Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. szeptember 14., szerda 20:22
Én is ezt a két dolgot szeretek a legjobban vásárolni:
könyv
DVD
:) De már a könyvespolcomon sincs több hely.... wáááá kell egy nagyobb szoba! :)))))
0
2005. szeptember 14., szerda 20:20
köszi. azért még nem tartok ott, ahol szeretnék, mert annyi pénz a világon nincs, amennyit el tudnék költeni dvd-re (na meg könyvre, de az más lapra tartozik)... ;)
0
2005. szeptember 14., szerda 20:14
Gyönyörű szép! Gratulálok hozzá kedves angel :)
Már le is mentettem a képeid! ;)
0
2005. szeptember 14., szerda 20:07
nah, akkor én is megnyilvánulok:)

és a kedvencem külön:

0
2005. szeptember 14., szerda 20:04
Akkor majd várunk róla képeket is, ha már szépen berendezted, és megszűnt az őskáosz! :)
(Az eddigi képeid is itt vannak a gépemen, több más szép gyűjteményes képpel együtt!)
0
2005. szeptember 14., szerda 15:57
Rosszkutyusz barátomnak hála, az alábbi filmcsemegékkel bővült a gyűjteményem. A művekről hamarosan kicsit bővebben is beszámolok majd.

0
2005. szeptember 14., szerda 13:34
Hi jamamura!

freemailes címedet használod?
Volna egy kérdésem...
0
2005. szeptember 14., szerda 11:35
kösz! volt egy ilyen sejtésem, de gondoltam, azért megkérdezem, hátha mégis beszerezhetőek felirattal.
0
2005. szeptember 14., szerda 11:25
ezek megvannak eredeti kiadásban is, továbbá egy másolt dvd-n magyar felirattal. a sympathy feliratát pl. én fordítottam: olyan is lett. :)
0
2005. szeptember 14., szerda 11:24
Én már csak 2000-nél jelentkezem listával. :)
0
2005. szeptember 14., szerda 10:48
azt hadd kérdezzem meg, hogy honnan rendelted azokat az ázsiai filmeket, melyeken van magyar felirat, pl. 2009: lost memories, sympathy for mr. vengeance? sok weboldalt átnéztem, de sehol sem szerepelt, hogy ezeken lenne magyar felirat.
0
2005. szeptember 14., szerda 9:19
már rég nincs. most így összevissza vannak a lemezek, de már készül az új bútor. :)
0
2005. szeptember 14., szerda 8:20
Nagyon szép a listád! :) De hogy fél el ez mind a DVD-s szekrényedben? Van még helyed? :)
0
2005. szeptember 14., szerda 0:45
Grat. (bár ízlésünk nem egyezik - lassan elérem az 1000db-ot, akkor én is megosztom veletek saját gyűjteményem listáját)
0
2005. szeptember 13., kedd 22:06
Plusz még ez:

0
2005. szeptember 13., kedd 22:05
Én ezeket várom Angliából:

0
2005. szeptember 13., kedd 18:00
ma jött egy "apró" pakk az xpresstől, így sikeresen elértem a 950 dvd-t. íme a dvd-listám xls formátumban.
0
2005. szeptember 13., kedd 16:27
A HD-DVD pont annyira kompatibilis a DVD-vel, amennyire a Blu-Ray. A HD-DVD lemezt ugyanúgy nem tudod lejátszani rendes DVD lejátszóval, a Blu-Ray lejátszó pedig ugyanúgy lejátssza a DVD-t, mint a HD-DVD lejátszó.

A Blu-Ray lemez tartósságát időközben megoldották, így egy fokkal sem sérülékenyebb, mint a HD-DVD.
0
2005. szeptember 13., kedd 10:38
Én speciel a HDDVD győzelmének örülnék. Az garantáltan kompatibilis a mostani DVD lemezekkel. A bluray nem.
Illetve amennyit kibirtam hámozni a technikai paraméterekből a bluray sokkal sérülékenyebb lesz. Szerintem :-)
0
2005. szeptember 13., kedd 1:01
A Warner, a NewLine, a Paramount és a Universal a HD-DVD-t támogatja. Sajnos még korántsem lefutott a meccs.

Lejátszók csak Japánban jelennek meg az idén, a világ többi részén csak jövőre.
0
2005. szeptember 12., hétfő 22:35
a hd dvd már megbukott, mivel a fox és a disney is bejelentette, hogy a jövőben inkább a bluerayt támogatnák, és szerintem a nagy filmstudiók is sorra fogják bejelenteni, hogy ők is a blu-rayt támogatják! Itt egy cikk a www.hwsw.hu-ról:
A 20th Century Fox számos filmet, sorozatot tesz majd elérhetővé az Egyesült Államokban, Japánban és Európában, mihelyst megjelennek az első felhasználói piacra szánt Blu-Ray lejátszók a szórakoztatóelektronikai gyártók kínálatában.

Az első nagyobb szériában gyártott, hétköznapi felhasználásra szánt Blu-Ray készülékek megjelenése az év végére várható.

Az egyik legnagyobb hollywoodi kiadó többek között olyan címeket jelentet meg hamarosan Blu-Ray lemezen, mint az Alien sorozat, az X-Men, Én a Robot, illetve olyan sorozatokat is elérhetővé tesz, mint a Simpsons, 24 és X-Akták. A Blu-Ray lemezeken megjelentetett anyagokat egy speciális másolásvédelemmel látják majd el.

A nagy kapacitás biztosító Blu-Ray lemezeken minden film nagy felbontással, HDTV formátumban érkezik, mely felülmúlhatatlan képminőséget varázsol majd a felsőkategóriás, szintén HDTV-felbontású plazma- és LCD-kijelzők, kivetítők képernyőjére.

A filmek, sorozatok epizódjai mellett -- a jelenlegi DVD-kkel ellentétben -- semmilyen extra tartalom nem lesz. Ennek egyik oka, hogy a filmek többsége már megjelent DVD-n, a Blu-Ray lejátszók többsége pedig kompatibilis a DVD-lemezekkel is.
0
2005. szeptember 12., hétfő 21:30
Helloka!

Igen, megkaptam, nemsoká válaszolok is, csak nem sok időm van!
0
2005. szeptember 12., hétfő 20:16
De a HD DVD (és asszem a Blue Ray is) kezeli majd a DVD-t.
0
2005. szeptember 12., hétfő 20:09
Ez nagyon frankó! :)
Gratulálok!

ui: Megkaptad a válasz emilem????
0
2005. szeptember 12., hétfő 12:03
Szerintem igen.
0