a oldboy topikjában sem tudtunk érdemben vitzáni, mert tényként állítottál olyanokat, ami jobb esetben a te véleményed, rosszabb esetben pedig másé.
0
2006. január 20., péntek 10:24
4201
Ha már érveket említesz, engem mondjuk érdekelt volna, hogy a Beyond vagy az Emberi mátrix minek a "felmelegítése", de a "ráadásul rajzfilmben" után tőled semmilyen válaszra nem vagyok kíváncsi. Köszöntem.
0
2006. január 20., péntek 10:02
2938
Azert volnek utalatos mert a mi a francert nezel filmeket kerdesre mi kozod hozza a valaszom? Szerintem egyforma a hangnem. Nem lehet velem beszelgetni es vitazni? Erdekes. Irtam egy velemenyt es a valasz annyi, hogy nincs igazam. Sehol egy indoklas vagy konkret erv. Lehet, hogy en vagyok hulye de a cafolatokat erdemes alatamasztani is.
0
2006. január 20., péntek 1:02
3945
ilyenkor szoktam megkérdezni, hogy mit takar a "mátrix-elmélet"? :)
0
2006. január 20., péntek 1:01
3945
úgy látszik veled nem nagyon lehet beszélgeti (vitázni meg pláne nem), mert elég utálatos egy alak vagy.
0
2006. január 20., péntek 0:40
2938
Egyebkent a matrix elmelethez van koze. Es csak egy ujabb bor. Raadasul rajzfilmben. Nekem meg ez a velemenyem.
0
2006. január 20., péntek 0:39
2938
Jol van. Legyen neked, ha igy jobban alszol.
Mi kozod hozza? Ha mar ennel a stilusnal tartunk.
0
2006. január 19., csütörtök 22:18
4201
A felmelegített káposztára írtam, hogy nincs igazad. Más stílus, már történet, más alkotóktól. Mindent el lehet mondani az Animátrixról, csak azt nem, hogy bármiben utánozná a filmeket. Nekem az a véleményem, hogy nincs igazad. Nekem meg ehhez van jogom.
Ha ennyi képzelőerőd van, akkor mi a francért nézel filmeket? Ki tudsz te találni magadnak szórakoztatóbb dolgot is.
0
2006. január 19., csütörtök 16:25
1346
Most viszont pozitívan csalódtam Benned! Komolyan!
0
2006. január 19., csütörtök 16:25
2938
Egyebkent eleg sokan raernek, legalabbis van ideje sok embernek a Gyozike topicban ciganyozni folyamatosan. Fura, hogy mas vitakba kevesen mennek bele. Igaz, ott nem kell sokat gondolkodni.
0
2006. január 19., csütörtök 16:22
2938
Szeretem az ironiat, de szerintem nem tudnal peldat hozni. Egyebkent ugyesen forgattad a szavakat a karomra.
0
2006. január 19., csütörtök 16:21
1346
Itt mi ritkán unatkozunk, ezért nem vitatkozunk Veled... :)
0
2006. január 19., csütörtök 16:20
2938
Ha unatkozom akkor addig igen, amig elszorakoztat.
0
2006. január 19., csütörtök 16:16
1346
És mit teszel Te, ha valaki sokkal a szinted alatt van? Vele is leállsz?
0
2006. január 19., csütörtök 16:15
2938
Szamomra csak az elso film volt gondolatebreszto, a tobbi csak, mint film tetszett. Szeretem hasznalni a fantaziamat, nem szeretem ha tulragoznak valamit. Ugy ertem az elso Matrix elinditott egy gondolatot es onnan mindenki fuzhette maganak tovabb.
----------------------
Wzoli
Tulzottan nem erdekel. Aki hajalndo vitatkozni, azzal szivesen teszem. Aki meghatral, azzal nem foglalkozom.
0
2006. január 19., csütörtök 16:06
1346
Already! Nem vetted észre, hogy a legtöbbször mindenki Rád hagy mindent, miután Te kiosztasz mindenkit? :)
0
2006. január 19., csütörtök 15:53
3945
"Egyebkent nektek kepzeloerore volna szuksegetek. Nekem van es igy nincs szuskegem az animatrix-ra. Talan ezert is szeretem jobban a konyveket, ott a fantaziamra van bizva sok minden."
ne sértődj be megint, mert az animátrix tényleg gondolatébresztőbb, mint a filmek (legalább és a két folytatás).
0
2006. január 19., csütörtök 15:24
2938
Tessek?! Mi az, hogy nincs igazam? En leirtam a velemenyem es igy gondolom. Te emg maskepp. Te mas velemenyen vagy ennyi. Vicces, hogy azt irtad nincs igazam. Te vagy a jobban tudod, te vagy aki megmondja nekem mit jelent egy film? Rohejes :-)
Egyebkent nektek kepzeloerore volna szuksegetek. Nekem van es igy nincs szuskegem az animatrix-ra. Talan ezert is szeretem jobban a konyveket, ott a fantaziamra van bizva sok minden.
Nekem nem ert meg egy ezrest sem, amennyiert most volt a turkaloban, remelem van jogom nem megvenni es egy rakas szarnak tartani. Koszi
0
2006. január 19., csütörtök 13:52
3945
szerintem a az animátrix többet ér, mint az egész sorozat együttvéve.
0
2006. január 19., csütörtök 13:43
4201
Az Animátrix többet ér, mint a két folytatás együtt. És nincs igazad, mert éppenhogy olyan aspektusait dolgozta fel a Mátrix világának, amikkel a filmekben pont nem foglalkoztak.
0
2006. január 19., csütörtök 12:00
2938
Lusta voltam irni, ezert osszevontam. Tudom mennyi az annyi. Se a matrix szobros nem ert szamomra 25-ot, sem a sima diszdoboz 15-ot es a gyuruk ura bovitett sem 25-ot. Igy gondoltam, de osszevonva kevesebbet kellett irnom. Illetve ezzel a hozzaszolassal mar tobb lett, de mindegy. :-)
Amugy a Matrixnal azert nem erdekelt a doboz, mert az animatrix nem kotott le es a kaposzta felmelegites temat jelenti szamomra. Tul lett porgetve a dolog. A harom filmen kivul nem kellett volna semmit hozzatenni. Szoval ezert sem ert nekem annyit. A gyuruk ura pedig csak a csomagolas miatt lett volna erdekes, mert gyonyoru a doboz. Viszont nem ereztem ugy, hogy szuskegem volna egy 3 oras film bovitett valtozatara. Nekem pont ennyi es igy volt eleg. Sot, tudtam volna vagni mindegyikbol. Pl. a kiraly visszater vegen mar nagyon unalmas a sok bucsuzas. Egyebkent ami kimaradt, az szamomra benne van a konyvben. Eleg nagy fantasy fan vagyok.
0
2006. január 19., csütörtök 0:47
52685
Szerintem is, csak gőze sem volt róla, hogy igazából nem 25 a 25, meghogy nem bővített a bővített, de lehet, hogy új extrákkal bővítettre célzott. Én például 12-ért vettem a Mátrix-gyűjteményemet, leginkább az extrák miatt, mivel már pár verzióban megvoltak korábban is.
most posts by TM
0
2006. január 19., csütörtök 0:39
4201
Előtte a Mátrixról beszéltünk, és ő is erre a témára válaszolt.
0
2006. január 19., csütörtök 0:15
5042
Amugy a Gyuruk ura es Matrix trilogiat en is 2500Ft/db aron vettem meg es az alap verziot. Nekem megfelel a normal ket lemezes kiadas. Bar mind a ket trilogia elokelo helyet elvez a filmes rangsoromban, megsem ereztem magamban hajlandosagot a 25000Ft-os bovitett, diszdobozos verziokra.
Asszem mindkettőre értette, de mivel a Mátrixnak nincsenek bővített verziói, csak a Gyűrűk Uráknak, és ezek díszdoboza került 25.000 forintba, én erre gondoltam. De aztán alig várom hogy visszatérjen a srác és megmondja mire is gondolt... :-)
0
2006. január 19., csütörtök 0:10
4201
Amugy a Gyuruk ura es Matrix trilogiat en is 2500Ft/db aron vettem meg es az alap verziot. Nekem megfelel a normal ket lemezes kiadas. Bar mind a ket trilogia elokelo helyet elvez a filmes rangsoromban, megsem ereztem magamban hajlandosagot a 25000Ft-os bovitett, diszdobozos verziokra.