Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. január 18., szerda 23:59
És ahol a srác a saját legális (1db./film) szerette volna túladni, azok a hozzászólások törölve lettek? Én sem értek a konkurensek megnevezésével egyet itt (igenis megnézi az ember és ha olcsóbb megveszi máshol, tehát kárt okozol vele), de szerintem ha valaki privi dvd-it nyomja el, olyan nagy kárt nem tud okozni azokkal az 1 darabokkal.
0
2006. január 18., szerda 23:46
Dehogy! Az írja hogy neki a 2 lemezes Gyűrűk Urák vannak meg, mert nem kellett neki 25.000 ft-s bővített díszdobozos trilógia...
0
2006. január 18., szerda 23:38
Milyen bővített trilógia? Mátrixról beszélünk.
0
2006. január 18., szerda 23:35
sejtettem :)
0
2006. január 18., szerda 23:26
dw lemezei most forgalmazó hiányában elfogynak a piacról.
0
2006. január 18., szerda 22:51
A szobor nélküli bővített trilógia kerül ennyibe... Illetve 23.500-ba.
0
2006. január 18., szerda 22:42
"a 25000Ft-os bovitett, diszdobozos verziokra."

Ha jól emlékszem a rondaszobros, rondaátlátszóműnyagdobozos változat került 25-be. A normál díszdoboz 15 volt, de én ennél is olcsóbban rendeltem angliából (a felújított első résszel együtt).
0
2006. január 18., szerda 21:18
Rajongas. Velem is van igy. Amire vagyom, azt rogton es azonnal. Lasd Tarantino filmek. Mindent a megjelenes napjan vagy heteben, ha lehet rendezoi verzioban vagy diszdobozban. Maig nem bantam meg, hogy a Tiszta Romanc rendezoi ket lemezesben van meg. Hala az egnek csak az egy lemezest araztak le es ugyanez van a Kutyaszoritobannal. En mindig azt mondtam, hogy a komoly, kulonleges, ket lemezes, rendezoi, mittomen kiadasnak legyen ara, cserebe jol extrazott es magyar feliratos extrakkal jelenjen meg es valoban legyen kulonleges. Aztan ezekbol lehet dobni egy olcsobb verziot, szerenyebb kiadasban, esetleg akciosan. Igy a piacnak is jo es a gyujtok sem erzik atverve magukat.

Amugy a Gyuruk ura es Matrix trilogiat en is 2500Ft/db aron vettem meg es az alap verziot. Nekem megfelel a normal ket lemezes kiadas. Bar mind a ket trilogia elokelo helyet elvez a filmes rangsoromban, megsem ereztem magamban hajlandosagot a 25000Ft-os bovitett, diszdobozos verziokra.
0
2006. január 18., szerda 21:13
Hamar felkapom a vizet, de hamar tul is vagyok rajta. Nyilas vagyok es nekem tenyleg ilyen a termeszetem. Sorry. Amugy mi van a dreamworks filmekkel? Ezt nem ertem.
0
2006. január 18., szerda 20:57
Irónia.
0
2006. január 18., szerda 20:54
már mért lenne ciki???
Mert nem a megjelenéskor vette meg valaki?
Ezt a kapkodást, "elsőzést", sietést sohasem értettem.....

0
2006. január 18., szerda 20:38
nem akartalak megbántani, nem is neked címeztem a hozzászólást. ha jobban belegondolsz ezt te is beláthatod, már csak azért is, mert jelenleg nem kaphatóak a dreamworks-filmek. csak azért bátorkodtam felemelni a hangom, mert itt a fórumban és az adatlapokon egyre általánosabb reklámozni, és egyszerűen nem erre találták ki. te erre nekem estél, hogy ez teljesen természetes, majd lesz*rtál, aztán jama megkért, hogy tényleg ne reklámozd stb... és most ott tartunk, hogy még mindig én vagyok a hülye. tényleg nem akartam személyeskedni, ezért arra kérlek te se tedd ezt velem. :)
0
2006. január 18., szerda 20:38
Animátrix is megvan, még régi warneres papírtokos, a díszdobi drága, viszont 1500.-ért megérte szerintem...
0
2006. január 18., szerda 20:37
Ajándékba kaptam még tavaly a 2-t, gondoltam legyen mellette az 1 is, egyébként nekem tetszik(60%). Ja és nem a Mátrixokról beszélek. ;-)
0
2006. január 18., szerda 20:36
Igen, látatlanba vettem, annyira vártam, hogy egyből meg is néztük---->csalódtam...
0
2006. január 18., szerda 20:30
Miért vetted meg a Túlélni a karácsonyt amikor látom, hogy 1-est adtál rá? Látatlanban vetted?
Amúgy a Mátrixokkal én is szemezek. De szivesebben kaparintanám meg jó áron (max 5eFt) a díszdobozt.
Gratula!
0
2006. január 18., szerda 20:27
Különösen így Animátrix és díszdoboz nélkül :)
0
2006. január 18., szerda 20:17
:)
0
2006. január 18., szerda 20:02
hát igen, a mátrix trilógia elég ciki :))))
0
2006. január 18., szerda 19:04
Gyere a dvdcenterre...
0
2006. január 18., szerda 19:03
Kicsit félve merem megmutatni a végre átvett Xpress csomagom, de íme:

0
2006. január 18., szerda 19:02
dick laurent is not dead

Gondolom regebben tudtal normalisan is irni, ugye? Xpress.hu szol, hogy nem kene vagy torli a hozzaszolast. Jamamura szolt normalis hangnemben es ezert a jovoben nem irom le, hogy honnan vasaroltam a dvd-t. Viszont a te hozzaszolasod felesleges volt es persze semmi kozod hozza, hogy ki es mit ir ebbe a forumba.
Mellesleg szerintem az xpress.hu-nak korul kellene nezni adott kiado kornyeken mert mind a ket film dreamworks es gondolom ez nem veletlen. Amugy nem a reklam volt a celom, nem dvd-t vasaroltam mentem a franciak kozertjebe, hanem ebedelni, csak korulneztem az aruhazi reszen is, ha mar ott vagyok. Es legnagyobb megdobbenesemre meglattam ezt a ket filmet nagyon olcson. Szoval eme kellemes meglepetesemnek szerettem volna hangot adni es annak, hogy bovult a gyujtemenyem. Remelem azzal senkit nem bantottam meg, hogy 9000Ft helyett 3000Ft-ert vasaroltam meg a ket filmet.
0
2006. január 18., szerda 18:54
valamikor az egész fórum érdekes volt. :]
0
2006. január 18., szerda 18:48
Attól hoyg megmondjuk mit hol vettünk még nem fognak kevesebben rendelni az xpresstől, a konkurencia feltüntetésének következménye más téma ("nem úszná meg szárazon").
Nem beszélve az olyan akciókról amelyek csak bizonyos boltokban elérhetők.
Ugyanakkor vannak olyan exkluzív akciók, kiárusítások amelyek csak itt találhatók meg.
Tehát nem mondanám hogy helyes reklámozni bizonyos boltokat, de nem hinném hogy bárkinek is ártanánk vele.
Egyébként minden boltnak a vásárlók érdekeit kell szemelőtt tartania, és a vásárló ott vásároljon ahol a legkedvezőbb neki.
0
2006. január 18., szerda 18:30
MDM:

Próbáld magad beleélni egy kereskedő bőrébe, akinek a boltjában a "Kedves vevő" rendszeresen fennhangon fényezi a konkurenciát. Megúszná az illető ép bőrrel? Na ugye... ;)
0