Keresés

a te dvd gyüjteményed

2006. január 9., hétfő 20:40
Jól van, na nem kell mindjárt balhézni! Én imádom Funes vígjátékainak nagyobb részét. Még ma is végig lehet nevetni a legtöbbet, és ebben nagyon nagy szerepe van neki. Az Oscart viszont most láttam, és nem igazán tetszett, mert egyszerűen nem volt olyan jelenet vagy mondat, amin tényleg jót tudtam volna nevetni. Lehet, hogy az én hibám. A Stallonés Oscarban az eredeti színdarabhoz képest rengeteg pluszt hozzáraktak, és egy tényleg remek humorú vígjáték lett. Persze, ha nem magyar szinkronnal láttad (ami Funesnél is fontos!!!), akkor nem szóltam semmit!
0
2006. január 9., hétfő 20:34
Jól van, na nem kell mindjárt balhézni! Én imádom Funes vígjátékainak nagyobb részét. Még ma is végig lehet nevetni a legtöbbet, és ebben nagyon nagy szerepe van neki. Az Oscart viszont most láttam, és nem igazán tetszett, mert egyszerűen nem volt olyan jelenet vagy mondat, amin tényleg jót tudtam volna nevetni. Lehet, hogy az én hibám. A Stallonés Oscarban az eredeti színdarabhoz képest rengeteg pluszt hozzáraktak, és egy tényleg remek humorú vígjáték lett. Persze, ha nem magyar szinkronnal láttad (ami Funesnél is fontos!!!), akkor nem szóltam semmit!
0
2006. január 9., hétfő 20:32
Egy francia színdarabról beszélünk, Claude Magnier remekéről. Ennek filmes feldolgozása az 1967-es Funes-film, mely minimum annyival jobb, mint az amerikai koppintás, amennyivel jobb színész-komikus Funes, Stallonénál. Azaz elég sokkal!
Az amerikai verzióban harsányabb volt a zene, nagyobb a díszlet, na meg feltupírozták a történetet, ami anélkül is remekül működött. John Landisnek voltak jobb vígjátékai is, ennél a remake-nél, Sylvesternek pedig azért nem áll jól a könnyű műfaj, mert nem elég fajsúlyos hozzá.
most posts by TM
0
2006. január 9., hétfő 19:33
Funes jobb (bár Stallone egyik legjobb alakítása az Oscar), de _filmként_ nekem is jobban tetszett a Stallone-s változat
0
2006. január 9., hétfő 19:31
OFF TOPIC Szerintem mindkettő nagyszerű, a francia már csak azért is mert franciaváltozat nélkül nincs amerikai :) viszont az amerikai feldolgozásban jobban kinyílnak a karakterek. Funes, igencsak okkal kerülne be "mindenidők 5 legzseniálisabb színésze" közé. Puszta jelenléte a történetben már magában hordozza az európai filmek aromáját, melyek zsenialitásához járulékos nosztalgikus íz is párosul. Szóval I perfer Funes to Stalone. :) Bár az amcsi verzió is hagy maga után némi kívánni valót, nem is szólva Chazz Palminteri, kiválló karakterszínészről.
0
2006. január 9., hétfő 19:21
Ne is. Izlesek es pofonok.
0
2006. január 9., hétfő 17:22
Stallone Oscarja jobb, mint Funes-é? Ezt inkább nem kommentálom...
most posts by TM
0
2006. január 9., hétfő 14:25
Hm...újabb filmek...
0
2006. január 9., hétfő 7:23
Hát... én láttam, de nagyon nem tetszett, pedig Funes tényleg "az egyik legnagyobb zseni". Szerintem az amerikai változat sokkal jobb volt. Az is jöhetne már!
0
2006. január 9., hétfő 2:16
Valami, amire már régóta vágytam:

Az egyik legnagyobb zseni egyik legzseniálisabb filmje.
most posts by TM
0
2006. január 9., hétfő 2:06
Nálam pedig most hétvégén, a névnapomon dokkolt be "hivatalosan" az Álmok Hajója!
most posts by TM
0
2006. január 9., hétfő 0:30
Aminek legjobban örültem karácsonykor, az a Bergman díszdoboz volt!!! (A hetedik pecsét, A nap vége, Őszi szonáta). Azóta sem tudok betelni vele!!!
0
2006. január 8., vasárnap 18:54
Karácsony, meg szülinapi szerzemények:)

0
2006. január 8., vasárnap 16:07
Ezek is meg vannak. Remelem iden megjelenik a negyedik evad is (es az otodik is :-) )

0
2006. január 6., péntek 12:06
Helló!

A tegnapi nap folyamán az alábbiakat sikerült beszereznem.
Ezt kosaras berkekben röviden úgy szokták mondani, hogy TRIPLA DUPLA.

Üdv:
                                             amaray
0
2006. január 5., csütörtök 20:48
Mai szerzemények, sajna nem Xpressről, mert a rendelésem még "januáros" státuszú, de majd azzal is "L"-dicsekszem nektek, remélem mielőbb...

0
2006. január 5., csütörtök 7:06
igénytelen megoldás. de ettől függetlenül lehet - a sorozat miatt - beszerzem ezt a sorozatot.
0
2006. január 4., szerda 17:20
ez elég gyenge kifogás. de komolyan.
0
2006. január 4., szerda 17:01
"ingább a jogdíjakon kellene spórolni"

Szerintem is inkább mexikói szappanoperákat kellene kiadniuk, azok sokkal olcsóbbak. :)
0
2006. január 4., szerda 16:50
Sokáig én sem vettem kétoldalas DVD-ket, de a Vészhelyzettel elkezdtem... ;) Elég ramaty egy megoldás, nem ezen, ingább a jogdíjakon kellene spórolni!!! :D
0
2006. január 4., szerda 16:25
lehet, hogy te nem vagy híve, de ha jól tudom, még usa-ban is kétoldalas lemezeken jött ki.
0
2006. január 4., szerda 14:46
Nem igazan tud mert nem er hozza semmihez. Gyonyoru kiadas es az elso evadon-harmadikon extrak is vannak magyar felirattal. Evadonkent ket epizodhoz audiokommentar is van, ehhez viszont nincs felirat. A fuzetke pedig leirja tomoren, hogy melyik epizod mirol szol, kepekkel illusztralva. Tetszetos kiadas. A faxert nem tudtak igy kiadni a Friends-et :-(

Sopranos-rol tud valaki, valamit? Van remeny szinkronos digipackos kiadvanyra vagy csak a most kaphato kotvany muanyagtokos (abbol is a fos kivitel), osszecsomagolt kiadas marad, felirattal?
0
2006. január 4., szerda 14:45
nem vagyok híve a kétoldalas kiadványoknak... de lehet, hogy ettől függetlenül berendelem majd valamikor
0
2006. január 4., szerda 14:40
emiatt nem megvenni egy dvd-t? fura...
0
2006. január 4., szerda 14:31
Köszi! :D ez nagyon frankón néz ki... nem karcolódik a lemez befelé levő része?
0