:) Ez a mondat olyan ismerős MSN-es időkből! :) Abszolúte feladtad az msn létet? Amúgy mától dolgozom, talán ennyi van még :)
Bocs, az off-ért!
0
2005. szeptember 1., csütörtök 19:38
959
Es mi van meg?
0
2005. szeptember 1., csütörtök 19:28
16970
Tán nem látod? :) E. T.-ből. :)
0
2005. szeptember 1., csütörtök 19:25
959
Miből? :)
0
2005. szeptember 1., csütörtök 19:24
2682
Hogy lehet ilyen rossz helyre tenni azt a hologramot?Pff...:P
0
2005. szeptember 1., csütörtök 19:11
16970
Ide nézzetek mit vettem ma. :) Állati szerencsém volt, utolsó darabot hoztam el belőle! :)
0
2005. szeptember 1., csütörtök 17:43
2682
Hello! Bocsi, hogy nem tudom, de ez a "CTHV" ez mi?
0
2005. szeptember 1., csütörtök 14:47
4792
hát akkor reménykedem benne, hogy mire a hatodik évadhoz érek addigra megér egy újra kiadást a klasszikus formában :)
0
2005. szeptember 1., csütörtök 12:22
19957
köszönöm. Amint tudsz valamit légyszi ird meg.
Tudom,hogy Franciaországban voltál és ha jól tudom akkor Párizsban. Én is ott voltam augusztus elején 5 napig,nagyon tutti ország.
Akkor várom a válazod minnél hamarabb.
köszi
0
2005. szeptember 1., csütörtök 12:16
17243
én is csak annyit tudok, hogy baráti áron lehet őket majd megvásárolni. hogy ez pontosan mit takar, azt még a warnernél sem tudják biztosra. de mivel nem voltam itthon másfél hétig, lehet, időközben pontosították az árakat. majd utánajárok.
0
2005. szeptember 1., csütörtök 12:00
19957
Jamamura Nagy Úr!
A múltkori kérdésemre nem válaszoltál amit neked tettem fel.
És pedig:
Lehet tudni,hogy a CTHV "újra" szinkronos változatai mibe fognak kerülni?
A választ elöre is köszi "ismét" !
0
2005. szeptember 1., csütörtök 11:41
17243
kicsit haragszom matt groeningre a simpsons dvd-k miatt. a klassz egyen dizájnt lecseréltette újszerű fejtokra (homer feje műanyagból), amit aztán sehová sem lehet majd beilleszteni. a héten volt a kezemben egy ilyen, még csak nem is szép...
0
2005. szeptember 1., csütörtök 11:36
4792
hmm, szemezek én is vele, de kb úgy vagyok vele mint a simpson-nal egészen egy héttel ezelőttig, furcsa nem furcsa, még egy részt se láttam belőle, így ez elbátortalanít a vásárlásban. modjuk a simpson azóta a kedvencem lett, szal lehet ezel is teszek egy próbát :)
0
2005. szeptember 1., csütörtök 11:03
671
Aktívabban 2001 óta gyűjtöm a DVD-ket...
0
2005. szeptember 1., csütörtök 3:50
52685
- Boo, get off the stage!
most posts by TM
0
2005. szeptember 1., csütörtök 2:59
52685
most posts by TM
0
2005. szeptember 1., csütörtök 2:46
52685
-Még! Még! -Halkabban, te ostoba! Még meghallják...
most posts by TM
0
2005. szeptember 1., csütörtök 1:59
4201
Kegyetlen jó! A menüben a két öreg faszi mindent megtesz azért, hogy lebeszéljen arról, hogy elindítsd bármelyik epizódot. Haláli!
0
2005. szeptember 1., csütörtök 1:53
8905
Ez nagyon jó!!!!!!! Gratulálok! :-))
0
2005. szeptember 1., csütörtök 1:50
4201
Legújabb szuperzöld szerzeményem:
0
2005. augusztus 31., szerda 19:02
358
Ahogy végigolvastam, 80%-ban olyan filmjeid vannak, amik nekem, vagy nekem lesznek :-) Mennyi idő alatt sikerült összegyűjteni egy a szép kollekciót ?
0
2005. augusztus 31., szerda 19:01
358
Akkor megnyugodtam, hogy a külseje nem üt el az első kettőtől a 2 lemezesnek :-)
0
2005. augusztus 31., szerda 18:59
671
Íme az én szerény gyűjteményem...
12 Majom A 13. Harcos A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége (Bővített változat, Gyűrűk Ura díszdoboz) A Gyűrűk Ura - A Két Torony (Bővített változat, Gyűrűk Ura díszdoboz) A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér (Bővített változat, Gyűrűk Ura díszdoboz) A Hazafi A Három Testőr A Hét Mesterlövész A Hihetetlen Család A Holló 2 - Az Angyalok Városa A Kaptár - Resident Evil A Karib-Tenger Kalózai A Kárhozottak Királynője A Kobra A Kód Neve: Merkúr A Kölyök A Medál A Muskétás A Múmia (Múmia díszdoboz) A Múmia Visszatér (Múmia díszdoboz) A Nap Könnyei A Nemzet Aranya A Pokolból A Pusztító A Ravasz, Az Agy És Két Füstölgő Puskacső (Guy Ritchie díszdoboz) A Rettenthetetlen A Sakál A Sebezhetetlen A Sötét Düh A Szépfiú A Szmokinger A Tanú Ace Ventura - Állati Nyomozoo Ace Ventura - Hív A Természet Alien - A Nyolcadik Utas A Halál (Alien Quadrology díszdoboz) Aliens - A Bolygó Neve: Halál (Alien Quadrology díszdoboz) Alien 3 - A Végső Megoldás: Halál (Alien Quadrology díszdoboz) Alien Resurrection - Feltámad A Halál (Alien Quadrology díszdoboz) Alien Vs. Predator - A Halál A Ragadozó Ellen Animátrix (Mátrix díszdoboz) Armageddon Arthur Király Az Álmosvölgy Legendája Az Elit Alakulat (Fém díszdoboz) Az Elveszett Zsaru Az Ötödik Elem (Felújított változat) Az Utolsó Cserkész Az Utolsó Szamuráj Árral Szemben Bad Boys - Mire Jók A Rosszfiúk? (Bad Boys díszdoboz) Bad Boys II - Már Megint A Rosszfiúk (Bad Boys díszdoboz) Balhé Bronxban Banditák Bérgyilkos A Szomszédom Beverly Hills-i Zsaru Beverly Hills-i Zsaru II Beverly Hills-i Zsaru III Blöff (Guy Ritchie díszdoboz) Chihiro Szellemországban Conan, A Barbár Cowboy Bebop - A Film Csillagkapu Csupasz Pisztoly (Csupasz Pisztoly díszdoboz) Csupasz Pisztoly 2 1/2 (Csupasz Pisztoly díszdoboz) Csupasz Pisztoly 33 1/3 (Csupasz Pisztoly díszdoboz) Csúcsformában Csúcsformában 2 Die Hard - Drágán Add Az Életed! (Die Hard díszdoboz) Die Hard 2 - Még Drágább Az Életed (Die Hard díszdoboz) Dűne Egri Csillagok (Kétlemezes) Egy Maréknyi Dollárért Ellenség A Kapuknál Ember A Holdon Erik A Viking Excalibur - Vér És Mágia Én És Én Meg Az Irén Farkasok Szövetsége Final Fantasy - A Harc Szelleme Forrest Gump Galaxy Quest - Galaktitkos Küldetés Gladiátor Gőzfiú (Rendezői változat) Haláli Fegyver Halálos Fegyver (Rendezői változat, Halálos Fegyver díszdoboz) Halálos Fegyver 2 (Rendezői változat, Halálos Fegyver díszdoboz) Halálos Fegyver 3 (Rendezői változat, Halálos Fegyver díszdoboz) Halálos Fegyver 4 (Vágatlan változat, Halálos Fegyver díszdoboz) Hanta Boy Harcosok Klubja Harry Potter És A Bölcsek Köve Harry Potter És A Titkok Kamrája Harry Potter És Az Azkabani Fogoly (Extra változat) Hart Háborúja Hatodik Érzék Hegylakó Hős Hudson Hawk Hulk Indiana Jones - A Végzet Temploma (Indiana Jones díszdoboz) Indiana Jones - Az Elveszett Frigyláda Fosztogatói (Indiana Jones díszdoboz) Indiana Jones - Az Utolsó Kereszteslovag (Indiana Jones díszdoboz) Interjú A Vámpírral Istenek Fegyverzete Istenek Fegyverzete 2 Jeanne d Arc - Az Orleans-i Szűz Jelek Jégkorszak Kamu Kém Karácsonyi Lidércnyomás Kutyaszorítóban Lara Croft - Tomb Raider Lara Croft - Tomb Raider - Az Élet Bölcsoje Londoni Csapás Macska-Jaj Macskafogó (Felújított változat) Maverick - Halálos Póker Már Megint Bérgyilkos A Szomszédom Mátrix (Mátrix díszdoboz) Mátrix - Újratöltve (Mátrix díszdoboz) Mátrix - Forradalmak (Mátrix díszdoboz) Men In Black - Sötét Zsaruk (Men In Black díszdoboz) Men In Black - Sötét Zsaruk II (Men In Black díszdoboz) Mennydörgés Metropolisz Monty Python - Az Élet Értelme (Bővített változat) Monty Python - Brian Élete Monty Python - Gyalog Galopp (Extra kiadás gyűjtőknek) Mulholland Drive Nagy Durranás (Nagy Durranás díszdoboz) Nagy Durranás 2 (Nagy Durranás díszdoboz) Nagy Hal Ne Légy Barom - Miközben Iszod A Dzsúzod A Gettóban Nem Látni És Megszeretni Némó Nyomában Ollókezű Edward Összeomlás Pár Dollárral Többért Pitch Black - 22 Év Sötétség (Extra változat) Pókember (Díszdoboz) Pókember 2 (Díszdoboz) Ragadozó Ragadozó 2 Részeges Karatemester Riddick - A Sötétség Krónikája Robin Hood - A Fuszeklik Fejedelme Robin Hood - A Tolvajok Fejedelme Robotzsaru Ryan Közlegény Megmentése Schindler Listája (2 DVD) Shrek Shrek 2 (+Shrek 3D) Silverado Spartacus (1960) Spartacus (2004) Star Wars I - Baljós Árnyak Star Wars II - A Klónok Támadása Star Wars IV - Egy Új Remény (Star Wars Trilogy díszdoboz) Star Wars V - A Birodalom Visszavág (Star Wars Trilogy díszdoboz) Star Wars VI - A Jedi Visszatér (Star Wars Trilogy díszdoboz) Szaffi Szörny Rt. Született Gyilkosok (Rendezői változat) Terminátor 2 - Az Ítélet Napja (Rendezői változat) Terminátor 3 - A Gépek Lázadása Tokiói Keresztapák Top Secret! Trója Tűzsziget Twin Peaks - Első Évad Új Csapás Üvegtigris Űrgolyhók (Extra változat) Van Helsing Van Helsing - A Londoni Küldetés Városi Vadász Velem Vagy Nélküled Vidocq Vissza A Jövőbe (Vissza A Jövőbe díszdoboz) Vissza A Jövőbe II (Vissza A Jövőbe díszdoboz) Vissza A Jövőbe III (Vissza A Jövőbe díszdoboz) Volt Egyszer Egy Vadnyugat Vörös Szonja Waczak Szálló 1. Évad Waczak Szálló 2. Évad Wyatt Earp (2 DVD) X-Men 1.5 (X-Men - A Kívülállók) X-Men 2