Keresés

a te dvd gyüjteményed

2012. október 6., szombat 19:27
Ja és egy VHS is van köztük így mindhárom formátum képviselteti magát. :)
0
2012. október 6., szombat 19:26
Mivel a Spileberg klasszikuson kívül mindegyik DVD ezért ide rakom be a cápás filmkollekciómat:

=
0
2012. október 6., szombat 19:13
Mai szerzemények: :)

0
2012. október 6., szombat 17:41
Tegnapi Xpress-csomag:
0
2012. október 6., szombat 17:31
Köszi! :) Szerintem is jó lett a sorozat. Én már túlvagyok a 10 részes első évadon, és nagyon várom a másodikat. Ez január 28-án indul az USA-ban és már 15 részes lesz, ami talán nagyobb mozgásteret ad majd az íróknak. Megértem, hogy az első évad rövid volt, és csak Southfork és a család körül forogtak az események, de a második évadban tényleg jelenjen meg már a Ewing Olajtársaság is! A Southfork-ház belsejét valóban úgy megváltoztatták, hogy rá se lehet ismerni semmire. Pedig az új sorozat szülőanyja elvileg az összes részt ledarálta, mielőtt nekilátott volna a munkának. Persze, aki nem rajongó, az nem figyel oda az ilyen „apró” részletekre. A háznál maradva, nekem nagyon hiányzott egy le- vagy felvonulás azon a híres lépcsőn, az emeleti folyosót pedig egyáltalán nem is mutatták. És a medencében rejlő lehetőségeket sem aknázták ki, senki sem esett bele az első évadban. :) Ami nekem egy kicsit nehezen ment, az a fiatal generáció (ezen belül is főleg Christopher és Elena) megszeretése (vagy inkább megszokása) volt. Egyértelmű, hogy nagy szükség van a régi hármasra (Larry Hagman, Patrick Duffy és Linda Gray), nagyon remélem, hogy Larry Hagman egészsége még sokáig engedni fogja, hogy játsszon, mert nélküle sokkal fakóbb lenne az egész. Na jó, befejezem az offolást. :)
0
2012. október 6., szombat 15:56
Gratulálok! Tényleg különleges darab :)) Egész jó lett a sorozat, én nekem legalábbis tetszik :) Azt bánom. hogy nincs Ewing Olajtársaság de még nagyobb fájdalom Southfork berendezése :( De ettől függetlenül, egész korrekt a show :)
0
2012. október 6., szombat 15:36
A gyűjteményem eddigi legkülönlegesebb darabja ez az új Dallashoz készült promóciós sajtópéldány. Elég nehéz volt hozzájutnom, folyton rámlicitáltak az ebayen, de végül sikerült. Egyébként ritka igényes a kivitelezése, a TNT/Warner Horizon nagyon kitett magáért. Még a főcímzenét is lejátssza kinyitáskor. :)

0
2012. október 5., péntek 15:34
És még néztem is, hogy miket hord ott össze, hát nem csoda... :)
0
2012. október 5., péntek 15:29
Hoppá. :)))
0
2012. október 5., péntek 15:28
A csöcsbe. Szóval nem lehet, hogy Slay a Cabinról beszél, míg Te a fantomról? :)
0
2012. október 5., péntek 15:27
Nem lehet, hogy Slay a Cainról beszélsz, míg Te a fantomról? :)
0
2012. október 5., péntek 15:15
Azért annyira nem vészes a képminőség. Olyan, mint a legtöbb akkori filmé. Persze láttam már ennél szebbet is, de jóval csúnyábbat is.
0
2012. október 5., péntek 10:10
Lehet, ezt is egyrétegű lemezre nyomták? :(
0
2012. október 5., péntek 1:04
Köszönöm a választ
Nemsokára megrendelem.
0
2012. október 5., péntek 0:51
Ez egy remek kis slasher! A Péntek 13 árnyékában nem annyira ismert, de szerintem simán van olyan színvonalú, mint az előbb említett (és általam szintén nagyon kedvelt) film. Szóval tehetsz vele nyugodtan egy próbát, nem hiszem, hogy csalódás érne. Én ajánlom! :)
0
2012. október 5., péntek 0:02
Nekem bejött. :-) Amúgy valóban az első MIB az igazi.
0
2012. október 5., péntek 0:00
Grat, Holló nekem tetszett...Men in blackből sztem az 1. a legjobb!!!
0
2012. október 4., csütörtök 23:46
Gratula mindkettőtöknek, ez a doboz szép lett :-)
0
2012. október 4., csütörtök 23:05
Miért duplázott...?
0
2012. október 4., csütörtök 22:46
Maiak:

0
2012. október 4., csütörtök 22:44
Maiak:

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/15281.jpg> " target="XPKULSO">KÜLSŐ LINK
0
2012. október 4., csütörtök 22:44
Maiak:

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/15281.jpg> " target="XPKULSO">KÜLSŐ LINK
0
2012. október 4., csütörtök 22:43
SPOILERMENTES!

Már az első percekben kiderül, mennyiben más ez a tinislasher, mint a nagy elődök, s őszintén szólva elég sokáig idegesített a dolog: ez volna a nagy trükk?
De amint vége lett, s eltelt néhány perc, óra, azon kaptam magam, hogy a filmen jár az agyam, s hogy mennyire örülök neki, hogy megvettem, hogy láttam, s hogy a végén kellemesen csalódtam benne. Kicsit paródia (lehet, hogy csak nekem), kicsit tisztelgés, de mindenképpen érdekes próbálkozás. A képminőség viszont sajnos csapnivaló. :-(

OFF

a filmedet még nem volt időm megnézni, de igyekszem pótolni a lemaradásom! ;-)
0
2012. október 4., csütörtök 20:27
Milyen ez az erdei fantom? Csak nosztalgiából vetted meg, vagy ezt felnőtt fejjel is jó filmnek tartod?
0
2012. október 4., csütörtök 19:43
Harry Potter filmjeimhez megálmodtam egy dobozt ebben tzoli(Zoltán)segített megvalósítani és elkészítette nekem és szeretnék neki itt is köszönetet mondani.
Lássuk a képeket: (Elnézését a sok képért!,telefonnal készült)

0