Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. március 6., hétfő 19:11
A Képeslapok a szakadékból szuper! Itthon is elkelne, csak sajnos valószínű nem kelne el...
most posts by TM
0
2006. március 6., hétfő 18:59
Csak vicceltem! :)))))

A Kampókezet már rég megvettem volna, ha rádobták volna a nagyon klassz magyar szinkront. :(
0
2006. március 6., hétfő 18:58
Mind szar.
0
2006. március 6., hétfő 18:47
Ezeket várom nagy szeretettel angliából! Csak, hogy egy kicsit vagánykodjak én is.:-))

0
2006. március 6., hétfő 18:32
Részemről teljesen.
0
2006. március 6., hétfő 18:28
skacok, azt hiszem már eléggé kitárgyaltuk a témát....
nem?
0
2006. március 6., hétfő 18:25
Igen... Végülis neked is igazad van...
0
2006. március 6., hétfő 18:01
Dylan, engedd meg, hogy megosszam Veled, szerintem mi a gondunk. Vagy legalábbis nekem. Ehhez most beszúrom egyik korábbi hozzászólásomat, szerkesztve, aktualizálva:

"Engem totálra hidegen hagy, kinek mennyi pénze van. Aki megkap mindent, az a végén semmit nem tud értékelni. Pl. nem annyira örülök neki, ha egyszerre 10 dvd-s csomagom érkezik, mert ha 3 jön, azt sokkal jobban meg tudom becsülni. Amúgy a filmjeim 70%-át nem teljes áron vettem.
Egyáltalán nem az irigység, vagy más baromság a bajom az érintett felhasználóval, hanem az örökös felháborodása, és az egyéb topicokban is látható örökös méltatlankodás, elégedetlenkedés, rosszindulat. De az i-re a pontot a tegnap álhír-terjesztésével tette fel (nálam), ami most tökmindegy, mennyire volt röhejes vagy éppen hihető. Reakcióképp a pofánkba röhög néhány smiley-val, mintha egy marha nagy poén lett volna, majd hozzáteszi, hogy nem értjük a mondanivalóját... Persze eredményesebb lett volna, ha egyértelműen leírja azt a mondanivalót, és nem játszadozik a többi emberrel, mint valami ócsak játékszerekkel."

Az én problémámnak tehát semmi köze a gyűjteményekhez.
0
2006. március 6., hétfő 17:53
Basszus... Hihetetlen ez a gyűlölethullám ami itt most megindult Dömdödöm ellen... Nem veszitek észre hogy mindenkiből az irigység beszél? Szép...

Bár sejtettem hogy előbb-utóbb kipattan valami hasonló, pert Dömi tényleg nem szerénytelenkedik itt a fórumon, és az is igaz hogy gyűjteménye nélkülözi azokat a külföldről beszerzett ritkaságot, amivel tényleg lehetne dicsekedni.

De azért nem kéne ennyire kiakadni rá. Vegyük már észre hogy ő pont olyan mint mi, csak sokkal többet tud rá költeni mint mi. Mondtam már ha megtehetnénk, valószínű mi is itt dicsekednénk nem? Mert ez a topic erre való. Szóval állítsátok már le egy kicsit magatokat! Peace! :-)
0
2006. március 6., hétfő 17:32
Már ennyit. De az ilyen embereknek, mint amit Dömdödöm hozzászólásaiból leszűrtem azt kívánom hogy boruljon rátok a 4000 db DVD-tek, úgy hogy többet ki se tudjatok mászni alóla. Inkább barátokból lenne ennyitek, de hát azt nem lehet megvásárolni megjelenéskor. :-)
0
2006. március 6., hétfő 17:14
Hát igen. 1000 filmet tárolni sem semmi. Egyébként a díszdobozokkal teljesen igazad van. Engem is örömmel tölt el annak a polcnak a látványa, amiben a díszdobozokat őrzöm. Ezt nem pótolja a világ legnagyobb vinyója sem.
0
2006. március 6., hétfő 17:07
Számomra kezdettől fogva ez a topic az eredeti filmekből álló gyűjteményt jelenti. Szerintem a legtöbben így gondolják. Legalább is remélem!
0
2006. március 6., hétfő 17:01
T.G. igazad van!
Pl. az ismerettségben vannak páran, akiknek 1000 film körüli DVD "gyűjteményük" van, szemben az én 100 körüli darabszámommal, de ezek az 1000 filmes listák kivétel nélkül írott filmből állnak és azok is olyan filmek,h. pl. rokon megveszi vinyon hetente, kéthetente az új filmeket, és kivétel nélkül kiírja magának mindet. Mondanom sem kell, ha néha eszembe jut egy ritkaság, amit megnéznék,mert esetleg nekem nincs meg, vagy úgy általában, akkor azt sem tudja, mi az, nemhogy megvan-e neki., csak,ha előbb beírja keresőbe a listáján.

Ha meg veszek valamit, pl. A T2 gyönyörű kiadást, akicósan, akkor egyből nekem áll,h. ilyen régi filmért pénzt adok ki, meg különben is,ha szótlam voltna, neki már rég megvan.
Csak nekem az sem mindegy,hogy 9 db. mappában van tárolva az öszes filmem, vagy az általam gondosan DVD tokokhoz megtervezett és elkészített polcra vannak kitéve a szebbnél-szebb dobozok.
(csak sajna már most rájöttem,h. a 300 filmet befogadó polc nem is olyan nagy,ha a tokokat slégant helyezem el rajta,hogy némiképp látszódjon a borító is, így lehet,h. hamarosan újat fog kelleni csinálni)
Pedig lassan csak úgy fognak elférni,h.a  dobozok éle látszik cask, úgy meg mindjárt nem olyan mutatós az egész)
0
2006. március 6., hétfő 16:43
ugye? ki gondolta volna.... :]
0
2006. március 6., hétfő 16:34
Elolvastam és tudom, hogy egy állhír miatt vagytok berágva az arcra, de nem szeretem, ha valaki lenézi a másikat. Engem inkább ez zavar. A környezetemben nekem van a legnagyobb gyüjteményem, de soha nem néztem le még a VHS gyüjtőket sem. Azt is tisztelem, ha valaki egyáltalán eredeti dvd-t vesz (akár 990 Ft-ért) és nem a gagyi másoltakat íratja, mert legalább az eredeti minőséget választja és ha már megvett egy dvd lejátszót akkor abból a lehető legjobb minőséget próbálja kihozni ( Én ezért vettem ) nem a gagyi, jó esetben VHS minőséget ( 4:3-as kép, surround hang) és nagyra van vele, hogy neki már DVD-je van.
0
2006. március 6., hétfő 16:32
Húha!
0
2006. március 6., hétfő 16:31
HI!

Tudjátok mit, én meg havonta veszek egy, vagy két DVD-t, azokat is valószinű, hogy 2-3 ezer körüli áron. Pl. Ma megvettem az új akció keretein belül két régi nagy álmom, a Kwai folyót és a Donnie Brascot. És azért még ki merem jelenteni, hogy úgy tudok örülni egy DVD-nek, mint mikor életem első DVD-jét megvettem, 6900Ft-ért, a Jég és föld közöttet. Még mindig örömmel tölt el egy szép tok kinyitása, benne háttér, szépen szitázott lemez, stb. Szóval nem csak annyi,h. megveszem, fel a polcra és kész.

Szóval nem mondhatom,hogy soakt adok ki DVD-re, a TI mércétekkel mérve főleg, de még így is eszembe jut néha, mi lesz, ha majd egyszer csak már úgy fogunk tekinteni a DVD-kre, mint most a VHS-re?

Mert nem mondhatom,hogy sok VHS-em volt, de most már abszolút a polcok mélyére vannak süllyesztve, örök kárhozatra ítélve, mert hiába van még egy-jkét olyan filmem vidon mindig, ami DVD-n nincs, mégsem érzek késztetést,hogy néha néha elővegyek újra egy videot, mert még az alig párszor látott kazetták minősége is lehangoló egy DVD-hez képest.
Mi lesz, ha pár év múlva a HD-DVDk, BD-k után ugynígy fogunk tekinteni a most még imádott DVD gyűjtemnéyünkre?

0
2006. március 6., hétfő 16:26
ami a megjelenéseket illeti, ott a dvdextra.
0
2006. március 6., hétfő 16:18
T.G., szerintem ne ítélj látatlanban, inkább olvasd el az elmúlt két nap történéseit e topicban, úgy már tisztább képet kapsz!
0
2006. március 6., hétfő 16:13
Sziasztok srácok!
Most már érdekelne ki is az a Dömdödöm. Én nem tudom mit lehet csinálni több ezer db dvd-vel, de nekem még az a potom kb. 400 db is sok ami van. ( Már nem tudom hova tenni őket. )
Figyelj Dömi! Te ezt úgy nyomod, hogy hetente megállsz a MM előtt egy platós Ifával, aztán pakoljátok srácok amíg meg nem telik ? Ha azon a 82-es Sony-n nézed a filmek ezreit, amit hirdetsz, akkor inkább pakoltass be valami tisztességes tv-t is az Ifába, mert egy 82-est még a klotyóra se tennék be. :-)
Egyébként nem tudom mit keresel az Xpressen, amikor a jelek szerint több nagyker is szépen megélne belőled. Te is jobban járnál, és talán nekünk sem kéne hallgatni a hülyeségeidet.
Ja és ha csak 1000 dvd-d van és azt beszorozzuk csak 2000 Ft/db-al, akkor szerintem ne sírj hogy milyen jó lenne milliomosnak lenni...
De tudod mit, ha az összes dvd megvan neked ami megjelent, akkor is lehetsz egy rohadt nagy seggfej.
0
2006. március 6., hétfő 15:36
Ez tiszta röhej!
Srácok, kérjetek elnézést Dömdödömtől, különben legközelebb pár nappal, vagy héttel később fogtok megtudni információkat, és az senkinek sem tenne jót ugye!?

Mostantól nincs képem emberek közzé menni, mert én is valamilyen akció keretében vettem meg a DVDim 80-90%-át!

Shame on me!
0
2006. március 6., hétfő 14:28
Talán ha nem úgy állt volna hozzánk, emberekhez, mint valami ócska játékszerhez, hanem egyértelműen leírta volna azt a bizonyos mondanivalót, akkor nem lenne az a véleményem, ami.
0
2006. március 6., hétfő 14:26
Na lehet leszál leszállni Dömdödömről!!!!
Az Ő fórumos viselkedése nem egyedülálló azok között az emberkék között, akik itt megfordúlnak. Nagyon sok nagyképű van köztük. Az, hogy Ő mennyit költ DVD-re, ahhoz senkinek semmi köze. Amúgy a fórumokon való ténykedése szerintem, gondolok itt a (megjelenések) címűre nagyon kedvező, mivel elég sok infot általa tudunk meg. Szóval kuss legyen!
0
2006. március 6., hétfő 14:25
Engem aztán totálra hidegen hagy, kinek mennyi pénze van. Aki megkap mindent, az a végén semmit nem tud értékelni. Pl. nem annyira örülök neki, ha egyszerre 10 dvd-s csomagom érkezik, mert ha 3 jön, azt sokkal jobban meg tudom becsülni. Amúgy a filmjeim 70%-át nem teljes áron vettem.
Nekem nem az irigység, vagy más baromság a bajom az érintett felhasználóval, hanem az Arnold által az imént említett örökös felháborodás, és az egyéb topicokban is látható örökös méltatlankodás, elégedetlenkedés, rosszindulat. De az i-re a pontot a tegnap álhír-terjesztésével tette fel (nálam), ami most tökmindegy, mennyire volt röhejes vagy éppen hihető. Reakcióképp a pofánkba röhög néhány smiley-val, mintha egy marha nagy poén lett volna, majd hozzáteszi, hogy nem értjük a mondanivalóját...
0
2006. március 6., hétfő 14:09
nyilván, sokan irígykednek, hogy ennyi mindent megvesz, de az hogy valakinek sok pénze van, az még nem indok arra, hogy másokon keresztülnézzen! emellett sokszor gyerekes is a viselkedése. gondoljunk pl. azokra az esetekre, amikor valamit megkérdez és ha azonnal nem kap rá választ, akkor felháborodik, és rögtön azt hiszi, hogy nem akarnak válaszolni neki.
0