Első vér Ray (2 DVD + 1 CD) Rekviem egy álomért Ringu - A kör Robin Hood - A tolvajok fejedelme Schindler Listája - Ajándékdoboz Scooby Doo - A nagy csapat Segítség, apa lettem! Shrek Shrek 2 (limitált kiadás- beszélő dobozban) Sikoly Sin City - A bűn városa Stigmata Super Size Me Susi és Tekergő - Extra változat Süti, nem süti Szaffi Szeretni bolondulásig Szilaj - A Vad völgy paripája Sztárom a párom Táncos a sötétben Tarzan - Extra változat (2 DVD) Taxi Temetetlen múlt Terminátor 2 - Az ítélet napja Tigrisek földjén Titokzatos folyó Tökéletes katona Trainspotting - Extra változat (2 DVD) Trója Tudom mit tettél tavaly nyáron Underworld Ütközések Vágta Valami Amerika Végső állomás 2 Végtelen történet Véres Valentin Vérszomj Viasztestek Videodrome Világok harca Volt egyszer egy vadnyugat Vuk X - Akták X - Men 1.5 X - Men 2
0
2006. október 28., szombat 16:29
16970
:-))) Erre emlékszem! Tényleg én követtem el, basszus, de könnyű lebukni!
0
2006. október 28., szombat 16:28
7252
:-))))))
Na gyerekek, szerintem mindjárt megjelenik angel és közli, hogy szétOFFoltuk a topicot! ;-)
0
2006. október 28., szombat 16:26
52685
Szerintem Angie írhatta korábban Meggyesi beszédét is, azért nem tudta kiolvasni az "útelágazás" szót! :-)))
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 16:24
7252
Végül is olvastam már Tőled pár érdekes szót... ;-)
0
2006. október 28., szombat 16:23
16970
Nem volt direkt :) Freudi elszólásnak is mondhatnám, de nálam ez már megszokott dolog, kreálok új szavakat így bővítve a magyar nyelv szókincsét. ;)
0
2006. október 28., szombat 16:22
7252
Ne, nem kell! Jó ez is! ;-)
0
2006. október 28., szombat 16:21
16970
Úgy látszik nem csak nálam megszokott szindróma az, hogy megveszek egy DVD-t és azt majd karácsonykor kérem :) Azt hiszem idén is ez lesz a legjobb megoldás.
0
2006. október 28., szombat 16:20
4956
szembe sütött a nap mikor fényképeztem , mindjárt csinálok egy új képet.
0
2006. október 28., szombat 16:20
7252
Basszus, én meg azt hittem, hogy direkt írtad így! Micsoda jó kis szót kreáltál pedig!! ;-)
0
2006. október 28., szombat 16:19
52685
Én Jamamuránál láttam először a Gladiátor-digit. Akkor talán még nem is volt boltban kapható. :-) Aztán mikor megtudtam, hogy milyen olcsó, azonnal rohantam a boltba és megvettem, majd odaadtam anyóséknak, hogy ezt adják nekem majd karácsonyra! :-))
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 16:18
16970
kézenfekvőbb :))))
0
2006. október 28., szombat 16:15
7252
"rajtunk kívűl van még valakinek?"
Na mit tippelsz, Te kis zseni? :-)
A kiadott mennyiség egy-két példány kivételével (a mellékelt ábra szerint is) elfogyott! Nyilván jópárunknak megvan! ;-)