Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. október 16., hétfő 21:06
mondtam olyat, hogy nem ez a fórum lényege?

(a fórumhoz a topikok is hozzátartoznak, a topikok egy adott témáról szólnak. a hozzászólásokat a témákhoz kellene igazítani - szvsz ez is a topik lényege lenne.)

esetleg megtalálva érezted magad? nem neked szólt a hozzászólásom, szerintem ez nyilvánvaló.
0
2006. október 16., hétfő 21:02
nem kell írni. nem kell. nem kell olvasni. nem kell. ez a fórum lényege.
0
2006. október 16., hétfő 20:59
a kioktató hangnemet egész nyugodtan elteheted a spájzba, anélkül is meg fogom érteni, amit tudatni szeretnél velem.

az általam említettek orvoslására amúgy nem kell új topikot nyitni, többek közt elférne a karcos lemez téma a chatben és az ami kibaszottul dühít topikokban is...
szarom le, hogy öttel kevesebb topik van, ha a meglévőket tönkrecseszik a felhasználók a chattel. de tudod mit? ne értsd meg. tényleg. ne zavarjon, ha mások szórakozását tönkreteszed. tényleg. ne.
0
2006. október 16., hétfő 20:55
Ügyvéd úr, nem kötelező ám olvasni!

Tegnap már csak 704 topic volt, a 709-es tegnapelőttihez képest. Ha valaki nyitott volna anno egy topicot, hogy mondjuk milyen problémáid voltak már a lemezeiddel... , akkor meg az lenne a baj. Olyan úgy sincs, hogy mindenkinek jó legyen minden.

Úgyhogy úgy látszik, nem!
0
2006. október 16., hétfő 20:53
angel nem mérges ma, úgyhogy ezt se halkan, se hangosan nem kell megjegyezned. mindössze nem értem, hogy ezeket a dolgokat mi a halálért itt kell megbeszélni.
a kérdésed már megint nem idevaló (mert ez szimpla cset egy kaidványról, ez pedig a kurva TE DVD GYŰJTEMÉNYED TOPIK) és még ráadásul érthetetlen is.
0
2006. október 16., hétfő 20:48
Helló the JACKal!

Gratula az új filmjeidhez. Szép darabok, különösen a két felső, amelyből a New York bandái nekem is megvan ugyanebben a formában, a Ronin viszont még nem került beszerzésre. Egyszer majdnem sikerült megvennem a digipack kiadást, de azok a ronda "teszkógazdaságos" műanyag szalagok teljesen tönkretették a dobozt, így otthagytam a polcon.
Ha jól látom ez a kiadvány is digipackos. Honnan sikerült beszerezned és mennyiért?

Üdv: amaray
0
2006. október 16., hétfő 20:45
igaz.
halkan megjegyzem: angel ma mérges?
Te figyi a tetralógiában a zöld lemeztartók hogyan vannak fogatva mert nagyon nem látom át képről az egészet. annyit látok hogy nem egészen digipack vagy igen?
0
2006. október 16., hétfő 20:42
Úgy is le tudod fényképezni, hogy nem veszed ki a tokjából! Ha pedig a tok belsejéről is akarsz képe(ke)t, akkor tedd inkább egy másik, üresen álló tokba!
0
2006. október 16., hétfő 20:40
most komolyan: rajtam kívül senkit nem idegesít, hogy ez a topik állandóan tele van csettel, meg ide nemillő témák tömkelegével?
végigolvastam a mai termést:
1. bolond pierott által felvetett téma jó(nak ígérkezne), csak szvsz semmi keresnivalója ebben a topikban.
2. gyűjtemény-nyilvántartó programok még valahogy csak-csak kapcsolódnak ide, de mondjuk másik topikokban is felvetődött már többször is - egy kutya, elfér.
3. az viszont rohadtul nem érdekel, hogy kinek milyen karcos lemezei vannak/voltak és nem is tartozik ehhez a témához.
0
2006. október 16., hétfő 20:39
haha :-))
szóval kartonra ne. akkor hogyan? na majd megoldom.
igen a 4ik részt még megkell szereznem.
novemberben megyek osztálykirándulni Pestre lehet körbenézek vhol.
0
2006. október 16., hétfő 20:36
Csak vicceltem, Te!
Kartonra pedig aztán végképp ne pakold rá őket!!

Nálam az ALIENS és az ALIEN:RESURRECTION korongokkal voltak a bibik, de mint írtam, mindhárom dobozban!!!
0
2006. október 16., hétfő 20:33
nem nagyon. egy karc van rajt nem vészes.
0
2006. október 16., hétfő 20:30
Tényleg karcosak voltak? Mennyire?
most posts by TM
0
2006. október 16., hétfő 20:25
Szia! Nem huztam ki őket az asztal széléig tudom hogy sérülékenyek de basszus valahogy le kellett őket fotoznom hogy vmi látszódjon belőlük.
Már kigondoltam egy tartó állványt amit fotozáskor használhatnék a lemezeknél de nem tudom megvalósitnai mert nincs itthon kartonom.
na mind1.
Az egyik lemezen nekem is vanegy apró karcolás. a bolygó neve: halálnál.
Nálad melyik lemezek voltak karcosak?
0
2006. október 16., hétfő 20:20
Mint azt már írták Neked, teljesen megegyeznek! Amikor megvettem megjelenéskor, ki kellett bontani még a másik két dobozt is, ami a boltban volt,  mert két korong karcos volt. Sajnos mindkét másik dobozban is meglepő módon ugyanaz a két korong volt tré, de azért elvittem egy dobozt, a két kevésbé karcos koronggal. [Meg persze a hét másikkal! :-O] Amikor leértékelték azokat a kiadványokat, amelyeket Te is megvettél, megvettem a két filmet (amelyik karcos volt) és "kívül-belül" összehasonlítottam a két kiadást:nem találtam semmilyen különbséget; csere-bere után készen is volt a karcos, összefogdosott lemezek nélküli díszdobim!
0
2006. október 16., hétfő 20:13
Basszus, csak így kiteszed őket az asztalodra?!?! Ráadásul az "alsó" felükkel, amely ugye eléggé sérülékeny?!?!?!

Azért remélem nem úgy veszed fel a korongokat, hogy kihúzod az asztal széléig...  ;-)
0
2006. október 16., hétfő 20:08
hivatalosan: igen
0
2006. október 16., hétfő 20:00
Igen tudom de nem baj, azt hiszem így is a gyűjteményem szép darabjaihoz tartoznak.
VAgy tévedek?
0
2006. október 16., hétfő 19:55
Teljesen ugyanazok a lemezek (tartalmilag is), csak a Tetralógiában van még egy 9. lemez is amit külön nem vehetsz meg
0
2006. október 16., hétfő 19:51
Kösz!
Szóval fizetős...
0
2006. október 16., hétfő 19:51

Na kérem szépen ezek azok, sztem ugyanazok mint a tetralógiában. Kicsit rossz a képminőség mert kicsiníyítenem kellett az eredetihez képest, hogy elférjen.
0
2006. október 16., hétfő 19:39
Szép a szőnyegem :)
Nem tudom megmondani miért, de talán azért, mert ott tudom a legjobb szögben lefényképezni, és nem ütközik akadályba, egységes a "háttér". Ezért szeretem a földön fényképezni őket.
0
2006. október 16., hétfő 19:34
kérdés: a gyüjtők 99%-a miért a földön tartja és/vagy fényképeni a dvd-ket? a családi fotók is a szőnyegen készülnek?
0
2006. október 16., hétfő 19:32
elég nehéz sztem végiglapozni egy-egy fotó kedvéért, de te egymás mellé tudod tenni a lemezeket :)
0
2006. október 16., hétfő 19:29
ezekből nem sok látszik de ha jól látom ugyanaz
0