NA igen. A Bérgyilkos a szomszédom-at észre sem vettem. Ebben viszont nagyon különbözik az ízlésünk. :-)
0
2006. május 30., kedd 15:26
52685
Olyan jópofa ez a három film egymás után! :-)
Bergman-trilógia: Úrvacsora Bérgyilkos a szomszédom (Bruce Willis) Bolond Pierrot (Godard)
most posts by TM
0
2006. május 30., kedd 15:21
8905
Szép lista, nagyon egyezik az ízlésünk!! :-)
0
2006. május 30., kedd 14:22
1604
Eddigi szerény kis gyűjteményem listája (bár pár darabja még beszerzés alatt (+) van még, sajnos!):
101 éjszaka (Varda)* 8/10 8 nő (Ozon) A 22-es csapdája (Welles) 8/10 +A besúgó (Belmondo)* +A detektív (Godard)* A félelem bére (Clouzot) 9/10 A generális (Keaton) 8/10 +A guberálok és én (Varda)* A harmadik ember (Welles) A kék ruhás nő (Deville)* +A kiáltás (Antonioni)* +A Kilimandzsáró hava (Peck) +A kínai lány (Godard)* A nagy álom (Hawks) A nagy zsákmány (Belmondo) A négyek bandája (Rivette)* A máltai sólyom (Huston) A medence (Delon) A megvetés (Godard) +A megvetés (Godard)* (extra: 2 korabeli dokumentumfilm) +A mi zenénk (Godard)* +A pénteki barátnő (Hawks) A rakparton (Brando) +A sanghaji asszony (Welles) +A szép bajkeverő vol. I-II. (Rivette)* A szerelem hálójában A tanú +Álmodozók (Bertolucci) Amarcord (Fellini) Amerikai éjszaka (Truffaut) +Aria (Godard)* +Ártatlan varázslók (Wajda)* Az ember, aki ott sem volt (Coen) (2 DVD) 7/10 Az óra körbejár (Welles) Banditák (Bruce Willis) Bánk bán (Káel Csaba) Belmondo-sorozat: A profi Belmondo-sorozat: Kellemes húsvéti ünnepeket! Belmondo-sorozat: Montreáli bankrablás Bergman-gyűjtemény: A hetedik pecsét Bergman-gyűjtemény: A nap vége Bergman-gyűjtemény: Őszi szonáta Bergman-trilógia: A csend Bergman-trilógia: Tükör által homályosan Bergman-trilógia: Úrvacsora Bérgyilkos a szomszédom (Bruce Willis) Bolond Pierrot (Godard) Borsalino és társai (Delon) 5/10 Büszkeség és balítélet vol. I-VI. (3 DVD, BBC-sorozat) Cabiria éjszakái (Fellini) Cassavetes-gyűjtemény: Arcok Cassavetes-gyűjtemény: Egy hatás alatt álló nő Cassavetes-gyűjtemény: Egy kínai bukméker meggyilkolása Cassavetes-gyűjtemény: New York árnyai Cassavetes-gyűjtemény: Premier Cartouche (Belmondo) Chaplin rövidfilmek vol. I-IV. 8/10 Csendőr filmek: A csendőr és a csendőrlányok Csendőr filmek: A csendőr és a földönkívüliek Csendőr filmek: A csendőr nősül Csendőr filmek: A csendőr nyugdíjba megy Csendőr filmek: Csendőrök New Yorkban Csendőr filmek: Saint-Tropezi csendőrök +Csendőrök (Godard)* +Csengetett, Mylord? vol. I-II. (2*2 DVD) +Disznóól (Pasolini)* Dr. Mabuse végrendelete (Lang) 7/10 Egy hölgy és a herceg (Rohmer) +Egy kis gubanc (Cassavetes) 6/10 Egy válás meglepetései (Belmondo) Egy zsaru (Delon) 5/10 +Egyszer fent, egyszer lent (Hawks) +El Dorado (Hawks) Éjfél után (csodálatos gazdagságú francia új hullámos nosztalgiamozi!) És a hajó megy... (Fellini) Félelem a város felett (Belmondo) Fellini - Casanova Fellini - Róma / Satyricon (2 DVD) Fellini-gyűjtemény: Az édes élet (2 DVD) Fellini-gyűjtemény: Bikaborjak Fellini-gyűjtemény: Júlia és a szellemek Fellini-gyűjtemény: Szélhámosok Fellini-gyűjtemény: 8 és 1/2 Felszarvazták őfelségét (Funes) +Foglalkozása: riporter (Antonioni) +For ever Mozart (Godard)* Forman-gyűjtemény: Egy szöszi szerelme Forman-gyűjtemény: Fekete Péter Forrest Gump (2 DVD) Főnök inkognítóban (Funes) Gengszter-gyűjtemény: Közellenség Gengszter-gyűjtemény: Megszállottság Gengszter-gyűjtemény: Mocskos arcú angyalok Gengszter-gyűjtemény: Kis Cézar Gengszter-gyűjtemény: A megkövült erdő Gengszter-gyűjtemény: A viharos húszas évek Ginger és Fred (Fellini) Ghost Glória (Cassavetes) +Hármasügynök (Rohmer)* +Hatari! - Állatfogó kommandó (Hawks) Holt Költők Társasága James Dean-gyűjtemény: Az Óriás (2 DVD) James Dean-gyűjtemény: Édentől keletre (2 DVD) James Dean-gyűjtemény: Ok nélkül lázadó (2 DVD) Jane Eyre +Játékszabály (Renoir)* Jelenetek egy házasságból (Bergman) Julius Caesar (Brando) Kalandorok (Delon) Káposztaleves (Funes) 9/10 +Két vagy három dolgot tudok csak róla... (Godard)* +Key Largo (Huston) +Ki tudja... (Rivette)* Koponyák vol. I. +Körhinta (Fábri) 7/10 Külön banda (Godard)* Lányok pórázon (Funes) Legyetek jók, ha tudtok! M - Egy város keresi a gyilkost (Lang) +Made in U. S. A. (Godard)* Magányos zsaru (Belmondo) Magyar klasszikusok: Egy bolond százat csinál Magyar klasszikusok: Egy szoknya, egy nadrág Magyar klasszikusok: Halálos tavasz Magyar klasszikusok: Hyppolit, a lakáj Magyar klasszikusok: Lila akác Magyar klasszikusok: Lovagias ügy Magyar klasszikusok: Meseautó Marakodók (Funes) 9/10 Marie és Julien története (Rivette)* Melyik úton járjak? +Mentse, aki tudja (az életét) (Godard)* +Minden rendben (Godard)* (+extra: Levél Jane-nek) Nagyítás (Antonioni) O. márkiné (Rohmer)* +One plus one - rokonszenv az ördöggel (Godard)* Orpheusz (Cocteau) Országúton (Fellini) Oscar (Funes) Örök visszatérés (Cocteau) 9/10 Pasolini: Az élet trilógiája: Az ezeregyéjszaka virága 8/10 Pasolini: Az élet trilógiája: Canterbury mesék 8/10 Pasolini: Az élet trilógiája: Dekameron 8/10 Percevall, a gall (Rohmer)* Pesona (Bergman) Ponyvaregény (Tarantino) + Rio Bravo (Hawks) Rio Lobo (Hawks) +Rohmer: A négy évszak meséje: A tavasz meséje* +Rohmer: A négy évszak meséje: A tél meséje* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: A monceau-i parti cukrászlány* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Susanne karrierja* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Éjszakám Maudnál* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: A férfigyűjtő* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Claire térde* +Rohmer: Erkölcsi példázatok-díszdoboz: Szerelem délután* +Rohmer: Komédiák és közmondások: A jó házasság* +Rohmer: Komédiák és közmondások: A zöld sugár* +Rohmer: Komédiák és közmondások: Barátnőm barátja* +Rohmer: Komédiák és közmondások: Pauline a strandon* +Rohmer: Komédiák és közmondások: Teliholdas éjszakák* Senki bolondja (Newman) Saló, avagy Szodoma 120 napja (Pasolini) 5/10 Suttogások és sikolyok (Bergman) Szabadlábon Velencében (Belmondo) +Száll a kakukk fészkére (Forman) (2 DVD) Szárnyát vagy a combját? (Funes) 9/10 Szembesítés (Szabó) +Szerelem és düh (Godard, Pasolini)* Színészek (Belmondo) 2/10 Szűzforrás (Bergman) Tarantino-gyűjtemény: Jackie Brown Tarkovszkij-gyűjtemény: Andrej Rubljov vol. I-II. (2 DVD) Tarkovszkij-gyűjtemény: Iván gyermekkora Tarkovszkij-gyűjtemény: Solaris vol. I-II. (2 DVD) Tarkovszkij-gyűjtemény: Sztalker vol. I-II. (2 DVD) Tarkovszkij-gyűjtemény: Tükör Tess - Egy tiszta nő (Polanski) Titkos védelem (Rivette)* Truffaut-gyűjtemény: Az utolsó metró Truffaut-gyűjtemény: Jules és Jim Truffaut-gyűjtemény: Lőj a zongoristára! Truffaut-gyűjtemény: Négyszáz csapás (2 DVD) Truffaut-gyűjtemény: Szomszéd szeretők Üvöltő szelek (Rivette)* Végzet (Malle) Vörös sivatag (Antonioni) +Zenejkari próba (Fellini) Zsaru vagy csirkefogó? (Belmondo)
[ A nem jelzetteknél az értékelés, természetesen: 10/10 A *-osak külföldi, angol feliratos lemezek! ]
0
2006. május 30., kedd 12:46
16099
Amúgy köszi! ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 30., kedd 12:46
16099
A majmok bolygója első részét már kiadták duplalemezes DTS változatban. De az is megvan. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 30., kedd 5:47
2444
Ebben az esetben ez már megtörtént!
0
2006. május 30., kedd 4:40
1560
engem egy ilyen díszdoboz tulajdonosaként csak az bántana,mikor később tartalmának egyik másik darabját még kicsit felspécizve,duplalemezesen,szinkronnal kiadnak.....
0
2006. május 30., kedd 4:10
2444
Ez gyönyörű! Gratulálok hozzá! Régóta szemezgetek vele, csak taszít a szinkron hiánya, de ezek a fotók lenyűgöznek... ;)
0
2006. május 29., hétfő 23:50
16099
Gratulálunk! Ez több mint szuper. ;-)
0
2006. május 29., hétfő 23:46
2938
A gyujtemenyem jelenleg. Csokkent, de szerintem emelkedett a szinvonal. :)
already gyujtemenye
0
2006. május 29., hétfő 23:24
16099
:-) Na ez az! Most vettem volna 5 másik filmet ugyanennyiért? Ugyan már. Megláttam, megtetszett, beleszerettem, megvettem. :D
0
2006. május 29., hétfő 23:23
2975
az 2 k/film... sima ügy:)
0
2006. május 29., hétfő 23:21
16099
Húh, kösz akkor. :-) Te nem vagy ellenem. :-) Én ma 9.999-ért vettem. :-)
0
2006. május 29., hétfő 23:18
2975
nem. az első nagyon jó, a többi is nézhető, a doboz pedig gyönyörű. én 9-10 körül vettem, annyit bőven megért
0
2006. május 29., hétfő 23:12
16099
ALIEN fej engem is érdekel. :D Amúgy többen szidnak, hogy minek vettem meg az Apes dobozt, miközben tele van szarabbnál szarabb filmekkel...?! Te is így gondolod?
0
2006. május 29., hétfő 23:09
2975
attól, hogy esetleg van jobb, ez még ugyanúgy szép kiadás. én is pályázom az alien fejre, ettől még az itthon megjelent díszdoboz nagyon ott van...
0
2006. május 29., hétfő 23:06
16099
:DDD
Tényleg nagyon fasza. Arra értettem, hogy megjelent itt-ott-amott külföldön egy rakás másik verzió, az a nagy majomba tuszolt sok DVD! :D Be is linkelték az elérhetőségét. Meg egyszer Dömi is mutatott képet róla, de csak őt érdekelte, hogy 50.000 Ft volt. :D Nekem bejön ez a kiadvány! Megvan a 2 lemezes Majmok bolygója 1. is DTS-sel. :-)
0
2006. május 29., hétfő 23:06
1849
igazán semmiség, cimbora!
0
2006. május 29., hétfő 23:05
16099
Ez igazán kedves tőled MDM! ;-)
0
2006. május 29., hétfő 23:04
2975
??? ez egy űberfasza doboz, akinek sír a szája, az ezentúl csak papírzacskóban jusson dvd-hez:)
0
2006. május 29., hétfő 23:04
1849
Hatalmas Grat Tadi! Valóban gyönyörű.
0
2006. május 29., hétfő 22:56
16099
Nah íme, legújabb! Szvsz elég gyönyörű ez a kiadvány, nem értem sokaknak miért sír a szájuk. A majomfej dombornyomott.
0
2006. május 29., hétfő 22:00
2938
Azt hiszem ezt is irtam. :)
"Igazabol azt mondom, hogy izles kerdese, kinek melyik jon be jobban, hiszen mas a cel, mas a vilag es mas az idointervallum amiben jatszodik."