Én is, én is!! :) "L" bocs a kölcsönvett képért de így volt egyszerűbb. Bár a film - mint már írtam - közel se 100%-os nálam, a digipack változatot szívesen beszerezném. Remélem lesz még valahol...
0
2006. április 27., csütörtök 19:48
482
Helló DVD-fanok!
Mindenkinek köszi szépen a tájékoztatást és a bemutatót a Van Helsing digipack-os verziójáról. Tényleg nagyon szép és igényes a kivitelezése! Remélem, hogy egyszer sikerül lecsapnom rá valahol! Ezért egy kicsit irigyellek "L"!
Üdv: amaray
0
2006. április 27., csütörtök 14:45
16458
már megvan a "himi" csak még nem volt időm megnézni... sok DVD előzi meg a listámon... :D
0
2006. április 27., csütörtök 14:44
52685
Ha látnád azt a tokot, biztos fő helyre tennéd a polcon! A "himit" meg vedd meg, 900-at megér a tanulmányozása, legfeljebb odaadod valami haragosodnak, ez szintén megér ennyit! :-)
most posts by TM
0
2006. április 27., csütörtök 14:01
16458
Jégkorszak: innen rendeltem, nem kaptam hozzá külső papírtokot. sokan hiányolják, nekem nem hiányzik...
Hymypoika: erről a filmet rengetet jót / rosszat hallottam. kíváncsi vagyok rá, hogy miért beszéltek anno erről a filmről olyan sokat.
0
2006. április 26., szerda 23:15
462
Godard, és nem Goddard, ha nem akarod, hogy Bolond Pierrot megfeddjen... :)
0
2006. április 26., szerda 22:26
3428
PIERROT!:-)
Ismerem én az európai szinvonalas filmeket is, csak sajnos most nem állok úgy anyagilag, hogy azokat is megvegyem sajnos...
De szándékomban áll beszerezni a Bolond Pierrot-ot, a Nagyítást, a Foglalkozása:riporter-t, a Rocco és fivérei-t, jó lenne a Zabriskie point is, meg még pár szinvonalas európai alkotás...
Bár Goddard-ot nem szeretem annyira, mint pl. Antonioni-t, Malle-t, Chabrol-t, tagadhatatlan, hogy a Kifulladásig a francia filmművészet mesterműve, de még Goddard is elismeréssel adózik Bogart emléke elött, hisz nélküle lehet, hogy meg sem született volna a Kifulladásig(vagy teljesen más film lett volna belőle).
Szóval, ha nincsenek is a listámon(kivéve a Profi-t, a Közönséges szerelem és a Swimming Pool című filmeket)az nem azt jelenti, hogy az európai filmeket nem ismerem, vagy nem szeretem, hiányuknak pillanatnyilag anyagi okai vannak kizárólag.:-)
0
2006. április 26., szerda 21:51
1726
Igen és a Te DVD-d :))))))))) Nagyon szép.
0
2006. április 26., szerda 21:46
2212
jé, ez az én takaróm! :-)
0
2006. április 26., szerda 20:42
252
Hát ez szép... Ezt begyűjteném, pedig a film nálam csak kb. 80%-ot ért el.
0
2006. április 26., szerda 20:31
1726
Szia amaray!!!
Tudok neked segíteni: a legszebb dvd kiadványok topicban a 47. hozzászólásban megtalálod a digipakkos változatról készült képet.
0
2006. április 26., szerda 20:22
482
Valaki tudna feldobni 3-4 szép képet a Van Helsing 2 DVD-s digipack változatáról? Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen a kivitelezése! Előre is köszi a fáradozást!
amaray
0
2006. április 26., szerda 19:55
482
Jól látod jswilly, ez a sima fekete műanyag tokos változata a V. H-nek! Azt viszont nem tudom, hogy a digipack változatból lehet-e még kapni valahol, de ha lett volna belőle, akkor természetesen azt vettem volna meg, és nem ezt a fekete tokos verziót, azonban ennek is nagyon örülök. Az a lényeg, hogy megvan! De nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy ha valahol meglátom a digipack változatot, akkor megveszem azt is, és a jelenlegi műanyag tokosat pedig elajándékozom valakinek. Van egy-két ismerősöm, aki szívesen elfogadná!
0
2006. április 26., szerda 18:39
289
MDM!
Igazán nincs mit!
0
2006. április 26., szerda 18:11
671
sejtettem... bár szerintem ez elég "igénytelen" megoldás... és még a papírfekni bordáján is gyárilag félre van nyomva a cím (nincs középen)... nem baj, fő hogy még tudtam szerezni belőle előző hét közepén!
0
2006. április 26., szerda 17:21
271
"Jégkorszak - extra változat (2 DVD) " Ez gondolom nem papír tokos ha igen innen rendelted? Mostanság nem láttam papírban!! "Hymypoika - Kitűnő tanulók " egyik barátom nem rég szerezte be és megnézte hát többet aztmondja nem nézi ]:)(elég kaki lehet!)
0
2006. április 26., szerda 17:11
1849
ez azért van mert fekk csak a 2 lemezeshez van, viszont a borítót mindkét verzióhoz használják.
0
2006. április 26., szerda 17:04
671
Az Underworld nektek is olyan "érdekes", hogy a papírfeknin fel vannak tüntetve az extrák (rendezői változat, stb.), de a műanyag tokban lévő papír hátsó borítója olyan, mint a sima egylemezes változaté, az első lemezen lévő extra pedig az extra változat ízelítője...?
0
2006. április 26., szerda 16:54
16458
Április termés:
Jégkorszak - extra változat (2 DVD) Kapcsolat Stephen King: Kedvencek temetője A Passió. Forrest Gump (2 DVD) Intimitás Kocka Kocka 2. - Hiperkocka Az ördögűző - A kezdet Az ördögűző - Rendezői változat Fedőneve: Donnie Brasco Halálhajó Bír-lak - A teljes második évad (4 DVD) Csengetett, Mylord? - 1. évad (2 DVD) Hymypoika - Kitűnő tanulók
ebben a hónapban több nem lesz (úgy néz ki legalábbis)...
0
2006. április 26., szerda 16:47
1849
Mai termés: Forrest Gump U-Turn Krisztus Utolsó Megkísértése Távol Afrikától
1000 köszönet érte Mindtower cimborának!
0
2006. április 26., szerda 16:41
252
amaray: látom a Van Helsing sima fekete tokos. Ezek szerint a digipak már nem szerezhető be? Gondolom Te is inkább azt választottad volna... Az Underworld-öt én is begyüjtöttem, tényleg jó kis film, bőséges extrákkal (rendezői változat a második lemezen!).
0
2006. április 26., szerda 15:27
482
Helló!
A mai napon ezzel a két vámpíros filmmel gyarapodott a kis gyűjteményem:
Mindkettő dupla DVD, amely 5.1-ben szól, a hangzás és a látvány szuper, Kate Beckinsale pedig mindkét filmben nagyot alakít, és lehengerlően gyönyörű is.
Extrák bőven vannak mindkettőnél a 2. lemezeken, amelyek magyar felirattal vannak ellátva.
Szerintem tök jó és nagyon látványos filmek. Az Underworld 2. részét sem fogom kihagyni, ha majd megjelenik DVD-n.
Üdv: amaray
0
2006. április 26., szerda 12:02
1604
Édentől keletre, Ok nélkül lázadó, Máltai sólyom, A nagy álom, ...
Miért csak az amerikai szinvonalas filmeket ismered? Az európai legalább olyan színvonalas, ha nem jobb!!!
0
2006. április 25., kedd 15:18
1726
Légyszi tegyen be valaki képeket a Narnia krónikái DVD-ről! Nagyon köszi....
0
2006. április 24., hétfő 18:17
52685
Hát én most csak felrámoltam őket, ahogy jött. Így némileg tovább tart bármit is megtalálni, de igazából vidám ez a tarkaság a polcokon. Fogalmam sincs, hogy ha sorbarendezem majd egyszer őket, akkor kinek a szisztémáját vegyem alapul: az eredeti cím szerinti ábécésorrendet, vagy a magyar cím szerintit, kiadók szerint és azon belül ábécésorrendben, vagy rendezők szerint? A kollégám például kronológiailag rendezte össze a gyűjteményét, a legrégebben forgatott film az első! Roppant érdekes sorrend, és nagy lexikális tudás kell hozzá, hogy valamit gyorsan megleljen. Szóval még agyalok rajta, mi lenne a jó!