A Besúgó (Spicli) jó film szerintem, rögtön megvenném, ha kapható lenne. Egyébként adta az MTV is, igaz, régen.
0
2006. május 8., hétfő 22:42
52685
A Kalandorok az újságosoknál is kapható bárhol.
most posts by TM
0
2006. május 8., hétfő 22:23
1604
Igen, azt írom mindig zárójelben, akik miatt megvettem a filmet! :) Welles, igen, óriási színész (általában, de azért jópár filmben csalódtam benne, de mondjuk olyan mennyiségnél, amit Ő művelt... ez nem is csoda...)
"A besúgó" c. Belmondo filmet nem láttam még én sem, igaz felvettem a tv-ből németül... de nem tudok németül... igy halogatom még az ilyen módon való megtekintését... végesetre... Nem ártana, ha kihoznák magyarul azt is DVD-n! :)
0
2006. május 8., hétfő 22:19
1604
Eredeti. :) Az RTL-Klub Klasszikusok sorozatában jelent meg. Kapható: a Zenebarlangban (Oktogonon, McDonald melletti udvarban, www.zenebarlang.hu )... francia hang, magyar hang + magyar felirat... (Ugyanugy, mint A medence is megjelent!)...
0
2006. május 6., szombat 22:54
1849
Mai termés: Broken Flowers - Hervadó Virágok Kinsey
0
2006. május 6., szombat 22:50
16099
1490-es Trainspotting? :-)
Jó lehet...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 6., szombat 21:58
2212
0
2006. május 6., szombat 18:10
398
"Kalandorok (Delon)"
Ez eredeti vagy házilagos barkács? Ha előbbi, írnál a paramétereiről (hang, felirat), ill. arról, hogy hol vetted?
0
2006. május 6., szombat 17:45
138
Szia, Bolond Pierrot!
A 22-es csapdaja es a Harmadik ember melle miert irtad oda zarojelben, hogy Welles? Egyiknek sem rendezoje, sem foszereploje. Vagy csak miatta vetted meg oket? Nagy Welles rajongo vagy? Azt tudom, hogy nagy Belmondo rajongo vagy. Lattad mar Jean-Pierre Melville Le Doulos c. filmjet amiben Belondo a foszereplo? Jo az? En meg nem lattam.
Nekem ezek jottek ebay-rol a heten:
Valojaban a Passport to Pimlico meg nem erkezett meg, kicsit izgulok is miatta.
Sziasztok.
0
2006. május 6., szombat 17:07
1604
Javítás: A négyek bandája (Rivette)*
0
2006. május 6., szombat 17:06
1604
Szerény kis gyűjteményem (bár pár darabja még beszerzés alatt! :)
101 éjszaka (Varda)* 7/10 8 nő (Ozon) A 22-es csapdája (Welles) 8/10 A félelem bére (Clouzot) 9/10 A generális (Keaton) 8/10 A harmadik ember (Welles) A kék ruhás nő (Deville)* A nagy álom (Hawks) A nagy zsákmány (Belmondo) A négyek bandája (Rivette) A máltai sólyom (Huston) A medence (Delon) A megvetés (Godard) A rakparton (Brando) A sanghaji asszony (Welles) A szerelem hálójában A tanú Amarcord (Fellini) Amerikai éjszaka (Truffaut) Az ember, aki ott sem volt (Coen) 7/10 Az óra körbejár (Welles) Banditák (Bruce Willis) Belmondo-sorozat: A profi Belmondo-sorozat: Kellemes húsvéti ünnepeket! Belmondo-sorozat: Montreáli bankrablás Bergman-gyűjtemény: A hetedik pecsét Bergman-gyűjtemény: A nap vége Bergman-gyűjtemény: Őszi szonáta Bergman-trilógia: A csend Bergman-trilógia: Tükör által homályosan Bergman-trilógia: Úrvacsora Bérgyilkos a szomszédom (Bruce Willis) Bolond Pierrot (Godard) Borsalino és társai (Delon) 5/10 Cabiria éjszakái Cassavetes-gyűjtemény: Arcok Cassavetes-gyűjtemény: Egy hatás alatt álló nő Cassavetes-gyűjtemény: Egy kínai bukméker meggyilkolása Cassavetes-gyűjtemény: New York árnyai Cassavetes-gyűjtemény: Premier Cartouche (Belmondo) Chaplin rövidfilmek 1-4. rész 8/10 Csendőr filmek: A csendőr és a csendőrlányok Csendőr filmek: A csendőr és a földönkívüliek Csendőr filmek: A csendőr nősül Csendőr filmek: A csendőr nyugdíjba megy Csendőr filmek: Csendőrök New Yorkban Csendőr filmek: Saint-Tropezi csendőrök Dr. Mabuse végrendelete (Lang) 6/10 Egy hölgy és a herceg (Rohmer) Egy válás meglepetései (Belmondo) Egy zsaru (Delon) 5/10 Éjfél után És a hajó megy... (Fellini) Félelem a város felett (Belmondo) Fellini - Casanova Fellini - Róma Fellini - Satyricon Fellini-gyűjtemény: Az édes élet Fellini-gyűjtemény: Bikaborjak Fellini-gyűjtemény: Júlia és a szellemek Fellini-gyűjtemény: Szélhámosok Fellini-gyűjtemény: 8 és 1/2 Felszarvazták őfelségét (Funes) Forman-gyűjtemény: Egy szöszi szerelme Forman-gyűjtemény: Fekete Péter Forrest Gump Főnök inkognítóban (Funes) Gengszeter-gyűjtemény Ginger és Fred (Fellini) Ghost Glória (Cassavetes) Holt Költők Társasága James Dean-gyűjtemény: Az Óriás James Dean-gyűjtemény: Édentől keletre James Dean-gyűjtemény: Ok nélkül lázadó Jane Eyre Jelenetek egy házasságból (Bergman) Julius Caesar (Brando) Kalandorok (Delon) Káposztaleves (Funes) 9/10 Koponyák vol. I. Körhinta (Fábri) 7/10 Külön banda (Godard)* Lányok pórázon (Funes) Legyetek jók, ha tudtok! M - Egy város keresi a gyilkost (Lang) Magányos zsaru (Belmondo) Magyar klasszikusok: Egy bolond százat csinál Magyar klasszikusok: Egy szoknya, egy nadrág Magyar klasszikusok: Halálos tavasz Magyar klasszikusok: Hyppolit, a lakáj Magyar klasszikusok: Lila akác Magyar klasszikusok: Lovagias ügy Magyar klasszikusok: Meseautó Marakodók (Funes) 9/10 Marie és Julien története (Rivette)* Melyik úton járjak? Nagyítás (Antonioni) O. márkiné (Rohmer)* Orpheusz (Cocteau) Országúton (Fellini) Oscar (Funes) Örök visszatérés (Cocteau) 9/10 Pasolini: Az élet trilógiája: Az ezeregyéjszaka virága 8/10 Pasolini: Az élet trilógiája: Canterbury mesék 8/10 Pasolini: Az élet trilógiája: Dekameron 8/10 Percevall, a gall (Rohmer)* Pesona (Bergman) Ponyvaregény (Tarantino) Rio Lobo (Hawks) Senki bolondja (Newman) Saló, avagy Szodoma 120 napja (Pasolini) 5/10 Suttogások és sikolyok (Bergman) Szabadlábon Velencében (Belmondo) Száll a kakukk fészkére (Forman) Szárnyát vagy a combját? (Funes) 9/10 Szembesítés (Szabó) Színészek (Belmondo) 2/10 Szűzforrás (Bergman) Tarantino-gyűjtemény: Jackie Brown Tarkovszkij-gyűjtemény: Andrej Rubljov Tarkovszkij-gyűjtemény: Iván gyermekkora Tarkovszkij-gyűjtemény: Solaris Tarkovszkij-gyűjtemény: Szolaris Tarkovszkij-gyűjtemény: Tükör Tess - Egy tiszta nő (Polanski) Titkos védelem (Rivette)* Truffaut-gyűjtemény: Az utolsó metró Truffaut-gyűjtemény: Jules és Jim Truffaut-gyűjtemény: Lőj a zongoristára! Truffaut-gyűjtemény: Négyszáz csapás Truffaut-gyűjtemény: Szomszéd szeretők Üvöltő szelek (Rivette)* Végzet (Malle) Vörös sivatag (Antonioni) Zsaru vagy csirkefogó? (Belmondo)
A nem jelzetteknél az értékelés, természetesen: 10/10 A *-osak külföldi, angol feliratos lemezek!
0
2006. május 6., szombat 13:56
16099
Mostani beszerzés:
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 4., csütörtök 19:34
270
Hmmm... Ezek a Bulls dvd- az én szívemet is megdobogtatták, lehet, hogy nekem is meg kellene őket rendelni, de most nincs rá keret. Talán 1-2 hónap múlva
0
2006. május 4., csütörtök 17:06
1849
Thx!
0
2006. május 4., csütörtök 17:05
2212
Mail ment.
0
2006. május 4., csütörtök 16:58
1849
Inkább a mailemre, ha nem gond... morrisonmisota@hotmail.com
0
2006. május 4., csütörtök 16:51
2212
Itt nem mondhatom meg. ;-) Esetleg gyere át a DVDCenterre... :-)
0
2006. május 4., csütörtök 16:46
1849
Tortúrát honnan, mennyiért?
0
2006. május 4., csütörtök 16:39
2212
Új szerzemények:
0
2006. május 4., csütörtök 2:13
2938
Ez pedig megerdemli, hogy belinkeljuk direktbe :)
0
2006. május 4., csütörtök 2:11
2938
Csaszar vagy zebi! Mennyire varom ezt a ket kiadvanyt. :) Jol nez ki ez is.
/Most lattam eloszor ahogy Jordan a 91-es donto utan (elso bajnoki cim) oromkonnyekben uszik es olelgeti a bajnoki kupat - kesz vagyok :) /
0
2006. május 4., csütörtök 1:25
398
Az Ultimate Jordan egyébként így néz ki: http://www.bumbum2000.de/US/view.php?id=162
0
2006. május 4., csütörtök 1:17
52685
Oké! Meglesz! :-)
most posts by TM
0
2006. május 4., csütörtök 1:14
2975
nna, így már ok:) akkor ezek szerint nagyjából +50%-al lehet számolni, az amazonon eredetinek feltüntetett árhoz képest. egyébként végülis megéri, főleg ha egy-egy extrább kiadást vagy filmet akarsz beszerezni. egy nagy bajom van az amcsikkal - és ezért halogatom onnan a rendelést -: b@sznak feliratot rakni a kiadványaikra - még a hallásárosultaknak szóló sincs rajta -, anélkül meg én meg nem értem, főleg egy ismeretlen, vagy régen látott filmet:(