Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. november 4., péntek 16:23
Nyilván a profit is, de én a profilra gondoltam. :)
0
2005. november 4., péntek 16:14
Megváltozott a profit? Ezt nem is tudtam.

Igen, azt a másikat én is láttam. Elég gyengék a borítók. De, mivel imádom a régi magyar filmeket, meg fogom venni azokat is.
0
2005. november 4., péntek 14:31
Tekintve, hogy a Jupiter Filmnél tulajdonosváltás történt, ráadásul a profil is megváltozott, nem hiszem. Most a Multimix kedzett el valamiféle sorozatot. Eddig 5-öt jelentettek meg.
0
2005. november 4., péntek 13:53
Na, de azért elképzelhető, hogy egyszer kiadnak mondjuk még 23 filmet?
0
2005. november 4., péntek 12:29
Már az első film megjelenésekor ennyit terveztek.
0
2005. november 4., péntek 12:25
Hát, ezt szomorúan hallom :(
0
2005. november 4., péntek 10:10
Gyarapodtam pár filmmel:
- Terminator gyűjtemény
- Mennyei királyság
- Más világ
- Átok
- Zorro álarca (szinkronos változat)
- Rambo
- A szövetség
- Ali
- Ideglelés
0
2005. november 4., péntek 9:21
Tegnap előtt érkezett meg. Az első széria egy sárga szétnyitható ST dizájnos műanyag tok. Az elején szép nagy ezüstözött felirattal van feltüntetve a STAR TREK. Viszont az oldalán csak egy sárga színű embléma található. A dobozhoz adtak egy tartó papír feknit. Aminek az oldalán fel van tüntetve normálisan a film címe, illetve ez segít a doboz önálló megállásának. Nem rossz.
A tokon belül egy kicsi 8DVD megtartására alkalmas CD tok van. Olyan mint pl az Alien Quadrologyban. Én a www.bensonsworld.co.uk oldalról rendeltem meg. Nagyon korrektek voltak. A rendelés után előszőr leigazolták mailban a rendelés valódiságát és csak egy próba összeget blokkoltak le. A maradék összeget csak a postára adáskor blokkolták. 1font volt a postaktg. Kb 15.500Ft-ba jött ki postaktgvel.
Magyar felirat tényleg rajta van. Igényes animált menüvel rendelkezik. A filmek kivitelezésén meglátszik a kor, de nem túl gagyi. A történetek (amiket láttam) jobbak mint az új részeké (szerintem)
De teszek majd fel képeket :-)
0
2005. november 4., péntek 8:31
Az egyiken azért van, mert jóval később jelent meg, mint a másik.
0
2005. november 4., péntek 8:31
Nem folytatják.
0
2005. november 4., péntek 4:13
Mondok egy még viccesebbet: nem mindegyiken van 12-es karika. A Halálos tavaszon például nincs, de a Hyppoliton azért rajta van :D
0
2005. november 4., péntek 4:11
Hát ez az! Ezek olyan ártatlan, szép filmek voltak... veszélyes, ja, mint az esti mese. Bár, a Halálos tavaszban látszódik Karády Katalin lába (amiről később kiderült, hogy nem is az övé). Ez túl sok egy gyermek lelkének :]
0
2005. november 4., péntek 3:54
"A legröhelyesebb, hogy a borítók bal alsó sarkában ott van az a kedves gyászkeretes 12-es karika. No comment."

Ja, mert ha egy 12 éven aluli gyerek szülői felügyelet nélkül képtelen lenne a  Hyppolit a lakáj erotikus, és erőszakos jeleneteit, feldolgozni mi... Röhej! :-))))

Azért komolyan: kíváncsi lennék az ORTT indoklására!
0
2005. november 4., péntek 3:21
Tűrhetű helyett tűrhető :]
0
2005. november 4., péntek 3:19
Azt én sem tudom, de nekem még az is gyanús, hogy csak 23 darabos a gyűjtemény. Miért nem lehetett kerek szám? Csak folytatják majd valamikor, mert elég ostobán néz ki.

Korábban már írtam a menüről, most belenéztem egybe. Rosszabb, mint emlékeztem. Mindegyik film menüje nagyjából ugyanolyan. Valami "nemtommi" van a háttérben, elől pedig két gomb. Rettenetesen látszik rajtuk, hogy az author progiba beépített szabványgombokról lehet szó. Az egyik link a filmet indítja, a másik alatt pedig láthatjuk a sorozat filmjeinek listáját. Jelenetválasztás sehol, hát még extrák...

A borító, mint írtam tűrhetű, de nem tudom, mi a frászért kellett ezekre a szépia szinű borítókra nagy sárga betűkkel felnyalni, hogy "MAGYAR KLASSZIKUSOK". A legröhelyesebb, hogy a borítók bal alsó sarkában ott van az a kedves gyászkeretes 12-es karika. No comment.
0
2005. november 4., péntek 3:07
Vajon miért nem kronológiai sorrendben számozták?...
0
2005. november 4., péntek 3:00
Oops, nem Katy, hanem Katyi :]
0
2005. november 4., péntek 2:58
Hát, baromi nagy meló volt összeszedni mindet. Mondanom sem kell, hogy egy drága hipermarketben találtam rájuk (itt még a 990-es DVD is 1110 Ft). Általában nem szoktam turkálókosárból vásárolni, de a vevőszolgálati pultnál azt mondta a csaj, hogy a Légy jó, mindhaláligot a kosarak egyikében találom meg. Hát elindultam vadászni, és amit jónak láttam, azt betettem a kosárba. Később észrevettem, hogy ebből a sorozatból már jópár darab bent van, gondoltam, megpróbálom a lehetetlent, és beszerzem a teljes sorozatot. Egy óra keresgélés után meg is lett a teljes gyűjtemény. :]
0
2005. november 4., péntek 2:47
Hú, ez tényleg nagyon jó! És egyszerre vetted őket meg? Hol? (Ha le szabad itt írni...)
0
2005. november 4., péntek 2:42
A sorozatban megjelent filmek:

1: Nászút féláron
2: Halálos tavasz
3: Hyppolit, a lakáj
4: Egy szoknya, egy nadrág
5: 120-as tempó
6: Egy bolond százat csinál
7: Meseautó
8: 300 000 pengő az uccán
9: A csúnya lány
10: Dunaparti randevú
11: Katy
12: A kölcsönkért kastély
13: Lovagias ügy
14: Maga lesz a férjem
15: Úrilány szobát keres
16: Aranypáva
17: A címzett ismeretlen
18: Ez a villa eladó
19: Fizessen, nagysád!
20: Lila akác
21: A papucshős
22: Pesti mese
23: Az új rokon

Egy másik kiadó is elkezdett kiadni klasszikusokat sorozatban, de azt nem ismerem.
0
2005. november 4., péntek 2:37
Jupiter Film kiadások. Persze, nem egy díszdoboz az egész, hanem külön-külön vannak a filmek. A kiszerelés közepesnél gyengébb. A menü author szabvány, roppant rusnya. A borító elég okés. A kép- és hangminőség olyan, amilyen.
A filmek 1931-től 1943-ig bezárólag vannak. Filmenként 990 forint.
0
2005. november 4., péntek 2:20
Mi ez a Régi Magyar Klasszikusok gyűjtemény? Ilyen nevű kiadványról nem tudok!
0
2005. november 4., péntek 2:14
Én is bővültem pár kiadvánnyal az elmúlt héten:

Régi Magyar Klasszikusok (Sorozat, 23 film) [Csodálatos gyűjtemény]
The Fifth Element [Egy igazán jó sci-fi]
Körhinta [Magyar klasszikus]
Sose halunk meg [Koltai Róbert legjobb filmje]
A kőszívű ember fiai [Gyűjtöm a magyar filmeket, nem maradhatott ki ez sem]
Egri csillagok [Már csak a nagyszerű kiadás miatt is megérte]
Légy jó, mindhalálig [Magyar film = kell]
Fábry - Dizájn Center [Kedvenc show-manem DVD-je]
Liar liar [Jim Carrey egy igazán aranyos filmben]
Steamboy [Ha itthon megjelenik anime, arra le kell csapni]
50 First Dates [Az utóbbi évek egyik legjobb romantikus filmje]
Mousehunt [Home Alone Verbinski módra]
Meet the parents [Kellemes vígjáték]
Meet the Fockers [Kellemes vígjáték folytatása]
The usual suspects [Krimi, thriller]
Me, myself and Irene (Csak Carrey miatt, hiszen a film pocsék)
True Romance [Újdonsült Tarantino fanként nem hagyhatom ki ezt sem]
The Pianist [Polanski = minőség]
One hour photo [Kedvenc színészem, Robin Williams egyik nagy szerepében]
La Cité des enfants perdus [Jeunet rajongó vagyok]
Das Boot [Klasszikus]
Sorstalanság [Ajándékba szántam, de végül rajtam rohadt. A francba vele]
Les Invasions barbares [Újra hanyatlik az amerikai birodalom]

Ha majd listába szedem a DVD-im (Gyulus progija jól jött éppen), majd becopy-zom a teljes gyűjteményemet.
0
2005. november 4., péntek 1:49
kb. én is erre lennék kíváncsi:)
0
2005. november 4., péntek 1:37
Na végre valaki aki beszerezte! :-))))
Mesélje róla! Milyen a doboz? Tényleg megvan a magyar felirat? Az extrákon is van? Mennyi volt pontosan? Honnan rendelted meg? Képet! :-))
0