Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. október 28., szombat 16:15
Kösz, nem fakult még meg pedig már 1 éve fotóztam le :-)
0
2006. október 28., szombat 16:14
Átcseréltem a lemezeket, mert nekem így képenfekvőbb...
Szerintem mindenkinek digipakkos aki tavaly vette meg, mivel eredetileg ilyen kiszerelésben lehetett csak akpni.
0
2006. október 28., szombat 16:13
Nahát, hogy a tiédnek mennyivel szebb képe van! ;-)
0
2006. október 28., szombat 16:11
Nekem is az, mint a tiédben
0
2006. október 28., szombat 16:10
Nagyon jó ár, bőven megérte

Én 2500Ftért vettem az eredeti angol nyelvű kiadást. Egy az egyben ugyanígy néz ki, csak a feliratok vannak angolul
0
2006. október 28., szombat 16:06
Nálam nem ez a lemezek sorrendje :-)) ( hú de nagy probléma) :-))
rajtunk kívűl van még valakinek?
0
2006. október 28., szombat 16:04
Szia!
Igen tudom :-)) még nem néztem bele, mert egy csomó másik filmet is kaptam azokat teszem adatbázisba meg a közös gyűjtőbe.
0
2006. október 28., szombat 15:49
Szerintem Comodus jelleme árnyaltabb képet kapott a beillesztett új jeleneteknek hála. Sokminden háttérben zajló eseményről is többet tudhatunk meg, úgyhogy hozzátesz a mondanivalóhoz.

Az enyém is digis.

0
2006. október 28., szombat 15:43
Szia Ferrari-fan!

Gratula, ez nagy fogás volt! Tudatában vagy, hogy milyen ritkaságra (szinte beszerezhetetlen kiadásra) tettél szert?!? Egy páran most biztos irigykedve nézik a képeket...
0
2006. október 28., szombat 15:27
Igen, csak az már nem digipack, hanem vastag Amaray-tok kombózva papírfeknivel, és rémesen rondán néz ki, főleg miután az ember látta a digipackos kiadást
0
2006. október 28., szombat 15:25
Most már csak helyet kéne neki csinálni a polcomon . :-))
0
2006. október 28., szombat 15:25
No igen de ahogy láttam xpress-en azonnal szállítható státuszban van
0
2006. október 28., szombat 15:17
Gratula hozzá, manapság tényleg elég nehezen lehet beszerezni :) A kiadás ilyen formában gyönyörű, az extrák is érdekesek, kár, hogy a film bővítései érdemben nem sok mindent tesznek hozzá a moziváltozathoz.
0
2006. október 28., szombat 15:06
köszi! :-))))
0
2006. október 28., szombat 15:01
Gratula! Most nagyon irigyellek ám! Digipackos Gladiátort szerezni, nem egyszerű dolog. Én már barátkozom a gondolattal, hogy lesz egy amaray tokos 3lemezes Gladiátorom. :(
0
2006. október 28., szombat 14:57
3990 Ft
0
2006. október 28., szombat 14:54
És még egy kép:
0
2006. október 28., szombat 14:53
És mennyibe fájt?
0
2006. október 28., szombat 14:52
No kedves fórumozó társaim!
Ma piaci nap van és édesanyával lementünk. Én rögtön a dvd-ket céloztam meg ő elment vásárolni.
A szimpla tokos filmek között azonnal szemet szúrt nekem eme ( ritkaság ha mondhatom így) nagyon szép kiadású film. Szeretném veletek kéepkben is megosztani mit vettem:
0
2006. október 28., szombat 13:42
amaray
engem is érdekelne a mexikó dolog ha meg kérlek elküldenéd a kalvinszabolcs@gmail.com-ra hol vetted a dobit.
köszi
Kamino
0
2006. október 28., szombat 12:40
amaray, pesti ismerősök engem is ostromolnak a Mexikó-trilógiáért, ha elmondanád az elérhetőséget, segítenél abban, hogy kevesebbet kelljen Nyíregyházáról postáznom :D
0
2006. október 28., szombat 12:23
A héten sikerült egy "ősdvd"-t beszereznem, nagyon akciós áron. Filóztam, hogy ide, vagy az örvendezős topikba írjam, de inkább ide mert azért az túlzás, hogy ki**túl örülnék neki. :)))
A film a Háború a Földön, első kiadása. Bizonyíték arra, hogy az Intersonic a "garázdálkodását" nagyon korán kezdte itthon. Persze ezt még a Best forgalmazta/forgalmazza itthon, de számos ponton tettenérhető a nagymúltú nemzetközi cég kézjegye a kiadványon.
Haladjunk kűvülről befelé.
A csodának köszönhetően eldugva találtam rá egy fóliázott, eredeti kiadásra. A tok átlátszó egyoldalas. Ezért az első, hogy kicseréltem a tokot, mert az sem egy minőségi darab, nem a később a Best által alkalmazott amaray. A lemez szitázásán három nyelven található a film címe (angol, magyar, cseh), amúgy követi az Intersonic által követett letisztult dizájnt: egy a filmből kiragadott jellegzetes kép, és a Dolby és dvd-logó található rajta. :)) Bojiste zeme.
A gépbe helyezve a lemezt egy weblink kínálja fel magát, mely az Intersonic és a Best honlapjai felé navigál minket (label: DVDVolume). A lemez elinditása után választhatunk nyelvet az intersonic-tól megszokott módon, a zászlók között navigálva. A magyart választva a Best logója indul és az, hát... Örüljünk a mai dizájnnak, higyétek el százszor jobb. Nem ezerszer.
A menű és a film 4:3-as képarányú. A kép és hang elemzésére nem törekszem ez a film adatlapján nagyjából össze van foglalva (a fimet magát sem vesézem ki). De maga a menü: film; hang/felirat; elözetes (rövid ö-vel); prémium; készítették. Ezek a menüpontok. Mai szemmel megmosolyogtató a prémium menüpont, de mivel ez még a dvd hajnala, ezért különösen nem akadok fenn. Előzetesek: 13. harcos; Az ötödik elem; Bérgyilkos a földön (a híres Bruce Willis-film). Fejezetek menüpont nuku.
Elinditva a filmet nem lehet se hangot, se feliratot váltani, csak a menüből. Ez azért zavaró, mert a gépen nézve bekapcsolt a cseh felirat is a magyar szinkron mellé, amit nem tudtam kikapcsolni, még a menüből sem, mert ott nincs olyan opció, hogy felirat nélkül. Szerencsére asztali lejátszóba rakva, helyrebillen minden.
Képet sajna nem tudok felrakni, de remélem a lényeg átjött a leírásból. Szóval a megvételét senkinek sem ajánlom, inkább vegyétek meg a Best által kiadott újabb verziót, melyen már a szinkron 5.1-ben pompázik. Persze csak akkor, ha ellenállhatatlan késztetést éreztek a film megtekintésére. Erre bíztat titeket ezen honlap lemezleírása is. :)))
Én is csak azért vettem meg, mert szeretem a sci-fiket, olvastam a regényt is (mely azért csak egy átlagos könyv, átlagon felüli hosszúságban) és egyfajta nosztalgikus hullám is elfogott, ami egy kicsit furcsa, mert azért ez még csak egy ötéves kiadvány. Dehát egy felgyorsult világban élünk. :)))
0
2006. október 28., szombat 11:00
Amaray, nekem is elküldenéd hogy hol találtad ezt a jó kis kiadványt? :)
0
2006. október 27., péntek 22:44
Nem, a sima egylemezest rendeltem :(

A Volt egyszer egy Mexikó nemcsak Pesten ilyen olcsó, ma láttam én is az itteni boltban, filóztam is rajta, de sztem holnap visszamegyek érte :)
0
2006. október 27., péntek 22:29
Hello amaray!

Nekem is elküldenéd a fellelhetőség adatait.

Elöre is kösz!
0