Milyen más DVD-re szeretnéd cserélni a következő két filmedet?
Világ második legjobb gitárosa The Straight Story - Igaz történet
Van konkrét elképzelésed, vagy megadsz egy mail-címet és küldjek listát?
0
2005. október 7., péntek 18:10
333
Jah a Trainspotting kimaradt a gyűjteményből.
0
2005. október 7., péntek 17:02
2774
én most 825 körül járok, majd lökök képeket
0
2005. október 7., péntek 17:02
2774
nekem sosem volt meg az elit alakulat magyar boritóval. eddig másolt példányaim voltak, most vettem meg nemrég a fémdobozt.
0
2005. október 7., péntek 16:44
333
Ja és cserélem ezek közül a :
Világ 2. legjobb gitárosa Traffic Csodás álmok jönnek Feltámadás 13. Harcos Szarvasvadász Mi kell a nőnek Az órák Brazíliai fiúk The Straight Story - Igaz történet Szabadlábon Velencében - c. filmeket.
0
2005. október 7., péntek 16:41
333
Az én gyűjteményem.:
Hofi tükre 2 Pókerarcok A szajré A világ 2. legjobb gitárosa Olasz Meló Malena Farkasok szövetsége Amadeus Mullholland drive Gyűrűk ura 1 Traffic Macska-jaj Kapj el ha tudsz Csodás álmok jönnek Torrente 1-2 Pofa be! Feltámadás Amerikai szépség 13. Harcos Szarvasvadász Nagymenők Mi kell a nőnek Oceans 11 Kalózok Moulin Rouge Tess Csinibaba A tökös a török az őr meg a nő Az órák Brazíliai fiúk Argo The Straight Story - Igaz történet Kill Bill 1-2 Gyalog-galopp Szbadlábon Velencében Maffiózók 1-2-3 Dzsungel könyve 2 Dodo kacsa Tom & Jerry 1-2-3 Gusztáv Görögország Horvát tengerpart
Számomra a no1: Amerikai szépség.
Tervbe véve: Gladiátor 3lemezes verzió+Brian élete. Akinek van ilyen eladó msg me ;-) . üdv
0
2005. október 7., péntek 15:46
14
Sutter_Cane egy régi hozzászólására bukkantam. Az Elit alakulat díszdoboz (magyar borítós!!!) kép melléklettel. Ez fake, vagy létezik ez magyar változatban (szinkronosan)?
0
2005. október 7., péntek 15:34
1570
saca, a www.feherlofia.hu oldalon meg tudod rendelni..
0
2005. október 7., péntek 15:30
14
Ahogy látom, Jamamura, Daemiaen és Dömdödöm gyűjteménye a legnagyobb (persze bárki rácáfolhat). Láthatnánk erről képet? Imádom a gyűjtemény-falakat! :)
0
2005. október 7., péntek 15:16
83
Trianon az engem is érdekel. Esetleg angol feliratos?
0
2005. október 7., péntek 14:33
899
JEAN IMAGE: A lemez specifikációk tekintetében túl sokat nem tud (4:3 képarány, semmi extra), viszonta tartalom mindezért kárpótol: véleményem szerint egy nagyon korrekt, minden fröcsögéstől, uszítástól és gyűlölködéstől mentes dokumentumfilm, amelyben archív felvételek mellett közéleti személyiségeket, tudósokat szólaltatnak meg, illetve költők, írók műveiből adnak elő részleteket. Én kötelező tananyaggá tenném... (Nekem a két órás filmváltozat van meg, de ha jól tudom lehet kapni többrészes filmsorozatként is.)
0
2005. október 7., péntek 14:05
7151
A KILENCFARKÚ MACSKA több éves késéssel ugyan, de szintén ment a magyar mozikban. Egyik kisebb szerepét idegenbe szakadt hazánkfia, Tom Felleghy játssza....
0
2005. október 7., péntek 13:51
2774
Nagyon tetszett Gárdos Éva önéletrajzi ihletésű filmje. Szomorú, hogy egy ilyen magyar vonatkozású film itthon nem elérhető, pedig a moziban játszották. Kénytelen voltam kintről megrendelni.
és hogy arányosan kevesebb legyen a postaköltség, még ezeket is beraktam mellé:
0
2005. október 7., péntek 13:41
2178
21 gramm 24 – első évad 24 – második évad Aki legyőzte Al Caponét Alkaline Trio - Halloween At The Metro Chicago - The Show Must Go Off! Apollo 13 As Friends Rust / Strike Anywhere – Camden Underworld, London – 16. November 2001 A bárányok hallgatnak Az elnök emberei – első évad Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk Bad Boys 2 – Már megint a rosszfiúk Banán Joe The Big Boss – collector s edition Bleeding Through – This is Live, This is Morderous Bosszúvágy Carnivale – A vándorcirkusz – első évad Cowboy Bebop – A film Cápa Csillagkapu – rendezői változat Cliffhanger – Függő játszma Desperado Drót – első évad Az elit alakulat Enter The Ninja Én, a robot És megint dühbe jövünk A fülke Fedőneve: Donnie Brasco Fist Of Fury – collector s edition Game Of Death – special edition Gladiátor – bővített változat Gőzfiú – rendezői változat A gyűrűk ura – A gyűrű szövetsége – bővített változat A gyűrűk ura – A két torony – bővített változat A gyűrűk ura – A király visszatér – bővített változat A halál jele A holló H20 - Halloween húsz évvel később Haláli hullák hajnala Hannibal Harcosok szövetsége Himsa – You’ve Seen Too Much Híd a Kwai folyón Holtak hajnala (1978) Holtak hajnala (2004) Hős Indiana Jones és a végzet temploma Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag Indul a bakterház A Karib-tenger kalózai – A fekete gyöngy átka Kapj el, ha tudsz Kiképzés Kontroll Kutyaszorítóban A leghosszabb nap Leon, a profi – rendezői változat Lost Highway – Útvesztőben A majmok bolygója (1968) M.A.S.H. My Sassy Girl - director s cut My Tutor Friend Nagymenők Nincs kettő négy nélkül Ninja In The Dragon’s Den Nyomás utána! Az országút fantomja Az ördög ügyvédje Oceans Eleven – Tripla vagy semmi Oceans Twelve – Eggyel nő a tét Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve Pánikszoba Párbaj Piedone, a zsaru Piedone Hong Kongban Piedone Afrikában Piedone Egyiptomban Rambo – első vér Ringu – a kör Ringu 2 – a félelem Ringu 0 – a születés Robin Hood – A tolvajok fejedelme Ryan közlegény megmentése A sárkány közbelép A spirál Shiri Shogun Spartacus A szem Szakasz Szemtől szemben Szigorúan bizalmas Szigorúan piszkos ügyek Szigorúan piszkos ügyek 2 Szigorúan piszkos ügyek 3 Született július 4-én A tengeralattjáró – rendezői változat Terminator 2 – Az ítélet napja Throwdown – Together, Forever, United Tiszta románc Titokzatos folyó Total Recall – Az emlékmás Traffic Trainspotting Twin Peaks – első évad Az utolsó éjjel Underworld – rendezői változat Vészhelyzet – első évad Vészhelyzet – második évad Vészhelyzet – harmadik évad Volt egyszer egy Amerika Way Of The Dragon – collector s edition West Side Story Zatoichi – A szamuráj
0
2005. október 7., péntek 2:59
5042
... A napfény íze ...
Dícséretes! :-)
0
2005. október 6., csütörtök 21:08
41
Kedvenc filmjeim: Mikrokozmosz, PetShopBoys összes DVD, Mike Oldfield Tubullar Bells II-III -Überfasza!, Buena Vista social Club Kengyelfutó Gyalogkakukk :-)) Matrix, Animatrix Star Wars I-II, X-men 1.5, Sebhelyesarcú, Carlitó utja Jackie Brown, Álmosvölgy legendája, Jeanne D arc Interjú a vámpirral, Szenvedélyek viharában Zongorista, Az angol beteg, A napfény ize U-571, A rettegés foka régi/új, A bárányok hallgatnak Született gyilkosok
0
2005. október 6., csütörtök 20:44
400
gyűjteményed legbecsesebb darabja így első blikkre egyértelműen a Trianon, mesélj már valamit róla, képarány, extrák, mit tud a lemez?
0
2005. október 6., csütörtök 19:24
398
Így néz ki: http://www.bumbum2000.de/view.php?id=126
Ez van benne /R0 LE Korea - (Starmax)/: http://dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=668
Itt ennyi: http://www.koreandvds.com/dvddetail.html?id=27901
0
2005. október 6., csütörtök 16:45
7271
Hi dick laurent is not dead!
Írnál nekem egy emilt, ha szépen megkérlek?
Nagyon köszi előre is!
dragonslayer@freeweb.hu
0
2005. október 6., csütörtök 16:13
5
Nos na nézzük...
Ace ventura 2. - Hív a természet Al Capone bandája Aranyeső Yuccában Armageddon Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés Atlantisz - Az elveszett birodalom (rajzfilm) Austin Powers 3. - Az aranyszerszám A zsaru szava/Arlette szerencséje Twinpack A 6. napon A csendőr és a földönkívüliek A hihetetlen család A kaptár A kezdetek A láthatatlan ember A macskanő A medál A minden6ó A muskétás A nemzet aranya A Nílus hercege - Mózes története (rajzfilm) A nyakék nyomában A Pél utcai fiúk A profi A szövetség A tűz óceánja A tűzből nincs kiút A zűrhajó Az 50 első randi Az erő gyermekei Az ördög jobb és bal keze 1-2. Bad Boys 1-2. Ballistic - Robbanásig feltölve Banános Joe Best of Benny Hill Best of Gálvölgyi Betörő az albérlőm Bérgyilkos a szomszédom Bionicle 2. - Metru Nui legendája Bolondos dallamok - Újra bevetésen Bűnvadászok Charlie angyalai díszdoboz Cipruskoporsó Csudafilm Daredevil - A fenegyerek Dinoszauruszok, az ősvilág urai Egy rém rendes család 1-2. évad Erik a viking Egy zsaru bőréért Én, a robot Én a vízilovakkal vagyok És megint dühbe jövünk Fantomas trilógia Flört a fellegkben Garfield G.I.Joe Spytroops Gulliver utazásai Gyilkosság az Orient Expresszen Harry Potter és az azkabani fogoly Hegylakó II./Koldus és királyfi Twinpack Hegylakó II. és III. Twinpack Hulk Igazság Ligája - A majmok városa Igazság Ligája - Orbitális átverés Itália csókja Istenek fegyverzete 2. Jelek Az elveszett világ: Jurassic Park 2. Kamuzsaru Kellemes húsvéti ünnepeket Kenguru Jack Kémkölykök Kémkölykök 3D: Game Over Képeslapok a Paradicsomból Kill Bill 2. Kincs, ami nincs Ki nevel a végén? Krokodil Dundee Los Angelesben Limbóláz Macskafogó Marilyn Mátrix trilógia MIB - Sötét zsaruk MIIB - Sötét zsaruk 2. Minden lében két kanál 1-4., 6-7. Montecarlo Mrs. McGinty halott Nincs kettő négy nélkül Nyomás utána! Ocean s Eleven - Tripla vagy semmi Odüsszeusz Öt kismalac Piedone sorozat Pokemon - Mewtwo visszatér Pokolfajzat Pókember 1-2. Rambo 1-3. Rendőrakadémia 4. és 6. Részeges karatemester Saint-Troopezi csendőrök Scooby-Doo - A nagy csapat Shop Stop Shrek 1-2. SponygaBob Kockanadrág - A film Sose halunk meg Star Wars trilógia Superman 1-3. Superman - A rjzfilmsorozat 1. évad Szemből telibe Szörny Rt. Sztárral szemben Szuperzsaru Terminator 1-3. Timon és Pumba - A Föld körül Végzet X-Men 2. Yamakasi Zsoldoskatona
És még jöhet...
0
2005. október 6., csütörtök 14:35
57
Ja és nekem is vannak DVD-im.
1492: A Paradicsom meghódítása (1992) A bájkeverő (2000) A bárányok hallgatnak (1991) A fekete lagúna szörnye (1954) Hitchcock - A férfi, aki túl sokat tudott (1934) Hitchcock - Észak-északnyugat (1959) A Púpos (1997) Predator - A Ragadozó (1987) Amerikai história X (1998) Cartouche (1962) Csillagok háborúja 1 - Baljós árnyak (1999) Csillagok háborúja 2 - A klónok támadása (2002) Egy szoknya, egy nadrág (1943) Fahrenheit 9/11 (2004) Gonosz halott 3 - A Sötétség serege (1993) Gulliver csodálatos utazásai (1997) Gyöngyvirágtól lombhullásig (1953) Halálsoron (1999) Házibuli (1980) Házibuli 2 (1982) Holt költők társasága (1989) Hugó, a víziló (1975) Julius Caesar (1954) Jurassic Park 1-2-3 Mi kell a nőnek (2000) My Fair Lady (1964) Rendőrakadémia (1984) Sivatagi show (1974) Végső visszaszámlálás (1980)
Breakin 2 : Electric Bogaloo http://www.imdb.com/title/tt0086999/
...aztán valamikor, pár hónapon belül a:
Who s The Man? (1993) http://www.imdb.com/title/tt0108560/
ritkaságok. Straight from the USA ;)
0
2005. október 6., csütörtök 14:20
57
Halihó, Dick Laurent Is Not Dead!
Látom, megvan mindegyik Hitchcock film, amit a Warner kiadott. Megkérhetnélek arra, hogy írsz nekem egy emailt, mert szeretnék kérni tőled egy szívességet. Nem dvd-t átírni. Nem is akarnék megvenni tőled semmit :D -gondolom, nem is adnád- :)) ...
Írj legyél oly szíves erre az emailcímre akármit :D
redym4@freemail.hu
köszi
0
2005. október 6., csütörtök 12:09
52685
Veled minden rendben volt, a hiba az én készülékemben volt! :-)
Erről tudnál valami konkrétumot írni, vagy egy linket írni? Régóta szeretném én is megvenni a Farkasokkal táncolót.
Köszi
0
2005. október 6., csütörtök 10:27
7151
Ha mindenáron erős különbséget akarok tenni Verhoeven hollandiai és hollywoodi működése között, akkor azt mondanám, hogy hazájában forgatott filmjei (realisztikus) TÖRTÉNETEK, míg tengerentúli produkciói MESÉK (beleértve az ELEMI ÖSZTÖN-t is!). Ez persze semmiféle MINŐSÉGI előítéletet nem jelent: én mindegyik filmjét nagyon kedvelem, beleértve a mellparádénak elkönyvelt SHOWGIRLS-t is.
A MAURICE pár éve az HBO jóvoltából volt látható Magyarországon. Az ONIBABA utolsó hazai vetítése Rosszkutyusz lakásán volt hétfő éjjel 1 órai kezdéssel. Csekélységem fordította az angol feliratokat még csekélyebb angol nyelvismeretével, melynek eredményeképpen sikerült Téged álomba ringatni. Mi viszont megállapítottuk, hogy a 40 éves fekete-fehér film még ma is hatásosabb, gazdagabb mondanivalójú, mint színesben forgatott modern utódjai. A film alapja egyébként egy régi buddhista mese (!).