Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. december 17., szombat 20:50
Ééééééééééééééén???? Mi a francnak nekem annyi dvd...? Minek...? Nem is szeretem a dvd-t... Na jó, igazából irigy vagyok :D
0
2005. december 17., szombat 20:49
Értem. Ha nem titkos elárulod, hogy eddig decemberben hány darab DVD-t vettél idáig?
És mik a tervek még idén?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 17., szombat 20:48
Nem.Most csak karácsonyi csúcs van.A havi megjelenésektöl függ.Álltalában havonta szoktam ennyit rendelni.
0
2005. december 17., szombat 20:47
Modtam már régebben én "mindenevő" vagyok. Ilyen vagyok. Ez van.
0
2005. december 17., szombat 20:46
Dömdödöm!

És ez egy átlagos hét neked? Minden héten 80 ezer forint nagyságú DVD-kiadás? Vagy van amikor még ennél is többet költesz?
Havi 400 ezret DVD-kre?! Hm...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 17., szombat 20:45
Pite 4., Lopakodó???
Te tényleg mindent megveszel?
0
2005. december 17., szombat 20:42
Irigy kutya vagy!?!?  :)
0
2005. december 17., szombat 20:41
De jó, most aztán jól kidicsekedted magad... gratulálok a nyolcvan kilósra dagadt májadhoz :D
0
2005. december 17., szombat 20:39
És még van 3 filmem amik csak tegnap jöttek meg az Xpresshez. De már "átvehetöek" .  :)
0
2005. december 17., szombat 20:37
Én most számoltam ki neki, kb. 83 ezer forint lehetett.
És gondolj bele!

"e heti szerzeményei" (!!!!!!!!!!!!!!!!)
0
2005. december 17., szombat 20:36
mennyi volt ez, 100e forint?
0
2005. december 17., szombat 20:28
Vagy a jelenlegi MASZOP-os kormánynak dolgozol? :DDDDDDDDDD
0
2005. december 17., szombat 20:28
Honnan van ennyi pénzed? Örököltél egy gazdag nagybácsitól Amerikában?
0
2005. december 17., szombat 20:23
Hello!
Ezek az e heti szerzeményeim:

0
2005. december 11., vasárnap 20:19
1100 eredeti kiadvány - ebből kb. 150 dobozban (a héten készült el az új polc otthon) - majd Karácsonykor kipakolok, listázom, fotózom...
0
2005. december 11., vasárnap 18:32
Az iTunes inkább a kényelemmel és a nagyközönség igényeivel "egyenlő". Ami a hangminőséget illeti, még nem volt alkalmam élőbem megtapasztalni, így erről nem tudok nyilatkozni, de azt tudom, hogy már van az Apple-nek saját veszteségmentes tömörített hangformátuma (olyan, mint a FLAC vagy az APE), bár az iTunes-en még nem használják, az új iPod-ok már ezt is kezelik. A nagyközönség számára az iTunes minősége minden bizonnyal "tökéletes".
0
2005. december 11., vasárnap 18:28
várjuk, várjuk :)

egyébként talán az ezer feletti gyűjtemény az, ami már annyira nekem sem vonzó, bááár... háát... most hogy jobban belegondolok, jamamura vagy sutter gyűjteménye azért nem kicsit szép :)
valószínűleg nekem inkább azért nem lesz ezres gyűjteményem, mert stílusokban közel sem vagyok mindenevő (és azért sem, mert egy rakás pénzt cseszek el könyvekre is...) :)
0
2005. december 11., vasárnap 18:25
Várjuk nagyon :)
Az anime gyűjteményed nagyon szép, visszanéztem a korábbi képeket.
0
2005. december 11., vasárnap 18:22
:)

Ha nem korlátozna az idő és a hely akkor kb. 500 lemez körül járhatnék most, de inkább átálltam a szelektálásra és az érdeklődésem is átmozdult a filmektől az animék irányába.

A szokásos karácsonyi nagyrendelésem épp úton van, ha megérkezik, akkor megint csinálok néhány fényképet a nagyközönség számára.
0
2005. december 11., vasárnap 18:18
Miert az iTunes egyenlo a jo minoseggel? Erdekes..
0
2005. december 11., vasárnap 18:15
Tulajdonképpen meggyőztetek, illetve megkaptam a választ a kérdésemre. A minőség iránti igény és a gyűjtőszenvedély két külön dolog (bár gyakran együtt jár), a kényelem pedig egy harmadik. Engem leginkább az első és az utóbbi érdekel, de mivel az online mozizás még a közeli jövő zenéje, és amíg a fizikai adathordozó jelenti a legjobb minőséget, én is addig lapátolom befelé a lemezeket, amíg elférek tőlük a lakásban. Az viszont tisztán látszik, hogy a nagyközönség körében az online film fogja visszaszorítani a fizikai adathordozókat. Zenék esetében ez már egyértelműen folyamatban van (iTunes), PC-s (Steam) és konzolos ( Live  szolgáltatások) játékok esetében pedig most kezdődik ez az átállás.
0
2005. december 11., vasárnap 17:37
láttad te már derceto gyüjteményét? egyedülálló.
0
2005. december 11., vasárnap 16:39
Vagy csak savanyú a szőlő? :-)
0
2005. december 11., vasárnap 15:41
Szerintem meg egy valamire való gyűjtőt nem zavar ha video-tk jellege van a szobájának/házimozi szobájának. Sőt, nekem kifejezetten tetszik! Az én szobámba, ha bárki belép, azonnal levágja hogy egy filmrajongóhoz érkezett: Az egyik falon, egy saját kezüleg eszkábált egyszerű polc, majdnem tele DVD-kkel, videokazikkal (mert még az is van sok) meg CD-kkel. A másik falon, egy-két plakát, stb... Szóval szerintem fel kell áldozni rá egy szobát, ahol minden a házimozinak, és a DVD gyűjteménynek van alárendelve, és ez nem feltétlenül a nappali. Nekem is szűkségem van arra hogy birtokoljam a gyűjteményemet, mert-hát mégiscsak ez a gyűjtőszenvedély. Pl.: Ha valaki bélyeget gyűjt, nem elégszik meg azzal hogy megvannak a kedvencei, de a neten akár többezre gyűjteményt is megcsodálhat... Mert a gyűjtögetés célja valamilyen szinten mégiscsak a birtoklás nem?
0
2005. december 11., vasárnap 14:46
én sem arról az 50-100 kedvencről beszélek :). nem tudom elképzelni a szitut. ma is, ha valami érdekel, de még nem láttam, kölcsönkérem pl., majd ha tetszett, megveszem. több filmet is vettem úgy, hogy nem láttam. (mondjuk, nem teljes áron, vagy eleve nem volt drága, stb.)

azt nem tudom elképzelni, hogy mivel minimális költséggel bármit bármikor megnézhetek, azért ne akarjam BIRTOKOLNI. mert nálam ez a dolog erről is szól. meg a gyűjtésről. nekem könyvből is van minimum 600 darab a lakásomban, és csak azért nem több, mert egyszerűen nem fér el több. na de nemsokára elköltözünk egy nagyobb lakásba és oda majd még több befér:))
abban egyetértek, hogy egy valamirevaló gyűjtemény komoly elhelyezési és esztétikai problémákat vet fel, de azért ez megoldható, bár az tény, hogy nem könnyen. annak idején, mikor a feleségemmel szekrénysort kerestünk a nappaliba, azon szörnyülködtünk, hogy mindenhol csak ezeket a trendi, pici szekrényeket lehetett kapni, amin van hely egy 60 cm-es tévének, 2 üveg bornak, egy fényképnek, 3 könyvnek és még van egy akasztós része, ahova befér 1 zakó, 2 ing meg egy nadrág. az a baj, hogy a háztartások nagy részében ezzel ki is merül a lakberendezés, mert nincs annyi cuccuk, mint nekem. ilyen szempontból a kedvencem a minimal art: vazze és hova rakjam a cuccaim?! na mindegy, a lényeg, hogy ha nehezen is, de azért lehet úgy lakberendezni, hogy a dolognak ne legyen videotéka/könyvtár jellege, sőt, mutatós is legyen.
végül: valamiért engem a szobrok meg hasonlók sosem érdekeltek:).
0