Nekem eddig bejött,mindig ezt használtam,de sztem írj be a keresőbe
0
2006. július 20., csütörtök 4:08
2444
Ratyi képfeltöltés.hu! Valaki ajánlana egy jobb oldalt!?
0
2006. július 20., csütörtök 0:39
2444
Az elmúlt két hét termése:
Lassan egy listát is beszúrok, kezd összeállni a gyűjteményem alapja.
0
2006. július 19., szerda 23:23
2444
0
2006. július 19., szerda 23:21
2444
Az elmúlt két hét termése:
Lassan egy listát is beszúrok, kezd összeállni a gyűjteményem alapja.
0
2006. július 19., szerda 16:54
982
Jelenlegi DVD-filmjeim, két nappal ezelőtt feltettem fotókban is: (301db)
12 majom 1492. - A paradicsom meghódítása 2001: űrodüsszeia 21 gramm – Mi az élet súlya A 6. napon A bátrak igazsága A Bourne-csapda A Bourne-rejtély A falu A földkerekség legnagyobb állatparádéja A felejtés bére A függetlenség napja A gömb A gyűrűk ura- A gyűrű szövetsége Bőv. vált. A gyűrűk ura- A két torony Bőv. vált. A gyűrűk ura- A király visszatér Bőv. vált. A harc mestere A harcos A hihetetlen család A Kaptár A Karib-tenger kalózai A kék bolygó A kilencedik kapu A kör A légiós A macskanő A mélység szülöttei A misszió A múmia A múmia visszatér A növények magánélete A nyerő A passió A rettenthetetlen A sebezhetetlen A skorpió király A sólyom végveszélyben A sötétség leple A szellemhajó A sziget A sziki szökevény A tehetséges Mr. Ripley A texasi láncfűrészes A zongorista Az időgép AC/DC - Stiff upper lip live Ahol a legendák születnek Aki bújt aki nem Ákos - Hűség Alamo – a 13 napos ostrom Áldott bolygó Alien - Nyolcadik utas: a Halál - Rend. vált. Alien 2. - A bolygó neve: Halál - Rend. vált. Alien 3. - Végső megoldás: a Halál - Rend. vált. Alien 4. - Feltámad a Halál - Rend. vált. Alien vs. Predator - Halál a Ragadozó ellen Álmatlanság Álomcsapda Amelie csodálatos élete Amerika kedvencei Amerikai pite Amerikai pite 2. Amerikai pite 3. - Az esküvő Amerikai pite 4. - A zenetáborban Anna és a király Apokalipszis most Apollo 13 Armageddon Árnyék nélkül Artúr király – Rend.vált. Asterix Brittaniában Átok Atomcsapda K*19 Az Amazonas kincse Az angol beteg Az eminens Az igazság helyett Az igazság napja Az igazság nevében Az invázium Az ötödik elem Az utolsó szamuráj Azonosság Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk Balhé Baraka - Világok arca Batman Batman és Robin Batman visszatér Batman: Kezdődik! Betörő az albérlőm Boogeyman Bölcsőd lesz a koporsód Buena Vista social club Cápa Cápamese Celine Dion - All the way Charlie angyalai Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal Charlie és a csokigyár Chicago Constantine - A démonvadász Csak egy kis pánik Dante pokla Daredevil - A fenegyerek Darkness - A rettegés háza Deep Impact Desperado Dínó Dogma Drakula 2000 Dzsingisz kán Egri csillagok Egy bogár élete Éjféli ügynök El mariachi - A zenész Elátkozottak faluja Életeken át Élet a kamera mögött Ellenséges terület Én, a kém Én, a robot Eredendő bűn Fehér zaj Feketék fehéren Felejtés Felpörgetve Femme fatale Forrest Gump Garfield Gattaca Gladiátor Gothika Gyilkos álmok Gyilkos félállásban Ha ölni kell Halálhajó Halálos kitérő Halálosabb iramban Halálvonat Halj meg máskor - 007 JB Harcosok klubja Harmadik típusú találkozások Harry Potter és a Bölcsek köve Harry Potter és a Titkok kamrája Harry Potter és a Tűz serlege Harry Potter és az Azkabani fogoly Hatodik érzék Hegylakó Hegylakó 4. - A játszma vége Hét év Tibetben Hetedik érzék Hidalgo - A tűz óceánja Hideghegy Himalája - Az élet sója Honapután Hosszú jegyesség Hotel Ruanda Hős Hulk Hymypoika – Kitűnő tanulók IMAX - A nagy korallzátony IMAX - Solarmax - Napkitörés IMAX - Űrállomás Imposztor Indiana Jones és a végzet temploma Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag Istenek és hadvezérek Ítéletnap Jackie Brown Jég és föld között Jégkorszak - Extra vált. Jelek Jhonny Mnemonic - A jövő szökevénye Johnny English Jumanji Jurassic park Jurassic park II. - Az elveszett világ Jurassic park III. Kapcsolat Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán Kapj el ha tudsz Kémkölykök 3D - Game over Keresd a nőt! Kill Bill Kill Bill 2. Kísérleti gyilkosság Kísértetház Koponyák K-Pax-a belső bolygó Kutyaszorítóban Különvélemény Lángoló jég Leon a profi - Rend. vált. Magasfeszűltség Majd meg döglik érte Más világ Majmok bolygója 1968. Mátrix Mátrix - Forradalmak Mátrix - Régi kiadás Mátrix - Újratöltve Mennyei királyság Mi kell a nőnek? Michael Flatley’s - Fet of Flames Mikrokozmosz Millió dolláros Bébi Mindörökké Batman Moulin rouge! Music DVD - Video sampler Nagy hal Narnia krónikái - Az Oroszlán, a Boszorkány, a Ruhásszekrény Némó nyomában Nincs bocsánat Nostradamus Oltári nő Oroszlánkirály Óvakodj az idegentől Pán Péter Pánikszoba Párbaj Pearl Harbor - Égiháború Penge II. Philadelphia Pingvinek vándorlása Pofa be! Pókember Pókember 2. Pokolfajzat Polár expressz Ponyvaregény Predátor - Ragadozó Predátor 2. - A Ragadozó Los Angeles-ben Queen - Geratest video hits 1 Queen - Greatest video hits 2 Ray Relaxing I. - A hét világtenger Relaxing II. - Az élet vize Relaxing III. - A föld legszebb tájai Repülő tőrök klánja Ripley és a maffiózók Robotok Ronin Ryan közlegény megmentése - Extra vált. Sakáltanya Salo - avagy Sodoma 120 napja Sara K. - Live Nautilus Tour 2002 Schindler listája Senki bolondja Shrek Shrek 2. Sin city- a bűn városa Sky kapitány és a holnap világa Sötét zsaruk - MIB - Luxus.vált Star Wars IV. - Egy új remény Star Wars V. - A Birodalom visszavág Star Wars VI. - A Jedi visszatér Sűrű lé Számkivetett Szamuráj Szimpla ügy Szörny Rt. Szőr Austin Powers - Őfelsége titkolt ügynöke Született gyilkosok - Rend. vált. Született július 4-én Terminál Terminátor - A halálosztó Terminátor 2. - Az ítélet napja Terminátor 3. - A gépek lázadása Tiszta románc Titanic - 4 lemezes extra vált. Titokzatos folyó Torrente - A törvény két balkeze Torrente 2. - A Marbella küldetés Traffic Trainspotting Trója Túszharc Twister U-571 Ütközéspont Vad galamb Vakvágányon Van Helsing Vándormadara Vatel Végképp eltörölni Végső állomás 2. Vidocq Világok harca Vipera Virtuális akvárium Vissza a jövőbe Vissza a jövőbe II. Vissza a jövőbe III. Volt egyszer egy Amerika Volt egyszer egy vadnyugat Zorro álarca Zorro legendája
0
2006. július 18., kedd 19:37
7252
:-))))))))))))))))))))))))))
0
2006. július 18., kedd 14:36
8905
Köszi a tippet, mindjárt megnézem. :-)
0
2006. július 18., kedd 14:36
8905
Nagyon helyes. :-)
0
2006. július 18., kedd 14:35
8905
Az nem kifejezés! Imádom!!! :-)) Voltam is Szegeden (!) a koncertjükön, nagy élmény volt, persze már nem az első énekest hallottam, pedig ő volt a kedvencem, de ez a hapsi is jó volt. MEg hát már jó régóta ő van.
0
2006. július 18., kedd 14:04
1550
Itt is meg lehet ám rendelni!:) (mondjuk nem egy fantasztikus kiadás, de ennyiért nem is lehet az)
0
2006. július 18., kedd 13:59
4379
"De:)"
Barbár! :)
0
2006. július 18., kedd 13:52
1849
Hehe, ezt már mondtam neki én is, szó szerint így:)
0
2006. július 18., kedd 13:51
1550
:)
Ezek szerint Te is szereted?
Mondjuk sajnos elégé gáz kiadás, képminőséget illetően dehát a koncert valami fenemód hangulatos még így is:) Az egyedüli gondom az volt (képminőséget leszámítva) hogy a Lawton éra a Moszkvai koncerteken rendesen hanyagolva volt, azt kénytelen voltam a The Lawton Dunning Project koncert DVD-t is begyűjteni:)
0
2006. július 18., kedd 13:46
1550
De:)
Amugy kevés díszdobozom van, mert leginkább a régi klasszikusokat szeretem, azt azok többnyire elégé fapadosan jöttek ki sajnos.
0
2006. július 18., kedd 13:44
8905
-jó
0
8905
Ja, és külön jó pirospont a Uriah Heepért. :-)
0
8905
Szia Ivan! Gratulálok, ez aztán nem semmi! :-)) Nem is tudtam, hogy már kiadták a Pendragon-legendát.
0
2006. július 18., kedd 13:41
4379
Ja, a Határ úti aturnban én is láttam egyet tavaly, 1500ért, és erősen elgondolkodtam, hogy csak a papírtokért vegyek-e egyet, de aztán nem vettem. De ennyiért!!!
0
2006. július 18., kedd 13:37
4379
:)))))
0
2006. július 18., kedd 13:37
4379
De hát szekrényben tökre nem mutat jól. A dvd nemcsak mulatság, de esztétikai gyönyört okozó tárgy is. Főleg ilyen sok. :) Remélem, nem a díszdobozok felett alszol. :)
0
2006. július 18., kedd 13:36
1550
Nincs, mert egyenlőre inkább kivárok, hátha leárazzák a diszdobit. (BAtman és Robin is csak azért van meg, mert tavaly az egyik "hülye azért nem vagyok" boltban szerintem elárazták, és 399Ft-ot megért nekem, ugy hogy a papírtokos kiadást adták ennyiért)
0
2006. július 18., kedd 13:33
1550
Köszi:)
Össze vissza:) (ruhásszekrénybe, polcon, ágyneműtartóban:)