érdemes megmézni mert egy csodálatos mese/fanatsy az egész meghát tim burton és danny elfman
0
2006. szeptember 2., szombat 23:38
4956
Elolvastam most ennek a Nagy Halnak az adatlapját, tartalmát. Érdekes film lehet, majd egyszer megnézem...biztos....
0
2006. szeptember 2., szombat 23:29
1729
a zsákolj ha tudsz nekem is kellene szinkronnal, feliratosan nem az SW díszdobozzal ugyanez a helyzet
0
2006. szeptember 2., szombat 23:26
1729
na igen, az átlátszó műanyag tokkal is lehet szépen dolgozni nagyon megfogott az egyik új szerzeméynem a nagy hal belső borítója: valami csodás és nagyon szépen odaillik a lemez szitázása is
0
2006. szeptember 2., szombat 23:24
4956
Különben mi számít jó gyűjteménynek? Nekem 24 DVD filmem van ami eredeti, ebből 5 feliratos, a Múmia ( nem tom melyik kiadás , ja jut eszembe vmi az illetékes helyen megkérdem.), zsákolj ha tudsz ( imádom, mert én is kosarazom) és az SW trilógia díszdoboz.
0
2006. szeptember 2., szombat 23:19
4956
így van eltörpül, ha azt nézem hogy egy feliratos filmért még 5 év után is 6400 Ft-ot kérnek ( konkrétan ZSákolj ha tudsz-ra gondolok), nem értem miért nem vonták már ki a forgalomból, jöhetne a szinkronos verzió. amugy az uj kiszemeltjeim az NBA sorozat DVD-i, meg egy szinronyos predátór :) Különbe sztem ezek a digipackos kiadások sokkal szebbek mintha beleba...ák a filmeket a műanyag tokokba, oké oké az is jó de egyre jobban tetszenek nekem ezek a papírtokos kiadások, persze ezekre jobban kell vigyázni :))) Mondjuk ha már műanyag tok akkor legyen átlátzsó igy lehet a dvd borítónak belsejeét is csinálni, jelenetválasztást ráirni meg jo képeket rá a filmből :) Különben nézte vki az amazon.com-on a Batman antologiát? ( én pár napja néztem rá először az amazonra). Ide hozzánk egy picit más doboz érkezett. Az a vastag szürke csík a tengerentúli változaton ketté osztja a dobozt és mintha süllyesztve lenne, vagy a szemem csal? Különben kicsit lehetett volna igényesebb kiadása a Batmannak. Pl szép kihajtogatós mint a Majmokbolygója :) ( az gyönyörű csak szinron hiányában nem veszem meg, meg nagyon drága sztem a 25000 Ft)
0
2006. szeptember 2., szombat 23:08
1729
én úgy tudom hogy online boltokban nem lehet beszerezni ezt a van helsing digipakkot a multikban nagyon nyomták 2000 ft körül emlékszem mert én nem tudtam megvenni mert nem volt a közelünkben olyan hely ahova ez az akció elért volna de nyár elején sikerült nekem is megvenni használtan 3500ért de ezért a kiadványért ez az összeg eltörpült
0
2006. szeptember 2., szombat 22:53
4956
Üdv amaray! A lakóhelyemen Fonyódon minden szerdán és szombaton van piac. Ott árul egy ismerősöm cd-ket és 2 éve már DVD-ket is. Tőle vettem ugy 2 hónapja (azon a napon amikor letettem a jogsit :) ) Szokott árulni itt Fonyódon a Spar mellett is. Csak oda mentem hozzá nézelődni. Átforgattam a filmeket, Csinibabát kerestem. Az nem volt. Megtaláltam ezt , kivettem a többi közül megnéztem, visszaraktam. Megnéztem emnnyi>> 1990 Ft !!!!! Ujra kivettem és mondtam ezt kérem szépen. A filmet ismertem láttam moziban előtte évben. Igazából az sem tudtam mi féle a papirtokos kiadás egy filmnél. Vegyes érzelmekkel hoztam haza hogy jó vétel volt e.... Megnéztem a filmet, majd még egyszer majd még 2 szer kb. Sztem pazar kiadvány>>> 1. nekem fontos a magyar szinkron. 2. rengeteg extra, fanatsztikus animált menü, gazdga tartalom, mind Magyar felirattal. 3. sztem k..va jó a film zenéje. Még utána rá pár hétre láttam nála még egy iylen digipackot meg most vmikor egy már csak műanyag tokost de az is duplalemezes. Azóta egyszer adtam kölcsön az unokahugimnak, tudom ő vigyáz rá de alig vártam hogy visszakapjam. Ma már ez a kicsiny DVD gyűjteményem egyik LEGLEGLEGES legféltetteb darabja. Azt mondta az ismerősöm, hogy ezek boltban 5000 Ft felett vannak.. Igaz ez? És hogy ezek uccsó db-ok a raktárakból... amaray figyi ezek a digipackos kiadványok ritkábbak? Mert néztem internetes oldalakat de ott mindenhol a műanyagtokosok voltak...
0
2006. szeptember 2., szombat 19:36
3
MEGVAN VKINEK A TEXASI LÁNCFÜRÉSZES GYILKOS VISSZATÉR CIMÜ HORROR?HA IGEN ATTÓL MEGVENNÉM.CIMEM:ebtarf6@freemail.hu
0
2006. szeptember 2., szombat 19:33
482
Helló F430Spider!
A Van Helsing digipackot honnan sikerült beszerezned és mikor? Ha mostanában vetted meg, akkor volt még több is belőle a polcon? Nagyon érdekelne a dolog! Igényes és klassz kis darab. Gratula hozzá! Előre is köszi a választ!
Üdv: amaray
0
2006. szeptember 2., szombat 16:18
4956
Igaz. De amgí nem jön ki szinkronosan az SW adig lesz ez a másolt. Amugy nem értem, a trilogián a 2.0-ás dolby digital angol hang helyett lehetett volna tenni a magyar hangot. Minek 2.0-ás angol hang ha van 5.1-es. Amugy szeptemberben lesz a Lucasfilm 30 éves és ez alkalomból vmiylen díszes csomagolásban jelennek meg a filmek. A mozis verziók, 2.0-ás hanggal. Egy kicsit átalakulnak a cég logoi,emblémái. (starwars.hu-ról kapom a hírleveleket)
0
2006. szeptember 2., szombat 16:02
2405
Hát az SW nekem is megvan eredetiben, meg egy házilag kreált szinkronos verzióban is, de az utóbbit sosem raknám az eredeti DVD-k közé (a másolt DVD-k nálam a szemét kategóriába tartoznak, azaz ha kijönnek az eredetik szinkronnal, a szemétben végzik...)
0
2006. szeptember 2., szombat 14:30
4956
Ezek a DVD-k a gyűjteményem legjobb darabjai.
0
2006. szeptember 2., szombat 14:30
4956
0
2006. szeptember 2., szombat 13:03
4956
na ja de azokon van szinkron. Ha kijön erdetibe is magyar hanggal akkor sztem lecserélem...
0
2006. szeptember 2., szombat 9:06
3495
Azé a közepéről a kalóz SW filmeket kikaphattad volna fotózás előtt..
0
2006. szeptember 2., szombat 2:35
4956
Na ja nem vmi sok, meg biztos van közte gagyi, de elég későn kezdtem dvd-ket gyűjteni, mire lett netem meg tudomást szereztem arról, hogy mindenféle jo film van dvd-n addigra a legtöbbje már nem volt forgalomban vagy szinkron hiányában nem vettem meg
0
2006. szeptember 2., szombat 2:34
4956
0
2006. szeptember 1., péntek 20:07
2405
Mai szerzeményeim: Végre, megvan a VUK extra változata! :))))))))))))))))))))
0
2006. augusztus 31., csütörtök 1:28
370
Mai szerzemény:
0
2006. augusztus 30., szerda 17:27
399
van itt a fórumok között egy un HTML gyakorló topik... hamar megtalálod. ott le van írva sirályul
0
2006. augusztus 30., szerda 16:45
2344
Legújabb szerzemények: -Mátrix (2 dvd - szinkronos kiadás) -Ál/Arc (szinkronos - ez van itt az xpressen is) -Alkonyattól Pirkadatig (új boritós) -Batman:Kezdődik (2 dvd) -Becsületkódex
Amúgy irja már meg lécci valaki ide: reszkooo@freemail.hu hogy hogy lehet képeket feldobni ide. THX
0
2006. augusztus 30., szerda 16:44
899
Wrack! Nézz körül a "Klasszikus magyar múvik DVD-n!" fórumban (155. hozzászólás) Nekem is innét sikerült beszereznem!
0
2006. augusztus 30., szerda 16:28
1604
Eddigi szerény kis gyűjteményem listája (bár pár darabja még beszerzés alatt (+) van még, sajnos):
101 éjszaka (Varda)* 8 nő (Ozon) A 22-es csapdája (Welles) +A besúgó (Belmondo)* +A detektív (Godard)* A félelem bére (Clouzot) A generális (Keaton) +A guberálok és én (Varda)* A harmadik ember (Welles) A kék ruhás nő (Deville)* +A kiáltás (Antonioni)* A Kilimandzsáró hava (Peck) +A kínai lány (Godard)* A nagy álom (Hawks) A nagy zsákmány (Belmondo) A négyek bandája (Rivette)* A máltai sólyom (Huston) A medence (Delon) A megvetés (Godard) +A megvetés (Godard)* (extra: 2 korabeli dokumentumfilm) +A mi zenénk (Godard)* +A pénteki barátnő (Hawks) A rakparton (Brando) +A sanghaji asszony (Welles) +A szép bajkeverő vol. I-II. (Rivette)* A Szép és a Szörnyeteg (Cocteau) A szerelem hálójában A tanú A veréb is madár (Kabos) +Álmodozók (Bertolucci) Amarcord (Fellini) Amerikai éjszaka (Truffaut) +Aria (Godard)* +Ártatlan varázslók (Wajda)* Az ember, aki ott sem volt (Coen) (2 DVD) Az óra körbejár (Welles) Az utolsó kalandor vol. I-II. (Belmondo) (2 DVD) Banditák (Bruce Willis) Bánk bán (Káel Csaba) Belmondo-sorozat: A profi Belmondo-sorozat: Kellemes húsvéti ünnepeket! Belmondo-sorozat: Montreáli bankrablás Bergman-gyűjtemény: A hetedik pecsét Bergman-gyűjtemény: A nap vége Bergman-gyűjtemény: Őszi szonáta Bergman-trilógia: A csend Bergman-trilógia: Tükör által homályosan Bergman-trilógia: Úrvacsora Bérgyilkos a szomszédom (Bruce Willis) Bolond Pierrot (Godard) Borsalino és társai - CSAK A BELMONDO MIATT! Büszkeség és balítélet vol. I-VI. (3 DVD, BBC-sorozat) Cabiria éjszakái (Fellini) Cassavetes-gyűjtemény: Arcok Cassavetes-gyűjtemény: Egy hatás alatt álló nő Cassavetes-gyűjtemény: Egy kínai bukméker meggyilkolása Cassavetes-gyűjtemény: New York árnyai Cassavetes-gyűjtemény: Premier Cartouche (Belmondo) Chaplin rövidfilmek vol. I-IV. Csendőr filmek: A csendőr és a csendőrlányok Csendőr filmek: A csendőr és a földönkívüliek Csendőr filmek: A csendőr nősül Csendőr filmek: A csendőr nyugdíjba megy Csendőr filmek: Csendőrök New Yorkban Csendőr filmek: Saint-Tropezi csendőrök +Csendőrök (Godard)* +Csengetett, Mylord? vol. I-II. (2*2 DVD) +Disznóól (Pasolini)* Dr. Mabuse végrendelete (Lang) Egy hölgy és a herceg (Rohmer) +Egy kis gubanc (Cassavetes) Egy válás meglepetései (Belmondo) Egy zsaru (Delon) - AJÁNDÉKBA KAPTAM! +Egyszer fent, egyszer lent (Hawks) +El Dorado (Hawks) Éjfél után (csodálatos gazdagságú francia új hullámos nosztalgiamozi!) És a hajó megy... (Fellini) Félelem a város felett (Belmondo) Fellini - Casanova Fellini - Róma / Satyricon (2 DVD) Fellini-gyűjtemény: Az édes élet (2 DVD) Fellini-gyűjtemény: Bikaborjak Fellini-gyűjtemény: Júlia és a szellemek Fellini-gyűjtemény: Szélhámosok Fellini-gyűjtemény: 8 és 1/2 Felszarvazták őfelségét (Funes) Foglalkozása: riporter (Antonioni) For ever Mozart (Godard)* Forman-gyűjtemény: Egy szöszi szerelme Forman-gyűjtemény: Fekete Péter Forrest Gump (2 DVD) Főnök inkognítóban (Funes) Gengszter-gyűjtemény: Közellenség Gengszter-gyűjtemény: Megszállottság Gengszter-gyűjtemény: Mocskos arcú angyalok Gengszter-gyűjtemény: Kis Cézar Gengszter-gyűjtemény: A megkövült erdő Gengszter-gyűjtemény: A viharos húszas évek Ginger és Fred (Fellini) Ghost Glória (Cassavetes) +Hármasügynök (Rohmer)* +Hatari! - Állatfogó kommandó (Hawks) Holt Költők Társasága James Dean-gyűjtemény: Az Óriás (2 DVD) James Dean-gyűjtemény: Édentől keletre (2 DVD) James Dean-gyűjtemény: Ok nélkül lázadó (2 DVD) Jane Eyre +Játékszabály (Renoir)* Jelenetek egy házasságból (Bergman) Julius Caesar (Brando) Kalandorok (Delon) Káposztaleves (Funes) Kávé és cigaretta +Két vagy három dolgot tudok csak róla... (Godard)* +Key Largo (Huston) +Ki tudja... (Rivette)* Koponyák vol. I. +Körhinta (Fábri) Külön banda (Godard)* Lányok pórázon (Funes) Legyetek jók, ha tudtok! M - Egy város keresi a gyilkost (Lang) +Made in U. S. A. (Godard)* Magányos zsaru (Belmondo) Magyar klasszikusok: Bob herceg Magyar klasszikusok: Egy bolond százat csinál Magyar klasszikusok: Egy szoknya, egy nadrág Magyar klasszikusok: Halálos tavasz Magyar klasszikusok: Hyppolit, a lakáj Magyar klasszikusok: Légy jó mindhalálig! Magyar klasszikusok: Lila akác Magyar klasszikusok: Lovagias ügy Magyar klasszikusok: Meseautó Marakodók (Funes) Marie és Julien története (Rivette)* Melyik úton járjak? +Mentse, aki tudja (az életét) (Godard)* +Minden rendben (Godard)* (+extra: Levél Jane-nek) Nagyítás (Antonioni) O. márkiné (Rohmer)* +One plus one - rokonszenv az ördöggel (Godard)* Orpheusz (Cocteau) Országúton (Fellini) Oscar (Funes) Örök visszatérés (Cocteau) Pasolini: Az élet trilógiája: Az ezeregyéjszaka virága Pasolini: Az élet trilógiája: Canterbury mesék Pasolini: Az élet trilógiája: Dekameron Percevall, a gall (Rohmer)* Pesona (Bergman) Ponyvaregény (Tarantino) + Rio Bravo (Hawks) Rio Lobo (Hawks) +Rohmer: A négy évszak meséje: A tavasz meséje* +Rohmer: A négy évszak meséje: A tél meséje* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: A monceau-i parti cukrászlány* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Susanne karrierja* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Éjszakám Maudnál* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: A férfigyűjtő* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Claire térde* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Szerelem délután* +Rohmer: Komédiák és közmondások: A jó házasság* +Rohmer: Komédiák és közmondások: A zöld sugár* +Rohmer: Komédiák és közmondások: Barátnőm barátja* +Rohmer: Komédiák és közmondások: Pauline a strandon* +Rohmer: Komédiák és közmondások: Teliholdas éjszakák* Senki bolondja (Newman) Saló, avagy Szodoma 120 napja (Pasolini) Suttogások és sikolyok (Bergman) Szabadlábon Velencében (Belmondo) Szárnyát vagy a combját? (Funes) Szembesítés (Szabó) +Szerelem és düh (Godard, Pasolini)* Színészek - CSAK A BELMONDO MIATT! Szűzforrás (Bergman) Tarantino-gyűjtemény: Jackie Brown Tarkovszkij-gyűjtemény: Andrej Rubljov vol. I-II. (2 DVD) Tarkovszkij-gyűjtemény: Iván gyermekkora Tarkovszkij-gyűjtemény: Solaris vol. I-II. (2 DVD) Tarkovszkij-gyűjtemény: Sztalker vol. I-II. (2 DVD) Tarkovszkij-gyűjtemény: Tükör Tess - Egy tiszta nő (Polanski) Titkos védelem (Rivette)* Tennessee Williams-díszdoboz: Az ifjúság édes madara Tennessee Williams-díszdoboz: A vágy villamosa (2 DVD) Tennessee Williams-díszdoboz: Macska a forró bádogetőn Tennessee Williams-díszdoboz: Tavasz Rómában Truffaut-gyűjtemény: Az utolsó metró Truffaut-gyűjtemény: Jules és Jim Truffaut-gyűjtemény: Lőj a zongoristára! Truffaut-gyűjtemény: Négyszáz csapás (2 DVD) Truffaut-gyűjtemény: Szomszéd szeretők Üvöltő szelek (Rivette)* Végzet (Malle) Vörös sivatag (Antonioni) Zenekari próba (Fellini) Zsaru vagy csirkefogó? (Belmondo)
[ A nem jelzetteknél az értékelés, természetesen: 10/10 A *-osak külföldi, angol feliratos lemezek! ]
0
2006. augusztus 30., szerda 15:35
1849
Akkor sárgulok, bár nem makogok sem olaszul, sem franciául...:)