Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. március 20., hétfő 14:43
Bravo, Amigo!

A Monamour-t lehetne nagyobban is élvezni? :-)
most posts by TM
0
2006. március 20., hétfő 14:40
Ja, lehagytam a borítókat:

0
2006. március 20., hétfő 14:40
Szerintem is! Pont a minap beszélgettem egy igazi színésznővel arról, hogy mennyire különleges volt Falk-ot eredeti hangján hallani! Már teljesen elkönyveltem, hogy ő Szabó Gyulaként beszél.
most posts by TM
0
2006. március 20., hétfő 14:35
Nem is volt rossz. Nekem tetszett, noha a feliratozás botrányos volt. Peter Falk különösen remek volt.
0
2006. március 20., hétfő 9:27
Nem tipikus Woody Allen-film, hiszen "csupán" szerepel benne, de egy Neil Simon-feldolgozás ritkán szokott rossz lenni.
most posts by TM
0
2006. március 20., hétfő 9:04
Én azt hallottam, az egyik leggyengébb Woody Allen film.
Egyelőre azonban még nem néztem meg, így nem tudom.
0
2006. március 20., hétfő 4:02
A legjobbak az újak közül:

Jules és Jim
Négyszáz csapás
Lőj a zongoristára
Egy szöszi szerelme
Tűz van, babám
Fekete Péter
most posts by TM
0
2006. március 20., hétfő 2:25
Gratulálok neked a filmekhez és az önzetlen és megbízható barátodhoz. :-)))
0
2006. március 20., hétfő 2:08
Az én kis listám. Igaz, hogy nem sok, de ennyi van összesen!

1. 1492 - A PARADICSOM MEGHÓDÍTÁSA                                                          
  2. A BOLYGÓ NEVE: HALÁL - RENDEZŐI VÁLTOZAT
  3. A FÉLELEM BÉRE                                                                                                  
  4. A GYŰRŰK URA: A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE - BŐVÍTETT VÁLTOZAT          
  5. A GYŰRŰK URA: A KÉT TORONY - BŐVÍTETT VÁLTOZAT          
  6. A GYŰRŰK URA: A KIRÁLY VISSZATÉR - BŐVÍTETT VÁLTOZAT                                                        
  7. A HARC MESTERE                      
  8. A HÉT MESTERLÖVÉSZ                                                                                        
  9. A KAPTÁR – RESIDENT EVIL                                                  
10. A KARIB-TENGER KALÓZAI A - FEKETE GYÖNGY ÁTKA - AZ ELVESZETT LEMEZ                                                                                        
11. A MÚMIA                                                                                
12. A MÚMIA VISSZATÉR                
13. A NÁZÁRETI JÉZUS                                                                                                
14. A NYOLCADIK UTAS: A HALÁL - RENDEZŐI VÁLTOZAT
15. A PROFI                  
16. A REMÉNY RABJAI                    
17. A SZIKLA
18. A ZONGORISTA                        
19. AZ ÖRDÖG JOBB ÉS BAL KEZE                    
20. AZ ÖRDÖG JOBB ÉS BAL KEZE 2                                        
21. AZ ÖRDÖGŰZŐ – RENDEZŐI VÁLTOZAT                                    
22. ADDIG JÁR A KORSÓ A KÚTRA…                                                                    
23. AKIK CSIZMÁBAN HALNAK MEG                                                                    
24. AKIT BULLDÓZERNEK HÍVTAK                                                                        
25. ARANYESŐ YUCCÁBAN                                                                                          
26. ASTERIX & OBELIX
27. BANÁN JOE                                                                                                              
28. BÉRGYILKOS A SZOMSZÉDOM                                            
29. BRIAN ÉLETE                      
30. BUNYÓ KARÁCSONYIG                                                                                        
31. BŰNVADÁSZOK                                                                                                      
32. CHARLESTON                                                                                                          
33. CSILLAGKAPU                                                                                                        
34. CSOKOLÁDÉ                                                                                
35. DOGMA                      
36. DÍNÓ                                                                                                                          
37. DŰNE                            
38. EGY MARÉKNYI DOLLÁRÉRT                                                                          
39. EGY ZSENI, KÉT HAVER, EGY BALEK                                                            
40. ÉN A VÍZILOVAKKAL VAGYOK                                                                            
41. ÉS MEGINT DÜHBE JÖVÜNK                      
42. FARKASOK SZÖVETSÉGE        
43. FÉL LÁBBAL A PARADICSOMBAN                                                                    
44. FINAL FANTASY: A HARC SZELLEME
45. GLADIATOR                                                                  
46. GUNS N’ ROSES – WELCOME TO THE VIDEOS
47. HORRORRA AKADVA                                                            
48. HYPPOLIT A LAKÁJ                               
49. IKREK                                                                                                                        
50. INDIANA JONES DÍSZDOBOZ                                                                              
51. INDUL A BAKTERHÁZ                                                                                          
52. JÉGKORSZAK                            
53. JACKIE BROWN                                               
54. JAY ÉS NÉMA BOB VISSZAVÁG                                                
55. KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET                    
56. KINCS AMI NINCS                                                                                                  
57. KOMMANDÓ                                                                                                            
58. LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK…                                                                        
59. MAJD MEGDÖGLIK ÉRTE                
60. MATRIX                              
61. MATRIX ÚJRATÖLTVE                                  
62. MATRIX FORRADALMAK                                                                                    
63. MÁS VILÁG                          
64. MINDENT BELE, FIÚK!                                                                                          
65. MONTY PYTHON: GYALOG GALOPP                                                              
66. MONTREALI BANKRABLÁS                                                                                  
67. NEVEM SENKI                                                                                                          
68. NÉGYBALKEZES                                                                                                    
69. NÉMÓ NYOMÁBAN                                                                                                
70. NINCS BOCSÁNAT                                                                                                  
71. NINCS KETTŐ NÉGY NÉLKÜL                                                                            
72. NYOMÁS UTÁNA
73. ÓRAMŰPONTOSSÁGGAL                                                                                    
74. PÁR DOLLÁRRAL TÖBBÉRT                                                                              
75. PENGE II.
76. PIEDONE A ZSARU                                                                                                      
77. PIEDONE HONG KONGBAN                                                                                
78. PIEDONE AFRIKÁBAN                                                                                          
79. PIEDONE EGYIPTOMBAN                                                                                    
80. PILLANGÓ                                                                                                                
81. PISZKOS ALKU                                                                                                        
82. POFA BE!                                                                                                                  
83. PREDATOR
84. SAM PECKINPAH DÍSZDOBOZ                                                                          
85. SHREK                                                                                                                        
86. SZÖRNY RT.                                                                                                              
87. SZUPERZSARU                                                                                                        
88. TERMINATOR 2: AZ ÍTÉLET NAPJA                                                                
89. TOMB RAIDER: AZ ÉLET BÖLCSŐJE
90. TOTAL RECALL – AZ EMLÉKMÁS                                                                    
91. ÚJ CSAPÁS                                                                              
92. ŰRGOLYHÓK                                                                          
93. VISSZA A JÖVŐBE DÍSZDOBOZ                                                                        
94. VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT
95. ZSOLDOSKATONA                                                                                                  
0
2006. március 19., vasárnap 22:50
Megjött Rosszkutyusz barátom Olaszországból, csomagjában 6 filmmel nekem (és 5-tel Daemiaennek, de ezekről majd ők számolnak be.) Ezúton is külön köszönet a közreműködéséért, melynek köszönhetően az alábbi filmek kerülnek fel a napokban a polcomra. Pier Paolo Pasolini-gyűjteményem a rendező egyik legismertebb, legkülönösebb és legjobb filmjével, a TEORÉMÁ-val (1968) gyarapodott. A mű egy nagypolgári család széthullását meséli el, nyomasztó képek sorozatában. Főszereplők: Terence Stamp, Massimo Girotti, Silvana Mangano, Laura Betti, Anne Wiazemsky és Andres José Cruz. Luchino Visconti MEGHITT CSALÁDI KÖR (1974) című drámájának főhőse egy idős professzor, kinek életét feldúlják a házába költöző fiatalok. Egyikőjük, a selyemfiú Konrad atyai érzelmeket kelt a férfiban. Főszereplők: Burt Lancaster, Helmut Berger, Silvana Mangano, Claudia Marsani és Stefano Patrizi. Liliana Cavani A BŐR (1981) című filmdrámája a híres riporter, Curzio Malaparte regényéből készült, s a II. világháború végén játszódik, mikor Olaszországot megszállják a felszabadító amerikai csapatok. Főszereplők: Marcello Mastroianni, Claudia Cardinale, Ken Marshall és Burt Lancaster. Természetesen nem maradtam Tinto Brass-filmek nélkül se. A Mester két utolsó filmje, a rövid történetekből álló FALLO! (2004) és a MONAMOUR (2005) kerül a gyűjteményembe: utóbbi annyira friss, hogy Olaszországban is csak a napokban jött ki DVD-n. Aurelio Grimaldi A NŐSTÉNYFARKAS című "erotikus horror"-ja szintén kuriózumnak ígérkezik: a rendező és a főszereplőnő (Loredana Cannata) korábban Brass munkatársai voltak.
0
2006. március 19., vasárnap 18:17
Helló mindenkinek!

Tegnap ezeket sikerült beszereznem:

A Tökéletes katonának nagyon örülök! Már régóta szerettem volna a gyűjteményemben látni. Mellesleg ez a 20. filmem a LEGENDÁK KLUBJA sorozatból!

Üdv: amaray
0
2006. március 16., csütörtök 21:54
Mai szerzemenyek: Das Boot, Shaft. Ez utobbinal valamit elbokhettek az MM-ben mert 2 penzert hoztam el az utolsot belole.
0
2006. március 16., csütörtök 21:51
A NAPSUGÁR FIÚK

"Az amerikai kabaré hőskorát idézi fel Neil Simon világhírű, korunk egyik szívbemarkoló, s fergetegesen mulatságos komédiája, a két kiöregedett, egymást utáló színészről, akiket váratlanul közös fellépésre kér fel egy nagy tévécsatorna.
Negyvenegy esztendeig járták együtt az országot, majd összevesztek véglegesen. A színészek életében azonban nincs "végleles". A fellépés csábítása örök.
A két nagy komédiás perpatvara, küzdelme egymással és az öregedéssel, egyben líra és a bohózat."

Az eredeti, 1975-ös mozifilmet Herbert Ross (Játszd újra, Sam; Funny Lady; Kaliforniai lakosztály) rendezte, és a két öreg komédiást Walter Matthau és George Burns alakította. Hogy mennyire jól azt az is jellemzi, hogy Matthau a Golden Globe-ot, Burns pedig az Oscart vitte haza! Rajtuk kívül többek között még Richard Benjamin (ő is nyert egy Golden Globe-ot, mint mellékszereplő), és F. Murray Abraham (az Amadeusban ő volt Salieri) láthatóak a kiváló vígjátékban.

Húsz évvel később Neil Simon televízióra írta át saját történetét, az említett dvd-kiadáson ez a változat szerepel.

Ebben az 1995-ös tévéfilmben Woody Allen és Peter Falk váltja az ősöket, mellettük még látható Liev Schreiber, Sarah Jessica Parker, és egy "uncredit" szerepben Whoopi Goldberg is. Nos, a darab így is nagyon élvezetes, két szintén kíváló színész gondoskodik a szórakoztatásról!

A kiadványt az FF Film jelentette meg, és az olcsó filmek kategóriájában ill. lelőhelyein található, ám mindenképpen a jók között kell említenünk!

most posts by TM
0
2006. március 16., csütörtök 21:01
amúgy mi az a napsugár fiúk? itt nem találom.
0
2006. március 16., csütörtök 21:01
nekem csak az annie hall és a manhattan jön (na jó, a feleségemnek :P), azér bevesztek a klubba? ;)
0
2006. március 16., csütörtök 20:46
Annie Hall, A Napsugár Fiúk, Az őrület határán, Ütközések szintén zenész, a Kínai negyed rendelés alatt van, Manhattan és Sam Peckinpah pedig már nem fért bele ebbe a hónapba.
Azért nagyjából kezet foghatunk! :-)
most posts by TM
0
2006. március 16., csütörtök 19:54
Új szerzemények:
- Woody Allen: Annie Hall
- Woody Allen: Manhattan
- Woody Allen: A Napsugár Fiúk
- Sam Peckinpah díszdoboz
- Ütközések
- Az Őrület Határán
- Kínai negyed
0
2006. március 16., csütörtök 19:18
oks köszike
0
2006. március 16., csütörtök 19:15
amazon.co.uk

ezt szvsz felesleges emailben intézni, hisz itthon nem kapható termékről van szó.
0
2006. március 16., csütörtök 19:14
ajándék volt, így annyira nem mélyedtem bele ebbe a kérdésbe. most megnéztem, úgy tűnik, hogy vágatlan. (meg nem esküdnék rá :))
0
2006. március 16., csütörtök 17:28
OFF:A korongok szitázása érdekelne.
ON
0
2006. március 16., csütörtök 17:24
6ezer körül???? az szuppppper.

esetleg e-mailban eltudnád küldeni a bolt nevét?
cím:
kertigeri@axelero.hu
0
2006. március 16., csütörtök 17:20
Dylan: nem kicsit volt olcsóbb, ráadásul nem most vettem, hanem pár hónapja, akkor nemigen volt talán itt sem, vadászni meg nem fogok rá, ha egyszerűbben is megvehetem.

Gerike: ajándék volt, de olcsó volt kifejezetten, ilyen hatezer körüli áron volt akcióban.
0
2006. március 16., csütörtök 16:59
megszabad kérdezni hogy a freddy mennyi volt? :P
0
2006. március 16., csütörtök 16:44
nem, biztos azért vette kint mert ott drágább volt. :]
0