Gratula az Alienekhez. BÁr a legtöbb emberkének itt a fórumon már szinte véteknek száímt, ha ilyen Alien szintű alapművek hiányzonak egy-egy gyűjteményből, igazából én is épp a hétvégén újítottam be az első részt+egy régóta vágyott Serpicot. Meghát most jövök csak rá, mikor egyre jobban beleméyledek a DVD gyűjtésbe, hogy mennyi,de mennyi film hiányzik még nekem. És persze próbálok kizárólag az igazi nagy filmekre specializálódni, ha valami nem tetszik, már próbálom is tovább adni-illetve éppen ezért nem igazán szeretek olyan filmért pénzt kiadni, amit még nem láttam. De most is megláttam egy boltban a Robotzsarut, amit már jó régen láttam, meg teljesen meg is feledkeztem róla, hogy létezik, így már a kosárban volt, de pont felhítvam egy ismerőst, hogy nem kell-e neki valami, akkor derült ki, hogy neki meg épp megvan a Robotzsaru.
Amúgy meg szép lassan, pár hónap alatt eljutottam oda, amiről pár éve még csak álmodni sem mertem, azaz, hogy kb. 15 olyan új filmem van, amit még nem is láttam.
Sajnos képekkel nem szolgálhatok, de azért én is késztetést érzek, hogy megosszam veletek a kedvenceim, pontosabban az elmúlt két hónap termését:
Repülő tőrök klánja
Volt egyszer egy Amerika
Ong Bak
Alien
Serpico
Túl a csúcson (Stallone, na jó, ez másolt, de ha egyszer nem kapható itthon)
Matrix
Nemo nyomában
Harry Potter-Tűz serlege
Szörny RT.
Predator 2
Commando
Apollo 13
Híd a Kwai folyón
Több, mint testőr
stb.stb.
És a tapasztalat az, hogy cask gyűlni és gyűlni fog a még nem láttot filmjeim listája. De végülsi midnig erre vágytam,hogy egyszer,ha majd lesz sok időm és unatkozni fogok, akkor ne a már ezerszer látott 10db-os DVD gyűjtemnéyemből kelljen válogatni, hanem zsír új filmekből.
Az Alienre visszatérve, gyönyörű kaidás, a Serpcio hozzá kéepst semmi, hiába papírfekni. Imádok gyönyörködni a szép DVD dobozokban, a Nemo nyomábant is állandóan újra és újra előveszem, kinyitom, megcsodálom, örülök neki. Kwai folyó detto.