Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. június 27., hétfő 1:03
Irigy-irigy :)
Honnan - ha nem indiszkrét - mennyiért?
0
2005. június 27., hétfő 1:01
Gratulálok - bár engem teljesen hidegen hagy a gyűjteményed jelentős része - de látszik, a téged érdeklő témád milyen gondosan gyűjtöd.

Esetleg a rosszindulatú látogatók előtt jobban dugdoshatnád az anyagaidat (/lakas/adasvetel4.jpg) :)
0
2005. június 27., hétfő 0:53
én nem szúrok be semmit, mert még a végén leugatják a fejemet, hogy milyen burzsuj vagyok és minek dicsekszem...
0
2005. június 27., hétfő 0:27
Na meg ezeket:

0
2005. június 27., hétfő 0:18
Ha már a különlegességeknél tartunk, én ezt tudom felhozni:

Bocs, a méretért.
0
2005. június 26., vasárnap 23:38
hmmm, lehet, hogy megvárom a remixet, feltéve, hogy a mockok nem kérnek majd érte túl sok dolcsit. :)
0
2005. június 26., vasárnap 23:16
A mockok nem engedték linkelni a képüket :)

0
2005. június 26., vasárnap 23:12
Szeptembertől elkezdik újra kiadni a Cowboy Bebop-ot "Remix" címen (USA persze), teljesen felújított képpel, és hanggal (immár a teljes sorozat angol és japán 5.1-ben), valamint állítólag új jelenetekkel. Egyelőre az első lemez van bejelentve, valószínűleg lesz újfajta díszdoboz is, várhatóan az utolsó lemezzel együtt lesz megvásárolható. Mivel még a jelenlegi kiadást bőven lehet mindenhol kapni, várhatóan azokat is akciózni fogják, de a régi díszdoboz beszerzése eléggé esélytelen. :(

0
2005. június 26., vasárnap 22:57
Ez nagyon hízelgő! Kösz! Az animéket valóban kedvelem, de egyenlőre még nincs olyan szép gyűjteményem, mint pl. derceto-nak. :]
0
2005. június 26., vasárnap 22:53
Sajnos nem egyszer ment át egy-egy vita személyeskedésbe (előfordult, hogy az én hibámból), de most már azért igyekszek az ilyenekből kimaradni, amennyire lehet...
0
2005. június 26., vasárnap 22:36
lenyűgöző. kicsit megszaporodtak a dolgaid, mióta utoljára nálad jártam. :) erre a cowboy bebop dobozra különösen fáj a fogam, csak kár, hogy már nem kapható (tudtommal), külön-külön beszerezni őket meg csak jó húzós áron lehet. (azért szólsz, ha látod valahol akcióban? :)
0
2005. június 26., vasárnap 22:36
Szép!
Grat! :) Főleg az a Millennium dobozka....
0
2005. június 26., vasárnap 22:33
Na, én is régen raktam már fel képet:

dvd polc 1
dvd polc 2

Közelebbi képek találhatók itt: http://derceto.web.elte.hu/japanimania/
de ezt az oldalt még nem frissítettem, mert most épp nincs nálam fényképezőgép állvány.
0
2005. június 26., vasárnap 22:17
Amíg nem fajul személyeskedéssé, semmi bajom a vitázással. Legfeljebb kivonom magam belőle, ha már nem látom értelmét. Ettől még leülhetünk dumálni egy jót.
0
2005. június 26., vasárnap 21:54
Jövök már dicsekedni. :)
Két újabb díszdobozzal bővült a Transformers DVD gyűjteményem:

Transformers Robots In Disguise Box Set 1

Ezen a DVD-n meglátszik, hogy nem magyar ilyen szép és ízléses DVD díszdobozt még nem láttam. Azth iszem Digpack-es vagyis nem tokoban vannak a lemezek hanem egy paír tokban azon belül pedig egy széthajtható papír tokban. A design nagyon szép.
A film minősége is kiemelkedő szép kép, dübörgő hang pedig csak sztereó. Extra csak karakter jellemzés van, és álló menü "rontja" a kiadványt.
A sorozat talán a második legjobb Transformers sorozat. A 2000-es Japán Transformer: Car Robot című sorozat amerikai átalakított verziója. Egy kis CG-animáció, új fő- és végcím, új zene. A rajzfilmben feltünnek az anime stílus jegyek, de nem rontják a filmet. Az angol szinkron pedig nagyon jó lett, rendkívül humoros.

Transfomers Armada Triple

Ez a díszdoboz már csak egy egyszerű papír tok csupán körbe fogja a három tokot, mivel ez amolyan gyűjtó doboz. És Universal kiadvány lvén a belső borítók hófehérek.
A DVD minőségileg kielmelkedő szemkápráztató színek, dübörgő hang - szintén sztereó - például amikor Megatron színre lép a lépései akár a T-Rexé a Jurassic Parkban. Animált menü a sorozat zenéjével és némi extra.
A sorozat hátránya, hogy sok időt szentelnek a három gyerek főszereplőre és Transformer szereplőből is mindössze 7 van, akik jellemei nem túl kidolgozottak. Ezt kompenzálja az igazán pergős zene, a látványos animáció és két nagyszerű szinkron színész: David Kaye és Gray Chalk.
0
2005. június 26., vasárnap 21:51
Én például szívesen megismerkednék Veled! a megnyilatkozásaid alapján szimpatikus vagy, és emlékszem még arra is, hogy szereted az animéket! A döntésedet és a véleményedet egyébként tiszteletben tartom, valóban van benne valami...
most posts by TM
0
2005. június 26., vasárnap 21:41
Hát ja... Amilyen viták itt néha kialakulnak... és egyesek amennyire kedvelik egymást... Én inkább kihagynám. Egyébként sem azért járok ide, hogy ismerkedjek.
0
2005. június 26., vasárnap 21:07
Isten ments?
most posts by TM
0
2005. június 26., vasárnap 21:01
15 évvel ezelőtt max cd-t kezdtem el gyűjteni nem dvd-t.
a másik, meg szerintem nem kell megvédened Dylan-t, van neki billentyűzete le is írta a válaszát.
harmadrészt én legalább nem akadok ki valaki MÁSOL nekem dvd-t, és képes elkérni a postköltséget. ehem.. ;)

0
2005. június 26., vasárnap 21:01
Én is! :)))))
0
2005. június 26., vasárnap 21:00
Én szeretem a magyar szinkronszínészek eredeti hangját! :)))
most posts by TM
0
2005. június 26., vasárnap 20:59
Ezt már láttuk valahol... ;)
0
2005. június 26., vasárnap 20:51
"Pokemonostúl" :)
most posts by TM
0
2005. június 26., vasárnap 20:43
anime dvd (USA vs. Magyarország) - ~3000 : ~egytucat (jóindulattal)
0
2005. június 26., vasárnap 20:33
Ok :)
Csak nehogy megint belemenjünk valami szinkron vs. eredeti hang vitába, mert lefűrészelem a lábfejem :)
0