Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. október 25., szerda 18:30
Helló Mindenkinek!

Ma délután meghozta a posta a Natural Killers-Ragadozók testközelben című természetfilm-sorozat következő darabját, amelynek a címe: Oroszlánok között.
A csomag tartalmazott egy újabb akciós ajánlatot is, amely szerint ha mostantól a kettes gyűjtést választom, akkor a jövőben egyszerre 2 DVD-könyvet küldenek, és ezzel 1000 Ft-ot takaríthatok meg küldeményenként, azaz a lemezek darabja csak 2490 Ft-ba esik majd. Ha élek ezzel a lehetőséggel, akkor ezért a mostani küldeményért is csak 2490-et kell fizetni 2990 helyett.
Természetesen élni fogok a lehetőséggel, hiszen így olcsóbban és gyorsabban lesz teljes a sorozat, amely nem egy utolsó szempont.
Ezt a sok szöveget azért írtam le, mert az előzőleg bemutatott darabok is felkeltették egy-két fórumozó érdeklődését, és úgy gondoltam, hogy talán ezt a hozzászólásomat is szívesen fogadják és olvassák majd.
Ismét készítettem 3 fotót a kiadányról kívülről-belülről egyaránt. Íme:

Láthatjátok, hogy ez is milyen szép. Igaz?

Üdv: amaray
0
2006. október 25., szerda 18:27
Asszem, aprítok vele :) De most komoly: múlt héten mondtam is a kolléganőmnek, hogy mindegy, mit nézek, csak szamurájkardos legyen, és hogy én is mennyire szeretnék. Mikor megláttam az akciót, nem is akartam hinni a szememnek! Basszus, de jó lenne, ha enyém lehetne az egyik!... Félelmetes vagyok így is, hát még ÚGY.
0
2006. október 25., szerda 14:17
Két új szerzeményem van:

Zsiguli
Hervadó virágok
0
2006. október 25., szerda 8:26
Tiszta Kill Bill :) azóta tudjuk, hogy a jányoknak is jól áll ám a szamurájkard :]
0
2006. október 25., szerda 8:20
Gratulálok Angel, gyönyörű gyűjtemény O_o
Még nyáron jártam egy ismerősömnél akinek a lakásában nem könyvek vannak hanem dvd-k. Úgy kell elképzelni, hogy minden szobában legalább egy polc és azon eredeti DVD filmek. Például a Sikoly antológia, mindenfajta Alien kiadás, Predator díszdobozok... leesett az állam és amíg nem jöttem ki onnan meg sem találtam.
0
2006. október 25., szerda 1:55
Na, sikerült egyetlennek maradnom.
Who wants to chat forever?
Jó éjt!
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 1:25
Nindzsa ki beszél! :-)
Aztán mit kezdesz a pengével, te lány?
Forgatni fogod? :-)
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 1:21
Persze! Berendelve :)
0
2006. október 25., szerda 1:19
Szamurájkardot akartok a dvd-gyűjtemény mellé?

L: aktuális akciók.
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 1:17
Nehéz? Na, akkor rástartolok! :-)
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 1:11
Szerintem az egyik legnehezebben beszerezhető kiadás, szerencsésnek vallhatja magát aki rendelkezik vele.
0
2006. október 25., szerda 0:54
köszi, de részben ki kell ábrándítsalak: fight club sajnos "csak" papírfekkes darab, jó ideig kergettem a digist (elvileg ausztráliában és európában sem nagyon van már digis), aztán ezt ajándékba kaptam és (legalábbis ideiglenesen:)) kibékültem vele.
0
2006. október 25., szerda 0:47
Nagyon szép gyűjtemény, gratulálok hozzá!
Tényleg van jópár kiadás, amit a polcomon szívesen viszontlátnék (a digis Fight Club csak elérhetetlen álom marad, a Volt egyszer egy Vadnyugat harmónikás változata meg már régóta a beszerzendő kiadások listájának elején helyezkedik el).
0
2006. október 25., szerda 0:44
Nekem 900 van, ha minden dobozt és twinpack-et egynek számolok, ha nem, akkor nagyjából ezernél járok. Viszont most (sincs) olyan állapotban a polc, hogy dicsekednék vele, még nem ötlöttem ki a tökéletes elrendezést.
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 0:39
O.K.!
Közben én is kerestem, mert úgy emlékeztem, hogy elmentettem valahová a kihajtogathatós digipack-ot, de nem találom sehol... :-(
0
2006. október 25., szerda 0:36
egy kép van, de azon nem látszik semmi. mindegy, a léneg, hogy jamáé lényegesen szebb :)
0
2006. október 25., szerda 0:33
nem kihajtogatós, hanem lapozgatós (mint az alien vagy a 24 4. évad). jamáé teljesen más. ha jól emlékszem, dombornyomású, más a színe is, meg úgy összességében sokkal szebb. mindjárt megnézem, van-e az enyémről kép, ha van beteszem.
0
2006. október 25., szerda 0:31
Miért, Jamának milyen van? A Tiéd az a kihajtogathatós digipack, nem? Volt ebből másmilyen kiadás is?!? [Mennyi kérdés van a Földön! :-)] Száz filmet/kiadást szerintem kapásból fel tudnék én is sorolni, amikre fáj a fogam! ;-)
0
2006. október 25., szerda 0:25
köszi, de a nightmare sorozatot inkább jamamurától irigyeljük közösen, mert ugyan az enyém is egy helyes kis dobozka, de az övé köröket ver rá. ;)
(book of the dead szvsz még kapható, nem is horribilis az ára, sőt, már van a második részből is van ilyen kiadás, nekem most arra fáj a fogam - több száz más dolog mellett :))
0
2006. október 25., szerda 0:20
Akkor én is beállok a sorba és gratulálok! Szép kis kollekció! ;-)
Az ember ilyenkor - amikor másvalaki gyüjteményét nézegeti - tudatt alatt összehasonlítja a sajátjával és azon töpreng, hogy neki ebből még miket kell majd beszereznie... Az EVIL DEAD "book"-ért és a NIGHTMARE ON ELM STREET "sorozatért" nagyon irigyellek! :-(
0
2006. október 25., szerda 0:20
OFF :)
0
2006. október 25., szerda 0:19
(hagyd az elveidet és) nyomasd a képet, oszt eldöntjük közfelkiáltással ezt a kérdést ;)

lehet, hogy a tremosot nem űbereled, de a nagyságrendet nem is kicsit. (alulról ostromlom az 500at)
0
2006. október 25., szerda 0:17
mi az az A710-es?
0
2006. október 25., szerda 0:16
közül=között
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 0:14
Á, ne hidd! Az én 50 díszdobozom közül egyébként sincs olyan különlegesség, mint pédául a te Tremorsod!
Azt maximum a saját(?) fogsorom közé helyezett VHS-felvétellel tudnám utánozni... :-)
most posts by TM
0