Nekem sincs sok filmem, év eleje óta foglalkozom vele komolyabban, de most egyre nehezebb, mivel nem sikerült államvizsga óta elhelyezkednem, szerencsém ,hogy suli mellett elég sokáig főállásban dolgozhattam, és csak utolsó 1 évre kellett otthagynom a munkahelyem, így azért van megtakarított pénzem. Nem törekszem a mennyiségre, de így is összejött 60-70 db film, köztük pl.: Jurassic Park, Vissza a jövőbe, Múmia díszdoboz, előrendeltem a Bin-jip-et, Elfújta a szélt vagy a Ben Hurt is. Dvd-ket olyanokat igyekszem venni, amiket láttam, kivételt képez ez alól pár 990-es film, ami info alapján érdekesnek tűnt, és megvettem, bár néhányban csalódtam.
Dvd-n vígjátékot, kaland/akció ill. tesóm miatt thriller és horror filmeket veszek. Drámát és egyéb filmeket inkább kölcsönzök, vagy ismerősöktől kapok és 1x megnézem őket, mert én úgy tekintek a filmekre, hogy egy hosszú nap után bezuhanok a fotelbe és arra a 1,5-2,5 órára, amíg a film tart kikapcsolom az agyam, és egy jót pihenek, ilyenkor nem szeretek agyalni a filmen. De ha olyan hangulatban vagyok, jöhet bármi :D
Az európai filmek általában jobban bejönnek, mint az amerikaiak, ímádok francia vagy német eredeti nyelvvel és magyar felirattal filmet nézni, bár a némethez felirat sem kell nagyon :)
Hál Istennek a sorozatokat nem nagyon szeretem (vagy legalábbis nincs időm arra, hogy dvd-n megnézzem őket), így arra nem kell költenem, ami érdekelne egyetlen sorozat, itthon még nem jelent meg (Las Vegas).
Kedvenc színészeim : Jean Reno, Nicolas Cage, Al Pacino, Robert De Niro, Tom Hanks, Meg Ryan. Az ő filmjeiket igyekszem beszerezni, most pl Keresztapára fáj a fogam nagyon, koplalás lesz, ha vhonnan megakarom szerezni.