(a fórumhoz a topikok is hozzátartoznak, a topikok egy adott témáról szólnak. a hozzászólásokat a témákhoz kellene igazítani - szvsz ez is a topik lényege lenne.)
esetleg megtalálva érezted magad? nem neked szólt a hozzászólásom, szerintem ez nyilvánvaló.
0
2006. október 16., hétfő 21:02
849
nem kell írni. nem kell. nem kell olvasni. nem kell. ez a fórum lényege.
0
2006. október 16., hétfő 20:59
2975
a kioktató hangnemet egész nyugodtan elteheted a spájzba, anélkül is meg fogom érteni, amit tudatni szeretnél velem.
az általam említettek orvoslására amúgy nem kell új topikot nyitni, többek közt elférne a karcos lemez téma a chatben és az ami kibaszottul dühít topikokban is... szarom le, hogy öttel kevesebb topik van, ha a meglévőket tönkrecseszik a felhasználók a chattel. de tudod mit? ne értsd meg. tényleg. ne zavarjon, ha mások szórakozását tönkreteszed. tényleg. ne.
0
2006. október 16., hétfő 20:55
7252
Ügyvéd úr, nem kötelező ám olvasni!
Tegnap már csak 704 topic volt, a 709-es tegnapelőttihez képest. Ha valaki nyitott volna anno egy topicot, hogy mondjuk milyen problémáid voltak már a lemezeiddel... , akkor meg az lenne a baj. Olyan úgy sincs, hogy mindenkinek jó legyen minden.
Úgyhogy úgy látszik, nem!
0
2006. október 16., hétfő 20:53
2975
angel nem mérges ma, úgyhogy ezt se halkan, se hangosan nem kell megjegyezned. mindössze nem értem, hogy ezeket a dolgokat mi a halálért itt kell megbeszélni. a kérdésed már megint nem idevaló (mert ez szimpla cset egy kaidványról, ez pedig a kurva TE DVD GYŰJTEMÉNYED TOPIK) és még ráadásul érthetetlen is.
0
2006. október 16., hétfő 20:48
482
Helló the JACKal!
Gratula az új filmjeidhez. Szép darabok, különösen a két felső, amelyből a New York bandái nekem is megvan ugyanebben a formában, a Ronin viszont még nem került beszerzésre. Egyszer majdnem sikerült megvennem a digipack kiadást, de azok a ronda "teszkógazdaságos" műanyag szalagok teljesen tönkretették a dobozt, így otthagytam a polcon. Ha jól látom ez a kiadvány is digipackos. Honnan sikerült beszerezned és mennyiért?
Üdv: amaray
0
2006. október 16., hétfő 20:45
4956
igaz. halkan megjegyzem: angel ma mérges? Te figyi a tetralógiában a zöld lemeztartók hogyan vannak fogatva mert nagyon nem látom át képről az egészet. annyit látok hogy nem egészen digipack vagy igen?
0
2006. október 16., hétfő 20:42
7252
Úgy is le tudod fényképezni, hogy nem veszed ki a tokjából! Ha pedig a tok belsejéről is akarsz képe(ke)t, akkor tedd inkább egy másik, üresen álló tokba!
0
2006. október 16., hétfő 20:40
2975
most komolyan: rajtam kívül senkit nem idegesít, hogy ez a topik állandóan tele van csettel, meg ide nemillő témák tömkelegével? végigolvastam a mai termést: 1. bolond pierott által felvetett téma jó(nak ígérkezne), csak szvsz semmi keresnivalója ebben a topikban. 2. gyűjtemény-nyilvántartó programok még valahogy csak-csak kapcsolódnak ide, de mondjuk másik topikokban is felvetődött már többször is - egy kutya, elfér. 3. az viszont rohadtul nem érdekel, hogy kinek milyen karcos lemezei vannak/voltak és nem is tartozik ehhez a témához.
0
2006. október 16., hétfő 20:39
4956
haha :-)) szóval kartonra ne. akkor hogyan? na majd megoldom. igen a 4ik részt még megkell szereznem. novemberben megyek osztálykirándulni Pestre lehet körbenézek vhol.
0
2006. október 16., hétfő 20:36
7252
Csak vicceltem, Te! Kartonra pedig aztán végképp ne pakold rá őket!!
Nálam az ALIENS és az ALIEN:RESURRECTION korongokkal voltak a bibik, de mint írtam, mindhárom dobozban!!!
0
2006. október 16., hétfő 20:33
4956
nem nagyon. egy karc van rajt nem vészes.
0
2006. október 16., hétfő 20:30
52685
Tényleg karcosak voltak? Mennyire?
most posts by TM
0
2006. október 16., hétfő 20:25
4956
Szia! Nem huztam ki őket az asztal széléig tudom hogy sérülékenyek de basszus valahogy le kellett őket fotoznom hogy vmi látszódjon belőlük. Már kigondoltam egy tartó állványt amit fotozáskor használhatnék a lemezeknél de nem tudom megvalósitnai mert nincs itthon kartonom. na mind1. Az egyik lemezen nekem is vanegy apró karcolás. a bolygó neve: halálnál. Nálad melyik lemezek voltak karcosak?
0
2006. október 16., hétfő 20:20
7252
Mint azt már írták Neked, teljesen megegyeznek! Amikor megvettem megjelenéskor, ki kellett bontani még a másik két dobozt is, ami a boltban volt, mert két korong karcos volt. Sajnos mindkét másik dobozban is meglepő módon ugyanaz a két korong volt tré, de azért elvittem egy dobozt, a két kevésbé karcos koronggal. [Meg persze a hét másikkal! :-O] Amikor leértékelték azokat a kiadványokat, amelyeket Te is megvettél, megvettem a két filmet (amelyik karcos volt) és "kívül-belül" összehasonlítottam a két kiadást:nem találtam semmilyen különbséget; csere-bere után készen is volt a karcos, összefogdosott lemezek nélküli díszdobim!
0
2006. október 16., hétfő 20:13
7252
Basszus, csak így kiteszed őket az asztalodra?!?! Ráadásul az "alsó" felükkel, amely ugye eléggé sérülékeny?!?!?!
Azért remélem nem úgy veszed fel a korongokat, hogy kihúzod az asztal széléig... ;-)
0
2006. október 16., hétfő 20:08
849
hivatalosan: igen
0
2006. október 16., hétfő 20:00
4956
Igen tudom de nem baj, azt hiszem így is a gyűjteményem szép darabjaihoz tartoznak. VAgy tévedek?
0
2006. október 16., hétfő 19:55
466
Teljesen ugyanazok a lemezek (tartalmilag is), csak a Tetralógiában van még egy 9. lemez is amit külön nem vehetsz meg
0
2006. október 16., hétfő 19:51
3721
Kösz! Szóval fizetős...
0
2006. október 16., hétfő 19:51
4956
Na kérem szépen ezek azok, sztem ugyanazok mint a tetralógiában. Kicsit rossz a képminőség mert kicsiníyítenem kellett az eredetihez képest, hogy elférjen.
0
2006. október 16., hétfő 19:39
16970
Szép a szőnyegem :) Nem tudom megmondani miért, de talán azért, mert ott tudom a legjobb szögben lefényképezni, és nem ütközik akadályba, egységes a "háttér". Ezért szeretem a földön fényképezni őket.
0
2006. október 16., hétfő 19:34
3945
kérdés: a gyüjtők 99%-a miért a földön tartja és/vagy fényképeni a dvd-ket? a családi fotók is a szőnyegen készülnek?
0
2006. október 16., hétfő 19:32
849
elég nehéz sztem végiglapozni egy-egy fotó kedvéért, de te egymás mellé tudod tenni a lemezeket :)