Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. február 9., szerda 19:52
nem viccelsz?nem hiszem el.
0
2005. február 9., szerda 19:50
:D
ez mind?
0
2005. február 9., szerda 19:49

DVD-gyűjteményem

0
2005. február 9., szerda 18:48
ezt hívják úgy: opportunity cost. ahogy a kérómat elnézem, nálam a következő dolgoknál ér többet a dvd: cipős szekrény, egy új franciaágy, előszoba-tapéta, plakátkeretezés, új szárító, késélezés. :) ez utóbbi árából kijön két bombaáras dvd!
0
2005. február 9., szerda 18:43
legalább 25o olyan filmem van, ami még meg sem fordult a lejátszómban.
0
2005. február 9., szerda 16:25
Jól van, sokasodunk, sokasodunk... :)
Nem indul vmi velünk foglalkozó terápiás foglalkozás vmerre?
Bár lehet, hogy nem akarnék "kigyógyúni" ebből a "gyogyóból"... ;-)
0
2005. február 9., szerda 16:12
A jó, a rossz és a csúf
0
2005. február 9., szerda 15:29
Királyak vagytok!!!!!!!!!!!!!
Tényleg ez a legjobb része, pl.ha postán jön, kivenni a borítékból, meglapogatni, végigsimítani a hűvös és tükörsima felszínen, óvatosan lefejteni a celofánt, végül kinyitni a tokot és halkan elrebegni: "My Precious!"
Ezután mehet is a polcra, minek megnézni :)
0
2005. február 9., szerda 15:02
Szóról szóra. :))))

Én is attól félek, mikor vágja a fejemhez a barátnőm:

Válassz, vagy én vagy a DVD-id!!!!!!

És vajon mit fogok válaszolni...

;-)
0
2005. február 9., szerda 14:57
Ha a tüsszentés állítólag 40%-os, az ásítás kb 60%-os kielégülés, akkor a DVD kicsomagolás vajh mennyi lehet?
0
2005. február 9., szerda 14:54
Köszönöm.

Az 1 DVD (olyan, mint az egy Gyűrű) akár mértékegység is lehetne...
Pl.: A "másról való lemondás" mértékegysége. Mit nem vettünk, csináltunk stb. a fránya DVD-k miatt!?
Vagy ha megjön például az illeték, átszámolhatjuk azt is DVD-re...
Beteges dolog, de jobb mint italra, cigire, koko-ra vagy egyéb haszontalan dologra költeni a pénzt! Persze a feleségem nem eszi meg ezt a dumát...

Elnézést a sok OFF miatt!
0
2005. február 9., szerda 14:38
Én ezt rítus szerűen csinálom. Egy jó meleg vízzel teli kád. Egy pohár vörös bor és jöhet a DVD-k kicsomagolása egyenként. Fantasztikusan bizsergető érzés.
0
2005. február 9., szerda 14:30
Tök jó olvasni az ehhez hasonló hozzászólásokat és tudni, nem egyedül vagyok "lökött"! :))

(mindtower, besz@rok a dumádon! :))))  )

A legszebb dolog, ha megveszek egy DVD-t, amikor kibontva megállapítom, hogy a papírborító/papírtok/jelenetválasztás füzet gyűrődés- és sérülésmentes, lemez(ek) karcmentesek, szitázás sérülésmentes, utána szépen beillesztem a tesók mellé, majd felvezetem a DVD-füzetembe (illetve pár hete DVD-Excel táblámba) a legújabb szerzeményt, és kicsit merengek felettük, milyen szép is a gyűjtemény, és "megint újabb tégla került az épülő várfalba"! :))))

Sajna, én sem láttam a lemezeim 60-70%-át, de már az is boldogsággal tölt el, ha a fenti dolgok stimmelnek!
Lehet, hogy tényleg az onokák fogják hasznát venni a jó kis kollekciónak, de ha így haladunk, addigra a dvd is elavult lesz.... Nem beszélve a filmekről.

Nekem évek óta az a gyanúm, ezeket nem gyártják semmi másra, csak hogy a megvétele okozzon örömet. Végignézni??? Ááá, felejtsd el!!!
0
2005. február 9., szerda 13:55
Jobb mint suhanni egy jachton a szigetünk felé és vaskos pénzkötegekkel csapkodni a legyeket...
0
2005. február 9., szerda 13:36
Letépni a celofánt, majd először kinyitni a tokot - áááááááááááhhhhh, az egyik legjobb dolog. :)
0
2005. február 9., szerda 13:27
Bizony! Kibontani, megszagolni, mint egy jó könyvet, végiglapozgatni a bookklet-et, ellenőrizni (karc, hang, felirat), az KÖTELEZŐ!
Ez a birtokbavétel a legfontosabb és a legszebb dolog a gyűjtésben/raktározásban!
0
2005. február 9., szerda 13:21
Az idei tervem: Minden nap minimum 1 filmet kell megnéznem DVD-ről!
Ha idén 365 db-nál kevesebb filmet veszek, akkor is kb. 3-4 év alatt tudom csak a folyamatosan növekvő elmaradásokat bepótolni (betartva a napi adagot), tehát radikális változtatásokat kell eszközölnöm a "DVD-nézési technológiámban"!

Az idő remélem nekem dolgozik.
1. Előbb-utóbb utolérem magam!
2. Nem készül túl sok jó, új film!

Persze aránytalanságok is megfigyelhetők a  családosok (nekem 3 gyermekem van) "filmnézési" hatékonyságában, a Chihiro Szellemországban-t legalább 20-szor láttam már, a Toy Story-kat és a Kisvakondokat meg vagy félszázszor, ellenben a T2-t még nem voltam képes megtekinteni!

Tehát a válasz:
Sohasem érjük utol magunkat, viszont nagyon fognak a gyermekeink és az unokáink örülni a több tízezer darabos hagyatéknak! Lesz mit elkártyázni!
0
2005. február 9., szerda 12:41
Azért én kibontottam őket, és most szépen sorakoznak egy polcon azt várván, hogy forogjanak végre a lejátszóban.
0
2005. február 9., szerda 12:27
Üdv sorstárs! :)
Ezexerint jobb a helyzetem - nekem csak olyan tucatnyi van még mindig celofánban, úgy fél év távlatában...
0
2005. február 9., szerda 11:54
Kedves Pisu!
2 gyerek mellett, éjjel többnyire...
0
2005. február 9., szerda 11:50
Nekem egyáltalán nincs időm a régebbi DVD-ket nézni. Így is van kb. 100, amit még meg sem néztem, mióta megvettem.
0
2005. február 9., szerda 11:22
Kérdés nagy DVD-gyűjtőkhöz címezve:
-- mikor jut időtök munka/család/egyéb mellett régebbi dvd-ket nézni?
Én alig győzöm nézni az új release-eket, filmeket, rengeteg elmaradásom van, nemhogy még egy óriási gyűjteményből is szemezgetni, visszatekinteni olykor-olykor...
Sztem is nagyon jó érzés birtokolni egy dvd-t, de akkor is...
0
2005. február 8., kedd 23:15
Nem tudom nekem úgy megtetszettek egy másik bolygóról jött alaváltó óriás robotok akiknek vannak érzései, félemei és szinte minden emberi vonásai akik ráadásul akkorák, mint egy 10 emeletes épület és örök csatát vív a Jó és a Gonosz a Galaxisban. Én úgy érzem mindent megtalálok a Transformers-ben, Megatron például zseniális főgonosz írtó jó beszólásai vannak:
"-You loose your warrior, Megatron!
-The warriors are expendable!"

"-Here's something to keep you warm."
Erre felgyújtja az olajfúrótornyot ahol az Autobotok és az emberek rekedtek na és az a mániákus nevetés...
Egy másik helyzet mikor egy foglyul ejtett ember elkezd a vízben fuldoklani:
"This will be most ineterasting."
Ördögi vigyor és nevetés mikor látja már nincs sok hátra az embernek és mikor elmerül:
"This show is over. Back to work."
Az embert természetesen megmenti egy Autobot, de ezt Megatron már nem látja ja és a"munka" természetesen a Autobotk elmpusztítása.

Na meg az örök áruló Starscream aki folyton vezére félre álításán ügyködik és amikor elkapja szánalmas könyörgésbe kezd.
0
2005. február 8., kedd 22:53
Őszintén szólva sose tudtam mér vagytok annyira oda a Transformersért
0
2005. február 8., kedd 22:29
5 db Transformers DVD-m van! Meg vam a klasszikus teljes 1.évad és a Film és van pár epizódom 1., 37-46. a Beast Wars-ból.
Ami hiányzik a klasszikus sorozatból 2., 3. és 4.évad szerencsére a 4.évad csak 3 epizódból áll a 3.évad Box Set tartalmazza. De van vagy 10 különböző TF sorozat ...szerencsére nem adták ki mindet még DVD-n :]
0