Angi! Kő egy? Én megvettem anno ezresért, de csak nosztalgiából, nem ragaszkodom hozzá, ha Neked örömöt szerez.
0
2006. szeptember 4., hétfő 11:57
463
Hétvégi szerzemények:
- Szigorúan piszkos ügyek I-II. - Éjjeliőr a hullaházban - X-Akták - A mozifilm
Illetve láttam még A kör díszdobozt ~4.700.-, Keresztapa digipakkos kiadványt ~17.000.-. Akit érdekel annak szívesen segítek.
Üdv: Zsolti
0
2006. szeptember 3., vasárnap 23:43
457
Bővült a gyűjtemény:
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:57
4956
Tényleg na. Képet meg majd óvatosan szurok be ha lesz vmi nagyon szép kaidvány a kezemben, vagy elküldöm mail-ben aki kíváncsi rá.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:51
7252
"És ígérem nem húzok szét több topicot ( hallod ELECTRIFY)"
Ezt örömmel olvasom! De aztán tényleg!! ;-)
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:42
4956
Még vmi, jött e-mailem SW hírlevél. Szeptember 12-én jön az ujabb DVD kiadás, hogy itt lesz e nálunk azt nem tudom.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:40
4956
Dömdödöm, netem kb egy éve van kicsit több. DVD-k iránt igazán tavaly kezdtem érdeklődést mutatni. Sok filmet még nem sikerült megnézni, hogy megjelent e már vagy nincs. Itt az xpress filmkínálatát már átböngésztem elejétől a végéig, kiírtam jó pár filmet amit majd megakarok szerezni ( ha addig nem vonják vissza). Nem emlékszem minden film adatlapjára. Jó az én hibám rákereshettem volna itt mindjárt a bad boys-ra és a con air-re. Ne haragudjatok, mégegyszer bocsi mindenkitől mindenért. És ígérem nem húzok szét több topicot ( hallod ELECTRIFY) A gazdaságos áruházban szoktak jó filmek lenni amik olcsók. Ha a kaposváiban járok keresek vmi jót és megveszem. Pl ott vetettem nagyimmal a Star Wars III Sithek bosszúját mikor megjelent. A VHS-kel együtt volt a DVD verzió is de a VHs-már nem érdekel. Ami van pár VHS-em az azért mert vagy nincs még DVD-n, vagy már nincs. Különben nekem az SW III-on nagyon tetszik az orosz hang, kicsit fura volt hallani :)
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:29
16970
Nem hinném, mivel horrortörténeti műről van szó, de lehet ezt is piacra dobja majd a Fangória, mint ahogy tette mostanában sok filmjével.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:27
7252
Arra is van esély, hogy esetleg valaki megválna tőle, nem?
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:24
16970
Tényleg mázli, gratulálok a szerzeményhez :) Anno elcsesztem, mikor nem vettem meg a Fangóriát, de talán van még egy utolsó reménységem, ami most jutott eszembe...
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:21
7252
Szia Angelus!
Az úgy történt, hogy mire én is észbekaptam, már eltűntek mindenhonnan az újságok. Felhívtam a kiadót is, de már ott sem volt belőle. :-(
Tegnap a gazdaságos áruházban áttúrtam az olcsó dvd-s állványt (is - mielőtt még lehurrognátok!) és hátul az egyik sor film mögött a legvégén ott figyelt! Csak lestem egy nagyot, de nem estem nagyon kétségbe, azonnal értenyúltam. Egy páran totyogtak körülöttem, nem szívesen csaptam volna szét senkit, csak mert elvették volna előlem! ;-) (Természetesen ezt nem gondoltam komolyan!) Mázlim volt, na!
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:08
16970
Electrify!
Honnan szereztél Őrült Stone-t? Tudom, hogy régen a Fangória melléklete volt, de azóta sehol sem láttam még elfekvőben sem.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:08
19960
Látom te nem nagyon vagy képben DVD terén!!!!!!
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:04
77
F430Spider a Con Air is, valamint a Bad Boys II is szinkronos. A Con Air Surround, a Bad Boys II 5.1-es magyar hanggal van.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:11
4956
maximus nagyon jó filmek, vmelyiket ismerem is. Az lenne a kérdésem, hogy a con air és a bad boys II szinkronizált?
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:10
7252
Tegnap ezekkel a filmekkel bővültem:
(474 db)
0
2006. szeptember 3., vasárnap 18:43
16970
Egy képméretező program sem ártana... amúgy jó filmek, grat!
0
2006. szeptember 3., vasárnap 18:11
1849
Szép...szép nagy.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 17:00
77
Az elmúlt hét szerzeményei:
0
2006. szeptember 3., vasárnap 16:30
4956
Hát az. Na meg mégnagyobb, hogy tudtam szerezni Jurassic Park filmeket. Az első részt online>>> www.dvd-home.hu , mikor utoljára néztem még midnig volt nekik raktáron az első rész. A második és harmadik részt Marcaliban vettem, ahola jogsimat csináltam. Lehet, hogy komplett hülyének tartotok de 7000 Ft-ért adták a 2ik és 3ik részt sajnos.... de megvettem.... ÉS ha soha büdös életbe nem jön többet Mo-ra JP meg Universal filmek? Csak azt sajnálom, hogy a 3ik rész feket tokos és kicsit kicsi a borító, egy fél centi hiányzik ahhhoz, hogy telejsn körbe ölelje a DVD-tokon a külsö részt. Majd sztem veszek egy normális átlátszó tokot és abba teszem bele. Sajnos Vissza a jövőbe kiadványt nem sikerült vennnem. Szerinetd ha megrendelem itt az xpress-en talán még van egy-két db belőle? de a szállítás bizonytalan. Így most másoltan lesznek meg a filmek nekem. Csak azt sajnálom, hogy nem láthatom a film extráit. Ha jól tudom azok nincsenek a lemezeken amiket majd kapok. PEdig a légdeszkás jelenetekre nagyon kíváncsi lettem volna, a bakikra meg ugy minden másra. No ez van.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 16:14
482
Hali F430Spider!
A digipackos kiadványokat hamarabb elkapkodják, ezért valóban ritkábbak, és szerintem nem is adják olyan nagy példányszámban ezeket. Nekem is megvan már egy ideje a Van Helsing duplalemezes változata, de csak a sima fekete műanyag tokos verzióját tudtam beszerezni. Az ára így is 1990 Ft volt. Ha láttam volna belőle digipackos verziót is, tuti hogy azt veszem meg, nem a műanyag tokosat, ugyanannyiért meg pláne, hogy a szebb kiadás mellett döntöttem volna. Jó néhány üzletben kerestem már én is ezt a verziót, de még sehol sem sikerült rábukkannom, mindenhol csak a műanyag tokosat tudták kínálni. Az meg nem kell! Ha sikerülne valamilyen csoda folytán beszereznem, a műanyag tokosat azonnal elajándékoznám valamelyik ismerősömnek. Az a tény, hogy 2 hónapja sikerült rábbukkannod erre a remek kiadványra, csak egyet jelent: OLTÁRI NAGY MÁZLISTA VAGY!!!
Üdv: amaray
0
2006. szeptember 3., vasárnap 0:00
4956
Igen, Tim Burton egy zseniális rendező. pl: Batman, Batman visszatér, Ollókezű Edward ( nem rég láttam VHS-en végre teljes egészében ( fantasztikus) Dany Elfman pedig ugye Batman zene, kihagyhatatlan... A Nagy Halra most nicns pénzem, hogy megvegyem, majd talán vkinek megvan és letudja nekem másolni és ha tetszik és lesz ZS-m akkor megveszem...