"felállítani" ???? Na,na!!!! Ezzel vigyázz mert elég 2 vagy annál több értelmü kifejezés. Ha kell segitség majd szólj szivesen segitek a "felállításban" !!!! :)))
0
2006. július 17., hétfő 21:29
94
Köszi!
Azt tudom, h nem fogok tudni leállni:-)) Csak azok a piszkos anyagiak szabnak határokat.
0
2006. július 17., hétfő 21:28
7252
Nemsokára megjelenik téglagyári megálló és felteszi a lemezjátszóra a nagysikerű aranylemezt:Neoton Família-Nyár van... :-))))))))))))))))))))))))))))))))
0
2006. július 17., hétfő 21:28
16099
Megyünk.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 17., hétfő 21:27
849
Kedves Lyta, akinek több dvd-je van, mint neked, annak is volt kevesebb, bármilyen hihetetlen! Nekem pl. a 300. nagyon nehezen jött össze, a minap meg leesett az állam, mikor besorszámoztam őket! Úgyhogy csinos gyűjteményed miatt ne aggódj - ez így van rendjén! Meglásd: nem fox tudni leállni :)
0
2006. július 17., hétfő 21:25
1872
Mai gyarapodás:
12 majom - különleges kiadás A holtak földje – rendezői változat A holtak napja - vágatlan változat (2 DVD) A köd A névtelen vár Cannibal Holocaust (2 DVD) Cimborák hegyen-völgyön Cimborák nádi szélben Csak semmi pánik... Én, a robot (2 DVD) Kántor 1. Kántor 2. Meghökkentő mesék 1. évad - Díszdoboz (2 DVD) Sandokan - A maláj tigris I. Sandokan - A maláj tigris II. Sándor Mátyás (2 DVD) Utánam, srácok!
0
94
Sziasztok!
Itt az én listám is. Lassan eléri a 100db-ot. Tudom ezen a fórumon ez szinte semmi, de ez van.
A Grincs A Múmia A Múmia visszatér A Skorpiókirály A muzsika hangja (angol kiadás) A földi lányok csábítóak A függetlenség napja A palacsintás király A Stepfordi feleségek A szerető A Tenkes kapitánya 1 A Tenkes kapitánya 2 A koboldok varázslatos legendája A Zűrhajó Amerika kedvencei Asterix és Obelix Az ezeregy éjszaka virágai Az elnök emberei, a teljes harmadik évad Az ötödik elem Az élet háza Babylon 5, a teljes első évad Babylon 5, a teljes második évad Babylon 5, a teljes harmadik évad Babylon 5, a teljes negyedik évad Babylon 5, a teljes ötödik évad Babylon 5 mozi kollekció Babylon 5 A gyülekező Babylon 5 In the Beginning Battlestar Galactica mini széria Büszkeség és Balítélet diszdoboz(BBC féle) Csillagkapu Csupasz pisztoly a (z)űrben Derült égből Polly Donnie Darko Dirty Dancing-Piszkos tánc Dűne (mozifilm) Drakula 2000 Farkasok szövetsége Eredendő Bűn Equilibrium - Gyilkos nyugalom Földre szállt boszorkány Galaxy Quest-Galaktitkos küldetés Grand Canyon Halhatatlanok Halott gengszterek Harry Potter és a bölcsek köve Harry Potter és a titkok kamrája Harry Potter és a tűz serlege Hegylakó Hegylakó 2-3 Időzavarban István a király Jane Eyre Jóbarátok, a teljes első évad Katyi Keménykalap és Krumpliorr Kill Bill 1 Kill Bill 2 Királyi esküvő Kegyetlen Bánásmód Két hét múlva örökké Költöi szerelem Lázadáshoz öltözve Leány gyöngy fülbevalóval Lois és Clark: Superman legujabb kalandjai A teljes 1 évad Lucky Luke és a Daltonok Macskafogó Micsoda Nő Múmia gyüjtemény Oltári nő Pancsolj, pancser Rendőrakadémia Rendőrakadémia 2 Az első megbizatás Rendőrakadémia 3 Indul a kiképzés Rendőrakadémia 4 Civilosztag Rendőrakadémia 5 Irány Miami Beach Rendőrakadémia 6 Az ostromlott város Rendőrakadémia 7 Moszkvai küldetés Smallville a teljes első évad Süsü a sárkány Star Trek- A mozifilm Star Trek 4 -A hazatérés Star Trek 6 - Az ismeretlen tartomány Star Trek 7 - Nemzedékek Szexmisszió Sztárom a párom Tron, avagy a számitógépek lázadása Underworld (2DVD) Utolsó utazás Valmont Valami amerika Van Helsing (2DVD) X-Men 1.5 X-Men 2 Zuhanás
Értékelni nem nagyon szeretném őket, hiszen annak, h megvettem mindig volt valami oka. Tehát valamiért mindegyiket szeretem.
0
7252
Igazán nincs mit!
0
2006. július 17., hétfő 21:20
849
köszönöm a tájékoztatást! talán Dömdödöm mintájára még idén "felállítom" a készletet - de a zongora alá asszem már most nekiállok pakolni - függőlegesen. köszi szépen.
0
2006. július 17., hétfő 21:17
7252
Bár nem engem kérdeztél, de megpróbálok rá én válaszolni! Dömdödömnek igaza van, ezt már megtárgyaltuk egyszer valahol:a cd-ket és dvd-ket mindig függőleges helyzetben kell tárolni. Vízszintesen azért nem szabad, mert akkor a korongok szélén hat a gravitációs erő, ami ugye lefelé húzza, ezáltal - még ha csak igen kis mértékben is - deformálódnak a korongok. Úgy kell elképzelni, mintha a szélei lefelé görbülnének. Ez - főleg a dvd-knél - kiolvasási pontatlansághoz vezet, ezért szegény dvd-lejátszó hibajavító áramkörének igencsak dolgoznia kell, hogy egyáltalán képet tudjon a tv-re varázsolni:a minősége viszont nem lesz az igazi! Összegezve tehát a lényege az, hogy függőleges tárolás esetében a korongok nem vetemednek, nem deformálódnak el!
0
2006. július 17., hétfő 20:59
19960
Chat!!!!
0
2006. július 17., hétfő 20:52
849
Párizsba bármikor! Tuti, megyek! Idén a szobafelújítás miatt nincs rá keret, de jövőre - hajajj!
0
2006. július 17., hétfő 20:51
19960
Jövöre megint megyümk Párizsba és onnan Barcelonába is. Jösz/jöttök???? :))
0
2006. július 17., hétfő 20:49
19960
Hát tudtam hogy nem fog elsöre tutti lenni.
Uccsó proba:
0
2006. július 17., hétfő 20:47
19960
Nem tudom hova kéne ezt betenni ugyhogy ide rakom.
Ezt a képet én raktam össze és most ezt használom a gépemen és a telefonomon is háttérképként:
Remélem a méretezés jó lesz! :))
0
2006. július 17., hétfő 20:38
849
vhol el kell kezdeni :)
0
2006. július 17., hétfő 20:36
19960
Na meg lesz az első Xpress fórum esküvő a végén!!!??? :)))
0
2006. július 17., hétfő 20:33
849
oké :))) Párizsban voltunk már, miért ne?
0
2006. július 17., hétfő 20:33
19960
Ja ezt elfelejtettem: :)))
0
2006. július 17., hétfő 20:32
19960
Húúúú.... ezt most hosszú lenne kifejteni,de nem tanácsos. Valamelyik topicban már egyszer irogatunk róla néhány oldalt.
Szerintem polcozd körbe mint nekem van. Jó,praktikus és aránylag olcsó is.
Összeköltözünk???!!!
0
2006. július 17., hétfő 20:23
849
nohanem??? (csak avon vásárló vagyok, azt sem tudom hová tenni...)Dömdödöm: miért nem szabad vízszintesen tárolni? azért tetszett annyira a szobád!!! csak a falat tudom körbepolcoztatni, vagy elköltözök egy egyedülálló, nagyszobájú, filmbarát pasihoz :)))
0
2006. július 17., hétfő 20:20
19960
Ha jól látom Avonozol is!? :)))
Akkor neked az a megoldás kéne mint nekem van.
Jó tanács: Ne tárold visszintesen a lemezeket!
0
2006. július 17., hétfő 20:18
19960
Hali!
Ezeket mint emlitettem durván 8 év alatt gyűjtöttem össze,tehát nem egyszerre ezért nem is egyszerre kell megnéznem. De különben minden egyes filmet láttam ami meg van,söt nem is egyszer vagy kétszer némelyikte.
Azt a 20-30 évet meg is kell élni! Én úgy vagyok ezzel hogy én a mának élek. Ami most van az most van,az hogy meg 10-20-30 év múlva mi lesz ki a ..... érdekel. (bocsi) :))
0
2006. július 17., hétfő 20:17
849
de kéne, kéne... csak nem tudok!!! ekkora a szobám! van még egy íróasztalom számítógéppel, közv. mellette áll a tévéállvány (alja telepakolva), meg egy ruhásszekrény - oszt annyi. nincs hely!!!
0
2006. július 17., hétfő 20:15
19960
Neked tényleg van zongorád!!!!! :))
Szép kis gyüjtemény,DE NEM KÉNE RENDET CSINÁLNI?????? :)))