Én azt ajánlom a WBs és Sony fekete tokokat cseréld. Én 4 év után most néztem át és a WBs filmek kicsit felhősek voltak, de a Sonys Köd c. film teljesen beködösödött. (Ezt a felhősödést el lehet valamivel tüntetni? Lesz valami baja a lemeznek, ha olyan marad vagy sem?)
0
2012. szeptember 28., péntek 0:08
410
Találtam 2 Warneres filmet aminél valami ragacs szerű megjelent!!!!! Mivel érdemes leszedni róla ezt a cuccot??? Cseréltem a tokot! Csak Warneresnél létezik, illetve mindegy a tok csere csak ne ilyen "x" jelű legyen??? Köszönöm mindenkinek a szives segítséget!!!
0
2012. szeptember 27., csütörtök 23:42
410
okey, köszönöm!
0
2012. szeptember 27., csütörtök 22:16
19952
igen, az átlátszó tokokkal nem kel foglalkozni!!!
0
2012. szeptember 27., csütörtök 22:15
7721
Csak azokkal foglalkozz, amik taknyot csalnak elő a lemezeidből! Főleg a Warner-nél kellett fekete tokot lecserélni és törölgetni. A Sony-s cuccaim többsége átlátszóban van, ott nem indult el ez a folyamat.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 21:50
410
Sony + Warner
0
2012. szeptember 27., csütörtök 21:49
410
Sony Picturesnek vannak ilyen DVD tokjai???? Tehát minden ilyen küllemű DVD tok szar, aminek a közepén " X " (ilyen) van????
0
2012. szeptember 27., csütörtök 18:58
14594
Mondjuk a Larry Crowne hiába kapott új szériát, amin javították a magyar felirat hibáját, a képaránya attól még nem nőtt vissza az eredetire, tehát részemről továbbra is hibásnak számít... :(((
0
2012. szeptember 27., csütörtök 17:46
13392
Köszi szépen a segítséget, majd megírom ide, mi lett a sorsa a dolognak. :)
0
2012. szeptember 27., csütörtök 17:26
16089
Ha rossz a lemez, akkor írj egy levelet Koloszár Péternek, először írd meg, hogy hibás, és hogyan. Fejtsd ki mi a hiba, kicsit alibi, mert Te már tudni fogod, hogy tudnak róla, de azért így a helyes eljárás. :) Ő már persze tudni fogja, megírja miért van ez, majd azt írja meg Neked, hogy menj be hozzájuk és adnak egy hibátlan lemezt. Ha nem jó a személyes átvétel, akkor írd meg a postacímedet, és a kolleganője pár napon belül postázza Neked. Nekem azért tartott 2 hétig a dolog, mert szabadságon volt a nő, és csak a héten tudták küldeni. De korrektek voltak nagyon is, mert még le is ellenőrizték, sőt ENGEDÉLYT KÉRTEK (!!!) tőlem, hogy belenézhessenek, és majd 2-3 napon belül postán meg is kaptam.
Részemről 100%-osan rendesek, szóval HAJRÁ!!! Sok sikert!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 16:59
13392
Köszi, akkor belelesek az enyémbe, és a legrosszabb esetben megtanulok románul. :) Postai úton cseréltetted ki?
0
2012. szeptember 27., csütörtök 16:43
16089
Az első széria olyan szempontból hibás volt, hogy ha angol hanggal nézted a filmet, és bekapcsolod a magyar feliratot, akkor egész egyszerűen a felirat megjelenésekor a teljes kép feketébe öltözik. Minden egyes magyar felirat felvillanásakor, ami persze nem látszik, fekete a kép. Végig!!! A román feliratnál ez a hiba nem tapasztalható. Magyar hanggal, felirat nélkül a film OK, csak angol hang+magyar felirat kombó szar. De a héten kaptam cserelemezt, és már minden rendben.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 16:36
13392
Elárulod, mi a hibája a Larry Crowne lemezének? Lehet, én is érintett vagyok.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 16:18
16089
1. Döminek nagyon igaza van, 2 éve neki köszönhetően sikerült időben észlelnem a hibákat, és MINDEN ilyen szutyok tokot lecseréltem, azóta megszűnt a probléma. Köszi.
2. Posza! Ne izgulj, a ProVideo van olyan korrekt, hogy cseréli a hibás lemezt, nekem vagy tucatszor segítettek, például most a héten is, cserélték (INGYEN!!!) a hibás Larry Crowne filmet, meg a Több, mint testőrnél is segítettek, stb.!!! Cserélik 1-2 héten belül, csak írj nekik. Koloszár Péter az egyik legrendesebb arc náluk!
0
2012. szeptember 27., csütörtök 16:12
19952
jól mondod, MÉG...
0
2012. szeptember 27., csütörtök 16:10
982
Még nem felhősek a lemezek.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 15:43
19952
grat.
de ezt a tokot nagyon gyorsan cseréld ki!!! (szerintem)
0
2012. szeptember 27., csütörtök 14:58
982
Mai szerzemény: :)
0
2012. szeptember 27., csütörtök 12:52
7721
Értem. Tegnap este, azért rendeltem egy pár dupla dvd tokot.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 12:08
19952
igen, én is a hely hiány miatt döntöttem így. nem örülök neki,de sajnos ez van. :(
0
2012. szeptember 27., csütörtök 11:56
6403
"A feliratos első kiadásokat egybepakoltad a szinkronos változatokkal? Meg egy halom első és második részt is? " Én így teszek már évek óta, veszek átlátszó (átláccó) 2 lemezes tokot és abba rakom a filmeket és befeléfordítva a borítót, máris duplázódik a szabad hely.
0
2012. szeptember 27., csütörtök 11:53
6403
tegnap nagyon ráértem és meglátogattam pár multit, mivel pénzem mostanában nincs filmekre, így csak minimálisan költöttem, de azt kell mondjam számomra úgy néz ki, hogy ez a dvd, bd filmárusítás haldoklik, az egyik kedvenc mm-ben harmadára esett a kínálat, de a másikban szintén amit meglátogattam, de mondhatom, hogy a madaras és nem madaras boltok kínálata is kb. tizede az 5 évvel ezelőttieknek. az árak meg akkora szóródást mutatnak, hogy van ami 800 az egyik helyen a másikban meg 3200. szóval nem egyszerű az offline vásárlás a 7 db. multinál tett látogás eredménye:
Követés A harcos útja 28 nappal később (szinkronizált változat) Trancsírák: Tucker és Dale a gonosz ellen Bosszúállók
0
2012. szeptember 26., szerda 22:49
7721
A feliratos első kiadásokat egybepakoltad a szinkronos változatokkal? Meg egy halom első és második részt is? Legalább két polcnyi helyet megspórolhatnék így.Jó ötlet.Köszönöm! Ma csak a normál tokos dvd-ket tudom átfutni, embertelen mennyiségű filmed van.:)