Pontozásos listát még sosem készítettem, de gondoltam itt az ideje megtennem. Lehetm, hogy egyes filmek már más értékelést kapnak, mert az idő múlásával minden változik :)
8 mérföld 10/7 - Eminem nem csapnivaló színész!
A bárányok hallgatnak 10/10 - Hannibal Lechter története igazi klasszikus
A barlang - The Descent 10/9 - Az utóbbi idők egyik legjobb horrorja (szerintem), avgy klausztrofóbia a köbön!
A Cápa (30. évfordulós kiadás) 10/10 - Spielberg mester másodki legjobb thrillere még a mai napig is félelemmel tölt el ha megnézem.
A csaj nem jár egyedül 10/5 - Kedves kis limonádé, de tökéletesen kikapcsol.
A csillagok háborúja - I. Baljós árnyak 10/5 - A SW saga leggyengébb darabja
A csillagok háborúja - II. A klónok támadása 10/6 - A SW saga második leggyengébb darabja, de azért az elsőhöz képest mindenképpen jobb :)
A csillagok háborúja - III. A Sithek bosszúja 10/9 - No, ez volt a meglepi, mert egészen jó lett és Hayden Christensen fantasztikusat alakít benne.
A csillagok háborúja - IV. Az új remény 10/10 - A régi klasszikus azért még mindig lasszisokkal jobb ;)
A csillagok háborúja - V. A Birodalom visszavág 10/8 - Jó folytatás, de semmi több
A csillagok háborúja - VI. A Jedi visszatér 10/10 - A trilogia zárása egészen frappánsra sikeredett :)
A csontember 10/6 - Átlagos thriller, átlagos szereplőkkel.
A Fekete város I. 10/10 - Klasszikus régi jó magyar adaptáció, de még mindig szeretem.
A Fekete város II. 10/10
A fülke 10/10 - Egyhelyszínes film, de végig tartja a feszültséget. Akár a jó öreg Hitchcock is megrendezhette volna :)
A gépész 10/6 - Érdekes lélektani thriller/dráma nem túl eredeti befejezéssel.
A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége 10/10 - Alap!
A Gyűrűk Ura - A két torony 10/10 - Remek folytatás.
A Gyűrűk Ura - A két torony (4 DVD) 10/10
A Gyűrűk Ura - A király visszatér 10/11 :) - Peter Jackson bebizonyította, hogy vennek még csodák, amiért érdemes moziba járni.
A Gyűrűk Ura - A király visszatér (4 DVD) 10/11 :)
A halott menyasszony 10/8 - Tim Butron bábfilmje kedevs, vicces és vérpezsdítő, de azért a Karácsonyi lidércnyomás rémálmokkal jobb :]
A hihetetlen család 10/10 - Igazi Pixar mese: kedves, vicces és aranyos. Profi munka!
A holló - Extra változat (2 DVD) 10/8 - Brandon Lee leghíresebb filmje, és szerintem egy egyik valaha készült legjobb képregény adaptáció.
A Karib tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka 10/9 - Johnny Depp a legjobb fej kalóz, aki valaha mozivászonra került :)
A keresztapa I. 10/10 - Klasszikus és kötelező. Lófej az ágyban, brr...
A keresztapa II. 10/9 - Szintén.
A keresztapa III. 10/9 - Ez sem volt olyan rossz mozi :)
A kis hercegnő 10/7 - Curaon ilyet is tud ;)
A kísérlet 10/8 - Remek pszichológiai dráma, ami mellesleg tényleg megtörtént. Ez a börtönkísérletet be is tiltották, sehol sem alkalmazható!
A köd 10/7 - Caprenter klasszikus horrora még mindig félelmetes...
A kör - Speciális változat 10/8 - Felkavarta a horror műfaj állóvizét Szadakó, mikor kimászott a TV-ből. :) Átlagosnál jobb horror, kellően komor megvalósításban.
A Magdolna nővérek 10/10 - Azt hiszem ez nem érdemes kihagynia senkinek sem.
A majmok bolygója (2001) 10/5 - Majmos akciómozi Tim Burton rendezésében. Szerintem egészen élvezhető.
A mélység titka 10/8 - Lélegzetelállító mélytengeri történet. Bármikor újranézhető.
A minden6ó 10/7 - Garanatált röhögőgörcs :)
A misszió X - Még nem láttam :)
A muzsika hangja 10/10 - Időtlen klasszikus, mára már legendássá vált zenével egyetemben.
A Pál utcai fiúk 10/10 - Magyar - amerikai koprodukció és nem is akármilyen! Vesszenek az olaszok, hogy hozzá mertek nyúlni...
A rettenthetetlen 10/10 - Grandiózus történetmi film drámával fűszerezne. Feledhetetlen.
A szakasz 10/8 - Naturális és megdöbbentő háborús életképek.
A számkivetett 10/8 - Tom Hanks a sziget fogja kedves kis labdájával együtt. Azt hiszem ha ezt megnézi valaki nem igazán vágyódik többé egy lakatlan szigetre.
A Szépség és a Szörnyeteg 10/10 - A Disney legszebb meséje :)
A sziget 10/5 - Jó kis akciómozi ha ki akarsz kapcsolni.
A texasi láncfűrészes 10/5 - Véres hentelés és Bőrpofa már amár klasszikussá avanzsált láncfűrésze. Berr - berr... most lehet futni :]
A titkok kertje 10/8 - Gyermekkori kedvenc, sajna a regényt még nem olvastam.
A titkok kulcsa 10/6 - Meglepően fordulaos thriller egy kis huhu misztikummal övezve. Nem rossz.
A titkos ablak 10/5 - Közepes King adaptáció, de élvezhető.
A vonzás szabályai 10/8 - Ellis regényei nem arról híresek hogy erőszakmentesek és érzelemgazdagok. Azt hiszem ebben a filmben sikerült visszaadni a regény sivárságát.
A zongorista 10/10 - Giccses is lehetne, mégis drámai. Egyik nagy kedvencem.
Abigél 10/10 - Azt hiszen nincsen olyan ember közöttünk, aki ne látta vona még. Kár, hogy már nem készülnek ilyen magyar filmek. :(
Aki bújt, aki nem 10/5 - Véres mókázás, de nekem tetszik :)
Akira 10/10 - A legeslegjobb anime, amit eddig láttam.
Ákos - Az Utolsó hangos dal ráadás (3 DVD) 10/10 - Ákos nagy kedvenc és külön örülök, hogy végre megjelent DVD-n az Ikon koncert.
Aladdin 10/9 - A Disney stábjának megint sikerült vmi maradandót alkotnia.
Alien - A nyolcadik utas a Halál 10/10 - Az igazi félelem itt kezdődik...
Alien 3 - A végső megoldás Halál 10/8 - Az önfeláldozás
Alien 4 - Feltámad a Halál 10/1 - Na ezért kár volt...
Aliens - A Bolygó neve Halál 10/9 - A majdnem tökéletes folytatás.
Amélie csodálatos élete 10/10 - 2 méterrel a föld fölött lebegsz, ha megnézed :)
Ámen 10/7 - Tipikus második világháborús film.
Amerikai szépség 10/10 - Úgy tökéletes, ahogy van.
Anastasia 10/7 - Kedves kis mese a FOX alkotótáborától, van olyan jó mint egy Disney
Animátrix 10/8 - A Mátris univerzum rajzfilmes szkciója. Kifejezetten tetszett, hogy különféle rajzfilmes technikákat vonultattak fel és egészen jól összekapcsolja a Mátrix és a Mátrix - Újratöltve c. filmeket.
Apokalipszis most 10/10 - Felejthetetlen.
Asterix és Obelix - A Kleopátra küldetés 10/7 - Ezt a fimet igazából a magyar szinkron miatt szeretem nagyon :)
Az Álmosvölgy legendája 10/10 - Tipikusan Tim Burton film, véres, humoros és szürreális.
Az arcnélküli ember 10/10 - Mel Gibson egyik korai rendezése ez a dráma, első megtekintés óta nagyon szeretem.
Az Átok 10/6 - Japán horror remake amerikai módra, van benne para de pár megnézés után nem fejt ki nagyobb hatást.
Az élet szép 10/10 - Keserédes háborús történet olaszországból, mindent fel lehet fogni játéknak még a véresen komoly dolgokat is mindösszesen irónia kell hozzá.
Az Operaház Fantomja (2004) 10/8 - A klasszikus Webber musical grandiózus feldolgozása, gyönyőrű jelmezekkel és díszletekkel. Bármikor újranézhető.
Az Oroszlánkirály - Extra változat (2 DVD) 10/10 - Disney megint belenyúlt a tutiba, a Lion King messzemenően az egyik legnagyobb sikere volt.
Az országút fantomja 10/8 - Megtudjuk miért nem szerencsés mindenféle stopposokat felvennünk a kocsinkba a sivateg közepén.
Az ördög ügyvédje 10/6 - Pachino mint a Sátán? Jöhet :)
Az ötödik elem - Extra változat (2 DVD) 10/7 - Kellemesen vicces sci-fi klassz zenékkel
Az utolsó éjjel 10/10 - Ed Norton számomra meghatározó filmje.
Az utolsó Mohikán 10/9 - az amerikai történelem egyik legvéresebb korszaknak hű bemutatása és az a zene...
Az utolsó Szamuráj 10/7 - Tom Cruiseon kívül mindenkiről csak jót lehet elmondani ebben a filmben. Egy másik főszereplővel hitelesebb lett volna.
Azonosság 10/7 - Ennek a végén kerestem az állam :)
Batman: Kezdődik! 10/8 - Újjáéledt Batman! Szerencsére.
Bazi nagy görög lagzi 10/9 - Kedves kis tündérmese görög módra Vindexel :]
Ben Hur 10/9 - A nagy klasszikus kosztünös film, mindenkinek illik látnia
Billy Elliot 10/9 - Billy mindenkire nagy hatással van, és Istenadta tehetsége nem kallódik el.
Bridget Jones naplója 10/7 - Filmen jobban bejött, mint könyvben. :)
Charlie - Minden kutya mennybe megy 10/6 - Csak egyszer láttam, de akkor nagyon tetszett.
Charlie és a Csokigyár 10/8 - Tim bá szürreális látásvilága azt hiszem felülmúlhatatlanul egyedi.
Chicago 10/6 - Szvsz nem érdemelt annyi Oscart, de azért nem rossz.
Chihiro Szellemországban 10/10 - Ez volt az első anme, amit láttam. Nagyon tetszik a stílusa és a története, a megvalósítás is pazar.
Collateral - A halál záloga 10/7 - Jamie Foxx miatt szeretem.
Constantine - A démonvadász 10/6 - Keanu saja csöppet túljátsza magát, de az effektek lenyűgözőek.
Cry Baby 10/8 - Aranyos kis musical Johnny Deppel :) Aki még nem látta annak ajánlom, jót fog derülni rajta.
Csak szex és más semmi 10/10 - Jaj, annyira aranyos :))
Csavard be, mint Beckham 10/7 - A tökéleses kikapcsolódás.
Csillagkapu 10/8 - Klasszikus sci-fi, régi kedvenc.
Csokoládé 10/10 - Megunhatatlan film, legalább húsz alkalommal láttam már de még mindig akárhányszor meg tudom nézni :)
Dark Water - Sötét víz 10/5 - Nem volt rossz, de nem nyomasztó. Itt - ott vannak benne részek, amitől frászt lehet kapni, de mindezek mellett ez csak egy közepes produkció.
Donnie Darko 10/10 - Szürrealitás a köbön egy nyúllal és Isteni zenékkel.
E. T. - A földönkívüli (20. évfordulós kiadás) 10/10 - a honvágytól szenvedő földönkívüli meghat sztorija egyaránt hatással van kicsikre és nagyokra. :) "E.T. hazamegy..."
Édes november 10/5 - Erős közepes dráma.
Édesek és mostohák 10/6 - a közepesnél jobb dráma :)
Egy makulátlan elme örök ragyogása 10/9 - Ez vmi megfoghatatlan mozi, elvont sztori ugyanakkor remek színészek. Tetszett.
Elefánt 10/6 - Egyes véleméynek szerint ezzel a filmmel feltalálták a kínzás újfajta módszerét a halálra untatást. Tény, hogy hangulat kell hozzá, de nem olyan rossz mozi ez...
Életvonat 10/10 - Csak az a vége ne lenne, jó nagy pofáraesés.
Ellenség a kapuknál 10/8 - Kellőképpen naturalisztikus film a háború borzalmairól az orosz fronton.
Előérzet 10/8 - Garantált libabőr.
Én pici szemem 10/7 - Eredeti mozi, elgondolkodtató sztorival és iszonyat jó befejezéssel.
Erőszakos múlt 10/8 - Cronenberg filme megosztotta az embereket, de a többségnek nem igazán jött be. Nekem ez is tetszett :)
ExperiDance - Ezeregyév 10/10 - Aki szereti a táncot ebben nem fog csalódni, igaz élőben azért mindig sokkal jobbak :) tessék őket megnézni a Nemzeti Táncszínházban vagy a Művészetek Palotájában!
ExperiDance - Revans 10/10 - Erre is a fenti állítás igaz :)
Ezüst pisztolygolyók 10/6 - Vérszomjas vérfarkas, kissé mackós de azért jó ;)
Farenheit 9/11 10/7 - Polgárpukkasztásnak indult és botrány lett belőle néhány "ál" interjúalany kiborította a bilit...
Folyó szeli ketté 10/6 - Szimplán csak szép film.
Frankenstein - Mary Shelley 10/7 - DeNiro miatt jó ez a verzió.
Frida 10/11 :) - Mindenben tökéletes alkotás, legjobb életrajzi adaptáció az utóbbi évekből.
Fújd szárazra édes 10/5 - Limonádé mozi, de kikapcsolódásnak mindenképpen jó.
Fűrész 10/7 - Elsőre nagyon ütött, sajna a poént csak egyszer lehet lelőni...
Garfield 10/5 - Aranyos kis családi mozi a szőrös macsekkal, néhol vontatott, de azért egy két poén nagyon ott van. :)
Gladiátor 10/10 - Újjá élesztette a haldokló kosztümüs filmeket nem is akár hogyan, mindenképpen köszönet érte.
Gladiátor (Különleges kiadás 3 DVD) 10/10
Gothika 10/5 - Szellemes sztori, tucatszor láttuk már.
Gyilkos mezők 10/7 - Kár, hogy a felénél így megtörték a filmet, mintha 2 részes lenne.
Ha ölni kell 10/7 - A millószor körbejárt rasszizmus témájában készült film még mindig kiemelkedik a többi közül.
Halálos kitérőHamupipőke 10/10 - Gyermekkorom egyik nagy kedvence a Disney fénykorából.
Harcosok klubja 10/10 - Fincher mára már klasszikussá vált verekedős filmje ismételten az emberi elmében turkál.
Harry Potter és a Bölcsek köve 10/6 - Megismerjük Harryt immáron filmen is.
Harry Potter és a Titkok kamrája 10/7 - Ez már kevésbé volt gyerekfilm. Colombus távozott is a Potter világból miután leforgatta.
Harry Potter és a Tűz serlege 10/9 - Hűen követi a Curaon áltel elkezdett új irányvonalat :) a baljóslatú hangulata végig megmaradt, szal nekem nagyon bejött.
Harry Potter és az Azkabani fogoly Alfonso Curaon teljesen más irányba vitte el a Potter filmek hangulatát, kissé felgyorsította az eseményeket és hála neki új életet lehet a sztoriba merészen egyedi látásmódjával.
Hatodik 10/5 - Amolyan "hetedik" francia módra.
Hegylakó 10/9 - Christopher Lambert egyetlen filmje, ami jó volt. Szegény még mindig ebből próbál megélni... A zene pedig első rangú! Queen forever.
Herkules 10/8 - Pörgős poénkavalkád az Olimposz körül :)
Hét év Tibetben 10/8 - Heinrch Harrer hiteles élettörténete ez a gyönyörűen fényképezett film: Tibet lenyűgöző ország
Hetedik érzék 10/6 - Kevin Bacon és a szellemek kapcsolata. Nem vot rossz, de szintén láttunk már a témában jobb alkotást is.
Hidalgo - A tűz óceánja 10/7 - Egy igazi régimódi kalandfilm lovakkal, arabokkal és sivataggal, akinek ez bejön nem fog csalódni benne.
Holnapután 10/8 - Emmerich nem is tudom hanyadjára dönti romba New Yorkot de mindezt most is baromi látványosan teszi :)
Hotel Ruanda 10/10 - A megtörtént eseményeken alapuló történet egészen hihetetlen érzelmeket kavar fel az emberben.
Hölgyválasz 10/6 - Richard Gere táncra perdül, mindezt egészen jól csinálja főleg ha Lopez kiasszony a partnere. :)
Ideglelés 10/7 - Jó-jó, de ki hiszi ezt el? Mindenesetre minden megvan benne, ami egy jó borzongáshoz kell.
Igazából szerelem 10/10 - Kedves angol romantikus komédia csupa sztárral a szerepekben, lassan kötelező karácsonyi kellékké válik:) Legutóbb az ünnepek közeledtével háromszor néztem meg ;-)
Interjú a vámpírral 10/8 - Az örörk élet és a vele járó dilemmák. Jó kis önmarcangolás évszázadokon át egy kis vérrel fűszerezve.
Jákob lajtorjája 10/10 - Igazi háborús rémálom.
Jégkorszak - Extra változat (2 DVD) 10/10 - Motkány lol! :) A FOX jól bemutatott a Pixarnak ezzel a mozival.
Jelek 10/6 - Syamalan és az ufók... nekem hiányzott a végéről a végső fordulat, amúgy nem rossz.
Kabinláz 10/6 - Eli Roth rémálma kellően véres, néhol túlmegy a jó ízlés határán és a befejezés egészen eredeti.
Kapj el, ha tudsz 10/7 - egy igazi hamis története, vicces macska egér harc az első olytájú csaló és a rafkós FBI-os ürge között. Nekem picit hosszúnak tűnik, nyugisan belefért volna a 100 perc körüli játékidőbe is.
Karácsonyi lidércnyomás 10/10 - Burton első bábfilmje évekig készült és tényleg egyedire sikerült. A halloweent összekötnie a karácsony hangulatával meész válllakozás, de megérte. :) A zene ebben az esetben is baromi jó, még musical is lehetne belőle :)
Kegyetlen játékok 10/5 - Modern tragédiák
Kerülőutak 10/8 - Keserédes sztori sok borral :)
Kés / Alatt (első évad) 5 DVD 10/10 - Ez a drámasorozat kiérdemelte, hogy megvegyem.
Kill Bill vol 1. 10/9 - A véres bosszúhadjárat elő felvonása cool jó lett.
Kill Bill vol 2. 10/10 - Kissé visszafogottabb, kevésbé véres, viszont végre megtudjuk mindzat amit az első részből nem tudtunk meg :)
Kocka 10/9 - Sok matek... egyértelműen hangulatfilm.
Kóla, puska, sültkrumpli 10/10 - Már megint bebizonyosodik, hogy az amerikai egy külön állatfaj.
Kontroll - Extra változat (2 DVD) 10/10 - Néhol vicces, néhol drámai igazából besorolhatatlan film. Egy hatalmas szimbólumhalmaz, és minden újrenézés alkalmával lehet benne felfedezni újdonságot.
Koponyák 10/4 - Tucat thriller
Közelebb 10/7 - Érdekes film, ehhez is hangulat kell, mint a Kontrollhoz.
K-Pax - A belső bolygó 10/8 - Kevin Spacey remekel
Különvélemény 10/7 - Philip K. Dick novellája alapján készült Spielberg sci-fi tűrhető, csak azok a túlexponált képek...
Legyetek jók, ha tudtok 10/10 - "Az az egy fontos legyetek jók most, már nem kell túl sok a holnaphoz..."
Leon - A profi (Rendezői változat 2 DVD) 10/10 - Mathilda és Lon különös kapcsolata. Megtudhatjuk, hogy egy bérgyilkosnak is lehetnek elvei.
Lesz ez még így se! 10/10 - "Carol a pincérnő. Simon a buzi. Ismerkedjetek össze." :)
Libidó X - Még nem láttam.
Lolita 10/5 - Ezt már egyszer igazán megfilmesíthetnék jól is.
Lucy, a csajom 10/4 - Egyedül David Boreanaz miatt vettem meg :)
Macskafogó 10/10 - Igazi klasszikus.
Mary Poppins 10/10 - Julie Andrews fénykorának egyik meghatározó mozija.
Más világ 10/10 - Már megint szellemek, de ezek sokkolnak is :) wow
Mátrix - Extra változat (2 DVD) 10/10 - A film, mely műfajt teremtett és még mindig nagy hatása van.
Mátrix - Forradalmak 10/9 - A trilogia záró darabja nem sok embernek tetszett, nekem bejött :)
Mátrix - Újratöltve 10/5 - Az autópáyla miatt kapott 5 pontot.
Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron 10/5 - Nyári kikapcsolódás unalmas estékre.
Mementó 10/7 - Egy film, ami a végével kezdődik. Azt hiszem másik ilyen koncepciót még nem láttam, de ez nagyon egyedi.
Michael Flatley - Feet of flames 10/10 - Elfogult vagyok :)
Micimackó 10/10 - Kismillió reinkarnációt megélt már, de még mindig ez az igazi.
Micsoda nő! 10/8 - Azt hiszem nincsen olyan, akinek ez a film ne tetszene :)
Minden végzet nehéz 10/10 - Öregkori szerelem tele poénnal :)
Moszkva tér - Extra változat (2 DVD) 10/9 - Végre egy jó magyar közönségfilm.
Moulin Rouge 10/10 - Ennek komolyan bőgtem a végén, és különösen tetszettek a modern zenei betétek átiratai.
Mulan 10/7 - Egy szó: Disney
Nagy hal 10/9 - Ügyesen lavírozik a mese, a képzelet és a valóság határán.
Nagy Sándor - A Hódító 10/5 - Látványos, de mégsem maradandó.
Narnia krónikái 10/8 - Kellemes meglepi volt tavaly karácsonykor, kíváncsian várom a több részt.
Némó nyomában 10/10 Egy szó: Pixar :)
New York bandái X - Nem láttam.
Nightwatch - Éjjeliőr a hullaházban 10/8 - Klassz thriller, ahol a félelemkeltés fegyvertára nem merül ki a pislákoló villanykörtében és a nyikorgó ajtókban.
Ollókezű Edward 10/10 - Modern tündérmese, amolyan Szépség és a Szörnyeteg Tim Burton szemén keresztül :)
Ördögűző (rendezői változat) 10/10 - Még mindig ez a legjobb.
Párbaj 10/10 - Spielberg vszínű már nem fog soha többet ilyen hangulatú filmet rendezni.
Passió 10/8 - Gibson nagyt akart alkotni, helyette botrányfilm lett belőle. Egyszer azért jó megnézni aztán el lehet töprengeni rajta.
Pillangó 10/10 - Henri Charriere regényének filmes adaptációja minden elismerést megérdemel.
Pocahontas 10/6 - Egy kevésbé sikerült mese, de ettől még szeretem :)
Ragyogás 10/10 - Jack Nicholson felejthetetlen alakítása, kedvenc jelenetem, amikor baltával töri Wendire az ajtót.
Rambo - Első vér 10/8 - Stallone kevés jó filmjének egyike.
Rekviem egy álomért 10/9 - Valódi rémálom.
Ringu - A kör 10/8 - Sadakó eredeti filmes manifesztációja nem kevésbé félelmetes, mint a remake csak másképpen ha az emberre.
Robin Hood - A tolvajok fejedelme 10/7 - Sok bakival fűszerezett film, de szórakoztató és ez a lényeg.
Schindler Listája 10/10 - Spielberg nagyívű drámája giccses, de mégis szívbemarkolóan fájdalmas.
Scooby Doo - A nagy csapat 10/3 - Hogy ezt miért vettem meg az örök rejtély marad előttem is...
Segítség, apa lettem! 10/7 - Mi lett volna ha sztori kifejezetten aranyos. Karácsonyi megtekintése ajánlatos :)
Shrek 10/10 - A nagy zöld Ogre egycsapásra belopta magát az emberek szívébe
Shrek 2 (limitált kiadás- beszélő dobozban) 10/9 - Legalább anyira poénos, mint az elődje.
Sikoly 10/7 - A tinihorrorok úttöröje.
Sin City - A bűn városa 10/7 - Film Noir a XXi. században. Szerintem közel sem annyira jó, mint amilyen jónak beállítják, Marv története nélkül max 5 pontot kapna.
Stigmata 10/7 - Megszállottság érdekes velejárói és az álszentség mindenhová belopózó kígyója.
Szeretni bolondulásig 10/8 - egy film, mely a felétől újrakezdődik és egészen más szemszögből látjuk a történéseket.
Szilaj - A Vad völgy paripája 10/9 - Mivel szeretem a lovakat és a lovas témájú filmeket így eléggé elfogult vagyok ezzel a filmmel :)
Sztárom a párom 10/10 - Tipikus angol komédia, de nagyon jól tudják hogyan kell kezelni ezt a műfajt.
Tarzan - Extra változat (2 DVD) 10/8 - Tarzan klasszikus története elevenedik meg előttünk A Disney studió jóvoltából.
Taxi 10/8 - A franciák töbilyen rekeszizom merénylettel is előállhatnának :)
Temetetlen múlt 10/5 - Ezennel Harrison Ford kerül összeütközésbe a szellemvilággal és jól póruljár. :)
Terminátor 2 - Az ítélet napja 10/9 - Jobban bejött, mint az első része.
Tigrisek földjén 10/6 - Kemény film a háború előtti gyakorlatozásról.
Titokzatos folyó 10/7 - Kellemesen csalódtam benne, de nekem kicsit hosszú...
Tökéletes katona 10/6 - Emerich mindig jól értett az akcómozikhoz, ez alól nem kivétel a Tökéletes katona sem.
Trainspotting (2 DVD) 10/8 - Kábszeres utazán McGregorral.
Trója 10/7 - Eposz feldolgozás, ami nem egészen úgy jött össze, ahogy azt sokan szerették volna.
Tudom mit tettél tavaly nyáron 10/6 - ezen még borzongani is lehetett.
Underworld 10/5 - Modern vámpírok Budapest utcáin, azt hiszem a pöpecül kivitelezett akciók mögött ez a film igencsak vérszegény.
Ütközések 10/10 - Mellbevágó.
Vágta 10/8 - Lovas film :) => elfogultság. Gyönyörűen fényképezett mozi, klassz történet és megvalósítás.
Valami Amerika 10/8 - Röhögőgörcs :) tuti tét a lottón: 1, 2, 3, 4, 5 :D
Végső állomás 2 10/7 - Autópáylás karambol istenkirály!
Végtelen történet 10/10 - Könyvben sem rossz, de kiemelkedő teljesítmény volt ezt filmre vinni.
Véres Valentin 10/4 - Annyira nem gáz, de nem fogyasztható túl sokszor, mert unalmas lesz.
Vérszomj 10/8 - Jó véres mozi vérfarkas lánnyal!
Világok harca 10/9 - Tavaly mindenki csak ült a moziban és kapkodta a fejét. Sodró lendületű dráma / sci - fi, ahol még Tom Cruise is elfogadható a totális vasárnapi apuka csődjeként.
Volt egyszer egy vadnyugat 10/10 - Az egyetlen western, ami tetszik.
Vukí/b> 10/9 - Kiskori kedvenc
X - Akták 10/7 - Mintha egy dupla epizód lenne az X-Aktákból.
X - Men 1.5 10/8 - Képregény feldolgozásokért nem vagyok oda, de ez kifejezetten tetszett.
X - Men 2 10/7 - Kicsit gyengébb és hosszabb folytatás, de akciókban azért nem marad alul az elődhöz képest.
Legalább 4 órán át gépeltem, kellemes olvasgatást :)