Keresés

a te dvd gyüjteményed

2005. január 10., hétfő 20:01
Ezt nem hiszem el! Tényleg Te vagy az aki a maszekszinkront elkészítette ezekhez a filmekhez? Haver, te Isten vagy!
0
2005. január 10., hétfő 19:21
Saját készítésű szinkronnal én azért nem próbálkozom, mert rosszul utánozom a női- és a gyerekhangokat. :)
0
2005. január 10., hétfő 18:24
Én sem számolgatom, azt sem tudom pontosan hány DVD-m van. Pl. egy 7 lemezes anime sorozat, aminek lemezenkénti bolti ára 30 dollár, hány lemeznek számít? Nekem ezek a cuccaim, mindenki úgy számolja és oda sorolja ahogy és ahová neki jólesik.

Egyébként 1 db nem eredeti saját készítésű szinkronnal ellátott Ford Fairlane kalandjai DVD-m van.
0
2005. január 10., hétfő 16:48
én meg nem nagyon szoktam számolni a gyüjteményem, de a számolnám, a másoltakát nem számolnám bele. :)
0
2005. január 10., hétfő 8:02
Ez ok, illetve egyebkent is mindenki azt szamol a gyujtemenyebe amit akar (en a masoltat nem szamolnab bele ha lenne, de ez egy velemeny).
0
2005. január 9., vasárnap 21:30
A Ponyvaregény soha nem volt újságmelléklet!
0
2005. január 9., vasárnap 17:40
Ezt mondom Én is!
0
2005. január 9., vasárnap 17:32
két másolt dvd-m van. egyik sem kapható mo-o, de ha egyszer megjelennek elsőként fogom megvenni őket.
0
2005. január 9., vasárnap 16:55
mindkét filmet a mokép forgalmazta anno, az első bemutató idején, de tudtommal már nem nála vannak jogok, s egyik film sem jelent meg hazánkban dvd-n. valószínűleg kalózdvd-t láttál vhs-borítóval.
0
2005. január 9., vasárnap 16:38
"Mindenesetre az vesse rám az első követ, akinek nincsenek ilyen DVD-i a gyüjteményében, de ha zavar titeket legközelebb ezeket nem írom be a gyüjteménybe és nem fotózom le."

Nekem pl nincs egy ilyen se a gyujtemenyemben. Meg szerintem meg sokan vannak itt akiknel a dvd gyujtemeny = eredeti filmek.
0
2005. január 9., vasárnap 16:27
Ahogy mondod.De én inkább megvárom a full extrás DTS-el felpakolt kiadást.
0
2005. január 9., vasárnap 16:18
A dvdcserénél mindig megkell jelölni a kiadás tipúsát és mivel nincs olyan választási opció, hogy "illegális másolt lemez" igy nyilván mindenki inkább az újságmellékletet választja. A mokép honlapján egyébként se hire se hamva a Ponyvaregény DVD-nek.
0
2005. január 9., vasárnap 15:55
Egyrészt rá volt írva hogy a mokép forgalamazásában másrészt a dvdcsere oldalán  is meglehet venni ezekkel az adatokkal.(ott láttam kiírva az újságmelléklet feliratot plusz még a film magyarországi kiadója is odavolt írva).Lehet kapni DTS-ES angol hanggal is de az már illegális.
0
2005. január 9., vasárnap 15:55
de miért kell ilyenekkel teli tenni a fórumot, hogy " a héten ezzel az egy lemezel bővültem", "szereztem még 3 lemezt" stb baromságokkal. ide teljes gyűjteményeket kellene közölni és nem hogy ma vettem egy mellékletes magazint így már nem 30 hanem 31 lemezem van baromságokkal...
0
2005. január 9., vasárnap 15:42
Héten ezekkel bővűlt a gyűjteményem:

Shrek:)
Az élet értelme (2 DVD-s verzió)
Frankenstein (1931)
Az utolsó cserkész (Rendes Zoli, Fucks Ricsi riportfilmjei)
0
2005. január 9., vasárnap 15:20
Maximum valami külföldi laphoz. Magyarországon újságmellékletként PONYVAREGÉNY még garantáltan nem volt.
0
2005. január 9., vasárnap 14:52
Biztos vagy te ebben? Mégis melyik újsághoz és mikor?
0
2005. január 9., vasárnap 14:51
És én vajon miért nem tudtam erről... :[ Na, mindegy.
0
2005. január 9., vasárnap 14:48
Arnold a ponyvaregény már mefjelent egyszer újságmellékletként surrond magyar és angol hanggal extrák nélkül.Ugyanígy az alkonyattól pirkadatig.
0
2005. január 9., vasárnap 14:41
PallR!
Igen van köztük pár másolat, sőt 1-2 olyan is, amik "maszek" lettek készítve, lsd:Ponyvaregény, Alkonyattól pirkadatig, Mortal Kombat, Die Hard1-2-3, ezek külföldi DVD másolatok, a szinkron meg úgy lett rárakva, saját szám íze szerint. Ez pl:a Die Hardoknál különösen jó, mert Dörner Györgyös szinkron van az 1 és a 3-on, a 2-on meg a Szakácsis, tudtommal a 2.ra csak az ő hangjával készült szinkron. Tudom, hogy "nem ugyanaz" a Te szavaiddal élve, de mivel nem jelentek meg itthon, így legalább megvan. Ne félj, ha kijönnek 5.1 szikronnal megveszem őket eredetibe.
+pár másolat is van, amiket ajándékba kaptam és ajándék lónak ugye... ;-)
Ezek:Mátrix 1,2,3, Molulin Rouge, Némó nyomában, A gyűrűk ura-gyűrű szövetsége-bővített.
Hát ennyi.
derceto:A két torony nem tescogazdaságos, eredeti a király visszatérrel együtt, csak a már említett gyűrű szövetsége bővített a másolt dvd.

Mindenesetre az vesse rám az első követ, akinek nincsenek ilyen DVD-i a gyüjteményében, de ha zavar titeket legközelebb ezeket nem írom be a gyüjteménybe és nem fotózom le.
0
2005. január 9., vasárnap 13:31
Az utolsó lista óta ezekkel bővültem:

Back to the Future
La Vita é Bella
Spy Game
The Last Castle

Csináltam pár képet a gyűjteményről:

Képek
0
2005. január 9., vasárnap 2:19
És az Alkonyattól pirkadatig? :?
0
2005. január 9., vasárnap 1:35
Meg a tescogazdaságos Két torony is :)
0
2005. január 9., vasárnap 1:15
Biztos, nem mindegyik eredeti mert volt ott valami ponyvaregény is. Az meg se jelent.
0
2005. január 9., vasárnap 0:51
L
ez mind eredeti DVD, vagy van benne masolat is? ha jol lattam van olyan is az meg azert nem ugyanaz!
PallR
0