Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. február 10., csütörtök 20:37
egyik oldalon az első rész, a másodikon a másik, ugye? nekem az a kiadás van meg, tudtommal kint csak az létezik
0
2005. február 10., csütörtök 20:20
Erről jutott eszembe. A napokban került a kezembe az első és második Légy (1987-) R1-es változata: nem tudom, hogy valami ottani újság részei lehettek e, mert mindegyik egy szép, de hálisten gyorsan lefutó FBI Warning felirattal indul, majd a FOX DVD kiadványairól szóló reklámmal, aztán jön csak a menü. Extra a trailer-eken kivül ugyan nincs, de a hang olyan szép dinamikával szól, ráadásul az NTSC kép annyira makulátlan (nincs az R2-es Légyről szóló sötét, fátyolos jeleneteknek nyoma sem), hogy megkérdeztem magamtól: ott ilyen egy puritán kiadás? (mert hát a figyelmeztetés meg a reklám nem túl tetszetős az elején, nomeg extrák terén is szinte nulla). Akkor kiváncsi lennék, milyen egy minőségi R1-es kiadás. Lehet, hogy rászokok az amcsiktól rendelgetésre - amitől eddig a magyar felirat, meg jónéhány kiadványnál a szinkron hiánya miatt ódzkodtam. Ha valaki esetleg gyakran rendelget onnan, dobjon már meg egy e-mail-el ! (Engem főleg itthoni viszonylatban ritkább filmek érdekelnének.)
0
2005. február 10., csütörtök 19:09
Kb. meg 1 eve volt majd 300 DVD-m, aztan elbucsuztam toluk. Maradt nehany szaz (kb.100), es MA megvalogatom hogy mitt veszek. Kis piac = nagy xar. Ha nalunk igenyesebb kiadasok lennenek, pld. Digipack, karton tok, kis fuzetke,szoval 1 kis kenyesztetes; akkor tobb lenne. Ami kiado hozza a formajat az a Fox, utanna meg a Columbia/tristar. A tobbi nagy gyer. Sokat kernek = keveset adnak. Es meg pofatlanok.
0
2005. február 10., csütörtök 18:57
a legtöbb film persze azért van meg, mert része egy sorozatnak, ill. egy díszdoboznak (nightmare, alien), de vannak olyanok, melyeket láttatlanban vettem meg, bedőlve a jó kritikáknak (train de vie), aztán akadnak olyanok is, melyeknek adtam még egy esélyt, mert úgy is akciósak voltak (time machine), akad olyan, amit ajándékba kaptam (the haunting), megint mások régi szép idők emlékeit idézik, csak időközben baromira elromlottak (saturn 3, káposztaleves).
0
2005. február 10., csütörtök 14:43
Alattam már rogyadozik a föld.

Én kérek elnézést!

;-)
0
2005. február 10., csütörtök 13:09
gratula, faszán szét-offoltatok megint
0
2005. február 10., csütörtök 12:21
miért?
0
2005. február 10., csütörtök 11:32
Ez igaz, így már más. Mongyuk akkor az előbb hazudtam, mert a Hegylakó 4 is ott terpeszkedik a polcomon, pedig a moziban aszittem, levágom a saját fejem, hogy ne kelljen tovább nézni. :)
Tehát birtoklom, mert megvan a többi rész is. Viszont pénzt nem adtam érte, mert ajándékba kaptam, tehát mégsem hazudtam nagyot. :)
0
2005. február 10., csütörtök 10:40
Én sem úgy értettem a must have-et, hogy ha valami DTS-ES, DD-EX, akkor azt meg kell venni, hanem mert úgy érzem, hogy adnom kell neki még egy esélyt, vagy mert szeretem a színészt/rendezőt/xy-t. Legyen az akár egy 1920-as némafilm karcos képpel és mono 0.5 hanggal.
0
2005. február 10., csütörtök 10:36
Ez nálam is így szokott lenni. Ha nagyon nem tetszik egy film, akkor azt nem veszem meg. Felőlem, lehet dts vagy akár rengeteg extra is dvd-n. Fölöslegesen nem szórom el a pénzt. Néha azért előfordul olyan eset is, amiről Daemiaen beszél, de nem mindig veszem meg a folytatásokat sem!
0
2005. február 10., csütörtök 10:15
Pl. ha már valamiből megvan három rész, de ultrasz*r a negyedik, akkor is megveszm, mert "mér' pont az ne legyen meg?". Ez amúgy már tényleg komoly betegség. Kóros.
0
2005. február 10., csütörtök 10:12
Nna, ez má betegebb dolog, mint a remegésem a karcok-gyűrődések miatt! :)

Én ugyan nem adnék ki lóvét filmért, csak hogy meglegyen.
Mongyuk anno az Armageddonon meg a Holnaputánon agyaltam, de eldöntöttem, hogy köllenek a francnak. Csak a látvány miatt??? Túrót.
Inkább Godzilla meg ID4 és tsai!!! :)
0
2005. február 10., csütörtök 9:20
Ezt meg tudom érteni. Nekem is vannak olyan filmjeim, amelyek annak ellenére must have-ek, hogy nem feltétlenül vagyok oda értük.
0
2005. február 10., csütörtök 8:57
nem igazán... de az alien vs predator is meglesz. :]
0
2005. február 10., csütörtök 8:30
Resident Evil? Aszittem, szereted. :D
0
2005. február 10., csütörtök 7:57
Ezért kéne már egy aktív moderátor...
0
2005. február 10., csütörtök 1:26
a 4. rész? az gecijó
0
2005. február 9., szerda 23:45
egyszerűbb lenne összefoglalni azt, ami tetszett: a teaser-trailer.
0
2005. február 9., szerda 23:30
A Time Machine-ban mi nem tetszett? Nekem egyik kedvenc filmem, igaz nem láttam még az eredetit.
0
2005. február 9., szerda 23:30
nekem csak jó filmek vannak a gyűjteményben... izé.. najó, megyek kidobom a van helsinget :)
0
2005. február 9., szerda 23:26
Akkor ime egy rövid párbeszéd az 1966-os Batman - The Movie-ból:

- "Sárga héjú és ír"...
- Banán golyóstollbetéttel.
- Így van. “Milyen emberek poroszkálnak állandóan?“
- Poroszkálnak? Az oroszok!
- Helyes. És vajon mit jelent mindez?
- Banán, oroszok...
- Egy orosz banánhéjra lép és kitöri a nyakát!
- Így van! CSAK EZT JELENTHETI!

EZ a zseniális. :)
0
2005. február 9., szerda 23:08
nagyon sok rossz filmet szeretek, mert kedvesek számomra. sokszor ebből jönnek a jó ötletek. az amerikai ninja egyik klaszzikus párbeszéde:

- hogy hívnak?
- joe.
- milyen joe?
- csak joe. ennyi.

vagy egy másik durva beszólás:

- jók a mozgásaid, hol tanultál bunyózni?
- az utcán összeszedtem ezt-azt. :))))))))

a másik kedvencem a kémjátszmából:

muir: hol tanult lőni?
bishop: a cserkészeknél.

hehe, annyira szar, hogy már zseniális. nagyon kedves film. természetesen ezek most nem a "jó ötletek voltak". :D
0
2005. február 9., szerda 22:49
Micsoda??? Kiadták a Saturn 3 című alapművet? Hogy nem találkoztam eddig vele?
0
2005. február 9., szerda 22:35
De igen, komolyan kérdeztem. Hogy magamat idézzem: csupán megfelelő hozzáállást igényel. Az igen szuper B-film! (Bár valószinűleg nem annak szánták). Különben a zenéje tényleg jó!
0
2005. február 9., szerda 21:52
Ezt ugye nem komolyan kérdezted? A minap én is megvettem, mert ellenállhatatlan ingert éreztem rá, hogy újra lássam Farrah Fawcett mellyeit. Hát egyéb néznivaló nem is nagyon akadt, s még az se igazán érte meg a közel 90 percet és 999 Ft-ot...
0