Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. március 7., kedd 14:58
Nem volt íve a sztorinak, és úgy egyszer csak vége lett, különösebb megoldás, konklúzió, vagy befejezés nélkül, olyan hiányérzetem volt, de egyébként meg nem visz le a film mély érzelmekig sem, hogy hasson rád, szóval kicsit semleges volt, legalábbis nekem. Remélem a Fegyvernepper nagyobb élvezet lesz.
most posts by TM
0
2006. március 7., kedd 14:56
:-)))))))))))))))))
Békakilok! :-)
most posts by TM
0
2006. március 7., kedd 14:54
Aham! Pedig épp tegnap olvastam a mozinetben, hogy 80%-ot adtak rá, no, mondom, akkor jól szórakoztatok.
0
2006. március 7., kedd 14:52
:) Nietzsche-n semmi baj!
0
2006. március 7., kedd 14:48
Beszurom ide mingyá! Asszongya:

"Megnéztem Az időjós-t. Azóta morfondírozok magamban, hogy tulajdonképpen hová is tegyem ezt a filmet? Komoly mondanivalókat boncolgató, kiváló színészi alakításokkal megtűzdelt értékes mozi? Vagy pedig unalomig ismételt, elkoptatott klisékből összetákolt sztori, maníros, gyenge sztárokkal? A valóság valahol a kettő között leledzhet. Az ilyen filmek sikere nagyban múlik azon is, hogy kit, milyen lelkiállapotban ér utol a történet üzenete (már, ha van neki). A kisiklott sorsú önmagát sem találó képesítés nélküli időjóst végülis tisztességesen játsza el Cage, és Michael Caine is olyan szerepben látható, mely méltó a kvalitásához, mégis kívülmaradtam a moziélményen, a katarzison, a film nem vitt el engem, (s talán magát sem) A pontból B-be. Gore Verbinski viszont meglepett, hogy ilyet is tud rendezni, nem csak Kört, meg Karib tenger kalózait."

Ez már közös vélemény, ezért írtam ily bátran!
most posts by TM
0
2006. március 7., kedd 14:44
A 8 mm-ről nem tudok véleményt mondani, ezt még egyeztetnem kell otthon! :-)
Dehogy alázlak meg, sosem tennék ilyet! Kutya kutyát nem bánt, pláne, ha mindkettő hím!:-)
Vagy inkább írjak kant? Esetleg Hegel? :-)
most posts by TM
0
2006. március 7., kedd 14:41
Milyen vót a Cage film hétvégén?
0
2006. március 7., kedd 14:40
Baszki direkt kisbetűvel írom, hogy ha esetleg megint keverném Martin Scorseset a Brájennel ne derüljön ki, erre ez az áldott jó ember nem megaláz! :) Mindegy, az Utolsó dobás is szar film volt. Meg a 8 mm is, ha már Cage.
0
2006. március 7., kedd 14:33
Ha ez a Pálma a Brian akart lenni, akkor téves, mert az a Snake eyes volt, azaz Az utolsó dobás, ezt pedig Scorsese követte el. Na nem mintha számítana, már csak azért se, mivel kedvesem megrögzött Cage-fanként is irtózik mindkét alkotástól!
most posts by TM
0
2006. március 7., kedd 14:27
Hát amikor megláttam, hogy a harmadik Muskétás-lemez nincs a helyén, először is elemet kellett cserélnem a pacemakeremben. :)) Utána arra gondoltam, hogy visszaküldelek Párizsba a kimaradt lemezért. :)))

A CALIGULA képe tényleg nagyon jó minőségű, bár a kiadvány nem teljesen egyezik meg az amerikai változattal. Valamely rejtélyes oknál fogva a főcímet megváltoztatták, változott a zenei aláfestés is, illetve enyhén vágott az orgiajelenet, mikor Caligula bordélyt nyit a palotában. De ezek jelentéktelen változtatások, s a technikai kivitelezés igazán lenyűgöző. Hiába, ezek a franciák tudnak igényes DVD-ket kiadni! Nagyon jó az 1981-es werkfilm is: pl. kihagyott jelenet felvételét is tartalmazza (mikor a templomban Caligula az áldozati állat helyett a papot veri fejbe a megszentelt kalapáccsal), illetve kulisszák mögötti felvételeket is.
0
2006. március 7., kedd 14:20
Hú, sztem a Holtakat nemsokára a 300-as filmjeid között fogod kétségbeesetten ajánlgatni. Nekem nagyon unalams film volt pálma ide vagy oda.
0
2006. március 7., kedd 14:13
Egyiket sem láttam még, de bizalmat szavaztam nekik. ;-) Majd referálok.
0
2006. március 7., kedd 14:12
A Jákobot remélem élvezni fogod, baromi jó! A holtak útja is nagyon szép.
0
2006. március 7., kedd 14:05
? helyett .
0
2006. március 7., kedd 14:04
Na és valóban olyan jó a Caligula képe? Felejthetetlen jelenet volt, ahogy a 3. dvd-t kerested a Muskétás tokban? :))))))
0
2006. március 7., kedd 13:53
Új szerzemények, a felső 4 innen.

0
2006. március 6., hétfő 23:13
Ez tök jó! :-)
Semmiképpen se végezze egy kuka alján ;-)
0
2006. március 6., hétfő 22:48
:))))))))))))))))))
0
2006. március 6., hétfő 22:30
Nézzétek mily érdekességre tettem szert a múltkor: Bolgár Star Wars  VHS díszdoboz. Egy barátom ki akarta dobni, én meg elkértem, megmutatni nektek:
:)))))))))

0
2006. március 6., hétfő 21:31
Igen tudok róla... Csak nekem még mindig igen körülményes külföldről rendelni... De meg lesz... Egyszer! :-)
0
2006. március 6., hétfő 20:51
Bocsi az ára mégse olyan jó most. A multkor 69.99 AU dollár volt.
0
2006. március 6., hétfő 20:49
Például ezen van magyar felirat is mind a 3 évadon és még az ára is elfogadható.
0
2006. március 6., hétfő 19:40
Az utolsó mondatod még a dvd-nél is megfigyelhető. Még a rétegfilmeknél is óvatosabban mozogtak (tisztelet a kivételnek - Piranha II.:))
Videón bezzeg nagy eséllyel meglelheted a kereskedelmi csatornák fergetegesen igényes hétköznap esti filmrepertoárját! :)
0
2006. március 6., hétfő 19:30
"Mi lesz, ha pár év múlva a HD-DVDk, BD-k után ugynígy fogunk tekinteni a most még imádott DVD gyűjtemnéyünkre?"

Ez szerintem nem fog megtörténni! Ha nem lessz olyan megjelenítőd ami viszi majd a hd-t ill. a nagyfelbontást,akkor ugyan olyan lessz mint a dvd.(persze mondom ha nem cseréled le a tv-d!) szerintem HD-DVD-n és BD-n egyenlőre nem lessz kiadva minden. Sőt meg merem kockáztatni, hogy jó pár évig nem lessz elérhető ezeken a formátumokon sok film ,ami nem mostani vagy nem oscart kapott vagy nem híres annyira mint mondjuk a múmia vagy a terminator stb
0
2006. március 6., hétfő 19:22
Ne is mondd.. annyi minden elkelne a polcomon, ami a piacon kevésbé... :(

Az imént vettem egy 30 éves ünnepi kiadású Cápát, azóta is forgatgatom a kezemben, olyan szép... :)
0