T.G. igazad van!
Pl. az ismerettségben vannak páran, akiknek 1000 film körüli DVD "gyűjteményük" van, szemben az én 100 körüli darabszámommal, de ezek az 1000 filmes listák kivétel nélkül írott filmből állnak és azok is olyan filmek,h. pl. rokon megveszi vinyon hetente, kéthetente az új filmeket, és kivétel nélkül kiírja magának mindet. Mondanom sem kell, ha néha eszembe jut egy ritkaság, amit megnéznék,mert esetleg nekem nincs meg, vagy úgy általában, akkor azt sem tudja, mi az, nemhogy megvan-e neki., csak,ha előbb beírja keresőbe a listáján.
Ha meg veszek valamit, pl. A T2 gyönyörű kiadást, akicósan, akkor egyből nekem áll,h. ilyen régi filmért pénzt adok ki, meg különben is,ha szótlam voltna, neki már rég megvan.
Csak nekem az sem mindegy,hogy 9 db. mappában van tárolva az öszes filmem, vagy az általam gondosan DVD tokokhoz megtervezett és elkészített polcra vannak kitéve a szebbnél-szebb dobozok.
(csak sajna már most rájöttem,h. a 300 filmet befogadó polc nem is olyan nagy,ha a tokokat slégant helyezem el rajta,hogy némiképp látszódjon a borító is, így lehet,h. hamarosan újat fog kelleni csinálni)
Pedig lassan csak úgy fognak elférni,h.a dobozok éle látszik cask, úgy meg mindjárt nem olyan mutatós az egész)