Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. február 16., csütörtök 16:01
Ebből okulván, ha hosszasan nem jelentkezem, tudnotok kell, hogy a hatóság magával vitt, eltérített, bebörtönöztek és éppen tetkókat varratok, kigyúrom magam és különféle attrocitások érnek éppen. :(
0
2006. február 16., csütörtök 15:57
Az autóval azért nem érdemes összehasonlítani a DVD-t, mert míg az előbbit nagyobb összeg(ek)ben kell kifizetni (még ha részletre veszed, akkor is), az utóbbiakat viszont, ha éppen nem engedheted meg magadnak, akkor úgy is dönthetsz, hogy megveszed a köv. hónapban (vagy ha szükséges, később).

Én pl. kb. 1 éve számoltam össze a gyűjteményem értékét (ekkor kb. a jelenlegi gyűjt. fele volt meg), és még akkor is fél millió jött ki úgy, hogy eleinte elég sok filmet csak akciósként (értsd: 990-2990[max!!!]) engedhetett meg magának a család.
0
2006. február 16., csütörtök 15:38
Ha nem dönt úgy a rendőrség, hogy kiszállnak hozzád körülnézni, akkor nem gáz, ha nincs meg a blokk. Ha viszont vmilyen hatósági szerv ellenőrizne, akkor igazolnod kell vhogy, hogy a DVD-k eredetiek. Erre alkalmas pl. a blokk (kivéve, ha újságosnál veszed, mert azon nincs rajta a termék pontos megnevezése).
0
2006. február 16., csütörtök 14:54
Relax! :-) Én is azt vallom, amit te!  
Az ostoba hozzászólásaimra szánt időt sem mértem soha, pedig már körbebiciklizhettem volna ezalatt a Földet! :-)
most posts by TM
0
2006. február 16., csütörtök 14:49
En halal pontosan gyujtom, hogy mi mennyibe kerult, hiszen ha mar beleirom az Excelbe a DVD adatait akkor beleirom az arat is es szep summa, egy olcsobb auto kijonne mar belole :)
0
2006. február 16., csütörtök 14:48
Na ja. Ennyi erovel az ember kiszamolhatja, hogy mennyit kolt cigire ha dohanyzik. Vagy mennyit az autora egy evben. Meg egy csomo mindent. Elni kell, ez a lenyeg. A penzt elkoltjuk, az pedig mindenki a sajat dontese, hogy mire.
0
2006. február 16., csütörtök 14:27
Igazad van, semmit, csak játék a számokkal, ennyi!
most posts by TM
0
2006. február 16., csütörtök 14:26
Tudom! :-( Ez egy autó ára, de a filmeket jobban szeretem. Talán idővel azok nem értéktelenednek el, mint egy autó. :-)
0
2006. február 16., csütörtök 14:24
Kb. 3 milliót.
0
2006. február 16., csütörtök 14:23
Nekem most 190db van es mivel csak picivel tobb, mint 1 eve van dvd lejatszom, szerintem kb. 1 ev termese. Kiszamolni semmi kedvem, de nem is szurnam magam tokon. Mit szamit?
0
2006. február 16., csütörtök 14:21
Ez már szép summa! :-)
Magam ugyan dvd-ben még csak kb. 600 körül járhatok (de lehet, hogy több, nincsen nyilvántartásom róla), ha mindehhez hozzáveszem az azelőtt felhalmozott, majd részben kiszórt kb. kétezer videókazettát, meg több száz műsorosat, az elhasznált videomagnókat, na meg a műanyag kazettatartókat, a fénymásolásra költött százezreket (nekem mindig úgy nézett ki a polcom, mint egy tékáé!), nos, egy autó, vagy egy kisebb vidéki tömblakás már biztos összejött volna a pénzből...
most posts by TM
0
2006. február 16., csütörtök 14:16
Engem nyáron (2005) kapott el a dili, azóta 320 filmem lett (akkor kb. 15 volt). :)
0
2006. február 16., csütörtök 14:13
Nem tudom, mennyire vagyik "nagy", de 2004. márciusa óta (akkor vettem meg a lejátszót), mintegy 800e forintot költöttem filmekre. Azaz, ebben benne vannak az ajándékba kapott filmek is, az Xpress árai szerint számolva.
0
2006. február 16., csütörtök 14:09
Gyanítom, meg sem közelítem a "nagyokat", de még darabra sem mertem megszámolni a DVD-ket, nemhogy bekerülési értékre. Nem ájulnék, kómába esnék.
0
2006. február 16., csütörtök 14:03
Egyszer kíváncsi lennék, csak úgy, ha megírnák páran a "nagyok" közül, hogy cirka/sacc mennyi pénzt költöttek eddig dvd gyűjteményük  gyarapítására! Mondjuk én nem mernék utána számolni, mert szerintem elájulnék az összegtől! :-)
most posts by TM
0
2006. február 16., csütörtök 13:07
Nosztalgiáztam kicsit ebben a topicban.

Első hozzászólás (12/24/2001): jamamura szadakó - 68 DVD ;)

7. hozzászólás (12/24/2001): sutter cane - 232 DVD (már akkor is...)

78. hozzászólás (7/9/2002): derceto anime gyűjtemény - 21 DVD :DD
0
2006. február 16., csütörtök 9:03
Az gáz, hogy én kidobáltam a blokkokat? :(
0
2006. február 16., csütörtök 0:00
Nem lep meg a blokk megléte, mivel az én 2 év alatt szerzett 420-440 DVD-m többségének tokjában is benne van a blokk.
0
2006. február 15., szerda 23:41
Életem első DVDjét 2001 április 10-én kedden 14:03-kor vettem a Westendben, a földszinten középen, egy ma is üzemelő kis DVD üzletben 8990 Ft-ért, és ez a Bryan Adams - MTV Unplugged volt! (A tokban a blokk, ezért tudom ilyen pontosan! :)
Legutóbb mikor ez felvtődött valamelyik topicban, nem emlékeztem rá pontosan, de a Tin Cupot utánna vettem azon a nyáron - az volt a 2. DVDm!
0
2006. február 15., szerda 23:27
Nagyon boldog lennék ha a polcomon láthatnék rengeteg Altman, Kurosawa, Coen, Trier, Polanski, Forman stb filmet...
A lényeg, hogy ezen gyűjtemény csak piciny kis töredéke az ízlésemnek, továbbá van köztük jónéhány olyan kiadvány amit csak úgy megvettem, de lehet, hogy elfogyasztásuk után túl is adok rajtuk (főképp 990Ft-os filmekre gondolok)!
0
2006. február 15., szerda 23:22
Ezt kb. mennyi idő alatt?
0
2006. február 15., szerda 23:15
kb 310 és 320 cím között vagyok, hogy ez DVDben mennyi, most nemtom! A listámmal el vagyok kicsit maradva, de amint meglesz beírom a darab és a lemezszámot is! :)
A szekrényt nem én terveztem, hanem teljesen véletlenül botlottam bele az utolsó 2 darabba jópár éve! 195 centi magas, 26 centi mély és 72,5 centi széles 6 polcos ajtós szekrények, melyek tökéletesek DVD és VHS tárolásra! Ha jól emléxem 23 000 Ft volt darabja!
Ha jobban meglesed a képet látható, hogy polconként lett lefotózva, és utólag lett összepakolva (Photoshoppal) a kész kép! A rajzfilmes polcnál nem a két szélső kiadvány mentén vágtam le a képet!
0
2006. február 15., szerda 23:10
Azt a mindenit! Nem semmi! :-))
Elég különböző az ízlésünk, de a rajzfilmes polcon azért találtam olyat, ami nekem is nagyon tetszett, pár meg is van közülük (János vitéz, Macskafogó, Frakk, Fehérlófia, ...)
0
2006. február 15., szerda 23:06
Hatalmas gratula, gyönyörű!!!
0
2006. február 15., szerda 22:40
Helló calogero!

SZÉP kis gyűjtemény! Csak GRATULÁLNI tudok hozzá! Azt viszont nem írtad meg, hogy mennyinél tartasz jelenleg. Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, de gondolom ez a kis infó mást is érdekelne.
Jól vettem ki a szavaidból, hogy a polcot is te magad gyártottad? Mert ha igen, akkor ahhoz meg KÜLÖN GRATULA! Szép munka!

Üdv: amaray
0