Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. április 15., szombat 23:34
Értem én a tréfát és szerintem is felesleges ezt ragozni.
0
2006. április 15., szombat 23:33
Persze, én csak vicceltem. Nevetségesnek tartom ezt az egészet...
0
2006. április 15., szombat 23:32
:) Nem ez volt az első alkalom, és mivel személyes átvétel történt egyáltalán nem volt semmi problémám. Már máskor is vettem tőle filmet (Karib tenger kalózai, Ben Hur) és szerzett is nekem nem egy DVD-t (de ezeket most nem sorolnám fel mert hosszú lenne :).
0
2006. április 15., szombat 23:29
Te üzleteltél Tadammal??????? Húúúúúúú..............
0
2006. április 15., szombat 23:18
Újdonságok fele Xpresstől van és Tadam Trainspottingja végülis nálam kötött ki :)

0
2006. április 15., szombat 23:08
Mai termés:
A Millió Dolláros Hotel
A Richard Nixon Merénylet
Az Ítélet Eladó
Az Utolsó Éjjel
Csak az a Szex
0
2006. április 15., szombat 14:24
Terminátor díszdobozról képeket! Valaki!! Segítsen!!!
0
2006. április 15., szombat 14:19
A szinkronizált Keresztapával szerintem lehet, hogy nem a digipack hiánya lesz a legnagyobb gond: A jelenlegi tendenciák azt mutatják, hogy a szinkronos újrakiadásokat a lehető legnagyobb mértékben lecsupaszítják, vagyis esetünkben az extra lemez, de akár még az audiókommentár is jó eséllyel lemaradhat.
A digipack pedig szerintem igen valószínűtlen - egyoldalas borító, filléres tok, az Intercom-féle 4000 forintos áron. Én ezt tartom valószínűbbnek.

De hátha rámcáfolnak egy Terminátor-díszdobozhoz hasonló megoldással!
0
2006. április 15., szombat 13:34
megpróbálom nem elfelejteni, bár más se hiányzik, mint egy újabb sorozat, amit venni kell:)
0
2006. április 15., szombat 13:21
angel

Duna TV, kedd 22:15. A legjobbkor neznel bele, ha kedden ezt valasztod. A merenylok cimu epizod nagyszeru. Nezd meg kedden es garantalom, hogy a tobbire is kivancsi leszel. :)
Szerintem megy meg masikon is, de most nem nezek korul. :)
0
2006. április 15., szombat 12:22
Ok, kapsz mindent. :-) Csak először én kapjam meg! :D

Hol az AT-AT játékod, amit megígértél??? :S
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. április 15., szombat 12:21
Aztán lássam a fotókat róla, különben nem hiszek neked! ;-)
Ja, és minden extra feliratos, a negyedik (ötödik) lemez igazi kincs!
most posts by TM
0
2006. április 15., szombat 12:19
Hát hogyne... ;-)
Akkor megveszem a digiset. Még a héten! :-))))
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. április 15., szombat 12:14
Az engem is zavar (mármint a pénztárcámat), de tapasztalva a hazai dvd-kiadás "digipacktalanítását" már előre látom, hogy ez külsejében csak egy lebutított megjelenés lesz, kb. "kerülj szinkronba" színvonalon. Bár ne lenne igazam! Kíváncsi vagyok, mennyit mernek majd érte elkérni? Hidd el, az az angol nyelvű digipack megéri az árát! Ráadásul te kened-vágod a nyelvet, nem? :-)
most posts by TM
0
2006. április 15., szombat 12:08
Meggyőző vagy. :-) Akkor lehet először Keresztapa lesz. :-)
Digipakk nagyon vonzó! Csak az zavar, hogy állítólag év végére jön a szinkronos verzió!
0
2006. április 15., szombat 12:06
Ami azt illeti a jelenlegi 10 és félezer forintos Xpressz ár mindenképp vonzó, de ha a kiadványok gyakoriságát vesszük alapul (és jelen pillanatban ez a lényegesebb!), akkor mindenképp a Keresztapát kellene előbb megvenned, lenyelve azt a békát, hogy drága. Vagy pedig választod kevésbé olcsóért a fostos műanyagot. :-)
most posts by TM
0
2006. április 15., szombat 12:01
:-)))))

Nem baj. :-) Egyszer úgyis meglesz mind2!
0
2006. április 15., szombat 12:00
Jah, én most az "itt" alatt szűkebb pátriámat értettem! :-)
most posts by TM
0
2006. április 15., szombat 11:58
Bár berendeltem régen. :-) Ott virít az előrendeléseim közt. :-)
Csak pénz kell hozzá. :D
0
2006. április 15., szombat 11:58
Azt itt is lehet kapni, csak gondolom, az ára miatt nem vetted meg.
most posts by TM
0
2006. április 15., szombat 11:55
Ja, kösz a tippet, bár az Indiana dobozra is 2 éve pályázok, de eddig nem jött össze. :-(((
De fogok gyűjteni mindenképpen! Kösz! ;-)
0
2006. április 15., szombat 11:53
Gyűjts még egy kicsit, hátha lesz a jövő hónapban is. Alexandrában nekem is vannak kiszemeltjeim, amelyek már csak ott vannak, nem mondok címeket, hátha más is kedvet kap rájuk. Minden hónapban elhatározom, hogy megveszem őket, aztán persze veszek csomó mást. Ugyanez a helyzet a Kubrick-dobozzal is. Közben meg be-be járogatok a kiszemelt helyekre és mindig leleltározom, hogy megvannak-e még a "drágaságaim", titkon bízva abban, hogy hátha leárazták őket közben, de nem.
most posts by TM
0
2006. április 15., szombat 11:47
Ez pont ideillik, de 18ezrem nincs Keresztapára hiába szeretném megkapni digisben. 13-14-et még adnék érte, de csóró diákként nincs 18ezrem. :-(
Érted??
0
2006. április 15., szombat 11:46
"...sok sok ember merész álmokat sző
de a siker árát sokallja ő..."

(Zorán: Gyémánt és arany)
most posts by TM
0
2006. április 15., szombat 11:42
Kösz Angie, de 18.000-ért nem érdekel...
0