Keresés

a te dvd gyüjteményed

2012. november 4., vasárnap 21:08
Sok lábvizet ittál már? Csak azért kérdem, hogy tudjam, mennyire hiteles az összevetés. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 4., vasárnap 20:39
Ja igen, búzasör. Azt is nagyon szeretem, de ott sokkal óvatosabban kell márkát választani, mert igen könnyű ihatatlan löttybe futni! Sima világosnál azért annyira nem lehet tévedni, ha az ember ismert(ebb) márkát vesz, bár a Borsodinak például szerintem lábvíz-íze van! (Olyan, amiben már áztattak lábat. :))
0
2012. november 4., vasárnap 20:32
A villányi bornál mindig jobb egy kanálnyi...
Savas mint az állat.
0
2012. november 4., vasárnap 20:29
Francia száraz rosé, Somlói juhfark, de persze a villányi is játszik, na meg a bikavér. Egy törvény van, a bornak száraznak kell lenni, ahogy a (bár nem igazán szeretem) pezsgőnek is. Ott mondjuk a Kir Royal még határeset, amikor a Cassis belekerül. :)
most posts by TM
0
2012. november 4., vasárnap 20:01
csakis a cseh Budweiser vagy a barna Staropramen jöhet szóba, na esetleg Pilsner Urquell, ha már sör, de inkább villányi vörös bor legyen a mindennapi italunk:)
0
2012. november 4., vasárnap 19:56
Szerintem a műanyag flakonban és a dobozban árult sör számít szarnak, és vannak fenntartásaim a sörcsapolással is, merthogy sok helyen nívótlan módon végzik, ami miatt a végtermék csapnivaló. Legmegbízhatóbb az üveg. De ez igaz bármelyik egyéb ital esetében is.
most posts by TM
0
2012. november 4., vasárnap 19:37
Na meg még a Karlovacko is nagy kedvenc, főleg, hogy már nem kell Horvátországig menni érte.
most posts by TM
0
2012. november 4., vasárnap 19:31
Nem tudom, hogy mennyire menő, én már húsz éve ezt iszom, vagy a Stellát vagy a Dréhert vagy a Sopronit, de leginkább a Heinekent szeretem (persze kizárólag csak üvegben, ahogy bármelyik másik márkát) ugyanakkor nem szólom le azokat, akik mást merészelnek inni. Egészségére mindenkinek a sajátját.
most posts by TM
0
2012. november 4., vasárnap 19:09
Én benne lennék!
0
2012. november 4., vasárnap 18:17
A barnasöröket én is kedvelem, a Drehert ugyancsak. Voltunk is annak idején a sörgyárban, ott kaptunk kóstolót a Dreher Bakból :) Kilkennyt én is ittam már, kellemes. Tavaly voltam az I. Budavári sörfesztiválon is, ott rengeteg finom kézműves sör volt :) Mostanában mondjuk nem nagyon sörözöm...
0
2012. november 4., vasárnap 18:09
Jó lenne a fórum társakkal összeülni egy sörözös napra :-)
0
2012. november 4., vasárnap 17:52
Én a búzasöröket preferálom.
Kilkenny-t is ittam egyszer egy sörfesztiválon, nagyon kellemes nedű volt!
0
2012. november 4., vasárnap 17:16
Soproni szerintem egy jól iható, kellemes sör, de azért nem nevezném a legjobbnak. :) Ahogy előbb is írtam, nekem a legízletesebb magyar sör a Dreher.
0
2012. november 4., vasárnap 17:15
Hohó, rátapintottál két nagyon kedvenc sörömre! :) Én is inkább a cseh sörök ízvilágát kedvelem, persze nem a Kozel-t, mert az nem sokat ér. Ezen kívül van egy ír un. vörös sör, a Kilkenny (red ale típusú pontosan) amit kedvelek és a Newcastle Brown Ale. Magyarok közül pedig szerintem messze a Dreher a legjobb sör. Persze ezek is csak ízlések és pofonok.
0
2012. november 4., vasárnap 17:03
Ráadásul az is Sopronban készül.. :)
0
2012. november 4., vasárnap 16:56
SOPRONI A legjobb sör! :) A Heinekent a név miatt isszák, de közel sem menő, és ráadásul még sz@r is... :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. november 4., vasárnap 16:54
Arany ászok a király. :)
0
2012. november 4., vasárnap 16:11
Szerintem sincs benne semmi különleges. Az én kedvencem a Beck s és a Stella Artois.
0
2012. november 4., vasárnap 14:39
Mert sokat van a TV-ben. Ennyi. Azt kell inni, amit reklámoznak. :)
0
2012. november 4., vasárnap 14:33
Heinekent inni soha nem volt menő... a Guinness-t sem nevezném sörnek és azt menő inni... akik ezeket isszák, nem tudják mi a jó sör. Valószínűleg soha nem ittak se kézműves söröket, se valamire való normális karakterű söröket (Staropramen, Pilsner és még sorolhatnám)...
0
2012. november 4., vasárnap 14:28
Valaki majd mondja meg, mi a jó Heineken-ben, azon kívül, hogy "menő" azt inni. Ilyen jellegtelen, karakterrel nem rendelkező sört még nem nagyon ittam. Ismerőseim 80%-a szerint a világ legjobb söre. Lehet, csak Arany Hordót meg sörnek nem nevezhető 3%-os löttyedéket ittak edddig? :D
0
2012. november 4., vasárnap 11:14
Impozáns gyűjtemény :-) Viszont sajnos kiábrándító látni, mennyi sorozatot elkezdtél gyűjteni és félbemaradt...pedig klasszis gyűjtemény lehetne ha meglenne minden évad....
0
2012. november 1., csütörtök 10:35
http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php?cat=2
0
2012. november 1., csütörtök 9:02
Nagyon jó választás. Igazán minőségi horror.
0
2012. október 31., szerda 23:26
Mai szerzemény:

0