Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. szeptember 23., szombat 0:06
Mai szerzemények:

0
2006. szeptember 22., péntek 22:41
Köszi field! Most már nem keresem a neten a kiadó elérhetőségét többé! :)
0
2006. szeptember 22., péntek 20:23
A kalózkiadó vezetője sűrűn látogatja ezt a topikot is, s szerintem majd ő ír minden érdeklődőnek, ha úgy gondolja. Ha megtudná, hogy engedélye nélkül kiadtam az e-mail címét, rám küldené az embereit, akik nem sokat lacafacáznak... :)
0
2006. szeptember 22., péntek 20:01
Field, légy szíves nekem is küldd el az elérhetőségét a kiadónak. asszem ennek a filmnek játszottuk a filmzenéjét... a zene nagyon bejött, a film sem lehet rossz. köszike!
0
2006. szeptember 22., péntek 19:41
Ez egy nem hivatalos, mondhatni bootleg-kiadás. Az EÉ kiadó vezetője jelenleg az FBI körözési listáján a "Most wanted film pirate". :))

(Komolyra fordítva: ez nem igazi, hivatalos gyári DVD, hanem DVD-re felvett tévéműsor.)
0
2006. szeptember 22., péntek 19:30
Kedves Field!

Kérlek küld már a következő e-mail címre (kerati@c2.hu) az EÉ Kiadó e-mail címét, mert nagyon érdekel ez a film, és nem találtam semmit arról, hogy honnan lehet beszerezni ezt a DVD-t.
0
2006. szeptember 22., péntek 19:16
A kiskorú gyerekek szerintem ma már többet tudnak az ilyesmiről, mint az elaggott veteránok... :))
0
2006. szeptember 22., péntek 19:09
Ez igaz, de ez sértette volna a kiadó erkölcsi mércéjét, amire sokat adnak, úgy tudom. Azonkívül így a már általad említett képet a menüben is látni lehetett volna, amit esetleg egy kiskorú gyermek is megláthat. Ilyen elővigyázatossági okokból nem ott állították be a jelenet kezdetét. Egyébként ugyanezen ok miatt hagyták fenn a 12-es karikát is. :-)
0
2006. szeptember 22., péntek 19:03
Na de ahhoz semmi plusz pénz és energia nem kellett volna, hogy Carla Romanelli aktparádéját állítsák be a jelenetválasztásban az egyik jelenet kezdetének! :)))
0
2006. szeptember 22., péntek 18:53
Hú, ez aztán a gyönyörű borító, ilyet ritkán látni. Én is lelkes rajongója vagyok a filmjeiknek, bár nem tudom, engedélyt adtak-e a borító közszemlére tevésére, ennek lehet, hogy jogi következményei lesznek, úgy tudom, elég kényesek az ilyen finomságokra.
Kicsit le vagy maradva, legfrissebb kiadványuk a Garp szerint a világ, és szűkös anyagi lehetőségeik miatt csak az olyan filmekhez készítenek extrákat, amelyekhez van elég anyag az Interneten. Ehhez a rendkívül pörgős és lebilincselő filmhez sajnos nem volt elég, úgy tudom, ezért maradtak le az extrák, és ezért nem volt elég pénz a kópia felújítására sem. :-( Persze lehet támogatni a kiadót, és akkor még színvonalasabb kiadványok láthatnak napvilágot.
0
2006. szeptember 22., péntek 15:26
Azt nagyon megköszöném:)
0
2006. szeptember 22., péntek 15:08
"A szerencsétlen néző percekig keresi a jelenetet, mire végre megtalálja és ki tudja magának merevíteni. Természetesen csak a képet... :)"

Ez aranyos:-)
0
2006. szeptember 22., péntek 13:40
Privátban tudok küldeni egy e-mail címet: a kiadó vezetőjét egyébként Te is ismered személyesen. Nagyon szűk körben forgalmaznak... :)
0
2006. szeptember 22., péntek 13:18
Bevalom soha az életben nem halottam még erről a kiadóról. Ha nem nagy kérés, nem tudnád megadni a honlapjuk címét?  (vagy esetleg egy tippet nem kaphatnék, hogy hol lehet megvásárolni eme filmeket:)

Köszi előre is:)
0
2006. szeptember 22., péntek 12:55
Az EÉ Kiadó már nem ismeretlen a filmkülönlegességeket kedvelő szűk réteg között: elég csak a LIDÉRCFÉNY-t vagy Párizs éjszakai életét bemutató DVD-iket említeni. Legfrissebb kiadványuk Sándor Pál 1976-os, a nyugat-berlini filmfesztiválon egykoron Ezüst Medvével kitüntetett filmje, a HERKULESFÜRDŐI EMLÉK. Pontosak az adatok a borítón, jó a kísérőszöveg, jók az illusztrációk. Mégsem minden fenékig tejfel.
A kópiára ugyanis ráfért volna egy alapos felújítás, s nem ártott volna a hangot is felturbózni: nemhogy mono, de néha még nyávog is. Legalább angol felirat kerülhetett volna a lemezre, s mi az, hogy semmi extra, még egy nyamvadt képgaléria se? A legsúlyosabb hibát a végére hagytam: a film egyik jelenetében a fénykorában lévő Carla Romanelli csupaszon is megmutatja magát. Minden jóérzésű szakember ide tette volna az egyik jelenet kezdetét, de nem ez történt. A szerencsétlen néző percekig keresi a jelenetet, mire végre megtalálja és ki tudja magának merevíteni. Természetesen csak a képet... :)

0
2006. szeptember 22., péntek 12:21
Tudom, hogy ez már túlzás, de, ha lenne még egy példány lécci szólj nekem is.
0
2006. szeptember 22., péntek 11:47
Sajnálattal közlöm, hogy csak ez az egy darb volt a boltban.
Ha gondoljátok megérdeklődöm, hogy lesz-e még, vagy tudnak-e rendelni.
Egyébként Szentesen, egy könyvesboltban vettem.
0
2006. szeptember 22., péntek 10:12
Dobnál nekem egy mailt, hogy hol találtad??

Köszi előre is!
0
2006. szeptember 22., péntek 9:14
Wow, ez nekem is kéne, főleg ennyiért... Hol vetted??
0
2006. szeptember 22., péntek 2:23
Tegnap gazdagítottam gyűjteményem eme impozáns darabbal.
Már-már pofátlanul olcsón sikerült hozzájutnom.
Újonnan, bontatlanul: 6.910.-

0
2006. szeptember 19., kedd 16:03
Én nem értettem félre, de feliratosan sincsenek még hivatalos kiadásban, szóval azok is "összeácsoltak" (csak felirattal, nem szinkronnal).
0
2006. szeptember 19., kedd 15:56
Egyébként Jamamura listája a 6735. hozzászólásban olvasható.
0
2006. szeptember 19., kedd 15:51
A Rémálom sorozat nem szinkronos, csak a Braindead!! Bocs, ha félreérthető voltam.
0
2006. szeptember 19., kedd 15:40
Az előbb rosszul fogalmaztam:

Tehát az eredeti képarány majdnem 4:3. Pontosabban 1:66:1.
Ezt vagy úgy lehet megoldani ahogy a Disney csinálta, hogy a 16:9-es kép két szélén fekete keretben van a hasznos kép, vagy 4:3-ba rakják bele és 0,98-al szélesebb lesz a 4-hez képest a kép.
Ez vala azon a kiadáson amit említettem. Egyébként a képminősége több mint korrekt!

Ennél a képaránynál szvsz oly mindegy melyiket választják, de talán inkább 4:3 legyen.

Íme az imdb-s paraméteres oldal a Braindeadhez:
KATT
Tehát nem 1:85-ös az eredeti. :)
0
2006. szeptember 19., kedd 15:26
Hát ezt mondom én is, de én inkább az anamorf képnél maradok.
0