Értem, amit mondasz. Igazából az nekem sem szimpi, ha valaki a másolt lemezeivel kérkedik. De ha egyszer már van neki, és nem előtted döntötte el, hogy lemásolja, akkor én nem értem a te reagálásodat a dolgora. Személy szerint nem téged károsít meg. Azt még megérteném, és én is ugyanazt tenném, ha egy félig másolt lemezekkel teli gyűjteményre ennyit válaszolnátok:
"Hm-hm... szép, de majd a másoltakból eredeti is lesz, ugye?" Vagy valami hasonlóan megértő módon. De azt, hogy egyből letámadjátok az embert (nem engem), azt ne haragudj, de nem fogom tudni megérteni...
"Hm-hm... szép, de majd a másoltakból eredeti is lesz, ugye?" Vagy valami hasonlóan megértő módon. De azt, hogy egyből letámadjátok az embert (nem engem), azt ne haragudj, de nem fogom tudni megérteni...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0