Köszi az infót! Alig bírom visszafogni magam, hogy megvegyem egyenként....
0
2005. február 23., szerda 15:50
7151
A fenébe! Bezzeg nekem meg ma csak a villany- és a telefonszámla jött meg!
0
2005. február 23., szerda 15:50
358
Köszi az infót! Alig bírom visszafogni magam, hogy megvegyem egyenként....
0
2005. február 23., szerda 15:43
Moderátor
7449
Biztos van rá esély, de egyelőre nyoma sincs. Április végéig nem szerepel a tervekben.
0
2005. február 23., szerda 15:42
358
Xpressnek: Véletlenül nem tudjátok, hogy a Terminator trilógia várható-e valamikor díszdobozban? Van rá esély ? Előre is köszi!
0
2005. február 22., kedd 21:15
9
lassan 1000...A 900-at már elhagytam.
0
2005. február 22., kedd 20:01
2062
Nekem meg ma ezek jöttek:
0
2005. február 22., kedd 19:51
17243
a mai postával jött:
am.graf., 5ofd, the unt. ugyanaz a kiadás, ami nálunk is kapható - csak jóval olcsóbban jöttek. :)
0
2005. február 22., kedd 18:57
2682
nem azért mondom, de szerintem ha innen akarsz rendelni egyszerre több filmet, akkor inkább egyszerre rendeld meg őket és akkor csak egyszer kell postaköltésge fizetned. így, ha most majd rendelsz még 1.et akkor még 1x 1190ft-ott ki kell fizetned. érted nem? de inkább gyere át a csetbe, mert ez itt off topik.
0
2005. február 22., kedd 18:52
790
Persze még csak 12 van... a többi a Sikoly 1,3 és a H20 meg a Halloween - Feltámadás azok egy másik boltból lettek rendelve a többit meg boltban vettem... Tervezem a 28 nappal későbbet innen még valamelyik nap, de nem biztos...
0
2005. február 22., kedd 18:48
2682
de csak ezt az eggyet?
0
2005. február 22., kedd 18:46
790
Párszor már kérdezted, Men in Black 1.
0
2005. február 22., kedd 18:44
2682
usa: hányat rendeltél innen az xpressről?
0
2005. február 22., kedd 18:39
790
Tényleg ??? csak ennyi jött egy nap... ??? Bezzeg nekem ma "csak" ez jött Men in Black 1 2DVD-s Extra változata szinkronosan, magyarföldről :)))
0
2005. február 22., kedd 18:37
2774
ma ezeken kívül semmi érdemleges nem jött :)
0
2005. február 22., kedd 17:14
2212
Köszi mindenkinek, majd javítom a 6.napon címét is. Ja és mégegy "csúnyaságot" találtam köztük, sorry, legközelebb már azokat sem írom bele...
0
2005. február 22., kedd 17:04
1390
A 6.NAPON eredeti címe: The 6th day
0
2005. február 22., kedd 16:43
2341
Akkor csatlakozom Gerikéhez: szuper a gyűjteményed!
0
2005. február 22., kedd 16:02
2682
szép gyűjtemény (alatta taps).
0
2005. február 22., kedd 15:59
2212
"Na most jól beégettem magam, az a fránya Nyócker... :-) Szal vegyétek úgy, hogy az nincs ott...
OFF:Bocsi, csak excel táblából szedtem ki és a megnézett mozifilmek is benne vannak azért kerülhetett ide véletlen a Nyócker...) "
Sorry ismételten, pedig esküdjek meg a jószándék megvolt, ez az egy csúnyaság ott maradt... sorry mégegyszer!
0
2005. február 22., kedd 15:09
2341
"Ezúttal pedig szigorúan eredeti DVD-im vannak a listán (másmilyen nincs is ;-) )"
Áhá, azért van benne a listában a Nyócker.
0
2005. február 22., kedd 15:04
3933
Nekem már korábban is tetszett a gyűjteményed, most sincs másként.
0
2005. február 22., kedd 15:03
2178
Tényleg van 1-2 gyengébb eresztés, de azért nagyon nem kell szégyenkezned! :]
0
2005. február 22., kedd 15:00
2212
Na most jól beégettem magam, az a fránya Nyócker... :-) Szal vegyétek úgy, hogy az nincs ott...
OFF:Bocsi, csak excel táblából szedtem ki és a megnézett mozifilmek is benne vannak azért kerülhetett ide véletlen a Nyócker...)
0
2005. február 22., kedd 14:59
2212
Sziasztok! Elérkezettnek tartom az időt, hogy ismét megosszam veletek gyüjteményem. Túladtam jópár gagyi filmemem, de még így is akad pár gyenge láncszem, de többsége igazi kedvencem. És gyarapodtam is jópár filmmel mostanában. Ezúttal pedig szigorúan eredeti DVD-im vannak a listán (másmilyen nincs is ;-) ), úgyhogy jöhetnek a kritikák, remélem azért van akinek tetszik. Üdv: "L"
HALÁLOS IRAMBAN-The Fast And The Furious FREQUENCY-Frequency AMERIKAI PITE 2-American Pie 2 MAJD MEGDÖGLIK ÉRTE-To Die For A NŐ KÉTSZER-Sliding Doors AZ INVÁZIUM-Faculty SZIKI SZÖKEVÉNY-Wrongfully Accused VÉRFAGYASZTÓ-Curdled JELEK-Signs SZTÁRRAL SZEMBEN-Celebrity EREDENDŐ BŰN-Original Sin BÍZD A HECKERRE!-AntiTrust AUSTIN POWERS 3:ARANYSZERSZÁM-Austin Powers:Goldmember VALAMI AMERIKA NYOMÁS UTÁNA-Nati Con La Camicia VALÓ VILÁG 2 A KÍSÉRLET-Das Experiment FELPÖRGETVE-Driven DOGMA-Dogma A GYŰRŰK URA-KÉT TORONY-The Lord Of The Rings-The Two Towers JACKIE BROWN-Jackie Brown BÉRGYILKOS A SZOMSZÉDOM-The Whole Nine Yards BAZI NAGY GÖRÖG LAGZI-My Big Fat Greek Weeding A CSAJ NEM JÁR EGYEDÜL-She s All That FARKASOK SZÖVETSÉGE-Le Pacte Des Loups SZTÁROM A PÁROM-Notting Hill ARANYOSKÁM-Tootsie KÉMKÖLYKÖK-Spy Kids ÍGY KÉSZÜLT-A KIRÁLY VISSZATÉR-The making of Return Of The King CSOKOLÁDÉ-Chocolate A FÜLKE-Phone Booth NÉMÓ NYOMÁBAN-Finding Nemo ÉS MEGINT DÜHBE JÖVÜNK-Pari E Dispari HALÁLOSABB IRAMBAN-2 Fast 2 Furious 54-Club 54 GOOD WILL HUNTING-Good Will Hunting A KARIB-TENGER KALÓZAI-Pirates Of The Careebian DONNIE DARKO-Donnie Darko HORRORRA AKADVA 1-Scary Movie A LÉ MEG A LOLA-Run Lola Run HALLOWEEN, 20 ÉVVEL KÉSŐBB-Halloween H20: 20 Years Later MIMIC:A JÚDÁS FAJ-Mimic ANGYALI SZEMEK-Angel Eyes KIKÉPZÉS-Training Day A KAPTÁR-Resident Evil JAY ÉS NÉMA BOB VISSZAVÁG-Jay And Silent Bob Strikes back CHICAGO-Chicago LAKÓTÁRSAT KERSEÜNK-L auberge Espagnole ÁLMATLANSÁG-Insomnia FÉL LÁBBAL A PARADICSOMBAN-Un Piede In Paradiso IGAZÁBÓL SZERELEM-Love Actually AMERIKAI PITE 3-AZ ESKÜVŐ-American Weeding MOULIN ROUGE-Moulin Rouge! OROSZLÁNBARLANG-Den of lions MINDEN LÉBEN KÉT KANÁL 1.-The Persuaders 1. KATE ÉS LEOPOLD-Kate and Leopold KILL BILL-Kill Bill:Volume 1. ATOMCSAPDA-K19:The Widowmaker JÓBARÁTOK:BEST OF-Friens:Best Of TOM ÉS JERRY:KERGE KERGETŐZÉSEK-Tom and Jerry Greatest chases TELITALÁLAT-Lucky numbers HULLA HÓ TELIZSÁK-Reindeer games LAPZÁRTA-Veronica Guerin MÉG EGY KIS PÁNIK-Analyze that! KAPJ EL HA TUDSZ-Cathc me if you can HERCULE ÉS SHERLOCK-Hercule et Sherlock POKOLBA A SZERELEMMEL-Down with love AZ ÓRÁK-Hours HALLOWEEN:FELTÁMADÁS-Halloween:Ressurrection HULK-Hulk AKI BÚJT, AKI NEM-Jeepers Creepers KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!-Joyeuses Paques SZERESS, HA TUDSZ-Playing by heart A HÁLÓZAT CSAPDÁJÁBAN-The net HAJÓ A VÉGE-Boat trip A ZENÉSZ-El Mariachi MICSODA NŐ-Pretty woman GYAGYÁS CSALÁD-Flirting with Disaster MALÉNA-Maléna MARILYN-Norma Jean & Marilyn PUMUKLI KALANDJAI-Meister Eder und sein Pumuckl KONTROLL A MAJMOK BOLYGÓJA-Planet of the apes (2001) KINCS, AMI NINCS-Chi trova un amico, trova un tesoro SZUPERZSARU-Poliziotto superpiu BANÁN JOE-Banana Joe AZ ARCNÉLKÜLI EMBER-The man without a face BOTRÁNYOS SZERELEM-Wishful Thinking A GYILKOSOK IS MENNYORSZÁGBA MENNEK-Heaven A 6.NAPON-On the 6th day ON LÁNY-Birthday girl SEKÉLY SÍRHANT-Shallow grave A MEXIKÓI-The mexican DARKNESS-A RETTEGÉS HÁZA-Darkness EGY VESZEDELMES ELME VALLOMÁSAI-Confessions of a Dangerous Mind FRIDA-Frida JÓSZOMSZÉDI ISZONY-Duplex VÉGZET-Destiny NINCS 2 4 NÉLKÜL-Non c e due senza quattro BELPHEGOR:A LOUVRE FANTOMJA-Belphégor SIKOLY 3.-Scream 3. EQUILIBRIUM-Equilibrium A GYŰRŰK URA:A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE-The Lord Of The Rings:The Fellowship Of The Ring A GYŰRŰK URA:A KIRÁLY VISSZATÉR-The Lord Of The Rings:The Return Of The King SIKOLY 1.-Scream 1. SIKOLY 2.-Scream 2. ANIMÁTRIX-Animatrix STEPHEN KING:CHRISTINE STEPHEN KING:RAGYOGÁS-Shining STEPHEN KING:ÁLOMCSPDA-Dreamcatcher JÉGKORSZAK-Ice age HALJ MEG MÁSKOR-Die another day HOLNAPUTÁN-The day after tomorrow TRAFFIC-Traffic SOSE HALUNK MEG! HALÁLI FEGYVER-Loaded weapon A NAP KÖNNYEI-Taers of the sun MÁTRIX-Matrix MÁTRIX:ÚJRATÖLTVE-Matrix:Reloaded MÁTRIX:FORRADALMAK-Matrix:Revolutions RAP REVÜ RÓMEÓ VAN HELSING-Van Helsing ASTERIX ÉS OBELIX-CLEOPÁTRA KÜLDETÉS-Asterix et Obélix:Mission Cleopatre SZEXY FIÚK-Sexy boys A JÖVŐ SZÖKEVÉNYE-Johnny Mnemonic BŰNVADÁSZOK-Nati con la camica SZEMTŐL TELIBE-Full frontal FLÖRT A FELLEGEKBEN-View from the top A MÚMIA-The mummy A FEKETE LAGÚNA SZÖRNYE-Creature from the Black-Lagoon A LÁTHATATLAN EMBER-The invisible man FRANKENSTEIN MENYASSZONYA-The bride of Frankenstein A FARKASEMBER-The wolf man AZ ÖRDÖGŰZŐ-RENDEZŐI VÁLTOZAT-The exorcist-Director s cut FRANKENSTEIN-Mary Shelley s Frankenstein A ZONGORISTA-The pianist ASTERIX ÉS OBELIX-Asterix et Obélix contre César KISÖRDÖGÖK-Tiptoes HÁZ A KÖDBEN-House of sand and fog A PILLANGÓ-Le papillon ROCKY -Rocky ROCKY II-Rocky II ROCKY III-Rocky III ROCKY IV-Rocky IV ROCKY V-Rocky V ÉN PICI SZEMEM-My little eye A FELEJTÉS BÉRE-Paycheck IKREK-Twins A SZÖVETSÉG-League of extraorinary gentleman A MÚMIA VISSZATÉR-The mummy returns HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE-Harry Potter and the philosopher s stone HARRY POTTER ÉS A TITKOK KAMRÁJA-Harry Potter and the chamber of secrets TESTCSERE-Xchange AZ OROSZLÁNKIRÁLY-The lion king ÉDES KIS SEMMISÉG-The Sweetest Thing CHARLIE KETTŐS ÉLETE-The Trouth About Charlie HARRY POTTER ÉS AZ AZKABANI FOGOLY-Harry Potter And The Prizoner Of Azkaban A SKORPIÓKIRÁLY-The Scorpion King 8 MÉRFÖLD-8 Mile ELLENSÉG A KAPUKNÁL-Enemy At The Gates MAGASFESZÜLTSÉG-Haute Tension U-571-U571 TERMINÁTOR 2:AZ ÍTÉLET NAPJA-Terminator 2:Judgement Day AZ ORSZÁGÚT FANTOMJA-The Hitcher AZ ORSZÁGÚT FANTOMJA-The Hitcher II:I ve Been Waiting LONDONI RANDEVÚ-Lady Vanishes UNDERWORLD-Underworld PENGE 3:SZENTHÁOMSÁG-Blade 3:Trinity PINOKKIÓ-Pinocchio A FŐNÖKÖM LÁNYA-My Boss s Daughter A NAGY TRÜKK-Shade GYÖNYÖRŰ MOCSOKSÁGOK-Dirty Pretty Things EGYMÁSRA UTALVA-The Snow Walker 39 LÉPCSŐFOK-39 Steps EMIL ÉS A DETEKTÍVEK-Emil Und Die Detektive JÁTSZ/MA-The Game FEGYVERTÁRSAK-Open Range GYORSABB A HALÁLNÁL-The Quick And The Dead A PANAMAI SZABÓ-The Tailor Of Panama MAGYAR VÁNDOR ÉDES NOVEMBER-Sweet November AZ ŐRÜLET HATÁRÁN-The Thin Red Line ELEMI ÖSZTÖN-Basic Instinct INDUL A BAKTERHÁZ AZ ÜGYFÉL-The Client VANÍLIA ÉGBOLT-Vanilla Sky MACSKA-JAJ-Black Cat-White Cat NYÓCKER POKOLFAJZAT-Hellboy AMERIKAI SZÉPSÉG-American Beauty A MACSKANŐ-Catwoman BAJOS CSAJOK-Mean Girls AZ UTOLSÓ SZAMURÁLY-The Last Samurai LARA CROFT-TOMB RAIDER CSILLAGKÖZI INVÁZIÓ-Starship Troopers PÓKEMBER-Spiderman