Kicsit pakolásznom kellett, ezért úgy döntöttem, hogy ha már úgyis szétbombázok mindent, akkor egyben le is fotózom, majd pedig megosztom Veletek a gyüjteményem. Jelenleg nem saját lakásban élünk, ezért minden egy helyen, pontosabban szekrényben van:

Akkor lássuk kinyitva (mivel igen nagy a pormennyiség, ezért tárolom így a korongokat; a megjegyzéseket majd kérném mellőzni!):
És most pedig a filmek:
Ez összesen 461 db; ebben ugye benne vannak a díszdobozos, többfilmes kiadások is! Kicsit elszomorodtam, mert azt hittem, hogy átléptem az 500-as határt. Az történt, hogy - mivel még nincs beírva a számítógépbe - különböző papírokra vannak felírva a filmek. A lecserélt, újra megvett kiadások is új sorszámot kaptak, nem pedig azt, amely alatt szerepeltek. Na mindegy, úgysem a mennyiség számít, bár ahogy most elnéztem, nekem is van egy-két "töltelék" filmem!
A végső elrendezés (a saját lakásban persze) kiadónként lesz, elöl a papírtokos / díszdobozos kiadások (mint ahogy a Warner filmeknél), utánuk pedig a hagyományos, műanyagtokos filmek. Mindenképpen zárt, vékony szekrényben szeretném tárolni a gyüjteményt, elhúzható üvegajtó mögött! Ezek a tervek, majd ha odaérünk, jönnek azok a képek is! ;-)