Na te az a dvd nagyon ott van! Megvan az összes dvd-je a DM-nek és sztem ez a legjobb! :P
0
2006. október 16., hétfő 22:47
16970
:) Akkor most már tudod! Információéhség kielégítve ;) Nem, a nővérem ilyen téren kegyetlen tud lenni... de azért kívülről jól megnézem majd csütörtökön, ha áthozza a haverom a cuccokat, mert utána még 2 hónapig nem fogom látni :S tutira! Nem baj, majd Szenteste falat bontok a DM-el :]
0
2006. október 16., hétfő 22:44
7252
Erre voltam kíváncsi! ;-)
Ha szépen kéred és nagy, boci szemekkel nézel Rá, akkor sem adja oda?
0
2006. október 16., hétfő 22:41
16970
Inkább leírom mik lesznek az enyémek:
- Viasztestek - Eszeveszett birodalom - A Nap birodalma - Táncos a sötétben - Kis hableány
Dec. 24-én pedig megkapom a Depeche Mode DVD-t, mert ez lesz a nővérem ajándéka nekem :) de kikötötte, hogy csak karácsonykor adja ide :D Micsoda zsarolás!
0
2006. október 16., hétfő 22:36
7252
És melyek azok, amelyek NEM tartoznak a "természetesen nem mind az enyém" csoportba?
0
2006. október 16., hétfő 22:32
16970
:)) Sokmindent!
Sorolom: - Viasztestek - Eszeveszett birodalom - A Nap birodalma - Táncos a sötétben - Depeche Mode - Touring the Angel (2 DVD + 1 CD) - Vitahtatatlan - A kis hableány - A szomszéd nője mindig zöldebb - Még zöldebb a szomszéd nője - A félelem bére - Csengetett Mylord? 3. évad - A tizedes meg a többiek
Természesenen nem mind az enyém :)
0
2006. október 16., hétfő 22:28
7252
Látod, le vagyok maradva... . De majd idővel! ;-) Miket hoz hongkong? :-O
0
2006. október 16., hétfő 22:26
52685
Off: Látom, teljesen belilultál! :-)
most posts by TM
0
2006. október 16., hétfő 22:26
7252
Mindenkinek köszi a "grat-okat"!
0
2006. október 16., hétfő 22:09
839
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 16., hétfő 22:07
16970
Gratulálok, ebből nekem is megvan pár film :) Némó nyomában, Mementó, SWEP III, A titkok kulcsa, Aki bújt, aki nem..., Legyetek jók, ha tudtok...; és csütörtökön hozza Tadam az újabb filmadagomat :]
0
2006. október 16., hétfő 22:02
4956
"minden téged érdeklő témát ebben a szerencsétlen topikban beszélsz ki." Ilyet nem is tettem. HA van egy új filmem amit érdemes ide betenni, mert jó kiadás vagy másokat is érdekel, akkor ahhoz szoktam kérdéseket feltenni. ennyi. De ne veszekedjünk, nincs értelme.
0
2006. október 16., hétfő 21:55
2975
szépek, grat :)
0
2006. október 16., hétfő 21:52
7252
Az októberi termésem, csak mivel el vagyok havazva egy kicsit, nem igazán volt időm feltenni; de ez legalább ideillik a topicba és nem OFF-olja szét, mint oly sok más dolog mostanában, ugye...
(498 db)
0
2006. október 16., hétfő 21:37
2975
kismilliomodszor jössz azzal, hogy ez a topik olvasott. nem azért olvassák az emberek, hogy a te kérdéseidre válaszoljanak, hanem azért hogy dvd gyűjteményeket láthassanak/olvashassanak. feltettél egy kérdést más topikban és nem válaszoltak? lehet, hogy senki nem tudta rá a választ, lehet, hogy más oka van a válasz elmaradásának. de erre nem az a megoldás, hogy minden téged érdeklő témát ebben a szerencsétlen topikban beszélsz ki. szimpla netikett.
(nem vagyok mérges, így nem kell megnyugodnom, de látom ez a fixa ideád, úgyhogy megígérhetem: a nap még hátralévő részében - sem - leszek mérges.)
0
2006. október 16., hétfő 21:33
2975
hogy magadra vetted, azt látom, csak nem értem. senki nem mondta, hogy ne válaszolj arra a kérdésre, hogy melyik programmal tartod nyilván a dvd gyűjteményed. olvasd vissza a hszomat (vagy maradj sértődött minden alap nélkül, ha ez neked jó). részemről lezárva a téma, még egyszer nem ismétlem el, hogy a hsz nem neked szólt.
0
2006. október 16., hétfő 21:31
2975
kösz a segítséget, magam sem mondhattam volna ékesszólóbban:)
összességében azt kéne végre megérteni, hogy nem én vagyok harapós kedvemben (és esetleg más napokon más, aki szóvá mer tenni hasonló eseteket), hanem egész egyszerűen vannak a fórumozásnak bizonyos szabályai, amiket illik betartani, egyebek mellett kerülendő a topic szétoffolása. ugyanis bármilyen furcsa, a többség a te dvd gyűjteményed topicban dvd gyűjteményeket szeretne csodálni, ill. a sajátjával menősködni, és ezt úgy szeretné megtenni, hogy ne kelljen keresgélnie az ide nem illő hozzászólások között. ez persze értelemszerűen igaz minden más topicra is. gyk közölném azt is, hogy ezek a szabályok nem csak az xpressen élnek, hanem bármilyen más fórumban is. a különbség az, hogy itt nincs moderátor, aki kiszűrné a sorozatos offokat, ill. az egyéb ide nem illő dolgokat. ez egy közösség, és próbáljuk már úgy gyakorolni azt a kurva nagy (szólás és egyéb)szabadságunkat, hogy nem zavarunk vele másokat. mert valóban nem kötelező írni-olvasni, de kötelező lenne legalább a minimális szabályokat betartani...
0
2006. október 16., hétfő 21:29
7252
Rendben angel, a későbbiekben - amennyiben hozzád szeretnék szólni - így lesz!
0
2006. október 16., hétfő 21:21
849
az érzéseimhez nem fűzök kommentet. meg ehhez az egészhez sem most többet. bocsánat, ha kérdésre válaszolva próbáltam segíteni, tudod volt már, h meg is köszönték, mert gyakran én is szoktam kérdezni. bocsánat, ha a szórakozásod ezzel elrontottam, elrontottuk. érezd jól magad!
0
2006. október 16., hétfő 21:17
4956
De ha már ez a topic a dvd gyűjteményekről szól, értük hozták létre akkor egy pár kérdést a filmhez kapcsolódoan igazán nem nagy bűn itt feltenni vagy igen? Meg ez a topic eléggé olvasott. Volt már olyan hogy, vmelyik filmnél nem is válaszoltak a kérdéseimre, pedig azokat a film saját topicjaiban tettem fel. ez van. akkor nekem egy OFF aztán kész. Angel te meg nyugodj meg.
0
2006. október 16., hétfő 21:12
3945
szerintem abszolót igaza van angelnek. faszba a karcolt lemezekkel! akinek ilyen problémái vannak, az e-mailezze meg vagy vegy fel a kapcsolatot olyanokkal, akit ez érint. nem mindenki tud egész nap a gép előtt ülni, ezért nagyon zavaró, amikor egy fárasztó nap végén ki kell hámozni a lényeget.
0
2006. október 16., hétfő 21:08
2975
ha nem kioktató hangnem volt, akkor itt és most felhatalmazlak arra, hogy a nickemen szólíts meg, ha hozzám szeretnél szólni. nem igénylem az ügyvéd úr megszólítást.
0
2006. október 16., hétfő 21:07
7252
És természetesen másoktól is!
0
2006. október 16., hétfő 21:06
2975
topik lényege=fórum lényege
0
2006. október 16., hétfő 21:06
7252
Ez nem kioktató hangnem volt; egyébként meg szegény Ferrari-fannak igaza van:eléggé harapós kedvedben vagy ma!
Nyilván azért írta ide, mert éppen megvette/megkapta a filmeket és ez a topic jutott eszébe! Tehette volna a film saját topicjához is, akkor most nem lennél ennyire mérges.
Elnézést kérek Tőled, mert tönkretettem a szórakozásodat!