Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. március 6., hétfő 13:49
Azért az se teljesen okés, hogy azért (is!) kap olyan megítélést, amilyet, mert rengeteg pénze van DVD-re, akárhonnan is, van az. Ez is oylan savanyú szőlő effektus, leglább annyira, mint az övé, amikor lefikázza azokat, akik olcsóbban veszik meg a filmeket.

Az, hogy milyen gyűjteménye van szimplán azt mutatja, hogy mik a prioritásai most pénzköltés ügyileg. Nyilván vagyunk itt egy páran, akik, ha akarnák egy nap alatt bevásárolhatnák az egész gyűjteményét teljes áron, akár a világ másik végéről is, csak épp nekünk nem az a heppünk, hogy a DVD gyűjteményünkön keresztül definiáljuk magunkat. Idővel majd ő is megváltozik, lesznek más prioritásai is az életben, aztán vagy sajnálja majd, vagy sem, hogy erre költött annyit, részben nyilván haszontalanul.
0
2006. március 6., hétfő 13:38
ilyenkor mi a teendő szerint? stílust kéne váltanod, nem? ahogy creeper is írta, ezt csak magadnak köszönheted! itt a legtöbb fórumozó nem ismer téged személyesen, csak az alapján tudunk megítélni, ahogy itt tevékenykedsz. ha ez téged ennyire zavar, akkor legyél olyan, amilyen valójában vagy. hogy mennyire vagy milliomos, az a gyűjteményedből kiderül. ahhoz nem kevés pénz kellett, hogy azt mind megtudd venni!
0
2006. március 6., hétfő 12:22
Pontosan ismerjük a másik emberhez való hozzáállásodat, és hidd el, a legtöbbünknek ennyi elég is (belőled). Semmilyen körülmények közt, egy pillanatig se a közösséget okold, amiért nem olyan véleménnyel vannak Rólad, ahogyan szeretnéd.
Kevesebb elégedetlenkedéssel, méltatlankodással pedig magadnak is jót teszel.
0
2006. március 6., hétfő 12:07
Itt nagyon sokan félreismertek és nem igazán értitek a mondanivalómat sem. De hadjuk. "A HIBA NEM AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN!!!!!
Elvégre én csak egy nem normális,beképzelt,hülye fasz vagyok. Ja és milliomos azt se felejtsük el (de jó is lenne,már mint milliomosnak lenni) .
0
2006. március 6., hétfő 8:51
Totálra! :))
0
2006. március 6., hétfő 2:10
Dömdödöm:
igaz, hogy nem most irtad, de nekem van par logom, ami tetszoleges meretben nagyithato (photoshop megnyitja): Logok
0
2006. március 6., hétfő 0:42
:-)))) Ez jó! 4557. Hozzászólás itt is cigisdobozoknak néznek ki? :-)

0
2006. március 6., hétfő 0:33
Esküszöm nektek, a felső képen lévő legfelső tokot Star Trek-es öngyújtónak, az alatta lévőket pedig cigisdobozoknak néztem. :))
Nem volt viszonyítási alap. Amúgy amellett, hogy ez a sci-fi téma nem az erősségem, baromi szépen néznek ki.
0
2006. március 6., hétfő 0:22
Ez is nagyon szép! Mennyivel szebben néznek ki a filmek ebben az egyen-karton-tokban... Nem olyan össze-vissza színűek mint nálunk... Mennyivel jobb lett volna ha nálunk is így jelenik meg... Tudom ezeken is van magyar felirat...
0
2006. március 5., vasárnap 23:44
Angelnek igaza van. Én büszke vagyok pl. az eredeti angol kiadású Péntek 13-filmekre a gyűjteményemben.

Azért örülök, hogy legalább van egy kis igazságérzete a fórumosoknak olyannal szemben, aki véleményem szerint csak a levegőt rontja itt, azonnan jelentkezik, ha az egyik sorozat egyik évadjának epizódjában egy pillanatra kimerevedik a kép; azonnal minősíti a másikat már egy kérdés alapján, és lesajnál másokat ok nélkül. Mindemellett pedig álhíreket terjeszt bármiféle smiley nélkül, és most lényegtelen, hogy mennyire volt hihető vagy röhejes. A végén pedig röhög a pofánkba.
Tudjátok, kire gondolok.
Az ilyen felhasználó véleményem szerint egy közösség szégyene, akit én személy szerint nagyon nehezen tűrök meg magam mellett.
0
2006. március 5., vasárnap 23:28
ez nagyon szép. az ezy-n én is nézegettem a sorozatokat, de (szerencsére:)) nem rajongok érte, csak a külalakjáért meg enyhén szólva luxus lenne megvenni. pedig jól nézne ki a polcon:)
0
2006. március 5., vasárnap 23:22
Nekem is az a nagy álmom, hogy meglegyen az összes Star Trek, én most itt tartok a gyűjtögetésben:

0
2006. március 5., vasárnap 23:20
nem. ez a topic a dvd-gyűjteményekről szól, dömdödömnek pedig olyan nincs. van egy raklap dvd-je, és ennyi. nálam a gyűjtemény ott kezdődik, hogy van benne valami egyedi, nála ez hiányzik. nézd meg mondjuk jamamura, derceto, nice vagy daemien gyűjteményét (meg még sok másikat), azokat érdemes, dömdödöm listája kb. annyira érdekes, mintha abc sorrendben elkezdenéd végignézni az xpress kínálatát...
0
2006. március 5., vasárnap 22:53
Igen én is a Voyagert szerettem meg először, ma már a TNG a mindenem... :-) Meg minden kivétel nélkül ami trek. :-) Az Enterprise tényleg gyenguszabb.
0
2006. március 5., vasárnap 22:50
Nekem a Voyager volt a nagy kedvenc, utána jön a TNG, majd a DS9. Az Enterprise-szal már nem vagyok annyira kibékülve, az eredeti sorozat meg...hát szóval nem igazán fog meg. Úgyanígy vagyok a filmekkel is, az újabbak jöhetnek, de a régiek...
0
2006. március 5., vasárnap 22:49
Ezt mond Döminek!

Ő arcoskodik itt, hogy milyen gyökerek vagyunk, mert akciós filmeket veszünk.
Közben Ő meg attól szarik, hogy a DVD-piac be fog csődölni, és akkor majd nem
tudja eredeti áron vásárolni a DVD-ket...
Mindenkit lesajnál, mert neki 10-szer annyi filmje van, mint az átlagnak.
Ilyen b*zi emberek is vannak itt.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 5., vasárnap 22:43
Szerintem aki megvesz minden szart, csak mert van rá pénze, annak úgy kell. Egy gyűjteménynek pont hogy tükröznie kellene az ember egyéniségét, a harácsolás meg nem tükröz mást mint a pénzt...
0
2006. március 5., vasárnap 22:42
Na igen... Csak tudod nekem mint nagy trek rajongónak az álmom hogy az összes trek sorozat, és film ott díszeleg egymás mellett a polcomon... :-) Talán majd egyszer... Még csak a 9 film van meg...
0
2006. március 5., vasárnap 22:40
Mér , mekkora van neki?

Amúgy ez tipikus arcoskodás a pénzre, és aztán a savanyú a szőlő effektus, amikor a hirtelen drágán felhalmozott státuszszimbólum leértékelődik, és mindenki hozzá tud férni.

Én csak olyasmit veszek meg ami érdekel, amiről tudom, hogy többször meg fogom nézni, ezekből is már jópárszáz lemeznél tartok, de amióta bejött ez a hirtelen leértékelgetés, én már nem veszek meg szinte semmit teljes áron, inkább várok pár hónapot. a kiadókat, de valójában az egész kereskedelmi láncot nem kell félteni, őket a mennyiség kompenzálja az alcsoynabb profitért, így a minőségromlás se törvényszerű. Amúgy meg nyugaton is ott vannak az akciós filmek, 4-5 dollárért, vagy 3-4 fontért.
0
2006. március 5., vasárnap 22:39
"És az most miért jó, hogyha itt villogna mindenki a 4000 db-os gyűjteményével?"

Mert ez a topic erről szól. :-)
0
2006. március 5., vasárnap 22:35
És az most miért jó, hogyha itt villogna mindenki a 4000 db-os gyűjteményével?
Komolyan mondom én qrvára nem érezeném magam boldognak, ha naponta 20 filmet vennék...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 5., vasárnap 22:33
Majd meglátjuk, a helyzet az, hogy nekem nem cdsak DVD gyűjteményemre kell gondolni, és a TNG pl. még mindig ~360 dollár, ami így önmagában nem nagy pénz, de mondjuk több mint egy fél babakocsi... szóval...:)))

Ha mondjuk véletlenül 200 dollár alá megy az ára, persze megrendelem azonnal.
0
2006. március 5., vasárnap 22:17
The Big Cat!

Ejha! :-) Ezt gyönyörű! Kicsit bearanyoztad a napomat! Esetleg más Trek sorikat is tervezel ilyen szépen egymás mellé a polcra helyezni? :-)
0
2006. március 5., vasárnap 22:16
Na...  Gyerekek! Azért nem kell személyeskedni...

Ha nekem is akkora gyűjteményem lenne mint Dömdödöm-nek valszeg én is itt villognák vele állandóan... :-) És ha ilyen komoly vásárló lennék, akkor az akciós dvdpiacról is valszeg hasonló véleményem lenne, amibe azok is beletartoznak akik akciós filmet vesznek. Mint pl.: most én is... :-))) Szóval nézőpont kérdése...
0
2006. március 5., vasárnap 22:16
ne veszekedjetek már! tadam, azért a te reakciód se volt gyenge. :)
0