nekem olyan 300 dvd-m lehet kb. de soxor igy sem tudom mit nézzek, ezért kell mindig új :)
illetve vannak filmek, amik kellenek igazából egy-két olcsó szeméttől eltekintve csak olyan filmem van, ami érdekelt, nem a mennyiség a lényeg
0
2005. december 26., hétfő 21:42
2341
Dömdödöm vagy bankot rabolt, vagy lottót nyert, hisz mindannyiunkénál nagyobb a gyűjteménye, ráadásul egész nap otthon gubbaszt, és nézi a filmjeit. Azért néha az utcára is menjél ki, Dömdödöm :]
0
2005. december 26., hétfő 21:31
16970
Nekem is van pár film, ami sosem járt a lejátszóban. Nincs időm megnézni, ha meg van, akkor kedvem nincsen hozzá.
0
2005. december 26., hétfő 21:28
2178
hát akkor én piszkosul irigyellek! egy tékára való dvd-t képes vagy többször is megnézni... nekem meg alig éri el a gyűjteményem a 200-at, és még így is van köztük olyan, amit még le sem vennem a polcról...
0
2005. december 26., hétfő 21:25
493
na ez az
a jómultkor egyik jóbarátom, akit kérdőre vontam, miért nem adta vissza a filmjeimet. közölte: miért szólt volna, jól mutat a polcán :)
0
2005. december 26., hétfő 21:22
493
ez a zárt szekrény jó megoldás szerintem is, ugyanis nem látszik, hogy mi van benne, és ezért az éppen felbukkanó ismerősök nem éreznek erőst késztetést a kuncsorgásra
0
2005. december 26., hétfő 21:17
493
Az én öcsém behurcolja a filmjeimet a munkahelyére, hogy ott nézze meg. Hát én ettől fizikailag vagyok rosszul :o
0
2005. december 26., hétfő 21:09
390
Karácsonyi+névnapi ajándékaim (vagyis csak a dvd-k): Alkonyattól pirkadatig Oldboy X-files complete dvd collection
0
2005. december 26., hétfő 20:53
16970
Én is kíváncsi vagyok a gyűjteményedre ;) Ollózd be gyorsan :]
0
2005. december 26., hétfő 20:34
19957
nem is egyszer
0
2005. december 26., hétfő 19:45
2178
és mindegyiket meg is nézted már legalább egyszer?
0
2005. december 26., hétfő 19:27
16099
Gyerünk, vape!
Ne szerénykedj! ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 26., hétfő 18:47
2938
Szerintem az a lenyeg, hogy a tualjdonos oromet lelje a gyujtemenyben. Szoval csak batran.
0
2005. december 26., hétfő 17:20
2341
Miért ne? Volt már olyan is, aki húsz darabos gyűjteményt mutatott be. Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos!
0
2005. december 26., hétfő 17:14
16458
őőő... nekem nincs nagy gyűjtményem, június elején csatlakoztam a DVD-gyűjtők közé. 100 alatti gyűjteményt is be lehet mutatni? (zavartfejű smiley)
0
2005. december 26., hétfő 12:25
43
Az én gyűjteményem eddig:
8 Mérföld 80 nap alatt a Föld körül A bagdadi tolvaj A Bourne csapda A Bourne rejtély A bukás- Hitler utolsó napjai A dominó elv A fegyverek szava A felejtés bére A fenevad gyomrában A Főnix útja A Gonosz A gyűrűk ura- A gyűrű szövetsége A gyűrűk ura- A két torony A gyűrűk ura- A király visszatér A hihetetlen család A Karib-tenger kalózai A Keresztapa I. A Keresztapa II. A Keresztapa III. A kör A Majmok bolygója I-IV. A megtorló A minden6ó A nap könnyei A nemzet aranya A Passió A ravasz az agy és a két füstölgő puskacső A sas leszállt A skorpiókirály A sólyom végveszélyben A titkok kulcsa A tűz óceánja A tűzben edzett férfi A tűzből nincs kiút Alien vs. Predator- A halál a ragadozó ellen Amerikai taxi Apádra ütök Arthur király Atomcsapda Aviátor Az Amazonas kincse Az elit alakulat I.-X. Az olasz meló Az Operaház fantomja Az ötödik elem Az utolsó gyémántrablás Az utolsó szamuráj Azonosság Bad boys 2.- Már megint a rosszfiúk Bajos csajok Batman:Kezdődik! Bíbor folyók 1. Bíbor folyók 2.- Az apokalipszis angyalai Büszkeség és balítélet Cápamese Charlie angyalai- Teljes gázzal Che Guevara-A motoros naplója Collateral- A halál záloga Constantine: A Démonvadász Csontdaráló Csudafilm Depeche Mode- One night in Paris Ellenség a kapuknál Én, a robot Fahreinheit 9/11 Félholt Felpörgetve Freddy vs. Jason Fűrész Genesis- Live at Wembley Gladiátor Gothika Green Day-Fuck George W. Halálos iramban Halálos kitérő Halálosabb iramban Hannibal Harcosok szövetsége Harry Potter és az azkabani fogoly Hideghegy Holnapután Holtak hajnala Hulk Igazából szerelem Itália csókja Jane Eyre Jean Michael Jarre- Aero Jég és föld között Jó fiú! Jurassic Park III. Kapitány és katona- A világ túlsó oldalán Katonák voltunk Kémkölykök 3D- Game Over Kiképzőtábor Kill Bill Kill Bill 2. Korál koncert KoRn-Live at the Hammerstein Különvélemény Leány gyöngy fülbevalóval Lebegés Linkin Park- Live in Texas Live Aid 1985 4DVD Macska-jaj Madagaszkár Mennyei királyság Metallica- Cunning Stunts Metallica- Live shit Binge and Purge Mike Oldfield- Live in Berlin Nagy Sándor, a hódító Nem férek a bőrödbe Nemo nyomában New York bandái Nyócker Ocean"s Twelve Ocean s Eleven Omega szuperkoncert Népstadion Pearl Harbor- Égi háború Peter Pan Pókember 2. Pokolfajzat Queen- Live at Wembley Stadium Rambo 2. Resident Evil 2.-Apokalipszis Resident Evil-A kaptár Riddick- A sötétség krónikája Ryan közlegény megmentése S.W.A.T.- Különleges kommandó Shania Twain- Live in Chicago Shrek 2. Sin City Sorstalanság Star Wars I.- Baljós árnyak Star Wars II.- A klónok támadása Star Wars III.- A sith-ek bosszúja Star Wars IV- Egy új remény Star Wars V- A birodalom visszavág Star Wars VI- A jedi visszatér Szemben a Nappal Szinbád- A hét tenger legendája Születés Tankcsapda- A legjobb mérgek Tankcsapda- Viszlát Debrecenben! Taxi 1. Terminál Terminátor 3.-A gépek lázadása The greatest hits Boney M The Offspring-The Complete Video Collection Titokzatos folyó TNT- Koncert a Kisstadionban Tomb Raider- Az élet bölcsője Total Recall-Az Emlékmás Traffic Trója Túl mindenen U-571 Underworld Üvegtigris Van Helsing Vas Végső állomás 1-2. Vejedre ütök Viasztestek Vörös sárkány
0
2005. december 26., hétfő 11:55
16970
:) Jah, valami különös érzékem van hozzá, hogy akkor jövök, mikor te is itt vagy ;) Nem kaptál filmet? Megdöbbentő :)
0
2005. december 26., hétfő 11:43
19957
Szia! Látom Te is megjöttél. :)))
Sajna filmet nem. :( Pedig lett volna mit választanom. Pl. a Twin Peaks vagy a Shogun dobozok. Na nem baj majd máskor.
0
2005. december 26., hétfő 11:39
16970
Tényleg! Karácsonyra miket kaptál? :))))
0
2005. december 26., hétfő 11:38
16099
:)))))))
Elfoglalja a helyet a könyvek elől, nemde? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 26., hétfő 11:38
16970
Ő mindig formában van ;)
0
2005. december 26., hétfő 11:37
19957
Jó reggelt!
Látom már megint "formában" vagy. :)
0
2005. december 26., hétfő 11:33
16099
Ugyan már, mi ez a sok kacat, ami a polcodon van? ;-)