Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. május 18., csütörtök 18:39
Nem kérdeztél hülyéket, max. egyet! :-)
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 18:39
Ja értem. Semmi baj, csak mivel én tegnapelőtt vettem meg, így fel vagyok aljzva és ezért tettem fel ilyen sok hülye kérdést. :-)
A Legacy-ra kicsit fáj a fogam...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 18., csütörtök 18:37
Nem, a Quadrilogyra célzok.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 18:34
Mármint a Legacy-ra célzol? E szerint neked is megvan a korábbi kiadás?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 18., csütörtök 18:25
Több, mint két éve volt mindez, és maga a doboz is két éve fordult meg utoljára a kezemben, a leporolást és a múltkori "csoportképet" leszámítva, ezért az ismereteim kissé szellősek ezügyben.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 18:10
Aha, értem én! :-)
0
2006. május 18., csütörtök 18:09
Igen, már beugrott, a Quadrilogy egyik beharangozó-szövege volt az, hogy az Aliens-t most adják ki először dvd-n az eredeti változatban.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 18:06
Be is bizonyítom. :-)

ÍME!
0
2006. május 18., csütörtök 18:05
A Legacy-n csak az Aliens rendezői változata van rajta (a moziváltozat nincs), a többi filmből a moziban vetített verziót találod a korongokon. A Quadrilogy-n mindegyik filmből van eredeti ÉS rendezői vagy bővített változat.

http://www.michaeldvd.com.au/Reviews/Reviews.asp?ReviewID=412

http://www.michaeldvd.com.au/Reviews/Reviews.asp?ID=3888
0
2006. május 18., csütörtök 18:01
Jó, lehet, hogy az az egy az volt.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 17:59
Nade várj! Az Aliens tokjára az van írva: "RENDEZŐI VÁLTOZAT"!!!

Ez hogy lehetséges akkor?
0
2006. május 18., csütörtök 17:58
- 1db "t". :-)
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 17:57
Nem voltak rajta rendezői változatok. A harmadik rész bővebb verzióját egyébként is csak ehhez a kilenc lemezeshez készítették el, ez korábban nem is létezettt.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 17:47
Ja értem. De mondjuk különálló zenei hangsáv nincs a Tetralógián! Ja, amúgy ez uccsó kérdés! A Legacy-n is megtalálhatóak voltak a Rendezői változatok, ugye? Ergó: mindkét rendezői változat megegyzik, tehát nincs különbség a 2 között?! Előre is THX!
0
2006. május 18., csütörtök 17:40
A 9. lemez extrái még soha nem jelentek meg dvd-n, csak a korábban említett laserdisc verziókon. Abban sem vagyok biztos, hogy a többi 8 lemezre rogyásig pakolt extraanyag mind rajta volt a Legacyn! Talán csak ezek egy része. Viszont azok a cuccok ezen is kell hogy szerepeljenek, lévén, hogy ez egy alaposabb, átfogóbb gyűjtemény.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 17:18
:((( JA értem...
Mind1, végülis van szinkron a DVD-n és végülisez jó! A Legacy-n nem volt, ha jól tudom...
Apropó! Nem tudod véletlenül, hogy mi a különbség a Legacy és a Quadrilogy között? Mármint extrák terén mi újság? Meghagyták őket vagy teljesen újak lettek?
0
2006. május 18., csütörtök 17:15
Nem, én még a videokazettára gondoltam.
Megjelent ugyanis aztán először kölcsönzésre (már Intercom-Fox kooprodukcióban), majd lakossági változatban is a rendezői változat.
A lakossági változatban az volt a "magyaros torzulás", hogy csináltak surround magyar hangot az első részhez, a harmadik már eleve az volt, és hogy érdekes legyen a "szendvics", ezért egyrészt az Aliens nem a moziváltozat volt, hanem a rendezői, másrészt a két társától eltérően az ezen a kazettán lévő hangról sokmindent el lehetett mondani, csak azt nem, hogy Dolby Surround...
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 16:52
De a rendezőin nincs magyar hang... Vagy tévednék?
0
2006. május 18., csütörtök 16:49
Elvileg akár a rendezőin is lehetett Juhász Jácint a hang, hiszen még valamikor 1992-1994 között készült az is.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 16:46
azt most így fejből nem tudom, de estére megnézem neked, oksi?
0
2006. május 18., csütörtök 16:44
És most ki a hangja?
0
2006. május 18., csütörtök 16:43
TM!

Valóban. Megnéztem az említett szinkronproblémát, éshát... ELÉG GÁZ! :-(((((
0
2006. május 18., csütörtök 16:38
bizony, és a zseniális Juhász Jácint volt a magyar hangja Bill Paxton-nak az Aliens-ben annó...
0
2006. május 18., csütörtök 16:36
Igen,tudom én is onnan rendelnék,ha nem kapok sehol.Csak igy legalább a postaköltséget megspórolhatnám,ha boltba venném
0
2006. május 18., csütörtök 16:34
Köszi!Mikor láttad?7főn voltam és nem láttam.De holnap munka előtt benézek,ugyis a Nyugatiba dolgozok.
0