Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. december 5., hétfő 18:00
Nincs mit... Remélem, hogy majd azért beszerzed őket Te is valahogy.

Üdv.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 5., hétfő 17:58
Hűha!  Rohadt jól néznek ki.  Köszi szépen mégegyszer.
0
2005. december 5., hétfő 17:49
Bocs, egy kép lemaradt...

- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 5., hétfő 17:47
Íme Mozsy a képek:

SWEP 1 DVD:

SWEP 2 DVD:

ÜDV!!!
0
2005. december 5., hétfő 17:42
Nagyon köszönöm
0
2005. december 5., hétfő 17:29
Ok egy perc...
0
2005. december 5., hétfő 17:26
Csinálnál az egyről meg a kettőről is belső képet? Sajnos nem tudtam őket megvenni annak idején, de mostmár csak a díszdobozt fogom.

Előre is nagyon köszi.
0
2005. december 5., hétfő 14:32
Jah, mindig el tudják cseszni valahogy... :(
0
2005. december 5., hétfő 14:31
Köszi!

Béna intercom, most meg a színét cseszték el.. :(
0
2005. december 5., hétfő 14:25
IGC!

Csináltam neked egy képet a 3 rész gerincéről... Hasonlítsd össze, mert így könnyebben el tudod dönteni... Sztem annyira nem gáz, de azért hagy némi kívánnivalót maga után...

0
2005. december 5., hétfő 14:10
A gerince mennyire üt el a többitől?
0
2005. december 5., hétfő 13:54
De ezt te most nem jó értelemben írtad, igaz? ;)
0
2005. december 5., hétfő 13:52
"Ugye nem kell sokat beszélni róla? :D"

Hát nem is érdemes. :)
0
2005. december 5., hétfő 13:47
LEGÚJABB SZERZEMÉNYEM!!!

Ugye nem kell sokat beszélni róla? :D

0
2005. december 5., hétfő 11:28
Maradjunk annyiban, hogy a T1-T2 messze felülmúlja a T3-at. A T1-T2 mindkettő mestermunka, és alapvető különbségek vannak közöttük, már ami a költségvetést meg a hangvételt illeti. Ennek megfelelően, hogy kinek melyik tetszik jobban, azaz melyiket ítéli jobbnak, már mondhatni egyéni ízlés dolga. Én kedveltem az első részt, és amikor először láttam a másodikat, abba rögtön beleszerettem. Már a regény olvasásakor tudtam, ez egy nagyon jó történet, ami ráadásul nagyon szépen illeszkedik az előzményekhez. Az ilyesmit pedig nagyon értékelem, pl. a Vissza a jövőbe filmeknek is ez az egyik nagy erényük.
Nekem tehát jobban bejön a T2, mint a T1, ezért vettem belőle többet. ;-) Ha valakinek a T1 tetszik jobban, vegyen belőle még egy példányt, vagy adja el a T2-t. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. december 4., vasárnap 23:17
majdnem igaza van.. a paraszthajszál ugyen nem túl vastag, de számít :)
0
2005. december 4., vasárnap 19:57
Maradjunk annyiban, hogy Gyulusnak tökéletesen igaza van, azzal a különbséggel, hogy a T3-at meg sem szabadott volna vennie .-)))
0
2005. december 4., vasárnap 19:53
akkor az elsőből kéne a legtöbb változatnak lennie :)
0
2005. december 4., vasárnap 19:40
Jurassic Park díszdobi:

0
2005. december 4., vasárnap 19:39
A teljes Kill Bill gyüjteményem:

0
2005. december 4., vasárnap 19:39
Kill Bill díszdoboz:

0
2005. december 4., vasárnap 19:38
szülinapi ajándékaim:

0
2005. december 1., csütörtök 9:08
Ja, minél jobbak a Terminátor-filmek, annál több van belőlük. :-)
T2 - 3 változat
T1 - 2 változat
T3 - 1 változat
0
2005. december 1., csütörtök 9:05
Gerike!

Ha nagyon megnézed, akkor a T2-ből három példány is figyel a polcon. Balról jobbra: hazai R2, R1 UE és egy saját készítésű. Ez azért van, mert amikor megjelent az R1-es Ultimate Edition, nem bírtam magammal, és jó sok pénzért megvettem. Mivel szerettem volna legalább magyar felirattal élvezni, fogtam magam, és a TV-s szinkron, a könyv és az R1-es angol feliratának fordítása alapján elkészítettem egy magyar feliratsávot a legbővebb változathoz. A képet letterbox PAL-ba konvertáltam, a hangot hozzá gyorsítottam, a feliratot alá tettem, menüt és borítót készítettem, és máris megvolt a magyar feliratos T2. Aztán amint megjelent itthon is, azonnal megvettem. A polc tetején látható fémtok az R1-es kiadáshoz járt, a mögötte álló endoskeletont pedig az öcsémtől kaptam a születésnapomra. :-)
0
2005. december 1., csütörtök 8:58
Dylan!

A két polc két külön helységben van, és a faterral csináltattam. Ha megtelik, lehet, hogy rendelnem kell tőle egy újat. És amint látható, már nem sok hely van rajtuk... :-)

Az alap szisztéma az elrendezésben, hogy a hálószobai polcra kerülnek a mesék, romantikus filmek, sorozatok (pl. magyar klasszikusok, Bud Spencer-Terence Hill filmek stb.), a nappalibna lévőre meg a mozisikerek, akciófilmek, vígjátékok, kultfilmek stb. Persze az optimális heykihasználás miatt vannak keveredések. A minap neki is álltam, hogy rendet pakolok közöttük. Ráment egy csomó időm, de nem sokkal lett jobb a helyzet.
0