"De ha ennyire paragep vagy es nem vagy tisztaban a jogi tenyekkel..."
Három dolog:
1. Nem vagyok paragép, mivel nem érdekel mi történik. Majd lesz valami, és akkor majd ráérek izgulni!
2. A jogi törvényekkel teljesen valóban nem vagyok tisztában, mert nem vagyok sem ügyvéd, sem bíró, sem hasonló jogi szakember! Emellett olyan törv.-t nem tartok fejben, amihez nincs semmi közöm. Azt viszont tudom, hogy nekem, mint informatikusnak, mit tanítottak, és abban ez volt. Ha a tanárom, és a vizsgára felkészítő fel.lapok hülyeséget írtak (amit mellesleg nem hiszek, mivel nem túl régiek), akkor EZER BOCS(!), valóban rosszul mondtam!
3. A DVD-filmeket, zenei- ill. video-cd-ket, és egyéb digitális adathordozókat azért szokták ellenőrizni, mert ha neked van egy színes borítód és egy színes képpel szitázott lemezed, az nem jelenti azt, hogy eredeti, mivel találkoztam már olyanokkal, amin rajta volt az MVKE hologramos címke, de a lemez nem DVD-ROM volt, hanem DVD-R, ami pedig ugyebár lehet akár másolt is. Emiatt kell egy blokk az ellenőrzéshez, hogy igazold, hol vetted.
Egyébként most, hogy említed, megnézem, hogy valóban eredeti-e az aquafresh fogkefém, mert eddig még nem tettem meg! :]