Emlekszem egy regi filmre, aminek nem emlekszem a cimere. Ott szintek voltak, amolyan matrixok a matrixokban, csak mashogy neveztek. Arra gondolsz? Ja elnezest, nem vagy kivancsi valaszra tolem.
Valoban, szerintem elhibazott dontes volt rajzfilm formaban csatolni a Matrix trilogiahoz az animatrix mondandojat. Nem illik a kepbe szerintem.
Azt mar csak felve emlitem meg, hogy ha nem tudnam melyik film felmelegitese a Matrix, attol meg nem lennek kevesebb. Ez ugyanis nem a muveltseg resze.
----------------------------------------------------------------
angel
Azert az egy kicsit mas szituacio volt ugy emlekszem.
Konkretan ezt irtam oda:
"Pedig ez egy jo film. Ha nem tetszett, ne keresd magadban a hibat, nem neked keszult ennyire egyszeru."
Ez pedig annyit jelent, hogy nekem tetszett, neked nem es ettol meg nem vagy kevesebb, se tobb. Nem neked keszult mert nem tetszett. Erre tobben is belemkotottetek es olyakot akartatok a szamba adni, amiket nem irtam, nem allitottam es minden szavamat szandekosan felremagyaraztatok. Ennek ellenere a kesobbiekben hajlando voltam belemenni vitaba es konkret erveket hoztam fel a No ketszer cimu filmhez valo hasonlosag ellen.
Es mi tortent itt? Leirtam a velemenyem, majd tobben lehulyeztek mert nem ugy gondolom, mint ok. Szoval a kettot osszehasonlitva kozel sem hasonlo a szituacio. Ott en normalisan irtam, hogy ha nem tetszett, nem neked keszult, itt pedig meg lettem talalva. De ha a ketto szerinted ugyanaz, akkor valoban felesleges vitatkozunk.
-------------------------------------------------------------
dick laurent is not dead
Te is valotlan allitasz. Ti allitottatok, hogy semmi koze tarantino stilusahoz a filmnek es baromsagot beszelt. Abban a topicban egy Tarantino idezetet cafoltatok ervek nelkul es en csak amellett kardoskodtam, hogy indokoljatok meg. Amire a mai napig egyikotok sem volt kepes, tehat egyetlen ervet sem irtatok le, hogy miert valotlan Quentin allitasa.
--------------------------------------------------------------------
Tudjatok mi a vicces? Valahol irok valamit, valaki erre vitaba kezd velem, esetleg megsertodik es maris mindenki rohan az o igazat igazolni. Es ennek egyetlen oka, hogy korabban vita volt kozottunk. Ez reszben csorda szellem, de nem igazan erdekel. Azt viszont fontosnak tartom leszogezni, hogy baromira nehezmenyezem a valotlan allitasokat es most ketten is ezt tettetek. Fent cafoltam mind a kettot. Szoval nem vitatkoztok vagy ha igen, akkor igy? Es meg velem van gond. :-) Az pedig egyaltalan nem erdekel, hogy derceto milyen higgadt vagy milyen maskor. Most nem en szoltam hozza eloszor normalatlan hangnemben, hanem o hozzam.