Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. október 25., szerda 0:11
Jelenleg 506-nál járok, ha meglesz az A710-es, én is rakok fel képeket!
Asszem áprilisban fotóztam le őket utoljára.
0
2006. október 25., szerda 0:09
prezentálnám=prezentálnál
0
kabbe ;)

ps: mindketten tudjuk, hogy ha végre prezentálnám némi képanyagot a kollekciódról, mehetnék a ..csába ezzel a pár koszvadt dvdmel :)
0
Hosszú-hosszú órákat játszottam én is vele! :)
0
2006. október 25., szerda 0:07
tudtam, hogy valaki kiszúrja... :)
0
pedig mostanában szerintem kevésbé gyarapodott létszámban. nagyobb bővülés talán az elmúlt 1-2 hónapban volt. lassan eljutok oda, hogy azért már nagyjából megvan, ami igazán fontos lenne. na persze, nincs vége korántsem a gyűjtögetésnak, mert mindig megjelenik valami, ami érdekel, vagy éppen elkezd érdekelni valami, ami korábban egyáltalán nem tűnt fontosnak. de mindenesetre egyre kisebb a lemaradás. díszdobozokból meg sajnos sosem elég :)
(hozzá kell tenni, hogy én megveszek olyat is, amit korábban nem láttam, tulajdonképpen olcsóbb, mint moziba menni)
0
És a filmek között megbújik egy Diablo is! :))
0
Jó is annak, akinek tellik méregdrága díszdobozokra! :-)
Bravó!
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 0:02
köszi mindenkinek!
0
2006. október 24., kedd 23:25
Valóban lenyűgöző gyűjtemény. Én is csak gratulálni tudok hozzá.
0
2006. október 24., kedd 23:22
"az Sw trilógiát miért csak most vetted meg?"
Egyszerű: most jött ki rá a lépés! Az a lényeg, hogy megvan.
0
2006. október 24., kedd 23:17
Azta, angel! Jól megszaporodott a gyűjteményed mióta utoljára láttam róla képeket :) Nagyon szép, további eredményes gyarapodást kívánok hozzá.
0
2006. október 24., kedd 23:12
No comment...csak egy rövidke:

Gyönyörű gyűjtemény.:)
0
2006. október 24., kedd 23:08
:D
díszdobozok normálisan (remélhetőleg)

0
2006. október 24., kedd 23:04
én is fényképeztem mostanában :)
sajnos, az esztétikum már nem megy, nagyobb hely kellene, de addig is, nagyjából így néz ki a gyűjtemény.

1. a legnagyobb polc:

2. díszdobozok:

3. még dobozok:

4. néhány papírtokos:

5. a kupis polc:

6. két szebb darab külön:

0
2006. október 24., kedd 22:54
A hulye azert nem vagyokban vannak ezek. Ami vicc, hogy csak naluk ennyi a Valami Amerika digipack es 1290 a Kontroll digipack. Mind a kettot megvettem en is. NEm ertem az xpress-en miert nincs ez az akcio...

A Red Dragont en is lattam, de szerencsere nekem meg van a magyar kiadas. :)
0
2006. október 24., kedd 22:18
Köszi szépen.Pedig hidd el hogy mindkét műfaj terén van még mit bepótolnom.Soha nem fogom utolérni magamat.Horrorban tuti nem...:)

Engem meg a Te horror szekciód nyűgözött le.Le sem tagadhatod, hogy a kedvenc műfajod.

Meg látom,hogy Tim Burton-t is szereted.:)
0
2006. október 24., kedd 22:13
Miért ne lenne eredeti ?? Amúgy én még tékába se járok...

De ha nem hiszed el akkor javaslom látogass el a Fango fórumára és nézd meg az "én DVD gyűjteményem" topikot.Ott Leon néven vagyok fent (csak az itt már foglalt volt.:)) és fel is pakoltam képekben a kollekciómat pár hónapja.Meg fogsz lepődni.:) De a Böjtién is.;)

Bármily nehéz is elhinni,de tényleg vannak még az országban olyan emberek akik eredeti filmeket vesznek lehetőség szerint.Ja és nem milliomosok.Én sem feltételezem itt bárkiről - mér Rólad sem - hogy amiket itt írnak vagy írtál azok ne lennének eredetiek.Különben is.A másoltakat amúgy meg ki veszi gyűjteményes darabnak ?? :)

Szóval igenis szép dolog a filmgyűjtés..de erről ennyit.Nem akarok semmiféle lelkifröccsöt adni vagy bárkit megbántani.Nekem erről ez a véleményem és ennyi.
0
2006. október 24., kedd 22:12
Jó filmek.
az Sw trilógiát miért csak most vetted meg? amugy láttam hogy Azonnal szállítható státsuzban van. Ez azt jelenti, hogy az xpress felvásárolta ami raktáron volt és árulja amig el nem fogy?
0
2006. október 24., kedd 22:04
Sziasztok!

Az elmúlt héten az alábbi 3 filmmel gyarapodtam, így végre teljes az eddig megjelent sorozat. Az első rész sajnos nem a digipack változat, de nem baj.
A 2. része viszont digipack, amit már korábban sikerült beszereznem.

Ezt pedig ma hozta az Xpress futára. Már nagyon vágytam erre a díszdobozra, most végre sikerült összehozni. Köszönet az Xpress-nek a remek akcióért!

Üdv: amaray
0
2006. október 24., kedd 20:19
"...gondolom "a gazdaságos árúházban" vetted. Vagy tévedek ?"

"Hülye azért nem voltam."

:-))))))))))))))))))))))))))
0
2006. október 24., kedd 20:17
Engem kb. 1-1,5 éve érdekelnek a dvd-k...
Nem igazán vagyok gyűjtő, inkább csak filmkedvelő, aki vesz eredeti dvd-ket.

Gonosz halott 2
Texasi láncfűrészes 2 dvd
Holnapután 2 dvd
Holtak hajnala 2004, 1978
Alien 1,2,3,4
Terminátor 2
Szellemhajó
Moszkva tér
Karib-tenger kalózai
Nemzet aranya
Jelek
Mulholland Drive
Született Július 4.-én
Underworld
Amerikai pite 2
Sikoly
Sin City
Ponyvaregény
Fűrész
Kill Bill 1,2
Szezon
Apokalipszis most
Nagy Sándor
Szökevény
Arthur király
Zongorista
Utolsó szamuráj
Sólyom Végveszélyben
Jason X
Sötét víz
Ringu
Halloween feltámadás
Halloween  20 évvel később
Fehér zaj
Alkonyattól pirkadatig
0
2006. október 24., kedd 20:14
Hülye azért nem voltam. 959 Ft volt, a Vörös sárkány pedig 799, nyilván azért, mert angol nyelvű kiadás, de magyar szinkron és felirat van rendesen, csupán az extrákon nincs magyar opció, de nem állok hadilábon az angollal, úgyhogy megvettem.
0
2006. október 24., kedd 20:06
Jah én is digipacknak látom, gondolom "a gazdaságos árúházban" vetted. Vagy tévedek ?
0
2006. október 24., kedd 20:04
Nagyjából három éve komolyabban, előtte úgy két évig veszegettem néha, meg el is adogattam, csak aztán elkapott a szenvedély, és azóta a hétvégéimet az elvonón töltöm.:D
0